kuva Yle Areena näyttää Jönköpingissä pidettävien DreamHack Winter 2014:n Counter-Strike: Global Offensive -pudotuspelit nyt tänään ja lauantaina klo 14 alkaen. Huomenna pääsee katsomaan finaaleista myös suoraa TV-lähetystä Yle TV2-kanavalta klo 22 alkaen, jossa taistellaan 100 000 dollarin suuruisesta pääpalkinnosta.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Helsingin Messukeskuksessa pidettävissä Assembly Summer 2014:ssa järjestetään 31.7.-2.8. ASUS ROGin sponsoroima Counter-Strike: Global Offensive -turnaus, jonka palkintopotissa on yhteensä 10 000 dollaria. Turnausta pääsee seuraamaan joko paikan päältä tai muun muassa Yle Areenalta, sekä loppuottelun YLE TV2:lta. Turnauksen kaikki CS:GO-turnauksen joukkueet ovat vahvistettu ja turnaus pelataan yhdeksän suomalaistiimin voimin. Suomalaisista ehkä suurimpana ennakkosuosikkina pidetään ENCOREa, joka muodostui ENCE eSportsin jäätyä tauolle Joona "natu" Leppäsen laitettua muita CS-konkareita uuteen tiimiinsä.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Kotimainen ENCE eSports aloittaa jälleen oman keskusteluohjelmansa sunnuntaina 13.4.2014 klo 18:00, jolloin joukkue viettää synttäreitä. Tällä kertaa paneeli kohdentuu CS:GO-pelin ympärille vierainaan skenessä vaikuttavia henkilöitä ja keskeisin tapahtuma-aihe tulee olemaan ensi viikolla oleva Copenhagen Games 2014.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva ESEA-liigan 15. kauden lohkovaihe on saatu päätökseen, jolloin siirrytään 6. tammikuuta alkavaan pudotuspelivaiheeseen. Toisen divisioonan, eli intermediate-tason, pudotuspeleihin selviytyi lohkovaiheesta kahdeksan joukkuetta, joista RCTIC.CMStorm sijoittui toiseksi. Vuodenvaihteen jälkeen RCTIC.CMStorm tulee kohtaamaan ensimmäiseksi rizeGamingin ja otteluita voi seurata suorana RCTIC TV:stä.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva RCTIC eSports julkaisi RCTIC TUTUKSI -projektinsa ensimmäisen videon, jossa Counter-Strike: Global Offensive -joukkueen kapteeni Mikko "el_miQuel" Kontturi esittelee joukkueensa ja käy läpi sen pitkää historiaansa. Kolmen pelaajan yli 10 vuoden historia yhdessä sisältää paljon tarinoita, joista varmasti tullaan kuulemaan lisää tulevaisuudessakin. Projektista tulee uusia episodeja viikottain.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva RCTIC eSportsin Counter-Strike: Global Offensive -joukkue oli viime ESEA-liigan kaudella osoittanut hyviä suorituksia ja sijoittunut toiseksi. Tiistaina 15. lokakuuta alkaa uusi kausi ja uudet kujeet, mutta kausi tulee olemaan askeleen kovempi kuin viime kauden OPEN-liiga.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Tällä hetkellä talo on organisaation CS:GO -joukkueen käytössä. Hieman yli 9-minuuttisella NiPin Youtube-kanavalle lisäämällä videolla joukkueen kärkipelaaja Christian "GeT_RiGhT" Alesund esittelee mm. talon olohuoneen ja pelialueen. Tekeillä on myös Tv6-kanavan tuottama tosi-tv-sarja jossa seurataan tiimin jokapäiväistä elämää talossa ja matkaa kohti Dreamhack Winter 2013 -tapahtuman finaaleita, missä kokonaispotti on huimat 250,000 dollaria!

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Henkilöstöpulasta johtuen CS:GO-alue on ollut jo tovin jokseenkin hiljainen, mutta uudet tuulet puhaltavat ja jatkossa uutiset tulevat taas ajallaan, kun minä, Suorapuhe, uusi CS: GO-pääuutisoija otan paikkani Gaming.fi:n ylläpidossa. Parin viikon aikana on ehtinyt tapahtua jo paljon, joten koin että pieni katsaus voisi olla paikallaan tähän väliin.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Counter-Strike: Global Offensiveen on jälleen saapunut virallinen kokoelma yhteisön luomista kartoista. Kokoelman nimi on Operation Bravo ja siitä on Operation Paybackin tapaan ostettavissa 4,49¤ hintainen passi, jolla saa etuuksia tammikuun loppuun saakka.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Viime kuun lopulla uutisoimme, että RCTIC LEAGUE palaa kesälomilta järjestämään turnauksia. Ensimmäinen turnaus lomien jälkeen on luvassa huomenna ja pelinä toimii tuttuun tapaan Counter-Strike: Global Offensive.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Valven tuotua Counter-Strike: Global Offensiveen päivityksen, jossa pelinsisäisestä kaupankäynnistä ropisee rahaa eSports-yhteisön kirstuun, alkoi nopeasti tapahtua. Kuukausi sitten julkaistu toteutus erikoisaseiden keräämisestä ja myymisestä on korottanut tulevan DreamHack Winter-tapahtuman CS:GO-turnauksen palkintopotin yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista. Turnauksessa parhaiten pärjänneiden kesken jaetaan huimat 250 000 dollaria. Summa, joka on kokonaan yhteisön rahoittama kaupankäynti-idean mukaisesti.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva RCTIC eSportsin Counter-Strike: Global Offensive -joukkue on edennyt ESEA OPEN EU -liigassa vakuuttavasti pudotuspelejä myöten ja jäljellä on enää kauden finaali, joka koittaa jo huomenna. Finaalissa vastaan asettuu ranskalainen EVOKATE!, jonka RCTIC.CMStorm kaatoi jo kertaalleen, mutta on ottanut itsestään niskastaan kiinni ja palannut lower roundin kautta finaaliin.

Ottelu alkaa maanantaina 9.9. klo 22:00 alkaen ja sitä pääsee seuraamaan suorana RCTIC TV:n kautta.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Kesälomat alkaa olla pikkuhiljaa ohitse ja on aika ruveta palailemaan takaisin sorvin ääreen, tarkoittaa se sitten paluuta koulun penkille tai töihin. Kuitenkin kesälomien päättyminen tarkoittaa sitä, että pelikentilläkin alkaa aktiivisuus nousemaan kesän jälkeen. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että RCTIC LEAGUE palaa kesälomilta ja on turnauksien aika!

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Perjantaina pelattiin Helsingin Medialukiossa Counter-Strike: Global Offensive -turnausta jännittävissä tunnelmissa. Paikalla oli kymmenen joukkuetta taistelemassa 2500 euron palkintopotista, josta voittaja tulee tienaamaan 1000 euroa.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Solid Gaming² -tapahtuman avauspäivänä järjestetään myös ensimmäisen ESPC CS:GO -liigan loppuottelut. Paikan päällä tullaan näkemään neljä kärkeen päässyttä joukkuetta taistelemassa ESPC online-liigan voitosta, jonka palkintopotissa on 900 euroa kahisevaa.

Avaa uutinen ja kommentit