kuva Valve polkaisi aikamoisen huhumyllyn käyntiin Counter-Strike: Global Offensiven julkistaessaan. Huhut alkoivat kierrellä pitkin internetiä viimeistään eilen, kun Valve vahvisti jo aikaisemmin puhjenneet spekulaatiot uudesta Counter-Strike-pelistä. Yksi Counter-Strike: Sourcen kovimmista pro-pelaajista, lippu .php onkin kerennyt jo hieman valaisemaan käyntiänsä Valven konttorilla. Ainakin hänen mietteensä pelistä ovat hyvin ristiriitaisia siihen, kuin mitä tuntemaltamme Counter-Strikeltä odotamme.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Valve on nyt virallisesti julkistanut Counter-Strike: Global Offensive -pelin olemassaolon. Suurimpana muutoksena aikaisempiin Counter-Strike -pelisarjan peleihin on se, että CS:GO julkaistaan nyt myös konsoleille. Peli sisältää muun muassa uusia hahmoja, aseita, karttoja ja pelimuotoja sekä uusitut versiot klassikkokartoista, kuten de_dust. Huhut CS:GO:n julkaisuajankohdasta oli totta ja julkaisu tapahtuu ensi vuoden alussa. Saa nähdä, mitkä muut huhuista pitää paikkaansa.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Vahvojen huhujen mukaan Valve aikoo julkistaa lähituntien aikana uuden Counter-Strike -pelisarjan pelin. Kilpapelaamiseen keskittyvä Counter-Strike: Global Offensive tulisi mahdollisti kauppoihin ensi vuoden alkupuolella. Ihan hatusta temmatulta juttu ei kuulosta, sillä CS:S-skenestä oli pyydetty huippupelaajia testaamaan Counter-Strike: Global Offensivea ennakkoon Valven toimistolle ja antamaan palautetta pelin sen hetkisestä versiosta.

Huhujen mukaan pelistä löytyy paljon tuttuja ominaisuuksia vanhoista Counter-Strikeista. de_ ja cs_ karttoja löytyy ja niiden seasta vanhoja suosikkikarttoja pienillä muutoksilla. Pelissä kerrotaan olevan myös dedikoidut palvelimet ja muuta herkkua kilpapelaamista varten.

Lista pelin mahdollisista ominaisuuksista:

Avaa uutinen ja kommentit