kuva The Group ry järjestää jälleen uudet kesälanit Helsingin Medialukiossa jo torstaina, mutta yhteistyössä ESPC:n kanssa järjestettävä Counter-Strike: Global Offensive -turnaus aloitetaan vasta perjantai-iltapäivänä. Muutaman joukkueen on kerrottu olleen vielä kiinnostunut osallistumaan CS:GO-turnaukseen Solid Gamingeille ja mikäli molemmat joukkueet vahvistavat maksunsa, tulevat lohkot näyttämään seuraavilta:

Avaa uutinen ja kommentit
kuva ESPC online-liigan runkosarja on pelattu ja seuraavaksi on pudotuspelien aika. Jatkopelejä pelataan muutama tämän viikon aikana ja ne ovat seurattavissa ESPC TV:n kautta. Semifinaalit ja finaalit pelataan Medialukiossa Solid Gaming² -tapahtumassa.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Steamissa viikonlopun kohokohtana on hetkeksi ilmaiseksi muuttuva Counter-Strike: Global Offensive. Samantien asennettavissa oleva peli pysyy ilmaisena sunnuntai-iltaan asti, minkä lisäksi hintalapusta on nykäisty puolet pois pudottaen hinnan 6,99 euroon.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva RCTIC eSportsin aikaisempi Counter-Strike: Global Offensive -joukkue, joka tunnettiin ennen ja tästä eteenpäin nimellä Team Crushed, irtautui organisaatiosta, sillä joukkue ei saavuttanut asetettuja tavoitteita. Kuitenkin RCTIC jatkaa osana Suomen CS:GO-skenen tarinaa myöskin haastajana, sillä se solmi yhteistyön eastGamersin kanssa.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva RCTIC LEAGUE:n ensimmäinen yhden illan CS:GO-turnaus avataan tänä perjantaina kello 18:30, jolloin alkaa suora lähetys RCTIC TV:stä selostuksineen. Luvassa on toiminnan täytteinen turnaus, jossa tullaan taistelemaan veren maku suussa. Itse matsit pamahtavat käyntiin kello 19:00.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Tänään käynnistyy ensimmäinen toinen turnaussarjasta, jonka Gaming.fi järjestää yhteistyössä Zowien ja Jimms PC-Store:n kanssa. Palvelimet tarjoaa Gamebank. Turnausten tavoitteena on pelaajien viihdyttämisen lisäksi tarjota katsottavaa myös kotisohville ja kannustaa uusia selostajanalkuja suuren yleisön tietoisuuteen. Tänään pelejä tarjoaa ainakin Jasonii. Tässä tulee katsojan aikataulu:

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Sunnuntaina 5.5. pelattavan CS:GO turnauksen valmistelut ovat valmiita, joten tässä tarkka inffopaketti turnauksesta. Turnaus järjestetään yhteistyössä Zowien ja Jimms PC-Store:n kanssa. Palvelimet tarjoaa Gamebank. Kaikkien osaaottavien joukkueiden kannattaa lukea säännöt läpi, jottei turnauksen aikana ilmene yllätyksiä. Turnauksen lohkojako on muodostettu arpomalla. Pelien vapaaehtoisia streamereita/selostajia etsitään vielä, joten ilmianna itsesi! Tässä turnauksen säännöt, lohkojako, sekä aikataulutus:

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Vajaan viikon ilmoitusajan jälkeen onkin aika ilmoittaa kahdeksan turnaukseemme osallistuvaa joukkuetta. Vielä hakusessa ovat otteluiden vapaaehtoiset selostajat/streamerit, jotta otteluiden kiihkeät tilanteet välittyisivät myös kotikatsomoiden ääreen. Vapaaehtoisten streamereiden vähyydestä huolimatta tulemme tarjoamaan lähetystä turnauksesta jossain muodossa.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Kerroimme eilen ESEA:n huijauksenesto-ohjelmasta, joka oli luvatta louhinut Bitcoineja käyttäjien koneilla. Tapauksen paljastuttua alkoi liigan sivuilla valtava myllerrys, minkä seurauksena ylläpito on julkaissut tiedotteen selventämään asiaa ja sen taustoja. Tiedotteen mukaan kaksi viikkoa kestäneen louhimisen takana on yksittäinen ylläpidon henkilö.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Maksullinen peliyhteisö ESEA on tehnyt arveluttavan liikkeen huijauksenesto-ohjelmansa kanssa. CS:GO-matsien kanssa käytettävä ohjelma on ainakin kahden viikon ajan käyttänyt hyödykseen tietokoneiden vapaata laskentatehoa louhimalla Bitcoineja - käyttäjien huomaamatta. Louhiminen on tapahtunut tarkoituksella salassa ja saadut kolikot menneet ESEA:n taskuun.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Gaming.fi:n CS:GO turnaukset jatkuvat yhteistyössä ZOWIE:n, Gamebank.fi ja Jimms PC-Store:n kanssa. Kuten aikaisemmassakin turnauksessa, voittajajoukkue palkitaan ZOWIE:n -tuotepalkinnoilla. Ilmoittautumiset pelaajaksi tai turnauksen viralliseksi streamaajaksi on jo alkanut, joten tässä tarkemmat tiedot turnauksesta:

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Counter-Strike: Global Offensiven suosituimmista kartoista tuskin on epäselvyyttä, mutta pelin sisällönjakojärjestelmä Workshop on tulvillaan hyvin erilaisia karttoja niin sisällöllisesti kuin laadullisestikin. Oikeasti hyviä mappeja voi olla hankala erottaa muiden joukosta, joten Operation Payback korjaa tilannetta.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Tämän viikonlopun merkittävin pelitapahtuma pidetään Pelitalolla, jossa meneillään on ESPC:n järkkäämä Counter-Strike: Global Offensive -turnaus. 10 kotimaista tiimiä 750 euron pääpotista tavoittelemaan houkuttanut turnaus jakautuu kahdelle päivälle siten, että lauantaina pelataan viiden klaanin lohkomatsit kahdessa lohkossa ja sunnuntaina DE-pudotuspelit.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Viikonlopputurnauksista tuttu RCTIC aikoo järjestää entistä pitempiaikaisia turnauksista. RCTIC League aloittaa toimintansa yhden illan Counter-Strike: Global Offensive -turnauksilla ja ensimmäiset pelit pelataan 10. toukokuuta. RCTIC League eroaa monista muista "liigoista" siten, että niistä järjestetään parin viikonlopun tai viikon kestäviä liigakausia.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Seuraavana viikonloppuna 20.-21.4.2013 The Group ry järjestää yhteistyössä ESPC:n, Team Menacen ja RCTIC eSportsin kanssa jälleen Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen NON-BYOC:na Pelitalolla Helsingissä. Näillä näkymin olisi selvillä myös streamin aikataulu ja turnauksen selostajapoppoo.

Avaa uutinen ja kommentit