Yleinen / 21.12.2010 23:35
kuva Modaajien ja pelinkehittäjien keskuudessa innovatiivisuudellaan lähes legendan maineen saavuttaneelle Natural Selection -modille, on jo jonkin aikaa kehitetty jatko-osaa.

Räiskintää ja reaaliaikastrategiaa yhdistävässä moninpelissä Marinet taistelevat muukalaiskansa Kharaa vastaan. RTS-peleistä tuttuun tapaan puolet taistelevat karttahallinnasta ja resursseista, joilla kehitetään laitteita ja aseita. Strategisesta puolesta vastaa joukkueen commander, joka pelaa peliä kuten mitä tahansa muuta strategia-peliä ylhäältäpäin kuvattuna. Loppujoukkue hoitaa taistelemisen perinteisellä fps-meiningillä.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 20.12.2010 20:38
kuva Kellon lyödessä kahdeksan tupsahtivat Steamin kauppaan uudet hinnat. On vuosittaisen joulualen aika ja tälläkin kertaa tarjolla on todella loistavia alennuksia, joita ei kannata missata missään nimessä! Tavanomaisesta kaavasta poiketen tarjouksille ei nähtävästi ole yhtä sivua, josta ne kaikki löytäisi, vaan etsivänkyvyt pistetään koetukselle. Tai sitten ne voi napata tästä uutisesta. Kovathan paketit (joskin digitaaliset sellaiset) ovat aina kivoja lahjoja, itselle etenkin...

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 18.12.2010 00:42
kuva Kaikki varmasti muistavat kymmenen vuoden takaa Worms Armageddonin. Vuosien varrella madot ovat näkyneet myös kolmiulotteisina, jotka tosin eivät ole saaneet niin paljon arvostusta kuin perinteiset 2D-pelit. Neljä kuukautta sitten madot ovat tehneet paluun moderni PC:lle, ladattavana Steam-pelinä: Worms Reloaded.

Maanantaille saakka Worms Reloaded on Steam-kauppapaikassa 10 euron tarjouksessa. Peliin on tullut myös uusi päivitys, joka tuo Team Fortress 2 -aiheisia päähineitä, taistelukenttiä ja hautakiviä. Lue lisää tutustuaksesi matojen uusimpaan maailmaan!

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 08.12.2010 21:41
kuva Steam-kauppapaikka päätti viime päivinä käynnistää erikoisen kampanjan, jossa on mahdollisuus voittaa jopa sata valinnaista Steam-peliä. Steamissa on esillä joka toinen päivä noin neljä tavoitetta, joita pelaajien tulisi läpäistä kampanjaa varten, esimerkiksi tietyn pelin omistaminen tai saavutuksen saaminen. Saavutetut tavoitteet näkyvät Steamin kampanjasivustolle kirjauduttasessa.

Kilpailua ei kuitenkaan tarvitse hävitä tyhjin käsin, sillä ainakin Team Fortress 2 -pelaajilla on mahdollisuus ansaita erikoisia hattuja, joita tuli pelin viimeisimmässä päivityksessä. Esimerkiksi 5 tavoitteen suorituksella saa ensimmäisen. Lisätietoja TF2 Wikissä.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 17.07.2010 16:41
kuva Steamiin putkahtaa ensi viikolla neljän pelaajan co-op-peli, Alien Swarm, jonka Valve on kehittänyt ja julkaisee kaikkien pelaajien iloksi ilmaiseksi. Alien Swarm pohjautuu Source SDK:sta, joten se käyttää Source-pelimoottoria. Pelistä löytyy yli 40 asetta, 12 hahmoa, matchmaking, Steam Cloud, Steam-statsit, saavutuksia ja paljon muuta. Alunperin Alien Swarm tunnettiin Black Cat Gamesin rakentamana Unreal Tournament 2004 -modina.

*Peli on nyt ladattavissa!*

Alien Swarm julkaistaan maanantaina 19.7 ja se on silloin ladattavissa Steamista. Katso traileri:

Avaa uutinen ja kommentit