Laniuutiset / 14.12.2010 22:28
kuva Helmikuun puolivälissä pidettävän Assembly Winter 2011 -tapahtuman peliturnaukset ovat paljastuneet. Turnauksissa ovat tänäkin vuonna mukana Team Fortress 2 ja Counter-Strike: Source. Uusi tulija on StarCraft 2, jolle tilaa tekee Counter-Strike 1.6. Myös CoD4-skenen taantuma saa jatkoa, kun sitäkään ei WASMeilla nähdä.

StarCraft 2 -turnaus on Suomen mittakaavassa todella iso, sillä sen voittaja nappaa kylmää käteistä itselleen 3000 euron edestä. Turnauksen koko palkintopotti on 5000e plus SteelSeriesin sponsoroimat tuotepalkinnot.

Ohesta löydät infopaketin jokaisesta kolmesta peliturnauksesta ja palkintojakauman....

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 05.12.2010 20:59
kuva Suomen suurin lanitapahtuma tulee taas! Assembly Winter 2011:t ovat tiedossa helmikuussa, tarkemmin sanoen perjantaista sunnuntaihin 11.-13. helmikuuta. Paikka pysyy samana viime kerrasta eli Helsingin Kaapelitehtaalle tulee tänäkin vuonna kokoontumaan noin tuhat lanittajaa tietokoneineen.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa sunnuntaina 12. joulukuuta kello 19.00. Konepaikallinen lippu maksaa 50 euroa ja pelkkä sisäänpääsylippu 25 euroa. Mikäli olet tapahtumaan suuntaamassa, kannattaa lippu hankkia hyvissä ajoin!

Lisätietoa lipunmyynnistä

Tarkempaa tietoa tapahtuman peliturnauksista on tulossa piakkoin - seuraa uutisointiamme!

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 05.12.2010 13:56
kuva Kello 16:00 jatketaan BaseLanPartyjen StarCraft 2 -turnausta, jossa onkin jäljellä enää loppuhuipennus. Winners Bracketin finaalissa pelaavat vastakkain lippu MouzNaama, sekä lippu PwRelfi, kun paremmuutta Losers Bracketissä selvittelevät lippu cast vs lippu Seinis, sekä lippu iBiT vs lippu Ouga. Tänään onkin odotettavissa huippulaadukkaita otteluita, kun vain kovimmat ovat enää jäljellä turnauksessa, ja taistelu palkintosijoista alkaakin todenteolla.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 05.12.2010 03:09
kuva Paikanpäällä olleet tietävät minkälainen matsi oli kyseessä. Matsi oli erittäin tiukka alusta saakka ja Team Menace näytti mihin he pystyvät milloin vain. Tiukoista tilanteista selvitään tiimipelillä ja asenteella, se nähtiin kaikissa heidän peleissään. Uskoisin henkilökohtaisesti tämän tiimin saavan lisäpuhtia tilanteista joista pitää selviytyä. Heillä on potentiaalia ja asennetta kilpapelaamiseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 20:56
kuva Solid Rebirth -lanien CS:S turnaus on finaalia ja pronssiottelua vaille purkissa. Kahdeksasta joukkueesta on jäljellä enää kaksi. Mix-joukkue F0rJesCiSDiSZW ja Team Menace. Myös finaali pelataan tyylillä paras kolmesta. Turnauksen pääsymaksuista voittaja kuittaa hyvät 800 euroa.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 18:44
kuva Counter Strike: Sourcen lohkovaihe on pelattu ja kovista tiimeistä koostunut turnaus karsi heikoimmat pois. Lohkovaiheessa oli yhteensä kahdeksan tasokasta tiimiä, joista neljä pääsee taistelemaan menestyksestään pudotuspeleihin eli molemmista lohkoista kaksi parasta. Pudotuspelit pelataan Single Elimination -järjestelmällä.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 18:36
kuva Games-Solution, yritys viimeisimmän ESWC-tapahtuman takana, on julkistanut ensi vuoden tapahtuman, joka on järjestyksessään kahdeksas.

Muutoksena edellisiin ESWC-tapahtumiin verrattuna on tulevan tapahtuman ajankohta. Aiemmat tapahtumat on järjestetty kesällä, mutta ensi vuonna se järjestetään vasta marras- tai joulukuussa. Lisäksi ainoastaan varmaa on se, että se tullaan järjestämään lippu Ranskassa, tarkempi ajankohta ja tapahtumapaikka tullaan julkaisemaan ensi vuoden alussa.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 17:16
kuva Solid Rebirthien StarCraft 2 -lohkot ovat julkaistu ja matsien tulisi alkaa 17.00 ja kestää 19.00 saakka. Semifinaaleiden tulisi alkaa 20.00, jossa karttana on Delta Quadrant. Melkeinpä suoraan semifinaaleiden jälkeen alkaa itse finaalit noin kello 22.00, karttana Shakuras Plateau. Palkintoja on varmasti luvassa, mutta ne julkaistaan myöhemmin.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 16:41
kuva Monille BaseLanPartyjen kohokohtana toimiva StarCraft 2 -turnaus käynnistyy tänään. Turnaus on siirretty alkavaksi vasta kello 18, sillä osa osallistujista on vasta matkalla tapahtumapaikalle. Palkintopotti turnauksessa on mukavat 800 euroa, josta voittaja nappaa itselleen 500. Turnaukseen ilmestyi loppujenlopuksi kahdeksan kilpailijaa. Turnaus pelataan double-elimination -systeemillä ja ottelut pelataan paras kolmesta kartasta. Seuraa turnauksen etenemistä Gaming.fi:stä!

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 15:37
kuva Täytyy sanoa että hyvin sopivat Pieksämäen ammattiopiston tilat lanitukseen! Nukkumista rakastavana ihmisenä hieman jännitti että miten täällä on järjestetty lepotilat, neljän subbarin välistä, vai rauhallinen nurkkaus. Lopputuloksena oli hyvin nukuttu yö luokkahuoneessa, johon bassojumputus ei kuulunut yhtään. Nukuttuakin tuli yli seitsemän tuntia. Eilinen päivä, tai pikemminkin ilta / yö sujui rattoisasti, järjestäjät saivat rajoitettua ärsyttävän 8-bittisen nintendomusiikin siedettävälle tasolle ja välistä jostain kuului jotain ihan oikeaa musiikkia. Pelicompoista eilen pelattiin Counter-Strike: Source, joukkueita mukana oli vain kolme, joten tällä kertaa pronssi ei ollut voitettu mitali. Valitettavasti Gaming.fi "pro"-joukkue ei onnistunut rekrytoimaan pelaajia ennen turnauksen alkua, minkä ansiosta voittoon nousi Oy6.Gamers, hopeaa sai SuperUlowNoobs ja pronssia Quad .

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 01:18
kuva Solideille aikaisemmin kaavailtu Quake Live -turnaus on siirretty ajanhetkeen "vielä tuntematon" tai "ei ollenkaan". Lanien alun Quakenet-verkon ongelmat ja suosion puute ovat varmastikkin syynä mahdolliseen siirtoon tai poistoon turnauksesta. Laneja on kuitenkin jäljellä vielä reilusti, joten ei masennuta ja toivotaan että ilmainen sinkohippa palaa ohjelmistoon.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.12.2010 00:22
kuva Pieksämäellä pidettävillä BaseLanPartyillä on saatu Counter-Strike: Source -pelit pyörimään. Turnaukseen osallistui lopulta kolme tiimiä, jotka siten taistelevat turnauksen mestaruudesta. Valitettavasti Gaming.fi ei saanut joukkuetta kasaan ajoissa, joten jouduimme luovuttamaan ennen turnauksen aloitusta. Counter-Strike: Source -turnauksessa pelaavatkin siis lippu Oy6.Gamers, lippu Quad, sekä lippu SuperUlowNoobs. Valot ovat himmenneet ja pauhaavien musiikkien volyymiä on laskettu; Areena on teidän.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 03.12.2010 21:46
kuva Pieksämäen ammattiopistossa colapullot sihahtelevat auki, basso soi ja nuoret vahtaavat näyttöpäätettä pelejä pelaten. Pelicompoista ensimmäisenä vuorossa on Counter-Strike Source, jonka on määrä alkaa 23:00. Tällä hetkellä joukkueita on intran mukaan ilmoittautuneena vaivaiset kaksi kappaletta. Ilmeisesti samaan aikaan käynnissä olevat solidit vetävät paremmin väkeä CS:S:än puolelta.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 03.12.2010 20:27
kuva Juuri käynnistyneiden Solid Rebirth -lanien tunnelma on juuri se mikä pitääkin. Musiikki pauhaa, nörtit ovat asettuneet koneilleen, Ulti-Matin mainokset seinillä ja tunnettuja pelaajia tulee vastaan heti infopisteellä. Kirjoittaja aloittaa laninsa infopisteeltä, josta matka jatkuu omalle konepaikalle. Kannettava pöydälle, piuhat kiinni ja pullo juotavaa siihen läppärin viereen..

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 02.12.2010 20:31
kuva BaseLanPartyt avaavat ovensa huomenna ja Pieksämäen Ammattiopiston tiloihin sijoitetut 200 konepaikkaa ovat valmiita hauskanpitoon. Erityisesti mielenkiintomme kohdistuu tietenkin StarCraft 2 -turnaukseen, jossa on huikea 800 euron palkintopotti. Lähteidemme mukaan myös tasokkaita osallistujiakin löytyy rutkasti, mukana menossa on muunmuassa DreamHackien voittaja mouzNaama. Tulemme uutisoimaan myös Counter-Strike: Source, sekä Team Fortress 2 -turnauksista. Tapahtuman alustava aikataulu on seuraavanlainen :

Avaa uutinen ja kommentit