Battlefield 3 / 30.05.2012 16:30
kuva Ensi kuun alkuun kaavailtu Battlefield Premium todella tulee kesäkuun 4. päivä. Tieto käy ilmi PS Storen EU-julkaisulistasta, jossa Close Quarters -lisäosa on myös merkitty samalle päivälle. EA:n ja Sonyn yhteistyön tuloksena Battlefield 3:n lisäosat ja siten Premium-palvelukin julkaistaan viikkoa aikaisemmin PlayStationille kuin muille alustoille.

Premiumin tarkka hinta on 49,99 euroa. Kertamaksuna suoritettavalla tilauksella saa kaikki Battlefield 3:n lisäosat, kun ne julkaistaan ja muita pienempiä etuja muun muassa ainutlaatuisten esineiden muodossa. EA ei ole vielä ylipäätänsä vahvistanut Premiumin...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.05.2012 09:30
kuva E3-messuilla julkistettavan Battlefield Premium -palvelun ominaisuudet ovat täsmentyneet. Kaikki tulevat lisäosat ja Back to Karkandin sisältävä kertamaksullinen palvelu tuo pelattavaa yhteensä 20 uuden kartan, neljän pelimuodon ja ainakin 10 kulkuneuvon verran.

Lisäosien alkuperäisen jaksotuksen oli määrä päättyä vuoden loppuun, mutta suunnitelmat muuttuivat ja määrä nousi viiteen. Viides lisäosa on saanut nimen, Aftermath, ja tulee alkuvuodesta 2013. Huhut kertovat ristiriitaista tietoa End Gamen ja Aftermathin ajankohdista, joten muutoksia voi olla vielä tiedossa lisää.

Battlefield Premiumin kerrotaan olevan...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 25.05.2012 12:45
kuva Konsoleilla Battlefield 3:n kokemuspisteet tuplautuivat kaksi viikkoa sitten, mutta teknisten ongelmien vuoksi pistejahti ei yltänyt PC:lle. Tänä viikonloppuna vahinko otetaan takaisin, kun huomisesta kello 10.01 eteenpäin kaikki rankatuilla palvelimilla hankitut pisteet tulevat plakkariin kaksinkertaisina. 48 tuntia kestävä iloittelu päättyy maanantai-aamuna kello 9.59.

Kierroksen pistesaldo tuplataan sen päättymisen jälkeen näkyvällä ruudulla. Laskentakaava on kohtuullisen yksinkertainen, sillä...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 24.05.2012 16:30
kuva Pian päättyvän toisen Battlefield 3:n Nordic Leaguen loppuvaiheilla haastattelimme suomalaisia klaaneja kauden sujumisesta ja tulevaisuuden näkymistä. Kahden osan ja kuuden haastattelun jälkeen jäljellä on vielä yksi klaani, FinRecon. Kysymyksiin vastasi seba.

Tästä uutisesta löydät myös turnauksen 6. kierroksen tulokset. Jäljellä on enää hajamatseja, joten ennakot jatkuvat seuraavalla kaudella, mikäli sellainen vain järjestetään.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 18.05.2012 09:00
kuva Battlefield Premium on todellakin tulossa. Nykytiedon mukaan palvelu aloittaa 4. kesäkuuta eli juuri ennen E3-messuja, ja hyvin lähellä Close Quartersin julkaisuhetkeä. Sisällöltään Eliten kaltaisena, Premium-jäsenet saavat ainutlaatuisia pelinsisäisiä esineitä ja tavaroita sekä kaikki sisältöpaketit ennen muita.

Yksi merkittävä erokin löytyy. Battlefield Premiumista ollaan luomassa kertamaksullista palvelua kuukausimaksun sijaan. Hinnoittelusta ei ole vielä tietoa, mutta...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.05.2012 12:15
kuva Battlefield 3:n aseiden lisävarusteiden valitseminen saattaa olla hankalaa, kun kunkin varusteen tarkat vaikutukset eivät ole selvästi näkyvillä. Kokosimme tähän oppaaseen BF3:n pelimekaniikkasuunnittelija Alan Kertzin vinkit, joiden avulla luot erilaisiin tilanteisiin sopivia kombinaatioita ja hyödynnät lisävarusteiden parhaita puolia. Yksikään yhdistelmä ei ole muita parempi, joten valitse omaan pelitapaasi ja mieltymyksiisi sopivat varusteet.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 15.05.2012 18:30
kuva Battlefield 3 Nordic League on edennyt vaiheeseen jossa divareiden kaksi, kolme ja neljä sijoitukset ovat selvillä. Muissa divareissa on syistä tai toisista pelejä pelaamatta ja niissä kaikkien klaanien lopulliset sijoitukset selvinnevät myöhemmin kun loput matsit on pelattu. Kuudennen kierroksen ennakot tässä, olkaa hyvät.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 15.05.2012 16:45
kuva Suomen lätkäpelien tuoksinnassa myös me olemme harhailleet BF3-kaukalon laidalla. Aika on kulunut pääasiassa ihastellen cheerleadereita, mutta olemme toki tutkailleet myös muutamien suomalaisten klaanien edesottamuksia BNL:ssä. Tällä kertaa haastatteluvuoro kolahti kutosdivarin kolmelle suomalaistiimille Team AnVil:lle, Viidakon tähtösille sekä Finnish Death Squadille. Lisää haastatteluita on luvassa, mutta nyt tämänkertaisten uhrien pariin.

Pelikiireiltään saimme kuin saimmekin haastattelupöydän...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 14.05.2012 19:15
kuva Call of Duty Elite saa kilpailijan. Luotettavien lähteiden mukaan EA suunnittelee valjastavansa Battlefield-sarjan vastaavanlaisen maksullisen palvelun alle ja nimeää sen Battlefield Premiumiksi. Palvelu on määrä lanseerata E3-messujen aikaan 4. kesäkuuta.

Battlefield Premium tuo pelaajille paitsi säännöllisiä sisältöpaketteja myös uniikkeja pelinsisäisiä esineitä. Ensimmäiseen satsiin kuuluu ainutlaatuinen Premium-puukko, mustat dog tagit, liuta camoflageja sotilaalle ja aseille sekä uusia Assignmentejä.

Lisäksi Battlefield 3:n sisältöpakettien määrä ja ajoitukset ovat täsmentyneet. Close Quarters -lisäosa tulee suunnitellusti kesäkuun 12. päivä, Armored...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.05.2012 12:35
kuva Tänä viikonloppuna Battlefield 3:n taistelukentillä vietetään ensimmäistä kertaa hetkiä, kun on mahdollisuuksia saada kaksinkertainen määrä kokemuspisteitä. Olet sitten PC- tai konsolipelaaja, alustalla ei ole väliä, kunhan pelaat ranked-palvelimilla. Kannattaa tietää, että kokemuspisteitä alkoi ropisemaan tänä aamuna klo 10:01. Kerroin palautuu ennalleen maanantaina klo 9:59.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 10.05.2012 20:00
kuva Battelefield Nordic Leaguessa on edetty jo viidennelle kierrokselle. Koska muutamissa divareissa on enemmän joukkueita kuin toisissa, on tämä viides kierros osalla klaaneista viimeinen. Toisilla pelit jatkuvat vielä kahdenkin kierroksen verran. Muutamissa tapauksissa on lisäksi aikaisempienkin kierrosten pelejä pelaamatta, joten vielä menee parisen viikkoa että viralliset lopputulokset voidaan julkaista kaikkien divareiden osalta. Keskitytään nyt kuitenkin tämän viikon peleihin. Tällä kierroksella pelivuorossa ovat Seine ja Kharg.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 10.05.2012 12:30
kuva Pimeään keskiaikaan nimenomaan. Miekkojen, ritareiden, kulkutautien ja roviolla poltettavan noidan tilalla meillä on kuitenkin nyt jotain aivan muuta. Meillä on Suppression, gamers, DICE:n hotfixit ja Wallu.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 09.05.2012 11:51
kuva Sarjassamme toinen Suomicup on saatu päätökseen. Ensimmäisestä kerrasta turnaus poikkesi turnausmuodon ja osallistujamäärän osalta positiivisin merkein. Double-elimination bracket antoi jokaiselle joukkueelle toisen mahdollisuuden, eivätkä pelit päättyneet ikävästi - ainakaan heti alkuunsa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 05.05.2012 21:00
kuva Eräänä lauantai-iltapäivänä Gaming.fi:n toimitus haahuili irc:n syövereissä oranssiset pikkutakit päällään etsien sopivia uhreja houkuteltavaksi virtuaaliseen haastattelustudioon. Hetkisen palloiltuaan toimitus löysikin muutamia Battlefield 3 -klaaniensa nokkamiehiä ja heitti heille nipun tiukkoja kysymyksiä liittyen Battelefield 3 Nordic Leaguen kuluvaan kauteen. Haastateltavana ovat ne klaanit, joiden pelit päättyvät tämän kauden osalta seuraavaan matsiin. Myöhemmin tulossa on loppujen BNL:ssa pelaavien Suomi-klaanien haastattelut.

Tänään haastateltavina olivat Artificial Intelligence, BS-Clan ja Death From North. Artificial Intelligence omaa hyvät mahdollisuudet kolmosdivarin voittoon ja sitä kautta varmaan nousupaikkaan ylempiin divareihin. AI:n osalta vastaukset antoi Edzynski.

BS-Clan on dfn:n ohella toinen suomalaistiimi 4. divisioonassa. BS on...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.05.2012 16:40
kuva Q-Pad - tuo tietokonelisukkeiden mainio samurai, hiirien ja hiirimattojen uskollinen väsääjä - järjestää oman BF3-turnauksensa. Pelimuotona on jälleen kerran 4v4 ja palkintona läjäpäin hiiriä ja hiirimattoja.

Toukokuun kuudentena päivänä alkavaan turnaukseen ehtii vielä ilmoittautua, joten oma porukka kasaan ja sinne yrittämään! Turnaus kestää kolmen peräkkäisen sunnuntain verran.

Lisätietoja saat tästä.


Avaa uutinen ja kommentit