Battlefield 3 / 05.06.2012 12:30
kuva Battlefield 3:n Close Quarters -lisäosassa peliin lisätään kaksi pelimuotoa, joista toinen on tyystin muista poikkeava. Gun Master -nimellä tunnettu pelimuoto on sama kuin klassinen Counter-Striken Gun Game. Pelaajat on jaettu kahteen joukkueeseen ja kaikki aloittavat ykköstasolta MP443-pistoolilla. Kahdella tapolla nousee yhden tason verran ylöspäin kohti tavoitteena olevaa 17. tasoa. Aseissa on rajattomasti lippaita, ja peli päättyy, kun yksi pelaajista saavuttaa viimeisen tason.

Gun Masteria voi pelata vain Close Quartersin kartoissa. Koska CQ on julkaistu vasta PS3:n Premium-jäsenille, voi pelimuodon tunnelmaa makustella oheisesta videosta:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 05.06.2012 00:45
kuva Jotta päivä olisi täydellinen, on Close Quartersista saatava vielä yksi traileri. PS3-julkaisua vauhdittamaan tehty traileri esittelee lisäosan kartat ja pelimuodot. Gun Master ja Conquest Domination ovat molemmat ensikertalaisia Battlefield-pelisarjassa, mutta taatusti tervetulleita uudistuksia. Gun Master noudattelee Gun Game -pelimuodon periaatetta, eli jokaisesta kahdesta saadusta taposta pelaaja saa haltuunsa uuden aseen. Pelimuoto on silti tiimipohjainen eli koko tiimin suoritus ratkaisee. Conquest Dominationin on kuin tavallinen Conquest mutta lippupisteet sijaitsevat paikoissa, joihin pelaajat eivät voi syntyä. Näin puolustaminen ja tiimipelaaminen nousevat aivan uudenlaisiin arvoihin.

Katso Close Quartersin traileri:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 05.06.2012 00:00
kuva Premiumin julkaisun yhteydessä lätkäistiin Battlefield 3:n ytimenä toimivan Battlelogin ulkoasu selvästi uusiksi. Jonkin verran Facebookmaiseksi muuttunut layout on selvästi modernimpi ja tuo kaverit paremmin näkyville. Luonnollisesti Premium-palvelu on varsinkin etusivulla näkyvällä paikalla mutta samalta sivulta näkee nopeasti seuraavien unlockien avautumistilanne ja pistetilanne seuraavan rankin kannalta. Facebookin seinästä piirteitä napannut Battle Feed toimii jatkossa kätevämpänä tapana viestitellä kavereiden kesken.

Teknisiä muutoksiakin on. Palvelinselaimessa voi täydet palvelimet suodattaa pois ja PC:llä pelin luvataan käynnistyvän 10 sekuntia aikaisempaa nopeammin. Kaverin profiilista voi myös liittyä pelaamaan samalle palvelimelle ja samaan squadiin.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.06.2012 23:30
kuva Battlefield 3 Premiumin julkistamisen yhteydessä annettiin pelin kahdesta viimeisestä lisäosasta ensimmäiset lyhyet kuvaukset. Tähän asti vain salaisiksi määritellyt Aftermath ja End Game vievät pelaajan jälleen uusiin ympäristöihin. Aftermath sijoittuu maanjäristyksen jälkeiseen Iranin pääkaupunki Teheraniin, End Gamessa puolestaan saatetaan peli päätökseen vauhdikkaasti moottoripyörillä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.06.2012 23:00
kuva Battlefield 3:n Premium-palvelu on auennut kaikilla alustoilla. PlayStation Storesta tai Xbox Livestä ostettava 50 euron hintainen paketti avaa myös myöhemmin tänään PS3:lla Close Quarters -lisäosan. PlayStation 3 saa viikon verran etumatkaa kaikkien BF3:n lisäosien kanssa, joten muilla alustoilla lähitaistelun makuun päästään 12.6. Ei-Premium-jäsenet voivat hankkia Close Quartersin alustalleen kahta viikkoa myöhemmin.

* Päivitys: Premiumin voit ostaa PC:lle tästä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.06.2012 15:15
kuva DICE sulkee Battlelogin tänä iltana viideksi tunniksi. Katko alkaa kello 17.00 ja päättyy noin kello 23.30 (PÄIVITYS!), jolloin Battlelog palaa takaisin käyttöön entistä ehompana. Viiden ja kymmenen välisenä aikana ei Battlefield 3:n pelaaminen ole mahdollista.

Syy koko illan kestävään taukoon on selvä: Premium-palvelun valmistelu. Kello 23.00 alkaa EA:n tilaisuus E3-messuilla, jolloin Premium-palvelu virallisesti julkaistaan ja myynti alkaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.06.2012 07:45
kuva Tänään illalla alkavilla E3-messuilla varsinaisesti julkaistavan Battlefield 3:n Premium-palvelun traileri on vuotanut nettiin. Parin minuutin ajan julkisena pitäminen Youtubessa kostautui äärimmäisellä tavalla, kun se sieltä huomattiin välittömästi ja kopioitiin talteen.

Full HD -trailerin voit katsoa tästä uutisesta. Videossa näytetään lyhyesti pelikuvaa Back to Karkand-, Close Quarters- ja Armored Kill -lisäosista sekä esitellään Premiumin edut.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.06.2012 17:45
kuva Nordic Leaguen kausi saatiin pakettiin. Kautta täydentänyt haastattelusarjamme on käynyt läpi kaikki suomalaisjoukkueet, joista jäljellä on vielä Community of Fun. Kyselimme CoF:lta mietteitä kauden päättymisestä ja näkymiä tulevaisuuteen. Näin joukkueen edustajana toiminut Carma vastaili Materon kysymyksiin:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.06.2012 09:30
kuva DICE on luvannut yhteensä neljän pelimuodon lisäämistä Battlefield 3:een. Close Quartersin peruspelimuoto Conquest Domination on ensimmäinen. Muista ei ole juuri pukahdettu, mutta vuotaneen saavutuslistan myötä hyvä veikkaus seuraavasta on esitettävissä. Yksi Close Quartersin saavutuksista on nimittäin: "Pelaa kierros Gun Masteria".

Kun on kyse aseiden hallinnasta ja kaliiperista, tuloillaan voisi olla pelimuoto, jossa asetarjonta on laaja ja aseet vaihtuvat tiuhaan....

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.06.2012 09:00
kuva Battlefield 3 ei ole saanut vielä toistakaan lisäosaansa, kun huomio alkaa vähitellen siirtymään kohti kolmatta. Syyskuussa julkaistava Armored Kill on vastaus monien pelaajien toiveisiin, sillä raskaiden kulkuneuvojen välisiin taisteluihin painottuvan lisärin on luvattu sisältävän kaikista suurin taistelukenttä ikinä.

Maanantaina alkavilla E3-messuilla Armored Kill on näyttävästi esillä. EA:n lehdistötilaisuudessa siitä tullaan näyttämään ensimmäinen video ja myöhemmin media pääsee hakemaan ensituntumat esittelykoneilla. EA:n tilaisuus alkaa maanantai-iltana kello 23.00 ja on seurattavissa suorana netistä. Teemme maanantaihin mennessä laajemman koosteen E3:n seurannasta, mutta...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 01.06.2012 23:30
kuva Vuoden paras osuus alkaa olemaan edessä, kun lämpömittarin lukema on (hyvin) hitaasti ylöspäin ja jäljellä olevien koulu- tai työpäivien lukumäärä lähestyy uhkaavasti nollaa. Huomenna jotkut jopa saavat lakitkin päähänsä. Kamalaa. Tiedoksi meille, joille elämä ei hymyile yhtä leveästi, arjen huolet voi heittää taakseen ja viikonlopun toivottaa tervetulleeksi tämän perjantaikevennyksen parissa. Oi tätä hetkellistä autuutta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 31.05.2012 20:15
kuva Battlefield 3 päivittyy ensi viikon alussa. Maanantain aikana kaikki alustat saavat suurehkon päivityksen, joka monipuolisten korjausten lisäksi tuo peliin Close Quarters -lisäosan ja Premium-palvelun toiminnot.

Muutoksista mainittakoon M26 Dartin korjaus, suppression-vaikutuksen heikentäminen, VTOL-hävittäjän tehokkuuden parantaminen ja palvelinlistaukseen lisätty symboli kuvastamaan selvästi poikkeavia palvelinasetuksia. FAMAS-aseen aiheuttama tilastointibugi, jossa kukaan palvelimella pelaavista ei saa kierroksella kerättyjä pisteitä tilastoihinsa, korjataan jo perjantain aikana. Muita mainitsemattomia asioita on pitkä liuta, ne näet alta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 31.05.2012 17:15
kuva Tänä kesänä Jönköpingissä jyrähtää. Paikkakunnalla järjestetään kesäkuun puolessa välissä vuotuiset DreamHack Summer -lanit, joissa yhtenä turnauksista on ensimmäistä kertaa Battlefield 3. Viime lanien jälkeen pelaajilta kysyttiin suosikkia seuraavaksi turnaukseksi ja BF3 sai äänestyksessä ylivoimaiset 43,6 prosenttia äänistä.

Niinpä luvassa on suuren suuri BF3-turnaus kunnon palkinnoilla. 5600 euron potista taistelemaan otetaan nopeimmat 64 joukkuetta, jotka mättävät menemään 5vs5 Conquest -muodossa. Harmillisesti, mutta osallistujamäärän huomioiden ymmärrettävästi, turnaus on BYOC eli Ruotsin...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 31.05.2012 11:00
kuva Lukuisat raportit virheellisistä tilastoista Battlefield 3 -matsin päätyttyä ovat täyttäneet Battlelogin foorumit viime päivinä. DICE on tutkinut ongelmaa ja todennut sen johtuvan FAMAS-aseesta, joka vähintään lisää virheen todennäköisyyttä tai on sen aiheuttaja. Aseen käyttö voi aiheuttaa väärien tilastojen kirjautumista kaikilla palvelimen pelaajilla, mistä johtuen FAMAS:n käyttöä tulee välttää.

Päivityksestä on tulossa lisää tietoa tänään. Siihen asti vältä FAMAS:ia, jos...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.05.2012 19:30
kuva Kovasti huhuiltu Battlefield Premium -palvelu vahvistui aikaisemmin tänään ja nyt sen tarkempi sisältökuvaus on myös selvinnyt. Aikaisemmin luvattujen lisäosien ja muiden pienempien esineiden lisäksi Premium-jäsenet etenevät nopeammin jonottaessaan pelipalvelimille, voivat resetoida tilastojaan ja osallistua vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin sekä tuplapisteviikonloppuihin. Premium-jäsenet pääsevät pelaamaan kaikkia lisäosia kahta viikkoa muita aikaisemmin.

Samalla vahvistui lisäosien julkaisujärjestys. Kesäkuun Close Quartersia seuraavat Armored Kill syksyllä, Aftermath talvella ja End Game keväällä 2013. Yhteensä uusia karttoja on tulossa 20 kappaletta. Battlefield Premiumin hinta Suomessa on 49,99 euroa ja se on saatavilla 4. kesäkuuta...

Avaa uutinen ja kommentit