Battlefield 3 / 29.09.2011 15:13
kuva Vihdoin ja viimein Battlefield 3:n beta on avattu kaikelle kansalle. Beta avautui samaan aikaan PC:llä ja konsoleilla. PC:llä peli löytyy originista "Ilmaisia Pelejä" valikon alta. Tällä hetkellä betassa on mukana vain yksi kartta, Rush-muodossa pelattava Operation Metro, mutta salasanallisten palvelimien takaa kurkkii jo Conquest-muodossa pelattava Caspian Border.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 28.09.2011 06:39
kuva EA, DICE ja Virgin Gaming järjestävät yhteistyössä Worldwide Conquest Tournament -turnauksen, jossa tullaan taistelemaan ennätyksellisen suuresta palkintopotista. Kyseessä on tähän asti maailman suurin konsoliturnaus, sillä luvassa on huikeat 1,6 miljoonaa dollaria kylmää käteistä. Turnaus alkaa vuoden 2012 alkupuolella, tarkempia tietoja julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja turnauksesta ja ennakkoilmoittautuminen: battlefieldmillions.com

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 27.09.2011 22:32
kuva Battlefield 3:n betan käynnistyttyä on aika lyödä pelipalvelimetkin tulille. Gaming.fi:n servuja on betaa varten tarjolla kaksin kappalein ja Battlelogin palvelinhaulla ne löytyvät yllättäen Gaming.fi-hakusanalla. Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja ne tarjoaa Game42.

Karttana betassa on toistaiseksi vain Operation Métro. Pelaajia palvelimille mahtuu 32 kappaletta. Tervetuloa pelaamaan suomalaisessa seurassa!


Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 27.09.2011 15:02
kuva Pitkään odotettu Battlefield 3 -beta on käynnistynyt! Tässä vaiheessa mukaan pääsevät kaikki, jotka ovat ennakkotilanneet Battlefield 3:nsa Originista, tai ovat aikaisemmin hankkineet Medal of Honorin Limited Editionin. Twitter-viestien mukaan avaimia ollaan tällä hetkellä jakamassa, joskaan kaikki niitä eivät ole vielä saaneet. Ennen pelaamaan ryhtymistä, kannattaa ensin päivittää näytönohjaimen ajurit. Nvidian ajurit löydät tästä osoitteesta ja AMD/ATI löytyy tästä.

Oletko jo saanut oman koodisi? Jos, miltä peli tähän mennessä on vaikuttanut?


Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.09.2011 18:45
kuva Perjantaina julkaistu 99 Problems -mainos sai negatiivista kritiikkiä katsojilta syyttäen EA:ta huonosta kappalevalinnasta. Tänään Internetiin ilmestynyt pitkä versio on kuitenkin katsomisen arvoinen. Videossa näytetään lisää pelikuvaa sekä arvostelijoiden kommentteja. Voit katsoa mainoksen alta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.09.2011 17:20
kuva Ensimmäinen vyöry Battlefield 3:n betaan tapahtuu huomenna. Ennakkotilauksensa jättäneet tai Medal of Honorin erikoisversion aikanaan hankkineet pääsevät aloittamaan betatestaamisen kahta päivää muita aikaisemmin, kun torstaina ovet aukeavat kaikille kiinnostuneille.

Originiin syötettävä koodi betan aukaisemiseksi saapuu Origin-tilin osoittamaan sähköpostiin huomisen aikana, mutta tarkka kellonaika pelaamaan pääsemiselle on ollut arvoitus - ei enää. EA Australia rynnisti kertomaan, että Australiassa beta alkaa kellon osoittaessa 22.00, samalla hetkellä kello Suomessa on 15.00. Enää alle päivä odotusta jäljellä!
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.09.2011 17:04
kuva Huomista Battlefield 3:n betaa ajatellen NVIDIA on julkaissut 285.38-ajurit, joiden luvataan nostavan pelin ruudunpäivitysnopeutta jopa 38 prosentilla sekä parantavan vakautta ja grafiikkaa. Ajurit ovat yhä betavaiheessa, joten niiden kanssa voi ilmaantua grafiikkavirheitä.

Ajurit ovat saatavilla myös XP:lle, mutta huomaathan, että Battlefield 3 vaatii DirectX 10 -tuen, mitä ei Windows XP:stä löydy.

Lataa ajurit oheisista linkeistä:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 25.09.2011 13:45
kuva Gamepur kertoo, että Nvidia julkaisee muokatut näytönohjainajurit Battlefield 3:n tulevaa beta-versiota varten. Näiden avulla pitäisi pelaajien saada korteistaan mahdollisimman paljon suorituskykyä irti ja välttää samalla yhteensopivuusongelmia, kuten oli aiemmin Bad Company 2:n betalla viime vuonna. Ajurit julkaistaan huomenna, joten se riittänee jo tiistaina alkavaan betaan.

Myös AMD ilmoitti ottavansa osaa Battlefield 3:n betaan. Yhtiö julkaisee ensi viikolla tulevien Catalyst 11.9 -ajurien mukana erikoisajurit Radeon-korteilleen peliä varten.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 22.09.2011 21:05
kuva DICE:n yhteisövastaava zh1nt0 piti tiistaina saksankielisen jutustelutuokion Teamspeakissa. Sen seurauksena on kasattu oheinen tietopaketti, josta käy ilmi lukuisia uusia asioita.

Operation Métro on laitettu uusiksi alphan palautteen perusteella, mikä on myöskin syy sen jälleenesiintymiselle betassa. Kartasta halutaan saada uutta palautetta.

eSportsin kerrotaan olevan huomiokohta, mutta se miten sitä on tuotu esille, ei vielä kerrottu. Mitä muuta betasta paljastui, lue alta:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 22.09.2011 20:33
kuva Dicen tuotepäällikkö Tommy Rydling on paljastanut Dicen tehneen sopimuksen Sonyn kanssa Battlefield 3:een liittyen. Kaikki peliin tuleva lisäsisältö julkaistaan viikkoa ennen Playstation 3:lle kuin pelin muille alustoille.

"You'll be happy to know that beginning with our first expansion pack Battlefield 3: Back to Karkand (to be released later this year), all full-blown upcoming expansion packs for the game will appear one week early exclusively on PS3, brought to you by Sony"

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 20.09.2011 17:06
kuva Saatuaan Microsoftilta ja Sonylta hyväksynnän varsin nopeasti, Battlefield 3:n betalle on lyöty päiväys lukkoon. Beta tulee olemaan avoin kaikille eikä se edellytä esimerkiksi Battlefield 3:n ennakkotilaamista.

Avoin beta alkaa syyskuun 29. päivä Xbox 360:lla, PlayStation 3:lla ja PC:llä. Originista BF3:n ennen syyskuun 25. päivää ennakkotilanneille ja Medal of Honor: Limited Edition -pelin ostaneille beta aukeaa aikaisemmin, jo 27. syyskuuta. Avoin beta loppuu lokakuun 10. päivä.

Beta aukeaa Playstation Network Storeen, Xbox Live Marketplaceen ja Originiin automaattisesti ja ne voidaan noutaa niistä. PC:llä Origin tarvitaan betan asennusta ja pelaamista varten. Karttana betassa on Operation Métro ja pelimuotona Rush.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 20.09.2011 07:27
kuva Battlefield: Bad Company 2:lle ensimmäisenä Suomessa rankattuja palvelimia tarjonnut Game42 on aloittanut Battlefield 3 -palvelimien ennakkomyynnin. Ennakkotilaushinnalla saa vuokralle palvelimen 1-12 kuukaudeksi mutta tarjous on voimassa vain pelin julkaisuun asti. RSP-tarjoajien palvelimet ovat aina rankattuja eli niissä pelaaminen kerryttää pisteitä, ellei palvelinta lukita salasanalla. Game42:n palvelimet sijaitsevat Suomessa.

Battlefield 3 -palvelimien hinnat alkavat 1,10 eurosta per slotti. Lisäämällä jakson pituutta kuukaudesta saa keskimääräisen slottihinnan laskemaan. Esimerkiksi 32 pelaajan palvelimen kuukausihinta on 35,20 euroa ja koko vuoden hinta 29,65 euroa kuukaudessa. Palvelimia...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 18.09.2011 20:20
kuva Ennakkotilasitko Battlefield 3:n Originista? Siinä tapauksessa saat Dead Space 2:n veloituksetta! Sinun täytyy vain ottaa yhteyttä EA:n tekniseen tukeen ja vastattava kysymyksiin englanniksi. Tarvitset ainakin tilausnumeron, joka on vahvistus Battlefield 3:n ostamisesta Originista tai EA Storesta. Kun keskustelu teknisen tuen kanssa on käyty läpi, Dead Space 2:n pitäisi ilmestyä Origin-tilille.

Dead Space 2:n lunastaminen onnistuu toistaiseksi EA:n teknisen tuen chat-keskustelun kautta osoitteessa support.ea.com/chat.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.09.2011 15:20
kuva DICE tarkensi Battleblogissa yksityiskohtia Battlefield 3:n pelimuodoista. Pelimuotoja on viisi, joita on mahdollista pelata kaikilla julkaisun yhteydessä tulevilla kartoilla.

Vanha tuttu lipunvaltaus, Conquest, tekee paluun Battlefield 3:een eikä siinä säästellä ajoneuvoja. Conquest tulee olemaan pelaajamäärältään suurin pelimuoto ja sitä on mahdollista pelata PC:llä jopa 64 pelaajan kesken.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.09.2011 07:54
kuva Viime viikolla Battlefield 3:n Operation Guillotine -yksinpelitehtävästä julkaistiin teaser, nyt traileri on nähtävissä kokonaisuudessaan. Traileri on samalla ensimmäinen virallinen Xbox 360:n pelikuvaa sisältävä video.

Operation Guillotine Gameplay Trailer:

Avaa uutinen ja kommentit