Battlefield 3 / 20.10.2011 19:40
kuva Battlefield 3 julkaistaan tasan viikon päästä. Tietyissä osissa maailmaa sodan makuun päästään jo tiistaina 25. päivä mutta Suomessa julkaisu tapahtuu torstaina 27.10. Suomi kuitenkin erottuu Euroopassa edukseen, sillä liki kaikissa Euroopan maissa julkaisu on jätetty vasta perjantaille.

Ensimmäiset pelikopiot ovat jo matkalla lehdistölle ja muille tärkeille henkilöille. DICE:nkin väki on ehtinyt Twitterissä mainitsemaan pöydällä lojuvasta kopiostaan, jota eivät ilmeisesti hekään vielä pysty pelaamaan. Harmi!

Torstaita odotellessa voit minuuttien laskemisen sijasta tutustua BF3:n dog tageihin:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.10.2011 16:36
kuva Ensi viikon torstaina kauppojen hyllyille saapuvasta Battlefield 3:sta on julkaistu Multiplayer Gameplay -traileri. Trailerilla nähdään tiukan moninpelitoiminnan lisäksi ennennäkemätöntä materiaalia pelin kartoista. Muistutuksena, pelin digitaalista kopiota voi alkaa lataamaan jo kuluvan viikon perjantaina.

Battlefield 3 Multiplayer Gameplay Trailer:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 18.10.2011 21:38
kuva Battlefield 3:n avoin beta päättyi viikko sitten. On aika kiittää osallistumisesta ja koota yhteen erikoisia tilastoja, joita betan tapahtumista saa väännettyä.

Betaa pelasi yhteensä 8,1 miljoonaa pelaajaa sen kolmella alustalla. Testaamiseen osallistuivat siis joko kaikki New Yorkin asukkaat, tai todella moni muu ympäri pallon. Näiden pelaajien joukossa pideltiin 19 miljoonaa kertaa puukkoa jostain muusta kuin sen tupesta, mikä vastaa puolestaan maailman väkirikkaimman kaupungin eli Shanghain asukasmäärää.

Muista tilastoista löytyy sellaisia saavutuksia kuin 1,5 miljardia tappoa 47 miljardilla ammuksella (osumatarkkuus huikea 3,2 %!) sekä 635,6 metrin päästä nykäisty headshot, todennäköisesti hitonmoisella munkilla. Noiden ammuksien hylsyistä muuten kasaisi 3...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.10.2011 22:03
kuva Viime viikonloppuna Californian Alamedassa käydyiltä GeForce LAN:eilta jäi paljon käteen Battlefield 3:sen odottajille. Tapahtumaan osallistuneet kun pääsivät ensikertaa pelaamaan turnausta kyseisessä pelissä, vaikka versio mitä tapahtumassa pelattiin ei olekkaan pelin lopullinen versio, oli se kuitenkin valovuosia edellä viime viikolla päättynyttä beta-versiota.

reddit.com:in foorumille nimimerkillä 'jackelpdw' on kerännyt pitkän listan asioista missä on menty eteenpäin sitten beta-version, ensi kertaa sitten mahtavan Battlefield Vietnamin, on peliin tulossa taktisten aseiden kuningas, mortar. Uusia karttojakin tapahtumassa päästiin pelaamaan, kun jo tuttujen Operation Metron ja Caspian Borderin lisäksi esiteltiin kolme karttaa, Damavand Peak, Grand Bazaar ja Operation Firestorm.

Ohessa myös lähes tunnin kestävä video. Katso miltä päivitetty versio ja uudet kartat näyttävät!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 15.10.2011 21:00
kuva Battlefield 3:n julkaisuun on aikaa enää alle kaksi viikkoa. Kaikki tietävät, että julkaisupäivänä palvelimet ruuhkautuvat ja kaikkia ärsyttää. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Battlefield 3:n digitaalisen version hankkineet pääsevät lataamaan pelin ennakkoon.

Ensi viikon perjantaina 21.10. käynnistyy ennakkolataaminen ympäri pallon. Tarkka kellonaika Euroopassa selvinnee myöhemmin. Battlefield 3 julkaistaan torstaina 27.10., joten lataamisen ehtii suorittaa vähän hitaammallakin yhteydellä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 14.10.2011 20:53
kuva Eilen uutisoimme neljästä ensimmäisestä moninpelikartasta, jotka DICE esitteli battlefield-bloginsa kautta. Tänään paljastettiin loput yhdeksästä moninpelikartasta. Mukana tämänpäiväisessä listassa ovat Grand Bazaar, Seine Crossing, Noshahr Canals, Khrag island ja betassakin esillä ollut Caspian Border. Näiden yhdeksän kartan lisäksi suurimmalle osalle tilaajista pelin mukana tulee ilmainen Back to the Karkand -karttapaketti, joka sisältää 4 legendaarista Battlefield 2 -karttaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 13.10.2011 20:26
kuva Battlefield 3:n julkaisu lähestyy uhkaavasti. Sen vuoksi nyt alkaa olemaan hetki iskeä pöytään kaikki kortit ennen kuin joku muu ehtii ensin. Sen DICE on tehnytkin paljastettuaan neljä ensimmäistä moninpelikarttaa. Loput viisi kaiken kaikkiaan yhdeksästä kartasta nähdään huomenna.

Operation Firestorm, Operation Métro, Tehran Highway ja Damavand Peak kuuluvat luetteloon kartoista, joilla voi pelata kaikkia pelimuotoja. Jo näissä neljässä kartassa variaatiota on runsaasti. Siinä missä Operation Firestormissa soditaan aavikolla, taistellaan Tehran Highwayssa iltahämärässä kaupungin ulkoreunalla.

Ohesta löydät DICE:n välittämät tiedot kartoista sekä muutaman kuvan kustakin. Mitähän kivaa huomenna on luvassa?

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 09.10.2011 16:01
kuva PlayStation Universe osallistui yhteen Battlefield 3:n promotilaisuuksista ja onnistui nappaamaan videolle listan Battlefield 3 PlayStation 3 -version trophyistä. Saavutuksia pelistä löytyy kaiken kaikkiaan 39 kappaletta. Kaikkien saavutusten yksityistietoja ei listalle saatu, sillä tarinaan vahvasti liittyvät saavutukset ovat piilotettuna. Lista on ehkä vähän tylsä, esimerkiksi Bad Company 2:ssa ollut The Dentistin kaltainen väriläiskä puuttuu. Online-saavutuksia listalle on sentään saatu kiitettävä määrä.

Saavutukset:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 08.10.2011 10:15
kuva Battlefield 3:n julkaisu lähestyy hyvää vauhtia ja maistiaisia pelistä on saatu betan perusteella. Nyt IGN on julkaissut kaksi uutta Battlefield 3 -videota, joissa esitellään pelin kehittäjien toimesta ennennäkemättömiä karttoja: Grand Bazaar ja Operation Firestorm. Grand Bazaar on tiivis kaupunkitaisteluun keskittyvä kartta jota pelataan videolla Rush-pelimuodossa. Operation Firestorm puolestaan näyttää olevan laajuutensa ja karttasuunnittelunsa perusteella perineteinen Conquest-kartta. Kumpi kartta vakuuttaa enemmän?

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 07.10.2011 20:45
kuva DICE on blogissaan päivittänyt vastauksia betatestaajien kysymyksiin. Mukana on kysymyksiä mm. Squadsysteemistä, pelin asetusten säätämisestä ja toimivuusongelmista. Varsinkin squadien toimivuus on ollut polttava puheenaihe viimeaikoina ja DICE lupaileekin niihin selvää parannusta kokoversiossa. Katso kaikki kysymykset ja vastaukset alta!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 07.10.2011 13:53
kuva Viikko sitten lopetettu Caspian Borderin testaaminen on avattu uudelleen. Kenttä on jälleen pelattavissa, mutta ainoastaan PC:llä, sillä kentän avaamisen syyksi on sanottu 64 pelaajan serverien testaus. Testaus kestää vain tämän viikonlopun ja se on avoin kaikille. Caspian Border, kuten myös koko beta, loppuu maanantaina 10. lokakuuta.



Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.10.2011 20:34
kuva Battlefield 3:n beta on vaikuttanut monien mielestä pahasti keskeneräiseltä ja DICE:llä on todettu olevan pitkä taival edessä, jotta peli saadaan julkaisukuntoon alle kuukaudessa. Johtopäätösten tekeminen betan pohjalta on kumminkin kannattamatonta. DICE:n päällikkö Karl-Magnus Troedsson kertoo, että kehitysversio, josta beta on tehty, oli julkaisuhetkellä jo yli kuukauden vanha. Sinä aikana kun betaversion perustoimivuus varmistettiin sisäisillä testeillä, kehitettiin täysversiota normaaliin tapaan. Tästä syystä beta ei vastaa lopullista julkaisuversiota.

Betan ei ole tarkoitus toimia demona, vaan se on luotu suoraan Battlefield 3:n taustajärjestelmien laajamittaiseen testaamiseen. Troedssonin sanojen mukaan betalla on jo nyt kuusinkertaisesti pelaajia verrattuna Bad Company 2:n betaan. Peliympäristön toteuttaminen...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.10.2011 17:30
kuva Battlefield 3 betassa on ollut tavallisesti 32 pelaajan rush-palvelimet, mutta lisäksi on havaittu conquest-pelimuodolla varustettuja palvelimia Operation Metro -kartalla ja 64 pelaajan rajalla. Osa palvelimista ovat hakkeroitu niin, että pelaajaraja on ylittynyt jopa 128:aan.

DICE kehottaa pelaajia, etteivät liity mihinkään hakkeroituihin pelipalvelimiin, sillä seurauksena voi muuten olla EA-käyttäjätunnuksen ja sille ostettujen pelien menettäminen.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.09.2011 20:22
kuva Hurjan suosion saavuttanut Battlefield 3 -beta sai tänään ensimmäisenä päivityksensä. Päivityksessä korjataan erinäisiä bugeja ja viilaillaan mm. rank-systeemiä. Aikaisemmassa palvelinpäivityksessä maaston tuhoutuminen estettiin betan ajaksi, koska se aiheutti erinäisiä ongelmia. DICE kuitenkin kertoi, että ratkaisu on jo olemassa ja se on toiminnassa valmiissa versiossa. Tässä tarkempi muutosloki:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.09.2011 19:42
kuva Ehkä jopa pienenä pettymyksenä, DICE ilmoitti lopettavansa Battlefield 3:n Caspian Border -conquest-kartan testaamisen meneillään olevassa betassa. Nyt DICE aikoo analysoida pelaajilta saadut palautteet ja tehdä tarvittavat muutokset.

Caspian Borderia pyörittävät serverit ovat olleet salasanasuojattuja ja testit on suoritettu vain ennalta määrättyjen pelaajien toimesta. Tai oli tarkoitus tehdä, mutta salasanat vuotivat jatkuvasti julkisuuteen ja moni testiryhmään kuulumaton pelaaja pääsi kyseistä karttaa kokeilemaan. Jos et itse näiden onnekkaiden joukossa ollut, alta löytyy 23 minuuttia kestävä pelivideo kyseisestä kartasta.

Avaa uutinen ja kommentit