Battlefield 3 / 06.12.2011 12:25
kuva Battlefield 3:ssa on parhaillaan menossa massiivinen päivitysrumba. Kaikki online-palvelimet on ajettu alas, kun niitä valmistellaan Back to Karkandin julkaisemista ja tulevia päivityksiä varten. Huoltokatko alkoi kello 10 aikaan ja sen on tiedotettu päättyvän kello 14. Ennen sitä ei millään alustalla pysty pelaamaan moninpeliä.

Tauon aikana on hyvä hetki ladata PC:n massiivinen 3,9 GB:n päivitys. Jos Origin ei sitä automaattisesti tarjoa, käynnistä Origin uudestaan ja latauksen pitäisi alkaa. R3-päivityksen muutokset löydät aikaisemmasta uutisestamme.

Katkon päätyttyä päästään PlayStation 3:lla makustelemaan Back to Karkand -lisäosaa ensimmäisenä. PC ja Xbox 360 hyppäävät uusittuun menneisyyteen viikkoa myöhemmin eli 13. joulukuuta.

Päivityksen...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.12.2011 11:56
kuva Tiistai 6. joulukuuta on monella tavalla merkittävä päivä. Suomen itsenäistymisestä tulee kuluneeksi 94 vuotta, mammat pääsevät arvostelemaan juhlaväen pukuja ja Battlefield 3 päivittyy.

Battlefield 3:n osalta järjestetty ohjelma alkaa aamulla kello 10.00, kun palvelimia ryhdytään ajamaan alas päivittämisen vuoksi. Muutaman tunnin kestävä tauko saattaa aiheuttaa katkoksia moninpelissä.

Tiistai-aamuna alkaa myös uuden päivityksen jakaminen sekä pelaajille että palvelimille. Kahden gigan kokoinen paketti sisältää jo Back to Karkand -lisäosan sekä ohesta löytyvän pitkän muutoslistan mukaiset korjaukset. Toistaiseksi ladattavat lisäosat jaetaan näin päivitysten mukana, tulevaisuudessa DICE:n tavoite on tarjota ne erikseen.

R3-päivitys tuo lukuisia tasapainotuksia ja korjauksia. Tactical light...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.11.2011 08:40
kuva Wake Island on kenties kaikista tunnetuin Battlefield-sarjan kartoista. Jo monessa sarjan osassa nähty u:n muotoinen saari tekee paluun Battlefield 3:enkin ja jälleen hieman uudistettuna. Tällä erää saari ei näytä enää aivan niin paratiisilta kuin aikaisemmin ja lippupisteiden määräkin on tippunut alkuperäisestä viidestä kolmeen. Lisäksi alkuasetelmia on hiottu, sillä US-joukoilla on käytettävissä tavanomaisen lentotukialuksen rinnalla kaksi rannalla olevaa spawn-pistettä.

Ohesta löydät kolme ensimmäistä Youtubeen lisättyä videota uudesta Wake Island -kartasta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.11.2011 08:21
kuva * Päivitys: Julkaisupäiväksi on vahvistettu 6. joulukuuta PS3:lla.

Battlefield 3:n ensimmäinen lisäosa Back to Karkand saapunee ensi viikolla. Sony Aasian lätkäistyä mantereensa julkaisupäivämäärän sivuilleen, voidaan tietoa pitää melko varmana.

EA on luvannut tuoda Battlefield 3:n lisärit PlayStation 3:lle viikkoa muita aikaisemmin, joten jos viikko 49 on uusi joulu PS3:lle, koittaa onnenpäivät PC:llä ja Xbox 360:lla heti perään viikolla 50.

Tiettävästi...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.11.2011 08:11
kuva Viime viikolla PC:lle julkaistu laaja Battlefield 3:n päivitys ilmestyy tänään PlayStation 3:lle. Kello 10.00 kaikilla alustoilla alkava kolmen tunnin huoltotauko tarjoaa tilaisuuden ajaa päivitys, joskin Xbox 360:n se saavuttaa vasta myöhemmin.

Ohesta löydät täyden muutoslistan. Sisällöltään päivitys on hyvin pitkälti sama kuin PC:llä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 29.11.2011 21:16
kuva Back to Karkand -lisäosa saapuu ladattavaksi joulukuun aikana ja tällä kertaa paketin kartoista on esittelyssä legendaarinen Gulf of Oman. Legendaarinen sen vuoksi, että se toimi Battlefield 2:n demon karttana ja näin ollen kartta herättää monessa veteraanissa nostalgisia tunteita. Kartan mukana tulee kulkuneuvoja alkuperäisestä Gulf of Omanista ja lisäksi yksi ennennäkemätäön, vastustajissa todellista pelkoa aiheuttava ajoneuvo.

Paketti on ilmainen Limited Editionin ostajille. Muille hintaa tulee olemaan noin 15e/1200ms pistettä. Playstation 3 pelaajat saavat Back to Karkandin pelattavakseen viikkoa ennen muita.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 22.11.2011 07:16
kuva Battlefield 3:n suuri päivitys on ajoitettu tälle aamulle. Kaikki alustat saavat client- ja palvelinpäivitykset, joiden julkaisu alkaa PC:stä kello yhdeksän. Konsolit tulevat perässä, kunhan päivitysten tarkistus suoritetaan loppuun Microsoftilla ja Sonylla. Päivityksestä aiheutuu katko moninpelissä kello 9.00 - 11.00. * klo 11.14: Päivitys jaossa, huoltokatko ohi ja mm. Gaming.fi-palvelin päivitetty uusimpaan versioon.

Ohesta löydät täydellisen muutoslistan PC:lle. Samoin listauksen palvelinpuolen muutoksista, uusista Battlelogin toiminnoista sekä tietoa uudistuneesta squadin valintaikkunasta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.11.2011 09:00
kuva Joulukuussa Battlefield 3 laajenee Back to Karkand -lisäosalla. Neljän Battlefield 2:sta tutun kartan ohella pakettiin sisältyy asiaankuuluvat aseet, kulkuneuvot ja saavutukset.

Yksi näistä kartoista on Strike at Karkand, joka on lätkäisty nykyvaatimusten ja Frostbite 2:n mukaiseksi. Karkandista on julkaistu Gameplay-video, jossa nähdään vilkaisu sen uuteen uljaaseen ympäristöön.

Back to Karkand on ilmainen Limited Editionin hankkineille, muutoin sen hinta on 15 euroa tai 1200 MS-pistettä. Lisäosa pyörii samassa karttakierrossa pääpelin kanssa ja sen aseita voi käyttää missä tahansa mapissa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.11.2011 08:44
kuva Siinä missä Battlefield 3:n palvelinohjelmisto rullaa jo R8-versiossa, ollaan itse pelisoftalla vedetty vähemmillä muutoksilla. Ensi viikolla tilanne on toinen, sillä DICE julkaisee ensimmäisen merkittävän päivityksen Battlefield 3:lle. PC:lle päivitys saapuu ensin, todennäköisesti tiistaina tai torstaina, konsoleille heti kun laadunvarmistus on suoritettu.

Mitä päivitys sisältää? Luettelo alkaa hienoilla sanoilla kuten parempi viimeistely, suorituskyky, vakaus ja aseiden tasapaino. Squadien...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 11.11.2011 22:10
kuva ESL järjestää Battlefield 3:n avausturnauksen lisäksi Go4BF3-nimisen sunnuntaiturnauksen, jossa on palkintopottina 10 000 euroa rahaa. Joka viikko on luvassa cupin voittaneelle joukkueelle 100 euroa ja kuukausittain poimitaan 8 parasta joukkuetta taistelemaan 500 euron palkinnosta. Turnausta pelataan 4on4 squad rushina.

Turnaus alkaa jo tänä sunnuntaina, joten kiinnostuneiden joukkueiden kannattaa ilmoittautua ajoissa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyvät ESL:n sivuilta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 09.11.2011 20:15
kuva Vihdoinkin maailmalta kantautuu loistavia (tai siis vähemmän loistavia) uutisia koskien Battlefield 3:n tulevia päivityksiä. Ehdottomasti eräs hermoja raastavimmista uusista upeista efekteistä pelisarjan kuopuksella on nimittäin menettämässä tehoaan. Taktinen taskulamppu ei enää jatkossa tule loistamaan seitsemän auringon voimalla sokaisten jokaisen pelaajan joka taistelutantereella astelee, vaan realismi vie kerrankin voiton. Vaikuttaa siltä että DICE on vihdoin alkanut kuuntelemaan käyttäjien palautetta.

Katso kuvat!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 08.11.2011 17:12
kuva Gamespot on julkaissut Back to Karkand -lisäosasta uusia, PlayStation 3:lla pelattuja pelivideoita Strike at Karkandista ja Gulf of Omanista. Lisäksi klassikkokartoille tulee uusi Conquest Assault -pelimuoto, joka muistuttaa Battlefield 2142:n Assault Linesiä.

Conquest Assault on hyökkääjät vs. puolustajat -tyyppinen pelimuoto, jossa puolustava joukkue omistaa aluksi kaikki kolme komentopistettä. Toisin kuin puolustavilla, hyökkäävällä joukkueella on käytössään kiinteitä syntymispisteitä. Hyökkääjät omaavat vähemmän tikettejä, joiden tippumistahtia voi laskea valtaamalla puolustavien komentopisteitä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 05.11.2011 01:45
kuva Klassikkokarttoja kantavasta Back to Karkand -lisäosasta on jo nähtävissä aitoa pelikuvaa uuden trailerin myötä. Lisäosan mukana tulee myös uusia aseita ja ajoneuvoja, ja paketin myyntihinnaksi on ilmoitettu olevan 14.99 dollaria, 1200 Microsoft-pistettä tai vastaavan verran paikasta riippuen. Lisäksi DICE ilmoittaa blogissaan, että kaikille pelaajille aukeaa Physical Warfare Pack ilmaiseksi tulevaisuudessa.

Katso traileri ohesta:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.11.2011 21:11
kuva Battlefield 3:n julkaisusta on kulunut viikko, juhlat on juhlittu ja pahin krapulakin alkaa olla takanapäin. On aika keskittyä tekemään pelistä entistä parempi. DICE:n iso kiho Karl-Magnus Troedsson on listannut seitsemän asiaa, joilla Battlefield 3:a parannetaan. Osa niistä on jo toteutettu, loput ovat tulossa lähiaikoina.

Ensimmäinen listattu asia on quick match -toiminto. Eilisen palvelinpäivityksen myötä matsinhaku parantui selvästi ja sen pitäisi toimia ongelmitta. Jos toiminnossa on vielä parantamisen varaa, raportoi siitä Battlelogin foorumille.

Squadeihin liittyminen ja niissä pysyminen ei ole toiminut toivotunlaisesti. Tulossa on korjaus, joka paikkaa tilannetta pitämällä pelaajan valitsemassaan ryhmässä. Huomiseksi ajoitettua korjausta odotellessa kannattaa...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.11.2011 12:42
kuva Nyt kun Battlefield 3:a on pelattu jo ensimmäinen viikko, on myös Electronic Sports League järjestämässä Euroopalle avausturnauksen. Conquestilla pelattavat 8on8-ottelut eivät säästele pelaajia käyttämästä ajoneuvoja ja suurta taistelutannerta hyväksi.

Turnauksen ensimmäiset ottelut pelataan jo ensi viikon maanantaina 7.11. ja ne jatkuvat saman viikon sunnuntaille 13.11. saakka. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät ESL-sivuilta.

Avaa uutinen ja kommentit