Battlefield 3 / 24.01.2012 08:54
kuva Sony on lupaillut jo jonkin aikaa yhteensopivuutta pelikonsoleilleen. Remote Play -nimisellä toiminnolla pystyy pelaamaan mitä tahansa PlayStation 3:n peliä, joskin ominaisuus on toistaiseksi ollut käytettävissä ainoastaan harvojen ja valittujen eli lähinnä vanhojen pelien kanssa. Remote Playta on demottu mm. Tokio Game Showssa Killzone 3:lla, joten teknisesti tuki on olemassa laajemminkin.

Se mikä teknisesti on...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.01.2012 18:34
kuva Tanskalaisen VIP-Gamingin Boserage on kutsunut ClanBasen BF3 Nations Cupin kapteenit keskustelemaan Battlefield 3:n tämänhetkisestä tilasta ja antamaan katsauksen lähtökuopissa olevaan Nations Cupiin. Keskusteluun on kutsuttu Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Suomen kapteenit. Podcast alkaa 19:30 ja sitä pääset kuuntelemaan tämän linkin takaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 21.01.2012 20:57
kuva Hiljaista lauantai-iltaa piristäköön pieni semisti ajankohtainen Battlefield 3 -uutispaketti. Ensimmäisenä illan aiheista on viikon aikana tapahtunut jättimäinen huijareiden pihalle potkiminen. Määrältään tuntematon, mutta toistaiseksi BF3:n suurin peli-ilon pilaajien poisto suoritettiin koska tasa-arvo on kiva asia.

PlayStation 3:n puolella tuulet puhaltavat lähitulevaisuudessa, kun alustaa pitkään vaivannut VoIP-ongelma poistuu. Tarkempi ajankohta päivitykselle selviää myöhemmin eli todennäköisesti sitten, kun PS3:si ilmoittaa päivityksen olevan ladattavissa.

Koska se tasa-arvo oli kiva asia, tuotiin PC:llekin viimein SPECACT & Dog Tag -bundle sekä Promo-bundle saataville, joskin rahallisia suorituksia vastaan. Niistä ensimmäinen antaa moninpeliin uusia sotilaiden skinejä sekä 10 dog tagia, jotka molemmat olivat alunperin...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.01.2012 14:58
kuva Ruotsalaiset, nuo BF-scenen pienet ninjat, ovat luomassa aikoja sitten kaatuneen Up-Northin kaltaisen pohjoismaille suunnatun ladder-sivuston.

Ladderjärjestelmä on samanlainen kuin 'ennen', eli kaikki osallistuvat klaanit jaetaan divisiooniin, joissa klaanit kilpailevat keskenään voitosta kausiluontoisessa järjestelmässä. Kauden loputtua divarin paras nousee ylöspäin, divarin huonoin laskee alaspäin.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.01.2012 03:47
kuva Uusimmassa Battlefield-blogissa DICE:n toimitus kertoo uudesta banniaallosta, jolla on kitketty huijareita pois Battlefield 3:sta. Aalto imaisi sisäänsä useamman sadan huijarin käyttäjätilit ja heidän statsit nollattiin ja account bannittiin. Samalla DICE ilmaisi taistelevansa huijareita vastaan todenteolla.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 07.01.2012 18:10
kuva Ensimmäinen maailmanlopun juhlavuoden viikko on jäämässä taaksemme. Eteemme on laskeutunut uusi vuosi ja sen siivellä uudet haasteet. BF maailmassa haasteita on kaikilla. Jotkut kärsivät ylivoimaisesta idiotismista omassa tiimissään, jotkut epätasapainoisista aseista. Jotkut kärsivät ylivoimaisesta idiotismista omassa klaanissaan, jotkut äärimmäisen huonoista lentäjistä. Meillä kaikilla on omat haasteemme; kuten ylivoimaiseksi käynyt kuvanmuokkaus allekirjoittaneelta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.12.2011 18:25
kuva Joulu laskeutuu taistelukentän päälle kuin Seinen mortar-rivistöjen pehmeä kumina. Räjähdysten siimeksessä, savuverhossa juoksee sankareita, toinen toistaan parempia, mutta savoverhon takana on pieni joukko, jotka vääntävät kättä tuolla ranked-servereiden ulottumattomissa, salasanojen lehdon takana. Ja tuolla lehdossa kuhisee.

Battlefield 3 lipuu jouluun ja sen rakkaat tiimit, BF3 eSportsin messinkitähdet vaipuvat joululomille suomalaisittain synkissä tunnelmissa. Nyt aika hengähtää ja katsoa muutama hetki taaksepäin.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.12.2011 17:32
kuva Battlefield-pelisarjasta tuttu "Commo Rose", jonka kautta pelaajat voivat kätevästi publalla huudella komentoja tai pyyntöjä toisilleen, pistetään Battlefield 3:ssa uusiksi. Need Ammo ja Need Medic -pyyntöjen puutteen vuoksi Battlefield 3:n Commo Rose on ollut tähän asti lähes hyödytön. Ihmetyttää vähän miten ne alunperin on edes jätetty pois, sillä Need Ammo ja Need Medic ovat eniten pelissä käytettyjä pyyntöjä. DICE Tomas Dankon mukaan Commo Rosen 2.0 -versio saadaan pelaajien käyttöön helmikuun aikana.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 22.12.2011 22:50
kuva Google Zeitgeist 2011 paljastaa, että hakutermiä "Battlefield 3", mukaan lukien tämän lyhennettä "BF3", on kuluvana vuonna käytetty niin paljon, että se on sijoittunut vuoden 2011 viidenneksi nopeimmiten kasvaneeksi hakutermiksi. Vuosien 2010 ja 2011 välillä näiden hakutermien käyttö on kasvanut 1773 prosenttia.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.12.2011 19:55
kuva Battlefield-pelit ovat tunnettuja eeppisistä hetkistään. Mainio esimerkki on loikka ulos hävittäjästä kesken kaksintaistelun, tarkka tähtäys, vastustajan tuhoaminen RPG:llä ja paluu hävittäjän ohjaimiin. Ei taatusti onnistu oikeassa elämässä, eikä missään muussakaan pelissä, mutta BF:ssä saa vastustajasi kiehumaan.

DICE etsii lisää yllä kuvatun kaltaisia hetkiä. Tehtävänäsi on ikuistaa todellinen Battlefield-hetki, lisätä se Youtubeen ja laittaa sähköpostia osallistuaksesi kilpailuun. Pääpalkintona on kolmelle parhaalle reissu Tukholmaan DICE:n päämajaan lentoineen ja majoituksineen. Tätä tilaisuutta ei tule missata!

Mallia sopivan tilanteen etsimiseen voit hakea ohesta, tarkemmat tiedot...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.12.2011 19:37
kuva Alunperin ennakkotilausetuna ollut Physical Warfare pack on muuttunut ilmaiseksi. Etu koskee aluksi vain PlayStation 3:lla Battlefield 3:a pelaavia, myöhemmin paketti laajenee muillekin alustoille.

Physical Warfare Pack sisältää kaksi asetta: DAO-12-haulikko ja Type 88 -pikakivääri ja niiden lisäksi nuoliluodit DAO-12:lle sekä suuliekinvaimennin SKS-tarkkuuskiväärille. Paketin saat PlayStation Storesta. Huomaathan, että PWP:n edut ovat olleet aukaistavissa pisteitä keräämällä Type 88:a lukuun ottamatta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 16.12.2011 16:53
kuva Battlefield 3 saapui suurella ryminällä pelaajien keskuuteen lokakuussa. Peliä luvattiin kehittää ensisijaisesti PC:lle, mutta myöhemmin puheet pyörrettiin. Battlefield 3:sta piti tulla myös enemmän Battlefield 2:n seuraaja, kuin Bad Companyn uusi osa, mutta kuinka tässä kävikään? Gaming.fi otti Battlefield 3:n ja sen ensimmäisen karttapaketin, Back to Karkandin lahjomattomaan testipenkkiinsä ja kaivoi pelin sisimmän olemuksen kaikkien luettavaksi.

Lue artikkeli tästä!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.12.2011 21:35
kuva Battlefield 3:een julkaistaan huomenna tiistaina Back to Karkand -lisäosa PC:lle ja Xbox 360:lle, mutta sisältöä pääsevät ihastelemaan vain Limited Edition -version omistajat ja erillisen paketin ostaneet.

Siispä jaamme yhden Back to Karkand -lisäosan PC:lle ja yhden Xbox 360:lle. Kerro kommenttina tähän uutiseen, miksi juuri sinun pitäisi päästä palaamaan klassisiin Battlefield 2 -karttoihin. Voit vastata tekstillä, kuvalla tai vaikkapa housunlahkeillasi. Mainitse samalla pelialustasi, paras perustelu palkitaan.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.12.2011 21:12
kuva Battlefield 3:n ensimmäinen lisäosa Back to Karkand julkaistaan huomenna PC:lle ja Xbox 360:lle. Julkaisun yhteydessä ajetaan jälleen päivityksiä tausta- sekä pelipalvelimille, mistä seuraa kello 11-12 kestävä huoltokatko.

PC:llä digitaalisen latauksen pääsee aloittamaan kello 10.00 ja Xbox 360:lla tuntia myöhemmin. Back to Karkandin karttoja voidaan asettaa karttakiertoon mille tahansa palvelimelle. Mikäli pelaajalla ei lisäosaa ole, varoittaa peli karttakierrossa olevista lisärikartoista ennen palvelimelle liittymistä. Varoituksesta piittaamaton tulee potkituksi pois palvelimelta, kun jokin B2K:n kartoista sattuu seuraavaksi taistelutantereeksi. Quick match -toiminto sijoittaa pelaajan aina omistamiensa pakettien mukaiselle palvelimelle.

Pelipalvelimien R12-päivitys korjaa kaatumisongelmia, tilanteen, jossa kuolleen pelaajan kit jää maahan...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 06.12.2011 17:05
kuva Etumatkaa saaneet PlayStation 3 -pelaajat pääsevät pelaamaan Battlefield 3:ssa klassikkokarttoja jo tänään itsenäisyyspäivänä, mutta Xbox 360:lle ja PC:lle Back to Karkand -lisäosa julkaistaan vasta ensi viikolla.

Tyynellämerellä oleva Wake Island on ennättänyt kääntyä monessakin sarjan peleissä. Ensimmäisen kerran kartta julkaistiin Battlefield 1942:een, ja se on myöhemmin nähty remasteroituna Battlefield 2:ssa, 2142:ssa ja 1943:ssa. Nyt Wake Island on tulossa myös Battlefield 3:een, jota voi ihailla oheisesta trailerista.

Avaa uutinen ja kommentit