Battlefield 3 / 03.03.2012 08:57
kuva DICE lupasi kohentaa ulkoista kommunikointiaan vuonna 2012. Prosessin ensimmäinen askel on Inside DICE -blogisarja, jossa erinäiset studion henkilöt tulevat kertomaan omista rooleistaan, pelinkehittämisen arjesta ja vastaantulevista ongelmista.

Ensimmäisen kirjoitusvuoron sai DICE:n johtaja Karl-Magnus Troedsson. Blogissa KM kertoo tulossa olevan Game Developers Conferencen merkityksestä, miten nopeasti asiat pelimaailmassa muuttuvat ja siitä, mitä sisältää ja milloin on odotettavissa seuraava Battlefield 3:n päivitys.

Helmikuun aikana kuultiin melko suoria lupauksia paljastuksista Battlefield 3:n seuraavasta lisäosasta sekä huhuja päivityksen julkaisemisesta. Jossain vaiheessa molempien olikin tarkoitus tulla ulos jo silloin, mutta suunnitelmilla on tapana muuttua. Lisäosan julkistus siirtyi myöhemmäksi ja päivityskin tulee ulos...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.03.2012 18:20
kuva Applen iOS-alustalle luodun Battlefield 3: Aftershock -pelin oli tarkoitus tuoda tuttuja elementtejä käden ulottuville. Graafisesti melko tyylikäs tuotos ei kuitenkaan ollut odotusten mukainen, vaan sai välittömästi julkaisunsa jälkeen valtaisan palauteryöpyn. Ongelmia oli laidasta laitaan eikä moninpelikään tahtonut toimia.

Niinpä EA teki ainoan oikean ratkaisun ja veti pelin pois myynnistä. Sen sijaan, että vikoja olisi lähdetty korjaamaan, lakaistiin koko peli roskakoriin ja vieläpä pysyvästi. EA Mobile kommentoi tilannetta seuraavasti:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 24.02.2012 00:06
kuva EA veti Applen mobiilituotteille suunnitellun Battlefield 3: Aftershock -pelin pois App Store:sta. Syyksi mainittiin se, että peli sai laatunsa suhteen negatiivista palautetta erityisesti huonoista kontrolleista ja moninpelin vioista.

Peli on Act of Valor -elokuvan sponsoroima julkaisu, jossa oli mahdollista pelata vain yhdellä kartalla ja neljällä eri aseella.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.02.2012 14:56
kuva Pähkinänkuoressa oleva Battlefield 3:n tuleva päivitys muuttaa aseiden tasapainoa ja muuttaa hieman aseiden lisäosien, kuten silencerin, ominaisuuksia. Muutoksen värikynää on myös saanut panssarivaunut, jetit ja kopterit. Lisäksi on korjattu läjäpäin bugeja.

Demotuksesta ensimmäisessä virallisessa päivityslistassa ei ole mitään mainintaa, mutta peukut pystyssä ja varpaat ristissä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 16.02.2012 15:05
kuva Suomen ykköstiimi Battlefield 3:n saralla suorittaa nimenvaihdon kun Egosto liittyy Team Menace.fin riveihin. BF3 Nordic Leaguen ykkösdivaria johtava Egosto on niittänyt mainetta mm. CB Nations Cupissa, jossa Suomen edustusjoukkue koostuu lähes kokonaan Egoston pelaajista. Menacen uusin hankinta koostuu osin vanhoista BF2-jyristä, mutta mukana on myös monta täysin uutta nimeä BF-skeneen.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 14.02.2012 13:19
kuva Nyt se starttaa! Huomenna ammutaan lähtölaukaus/-lipas kohti 5v5-herruutta. Upean kunniaakkaasta tittelistä tappelee kenties kaikki suomalaiset joukkueet / joukkuemieliset herrasmiehet, jotka kynnelle kykenevät. Ilmoittautuminen ei ole vielä ohitse - voit testata nyt omaa jalkaväkiosaamistasi kenties parhaimpia suomalaisia vastaan. Kaikki mukaan rynkkyhippaan, viimeinen ilmoittautunut on bottomi! Kyseessä on siis ainoastaan PC-turnaus.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 13.02.2012 18:15
kuva Battlefield 3 saa tiistaiaamuna 14.2. päivityksen, josta ei kuitenkaan kannata odottaa vielä mullistavia tasapainotuksia tai himmennettyjä lamppuja. Korjauspäivitys parantaa kaatuiluja, lisää AMD Radeon 7xxx -näytönohjainsarjan suorituskykyä sekä lisää tuen vielä julkaisemattomille Ivy Bridge -suorittimille.

Seuraavista päivityksistä DICE on kertonut ilmoittavansa tulevien viikkojen aikana, ilmeisesti tulevan DLC:n julkistuksen yhteydessä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 09.02.2012 07:40
kuva On taas se aika - tehdä arviot tulevasta UN-peliviikosta! Kuka voittaa kenet ja miksi?
Meediot ovat puhuneet, oraakkelit itkeneet vastauksensa betoniin ja kaiken hengellisyyden huippuna on vielä ruotsalaisten asiantuntijoiden kommentit - käännetty ympäri.
Olkaa hyvät, seurakunta!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 08.02.2012 14:08
kuva BF3:n ja pohjolan yhteisessä historiassa avautuu uusi uljas kappale kun Bfstuff.se:n järjestemä UP-Northin seuraaja ottaa ensimmäiset haparoivat askeleensa. Ruotsalaisten, norjalaisten ja tanskalaisten vyörytessä kamppailemaan Pohjolan herruudesta, myös suomalaiset ovat vastanneet Asgårdin torvien kutsuun - odotettua suuremmin joukoin!
Tässä uutiskatsauksessa kuullaan parin suomalaisjoukkueen odotukset tulevasta kaudesta.

Täydellinen kausiennuste tästä!

Useat entuudestaan tuntemattomat suomalaisjoukkueet ovat tarttuneet haasteeseen. Esittelystä nyt CoF, FiRe ja dfn. Olen käyttänyt viimeinkin hieman innovatiivista pähkinääni ja mennyt kysymään herroilta neljä yksinkertaista kysymystä - ja tässä Teille vastaukset!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 05.02.2012 20:17
kuva Meille esitettiin harras toive oppaan luomiseksi aloitteleville klaaneille Battlefield 3:ssa. Mitäkö teimme? Pistimme tietysti Suomen Nationscupin kapteenin Wallbergin asialle ja lopputulos on kirjoittajansa kaltainen.

Reippaalla otteella kirjoitetussa oppaassa käydään lävitse klaanin perusrakenne, neuvotaan strategia uran alkuun ja annetaan vinkkejä matseissa onnistumiseen. Tätä artikkelia ei tule missata, mikäli klaaniura kiinnostaa, mutta runsaasti hyötyä siitä irtoaa muillekin.

Lue artikkeli

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.02.2012 13:22
kuva Ennen Battlefield 3:n julkaisua oli kovasti puhetta siitä, miten peliä varten on kaavailtu säännöllistä laajennusohjelmaa, joka kattaisi yhteensä 21 osaa. Ladattavaa lisäsisältöä on jo saatukin Back to Karkand -karttapaketin sekä Physical Warfare Packin muodossa.

Kolmannen lisärin osalta suunnitelmat valkenivat EA:n neljännesvuosipalaverissa sen verran, että paljastus on luvassa ensi viikolla. EA onkin jo kutsunut lehdistöä New Yorkissa pidettävään tapahtumaan.

Huhut kertovat, että tapahtuman sijainti ei olisi vahinko, vaan lisäosan teemana olisi juurikin USA. Hieman BF2:n Armored Fury -paketin tapaan sota jatkuisi Miamissa, New Yorkissa, New Jerseyssa ja San Fransiscossa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.02.2012 03:16
kuva Electronic Artsin tilivuoden kolmannen neljänneksen tulos on paras liki kahdeksaan vuoteen. Menestyksen tekijöinä ovat olleet huippujulkaisut kuten Battlefield 3 ja Fifa 12 mutta myös Origin, jonka 9,3 miljoonaa käyttäjää ovat tuottaneet yli 100 miljoonaa dollaria tuloja. Näin Origin on kooltaan jo liki neljänneksen verran Steamista.

EA paljasti Fifa 12:n myyneen kymmenen miljoonaa kappaletta ja Battlefield 3:n vielä sitäkin paremmin. Vielä joulukuussa BF3:n lukema oli 8 miljoonaa, joten joulumyynti on ollut vilkasta.

Battlefield 2 myi yhteensä...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.01.2012 22:52
kuva Huomenna tiistaina 31.1. on Battlefield 3:ssa laaja huoltokatko. Kolmetuntisen tauon aikana päivitetään Battlelogia ja taustapalvelimia kaikilla alustoilla, eikä moninpeli toimi silloin.

Suomen aikaa huoltokatko alkaa kello 10.00 ja päättyy kello 13.00. Tarkempaa tietoa katkosta luvataan kerrottavan huomenna. Kyseessä on silti säännöllinen huolto.


Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.01.2012 16:51
kuva Suomi voitti Etelä-Afrikan 224-0 Grand Bazaarissa sunnuntai-iltana. Tänään käsitellään hieman NationsCuppia ylipäätänsä, mutta ensiksi herkku:

Kun pelaajat odottavat vesi kielellä uutisia dogtageista tai pienistä weapon tweakeista, on DICE vapauttanut markkinoille huhun klaanipelaajia innostavasta uutisesta. Communityä on kuultu, foorumien *askamyrskyn siimeksestä on norsunluutornista huomattu pieni pyyntö: Spectator-mode / Battlerecorder. Tämä herättelee toiveita Battlefield 3:n noususta kulta-aikaan ja pikkuveljensä rinnalle todellisena kotina Battlefield-sarjan pelaajille.
Luonnollisesti tällaiset uutiset perustuvat täysin huhupuheiden perään, mutta zh1nt0n twiittaus viittaa vahvasti spectator-moden ja battlerecordin saapumiseen peliin tulevassa päivityksessä. Lähde. Jos kaikki menee hyvin, voitte jatkossa seurata Suomen pelejä suorana castauksen kera!

Runsaasti huomiota...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 28.01.2012 17:40
kuva Tietokonepelaajat. Se kansa, joka tuunailee laitteitaan omalla tavallaan, kuin raudan erilaisuudessa, myös ulkonäön korostamisessa. Tässä jälkimmäiseen loistava esimerkki, mikä voisi olla tyypillinen tapaus fanaattisella Battlefield 3 -pelaajalla. Erikoinen sellainen tosin.

Raptr Battlefield PC kyykyttää varmasti viereiset kaverit lanitapahtumilla. Kotelo on varustettu pyörivällä konekiväärillä ja kyljessä oleva minilokero pitää pelaajan energiajuoman viileänä. Lisäksi kone on varustettu tehokkailla komponenteilla, joilla riittää ajamaan raskaitakin pelejä.

Avaa uutinen ja kommentit