Battlefield 3 / 03.05.2012 15:30
kuva Simat on juotu ja pallot paukauteltu, joten on aika palata takaisin arkeen ja ennakoihin tulevista BNL:n matseista. Tällä toisella kaudella on nyt edetty neljännelle kierrokselle ja vähitellen voidaan jo pelattujen matsienkin perusteella tehdä johtopäätöksiä siitä, kuka tyrmää kenetkin, mitkä matsit ovat läpijuoksuja ja mitkä voivat osoittatua tiukoiksi väännöiksi.

Pääsääntöisesti Suomi-klaanit löytyvät divareidensa kärjen tuntumasta ja muutamia nousupaikkojakin on näin ollen näköpiirissä. Nuolaisematta liian aikaisin, katsotaan nyt kuitenkin tämän kierroksen ennakot ja toivotaan, että kauden loppua kohden sinivalkoisten sijoitukset parenevat entisestään. Ilmapelaaminen jätetään...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 27.04.2012 19:27
kuva Kovatasoisen "4PL - AMD 4v4 Radeon" -turnauksen viimeiset laukaukset on ammuttu ja savun keskeltä paljastuu voittoisa Paranoia eSports! Suomalaisille 4PL:n järjestämien turnauksien voitoista kyseessä on ensimmäinen, mutta jatkossakin voimme odotella kovia suorituksia Paranoian pojilta. Kävimme kyselemässä Aziii:lta, miltä ne voiton mansikat maistuivat:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.04.2012 17:00
kuva Battlefield 3:n Close Quarters -lisäosasta on saatu toinen traileri. Donya Fortress -karttaan sijoittuvassa trailerissa nähdään kaaos ultimaattisessa huipussaan, kun ahtaaseen huvilaan on ahtautunut kaksi toisensa päiviltä haluavaa tiimiä. Conquest Domination -pelimuodon turvin huvila on äkkiä pistetty palasiksi, pienen pieniksi palasiksi.

Katso traileri:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.04.2012 09:45
kuva Battlefield 3 Nordic Leaguen toisen kauden kierros numero kolme tarjoilee varmasti viihtyisiä matseja BF3-pelaajille, mappeina Caspian ja Sharqi. Siinä missä Caspianissa ilmapelaaminen nousee arvoon suureen, on Sharqissa menestyäkseen osattava taktinen pelaaminen lisättynä hyvällä kommunikaatiolla. Lähdetäänpä katsomaan minkälaisia ottelupareja BNL meille tällä kertaa tarjoilee.

Tässä omat veikkaukseni ja selontekoni tulevista matseista. Viime kierroksella veikkasin divisioonien 3-6 jokaisesta pelatusta matsista voittajan oikein, ainoastaan lukemat menivät muutamassa parissa väärin.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.04.2012 17:51
kuva BF3 nousee parrasvaloihin, kun viimein Fredrik "Ponde" Nyström paljastaa DreamHackin laneilla olevan myös taistelukenttätoimintaa. Mitään pelimuotoa ei ole vielä julkistettu, mutta pikkulinnut visertävän sen olevan 5v5 CQ. Samat pikkulinnut ovat visertäneet, että paikalle saapuu monta huippujoukkuetta ja kenties myös suomalaisväriä nähdään taistelemassa LAN-kuninkuudesta.

Stay Tuned, lisää informaatiota tulossa!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 22.04.2012 14:57
kuva "Skandinavia only". Se on suuri siunaus joukkueille, jotka tahtovat kerrankin päästä finaaliin asti murehtimatta ranskalaisjoukkueiden ylivallasta. Kun eliminointiviivan alapuolelle vedetään vielä espanjalaiset, saksalaiset ja etenkin vielä puolalaiset, jäljelle jää hyvin houkutteleva turnaus.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 21.04.2012 16:15
kuva Vuoden toinen Battlefield 3 SuomiCup starttaa ensi viikolla. 5vs5-turnauksessa taistellaan nimellisestä Suomen parhaan klaanin tittelistä ja palkintojen kera. Turnauksen parhaille jaossa on kaksi 16 slotin pelipalvelinta Game42:lta kuukaudeksi ja voittajatiimille yllätyspalkinnot Pelaajanvalinnalta.

Ilmoittautuminen SuomiCupiin on parhaillaan avoinna ja päättyy tiistaina 24.4. klo 17.00. Samana päivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, loput mätetään torstaina 26.4. Turnausmuotona on Double Elimination.

Edellisen SuomiCupin voitti Team Menace, joka ei ole tällä kertaa turnaukseen osallistumassa. Parhaan klaanin titteli on siten menossa uudelle porukalle.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.04.2012 16:15
kuva BF3 Nordic Leaguen toinen kausi pyörähti käyntiin tasan viikko sitten. Ensimmäisellä kierroksella nähtiin tiukkoja mutta myös hyvin epätasaisiakin matseja, joten kun tulosennustusta lähdetään toiselle kierrokselle rakentamaan on tällä oraakkelilla virtuaalinen etusormi suussa, mutta yritetäänpä kuitenkin.

Taisteluja käydään tällä kierroksella Karkandin kaduilla sekä Firestormin maisemissa. Karkandissa isoa roolia näyttelee tankki- ja lav-pelaaminen lisättynä taktiikkakuvioiden osumisella sekä kommunikaation toimivuudella. Firestormissa voi kopteri saada paljon pahaa aikaiseksi mikäli ei maajoukot ole tehtäviensä tasalla ja harhailevat punaisina maalitauluina avoimessa maastossa.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.04.2012 16:00
kuva Battlefield 3:lle on tänään laitettu jakoon R21-palvelinpäivitys. Palveluntarjoajien tai palvelinten ylläpitäjien asentama päivitys muuttaa ohjusten tehoa vastaamaan paremmin tilannetta ennen viimeisintä client-päivitystä. AA-ohjukset toimivat jälleen tehokkaasti myös nopeasti kulkeviin kulkuneuvoihin ja TV-ohjukset tekevät totuttua vähemmän vahinkoa kohteilleen. Näin se ei enää ole yhdestä osumasta tappava, millaiseksi se edellisessä päivityksessä syystä tai toisesta muuttui. Samalla tankkien kestävyyttä on hienosäädetty.

Ohessa on PC-palvelimien...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 16.04.2012 14:30
kuva Battlefield 3:sta tuttu Battlelog on laajentunut http:n ulkopuolelle. Applen App Storeen tänään lisätyllä sovelluksella onnistuu Battlelogin tapahtumien selailu ja yhteydenpito pelikavereihin koneen äärestä poissaollessakin. Sama sovellus näyttää omat tilastot ja unlockit, leaderboardsit ja uusimmat uutiset.

Katso kuvat:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.04.2012 14:15
kuva Battlelogin Live Scoreboard -toiminto on aktivoitu. Sen avulla palvelimella meneillään olevan kierroksen tilannetta voi tarkkailla suorana ilman palvelimelle liittymistä. Scoreboardista näkee tiimien pistemäärät ja pelaajien kierroksen aikaiset tilastot. Pelaajan kerätessä pisteitä muuttuu nimen tausta hetkeksi kellertäväksi. Palvelinlistauksessa tilastoina näkyy tiimien pistemäärät.

Live Scoreboard on askel eteenpäin klaanipelien seuraamisen kannalta. Sitäkin enemmän siitä on apua julkiselle palvelimelle liityttäessä, kun pistemääristä näkee helpohkosti millainen tilanne on meneillään. Suuri piste-ero yleensä viittaa epätasaisiin tiimeihin, jolloin palvelimelle liittymistä kannattanee harkita vähintään ennen kuin kierros on päättynyt.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 11.04.2012 21:45
kuva Battlerecorder on pitkään pyörinyt mukana keskusteluissa, kun on puhe Battlefield 3:sta. Ajoittaisista huhuista ja jopa pelintekijöiden toiveista huolimatta sitä ei olla vielä nähty, eikä tilanne näyttäisi olevan muuttumassa ihan hetkeen.

DRMB:n haastattelussa ollut pelimekaniikkasuunnittelija Alan Kertz sanoi, kysyttäessä mieluisinta asiaa, jonka hän rajattomalla ajalla ja resursseilla toteuttaisi, että se olisi Battlerecorder. Kertzin mukaan DICE:llä jokainen haluaisi sen toteuttaa, mutta teknisistä syistä se ei tällä hetkellä ole mahdollista.

Kuten on aikaisemmin jo paljastunut, jonkinlainen versio Battlerecorderista on olemassa. Sen avulla on toteutettu osa BF3:n trailereista kuten viimeisimpänä Close Quarters -lisäosan videot. Kuitenkin, tämä versio on raakile ja...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 08.04.2012 11:15
kuva Battlefield 3:n NationsCup huipentuu tänään. Edessä on koko turnauksen finaali, jonka osanottajat eivät juuri fyysisesti kauempana voisi toisistaan olla. Eurooppaa finaalissa edustaa lippu Suomen joukkue, josta revanssin pääsee ottamaan jo kertaalleen kaatunut lippu Australia. Suuresta aikaerosta johtuen finaali alkaa tänään kello 14.00.

Kartoiksi viimeiseen koitokseen joukkueet valitsivat Grand Bazaarin (AUS) ja Kharg Islandin (FIN). BF3:n kehnoista striimausominaisuuksista huolimatta luvassa on suora lähetys ainakin Australian pelaajan silmistä, linkin siihen löydät alta. Päivitämme uutista, mikäli muita lähetyksiä ilmaantuu.

lippu Suomi ei...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.04.2012 08:15
kuva Tänään koittaa viimein juhlapäivä Xbox 360 -pelaajillekin, kun Battlefield 3:n megapätsi saadaan pois Microsoftin pöydältä ja jaelluksi konsoleille. Xbox Livessä päivityksen lataus alkaa aikavälillä kello 12-16, tarkka hetki riippuu pelaajan maantieteellisestä sijainnista.

Tänään on edessä myös laajempi päivitysrumba, sillä kaikki palvelimet kaikilla alustoilla saavat R21-päivityksen. Kello 11 alkaen palvelinohjelmistot saatetaan ajantasalle ja siitä johtuen saatat joutua potkituksi kesken pelin. Konsoleilla päivittämisen suorittavat DICE:n kätyrit, PC:llä palveluntarjoajat tai palvelinten omistajat.

Xbox 360:n päivitykseen sisältyy samat korjaukset kuin on jo aikaisemmin lueteltu. Voit käydä lukemassa listan läpi vielä uudestaan tästä. Päivityksen myötä aktivoituu palvelimien vuokraustoiminto, jolla voit...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.04.2012 13:00
kuva Battlefield 3:n viime viikon päivityksessä muutettiin lukuisia asioita, joista yksi näkyvimmistä oli pelaajaa kohti tulitettaessa ilmaantuvan Suppression-efektin voimistaminen. Muutos ei ollut kaikkien mieleen, sillä se tekee kaksintaisteluista yksinkertaisempia, kun ensin ampuvalla on aikaisempaa suurempi etu Suppressionin aiheuttaman epätarkkuuden vuoksi. Osumistarkkuuden merkitys pienenee, kun sinnepäin räiskimiselläkin pärjää. Ei hyvä.

DICE:ltä kerrotaan, että sisäisissä pelitesteissä vaikutus oli hetkellisesti vielä voimakkaampi. Syy sille, miksi efektiä ylipäätänsä lähdettiin muokkaamaan ei ole annettu, mutta Alan "Demize99" Kertzin mukaan pelaajien antaman negatiivisen palautteen perusteella seuraavassa päivityksessä palataan lähemmäs alkuperäistä arvoa.

Milloin seuraava päivitys tulee ja ehtiikö korjaus mukaan Xbox 360:n vielä julkaisematta olevaan...

Avaa uutinen ja kommentit