Call of Duty: Black Ops / 20.08.2010 10:05
kuva Kahdeksankymmenen päivän päästä julkaistava Call of Duty: Black Ops on vastoin MW2:n aiheuttamia ennakkoluuloja muotoutumassa todelliseksi PC-peliksi. Jo aikaisemmin vahvistettu dedikoitujen palvelimien paluu saa seuraa dev-konsolista ja kyllä, myös pelin potentiaalisen eliniän tuplaajasta - modityökaluista! Samoin lean tulee PC-versiosta löytymään.

Tietyistä, ratkaistavissa olevista ongelmista johtuen modityökalut eivät ole saatavilla vielä julkaisuhetkellä, mutta myöhemmin kyllä. Treyarch sanoo keskittyvänsä nyt pelin viimeistelemiseen ja palaavansa modaamisongelmiin sen jälkeen.

Kerrankin PC-pelaajia kuunnellaan sen sijaan,...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 14.08.2010 10:46
kuva Verkkokauppa Best Buy on vuotanut tiedon julkisuuteen Black Opsin zombi-pelimuodosta. Zombithan tuli tutuksi Treyarchin edellisestä Call of Duty: World at Warista. Pelimuoto saavutti suuren suosion ja on hienoa, että se otetaan mukaan myös Black Opsiin. Pelin perusversiossa Zombeja ei kuitenkaan päästä lahtaamaan, vaan pelimuoto löytyy pelin Hardened Edition -myyntiversiosta. Hardened Editionia kalliimmasta Prestige Editionistakin pelimuoto todennäköisesti myös löytyy, mutta varmuutta asiasta ei ole vielä saatu. Jos Activisionilla on yhtään pelisilmää, niin eiköhän pelimuodon saa jälkeenpäin ladattua maksullisena DLC:nä perusversioon asennettavaksi. Jos pelimuotoa ei DLC:nä tule, joutuvat PC-pelaajat nuolemaan näppejään, sillä Hardened Edition ja Prestige Edition on saatavilla vain konsoleille.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 13.08.2010 07:12
kuva Kun Modern Warfare 2:n erikoisversion ostaneet saivat uniikit pimeänäkölasit, Black Opsin kohdalla rima heivataan vielä korkeammalle. Pelissä saa kolmannen perättäisen tapon jälkeen käyttöönsä RC-XD-nimisen kauko-ohjattavan pommiauton, jonka mallinnos Prestige Editionista löytyy.

Kauko-ohjain on ehostettu kahden tuuman näytöllä, jossa näkyy auton kameran lähettämä värikuva. Myös ääni välittyy ohjaajalle. Auton hallinta onnistuu jopa 60 metrin etäisyydeltä.

Muilta osin Prestige Editionin sisältö vastaa Hardenedia: Black Ops -mitali, Black Ops Avatar -vaatteita ja neljä ladattavaa co-op-karttaa. Molemmat erikoisversiot ovat saatavilla ainoastaan konsoleille, eikä niiden...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 10.08.2010 13:09
kuva Activision on julkaissut ensimmäisen gameplay-videon Black Opsin multiplayeristä. Videon perusteella toiminta näyttää pitälti jäljittelevän Modern Warfare 2:sta tuttua ja toiminnantäytteistä linjaa. Uusista leluista nähdään radio-ohjattava jihad-auto ja kamera jonka kuvan pelaaja näkee pienessä ikkunassa ruudullaan. Killstreakeista saatavat supplydropit, helikopterit ja lentokoneet näyttävät olevan edelleen mukana. Ehkä mielenkiintoisin uutinen tulee videon lopussa, syyskuun 1. päivä esitellään multiplayer kokonaisuudessaan. Tarkoittaako tämä sitä, että beta tai demo julkaistaan kyseisenä päivänä?

Katso teaseri:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 20.07.2010 17:52
kuva Kuumaksi puheenaiheeksi jo muodostunut Call of Dutyjen moninpelin maksullisuus ei pidä paikkaansa. Analyytikot ovat viime päivinä povanneet maksullisuuden olevan seuraava askel nyhtää rahaa pelaajilta, jotka pelintekijöiden mielestä käyttävät liian vähän rahaa peliaikaan nähden - MW2:n maksullisista karttapaketeista huolimatta. Infinity Wardin Robert Bowling ja Treyarchin Josh Olin kuitenkin kiirehtivät kieltämään huhun, että MW2:n tai Black Opsin moninpeli olisi muuttumassa maksulliseksi.

Moninpelistä ei tarvitse siis jatkossakaan maksaa pelin myyntihintaa enempää. Siitä huolimatta rivien välistä lukemalla, Activisionin Bobby Kotickin toiveet huomioimalla ja mm. viimekesäisen tutkimuksen tulosten perusteella voi todeta, että jotain on suunnitteilla. Olkoon se sitten mikromaksuihin perustuva idea tai lisäominaisuuksista,...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 16.07.2010 13:55
kuva Monen Call of Duty -pelisarjan fanin kirjahyllyyn syksyllä ilmestyvä kansikuva on julkaistu. 9.11.2010 ilmestyvä peli on jo nyt käynyt kovasti kaupaksi ennakkotilausten perusteella ja sen ennustetaankin myyvän huikeita määriä jouluun mennessä. Kyseinen kansikuva tuleekin koristamaan monen pelaajan asuntoa:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 12.07.2010 19:54
kuva Marraskuun alkupuolella julkaistava seuraava Call of Duty on jo tässä vaiheessa rikkomassa ennätyksiä. Tutkimusta suorittaneen analyytikon mukaan Black Opsia on tässä vaiheessa tilattu ennakkoon enemmän kuin Modern Warfare 2:sta, mistä johtuen pelin joulun myyntiennustus on nostettu 12 miljoonaan kappaleeseen.

Huikeista tilausmääristä huolimatta sama analyytikko povaa, ettei Black Ops silti tule yltämään kokonaismyynnissä MW2:n rinnalle, siten katkaisten tähän asti toistuneen kaavan uusista myyntiennätyksistä. Toistaiseksi jokainen uusi Call of Duty on myynyt enemmän kuin edellisosansa, mutta nyt usko ei riitä muun muassa heikomman markkinoinnin ja Infinity Ward -jupakan vuoksi.


Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 17.06.2010 05:01
kuva E3-messut eivät jätä myöskään Call of Duty -faneja kylmäksi, kun esittelyssä on loppuvuodesta ilmestyvä Call of Duty: Black Ops. Useat eri videot sisältävät pelikuvaa itse pelistä, mutta myös taustatietoa ja mielenkiintoisia faktoja pelistä löytyy muutaman videon verran. Itse pelikuvasta puhuttaessa mielenkiinnon varmasti herättävät ainakin helikopterit ja paluun asearsenaaliin tekevä jalkajousi. Tarkkasilmäinen tarkastelija löytää esittelyvideosta pätkän, jossa on ilmiselvästi astronautti? (kolmas video, 3:34-3:35) Mitä mietteitä seuraavat videot herättävät sinussa?

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 30.05.2010 12:13
kuva Call of Dutyn seuraavan pelinimikkeen, Black Opsin, PC-versio saa todellakin dedikoidut palvelimet parannetulla serverinhakulistalla. Peli tullaan julkaisemaan myös kolmelle merkittävälle konsolille, PS3:lle, Xbox 360:lle ja Wiille. Vielä ei ole kuitenkaan mainittu, mitä huijauksenestojärjestelmää Black Ops tulee käyttämään.

Kuulemme Black Opsista paljon tietoja tulevasta E3-tapahtumasta, joka alkaa kesäkuun 15. päivä. Katso kuvat:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 19.05.2010 18:07
kuva Call of Duty -sarjan seuraavasta pelistä, Black Opsista, on julkaistu yli puolentoista minuutin mittainen traileri. Videosta voi havaita paljonkin yksityiskohtia tulevasta elokuvamaisesta yksinpelistä, kuten maisemien vaihtelua trooppisesta viidakosta kylmiin olosuhteisiin sekä paljon toimintaa helikopterien kanssa. Treyarchin kehittämä Call of Duty: Black Ops näkyilee kaupan hyllyillä 9. marraskuuta.

Katso traileri Black Opsin kotisivuilta tai alempaa:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 17.05.2010 18:51
kuva Loppuvuonna ilmestyvä Call of Duty: Black Ops tulee sisältämään tuen kolmansien osapuolien ylläpitämille, dedikoiduille palvelimille, sanoo pelitalo Treyarchin johtaja Mark Lamia PC Zone -lehden haastattelussa.

Lamia ei näe mitään syytä olla sisällyttämättä tukea dedikoiduille palvelimille Black Opsiin, ja toteaa kehitystiimin tavoitteena olevan dedikoitujen palvelimien tarjoaman vapauden ja konsolipelaamisen yhteisöllisyyden yhteen niputtamisen.

Uutinen dedikoiduista palvelimista on varmasti tervetullut erityisesti monille PC-pelaajille, jotka pettyivät karvaasti saadessaan kuulla aikaisemman Call of Dutyn, Modern Warfare 2:n, jäävän ilman vastaavaa tukea.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 11.05.2010 13:57
kuva Seuraavan kerran E3-messuilla esillä olevan Call of Duty: Black Opsin sisällöstä on saatu uusia yksityiskohtia. Pelin yksinpeli keskittyy kahden useissa kansainvälisissä konflikteissa puuhailevan päähenkilön ympärille ja sisältämään 2-4 pelaajan co-op-pelimuodon. USA Todayn mukaan pelissä nähdään lentokone-episodikin, jossa ollaan jälleen statistin roolissa. Nyt käytössä olisi SR-71 Blackbird -tiedustelulentokone, jonka kameraa ohjailemalla annetaan ohjeita maajoukoille.

Aseistus ei rajoitu pelkästään metallista väsättyihin vaan tarjolla on esimerkiksi varsijousi. Maisemat vaihtuvat jo hehkutetun Kuuban ja Vietnamin ohella itänaapuri Neuvostoliiton lumikinoksiin.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 01.05.2010 11:21
kuva Vasta eilen julkistetusta Call of Duty -sarjan seuraavasta pelistä, Black Opsista, on julkaistu ensimmäinen teaser. Video on alle minuutin mittainen ja sitä pääsee katsomaan 720p-laadulla.

Videota pääsee katsomaan Black Opsin sivuilta.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 30.04.2010 21:13
kuva Vaikkei Call of Duty: Black Opsista olla nähty vielä julkistusvideotakaan, tihkuu pelistä jatkuvalla syötöllä uutta tietoa. Brittiläisen GAME-pelikaupan oltua yli-innokkaana, tupsahti Black Opsin kuvausteksti julki hieman liian aikaisin. Sen mukaan peli tulee kuvastamaan erikoisjoukkojen eliitin synnyn ja sisältämään epävirallisten tehtävien suorittamista epätavallisella aseistuksella. Sotimaan pääsee eri maailman osissa aina Kuuban ja Vietnamin tukalista oloista pohjoisen napaseudun hyytävään kylmyyteen.

Kuvauksen mukaan luvassa on häikäisevän elokuvamaisia grafiikoita ja intensiivisiä pelihetkiä, jotka asettavat pelaajan suoraan tapahtumien keskipisteeseen. Yksinpelin ohella on panostettu moninpeliin, joka tulee tarjoamaan monipuolisia ja jännittäviä pelimuotoja.

Lisää nähdään heti huomenissa, kun Suomen aikaan aamupäivällä GameTrailers TV...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 30.04.2010 14:54
kuva Treyarch julkisti uuden lisäyksensä Call of Dutyn maineikkaaseen pelisarjaan. Seuraava CoD kulkee nimellä Call of Duty: Black Ops. Paljon muuta, nimeä lukuun ottamatta, ei tästä projektista paljastettu. Julkaisupäiväksi on kaavailtu marraskuun 9. päivää.

Emme joudu elämään täydessä uutispimennossa kauan, sillä SpikeTV julkaisee trailerin myöhemmin tänä yönä Pohjois-Amerikan aikaa.

Avaa uutinen ja kommentit