Call of Duty: Black Ops / 25.10.2010 20:28
kuva Treyarchin Josh Olinille on voinut Twitterin kautta lähettää kysymyksiä liittyen Call of Duty: Black Opsiin. Josh on ehtinyt jo kiitettävään määrään kysymyksiä vastailla. Modern Warfare 2:ta vaivanneet huijarit ja boostaajat saadaan todennäköisesti nyt kuriin, sillä peliin tulee mahdollisuus ilmoittaa epärehellisistä pelaajasta Treyarchille ja Treyarch voi Theater moden ansiosta tarkastaa vaatiiko tilanne toimenpiteitä. Toinen keskustelua aiheuttava asia varsinkin kilpapelaajien keskuudessa on quick scopen estäminen tarkkuuskivääristä.

Lista kysymyksistä ja vastauksista:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 21.10.2010 18:22
kuva Activision on julkaissut Call of Duty: Black Opsin minimivaatimukset PC:lle. Mitään kaikkein uusinta rautaa pelin pyörittäminen ei vaadi, vaan ihan peruskoneella pitäisi pelin pyöriä. Muutaman vuoden vanhan koneen omistajat tosin joutuvat todennäköisesti harkitsemaa päivitystä.

Zombien ystävillekkin Activisionilla oli mukava yllätys, Zombit tulevat sittenkin pelin kaikkiin versioihin mukaan. Collectors Editionin ostajat saavat bonuksena mukaan neljä WaWista tuttua Zombi-karttaa.

Minimivaatimukset:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 15.10.2010 21:04
kuva Uusi Gametrailers TV:n 20 minuuttia kestävä jakso käsitteli lähes kokonaan Call of Duty: Black Opsia. Jaksossa Treyarchin Mark Lamia, Dave Anthony, Adam Rosas ja David Vonderhaar kertovat pelin teosta ja sen sisällöstä. Mukana täysin uutta materiaalia yksinpelin Vietnamiin sijoittuvasta kampanjasta sekä multiplayerin kartta Havana, Cuba. Jaksossa yksinpeli näyttää huomattavasti paremmalta mitä muutama päivä sitten julkaistu traileri lupaili. Katso GTTV:n uusin jakso täältä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 12.10.2010 22:54
kuva GT4V on saanut yksinoikeudella julkaista videon, jossa Mark Lamia esittelee Black Opsin Jungle-nimistä moninpelikarttaa. Videolta nähdään, että kartta ei tarjoa suurempia yllätyksiä aikaisempia CoD-sarjan pelejä pelanneille. Jungle on kohtuu pieni ja taistelut tulevat olemaan intensiivisiä kapeista kulkuväylistä johtuen. Katso video G4TV:n sivuilta.



Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 12.10.2010 07:59
kuva Yön aikana on ilmestynyt verkkoon Call of Duty: Black Opsin yksinpelikampan traileri. Trailerin perusteella juonta viedään läpi pienten erikoistehtävien siivittämänä. Pelaajan ohjastama päähenkilö on erikoisjoukkojen sotilas, jonka tiedot on poistettu kaikista henkilörekistereistä ja häntä ei normaalit lait koske. Eeppisen tarinan tavoitteena on lopettaa maailmasta sodat, joista mediassa ei tiedetä. Katso traileri alta tai tästä linkistä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 07.10.2010 00:54
kuva Marraskuun yhdeksäntenä päivänä kauppojen hyllyille ilmestyvässä Call of Duty -pelisarjan viimeisimmässä osassa tullaan näkemään täysi tuki stereoskooppiselle 3D:lle. Peliä kehittävän Treyarch-pelistudion johtaja Mark Lamia toteaa, että napin painalluksella käyttöön otettava ominaisuus tulee mahdollistamaan kolmiulotteisen pelikokemuksen sekä yksin- että moninpelissä. Lamia myös kehuu Call of Duty: Black Opsin tarjoamien monipuolisten ympäristöjen olevan täydellisiä 3D-tekniikkaa varten.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 03.10.2010 18:44
kuva Black Opsissa kustomointiin on panostettu edellisiä Call of Duty -sarjan pelejä enemmän. Pelaajat saavat esimerkiksi valita erilaisia skinejä hahmolle, punapistetähtäimen tähtäyspisteen muoto on muutettavissa ja aseen kylkeen saa näkymään itse luodun tagin. Kaikki kustomointi tapahtuu pelin valuutalla. Valuutalla saa myös ostettua uusia aseita ja perkkejä ilman rankin nostoa. Tosin rankin nosto tarvitaan siihen, että tietyt ominaisuudet avautuvat ostettavaksi. Ideana järjestelmä vaikuttaa hyvältä ja noin kuukauden päästä selviää miten se todellisuudessa tulee toimimaan.

Katso esittelyvideo kustomoinnista:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 02.10.2010 09:00
kuva Call of Duty: Black Opsin julkaisu lähestyy ja pelistä saadaan jatkuvasti lisää informaatiota. Tällä kertaa verhoa raotetaan konsoliversioiden Trophyjen ja Achievementtien osalta. Lista saavutuksista näyttää yllättävän tylsältä. Mitään erikoisia saavutuksia peliin ei ole otettu mukaan. Ihmetystä herättää myös online saavutusten vähäisyys, kyse kuitenkin on pelistä, jota pelataan lähinnä verkossa.

Varoituksena: lista sisältää mahdollisia spoilereita yksinpelikampanjasta, joten jos haluaa saada juonesta kaiken irti, kannattaa lukeminen lopettaa tähän.

Katso lista saavutuksista:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 29.09.2010 13:31
kuva Kuten kerroimme ensimmäisen kerran jo elokuun puolivälissä, yksi Call of Duty: Black Opsin pelimuodoista keskittyy Zombie-taistoon. Sittemmin natsien lahtausmoodista on kuultu enemmän, Treyarchin avattua GKNOVA6-sivuston. GKNOVA6:ssa ei tyydytä pelkkään vihjailuun, vaan reteästi näytetään kuvaruuduilta videomateriaalia Zombie-hyökkäyksistä.

Treyarchin pomon Mark Lamian mukaan tulossa on pelimoodi, jota on kehitetty World at Warin jäljiltä. Miten, se selvinnee myöhemmin julkaistavan trailerin myötä.


Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 22.09.2010 16:51
kuva Pelaamaan ei opi kuin harjoittelemalla, se on raaka fakta. Parhaat tekniikat, taktiikat ja karttatuntemus hioutuvat vain kokemuksen avulla.

Black Opsin tapauksessa harjoittelua ei ole pakko suorittaa netissä. Peliin on lisätty Combat Training -moodi, joka tukee Free-For-All ja Team Deatchmatch -pelimuotoja ja kaikkia karttoja. Combat Trainingissa pelataan harjoitusnukkeja vastaan joko yksin tai kavereiden kanssa netin välityksellä.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 16.09.2010 20:27
kuva Jos kaverisi on kehuskellut ennakkotilanneensa Call of Duty: Black Opsin keräilyversion ja saavansa RC-auton sen mukana, tässä tulee tilaisuutesi pistää paremmaksi. Autovalmistaja Chrysler nimittäin aikoo tuunata Jeep Wrangler -automallistaan Black Ops -teemaisen erikoisversion.

Voisiko keksiä parempaa tapaa leveillä suosikkipelisarjallaan kuin kruisailla ympäriinsä, maastosta välittämättä, Black Ops -pelin tärkeimmällä kulkuneuvolla.

Black Ops -teemainen Jeep Wrangler tuskin saavuttaa Suomen markkinat, mutta tarpeeksi vinguttamalla sellaisen saanee tänne pohjolaankin. Jenkeissä Jeep Wranglerin hinnat lähtevät...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 09.09.2010 20:59
kuva Treyarchin järjestämässä Black Opsin multiplayerin esittelytilaisuudessa kuvattuja videoita alkaa löytymään Youtubesta. Uutisen videolla käydään läpi pelin valikoita ja esitellään niistä löytyviä asioita. Muutama mielenkiintoinen uusi idea on saatu mukaan peliin mukaan. Miltä kuulostaa harhatusgranaatit, jotka alkavat päästämään laukausten ääniä? Tai Blackbird, joka ei vain näytä vihollisen sijaintia, vaan paljastaa selkeästi mihin suuntaan vihollinen on liikkumassa?

Katso video:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 05.09.2010 14:05
kuva Julkaisun lähestyessä huhut Black Opsin ominaisuuksista käyvät villinä. Treyarchin Josh Olin aka JD_2020 on kerännyt listan usein esitetyistä kysymyksistä liittyen Black Opsiin ja vaststannut niihin. Lista on kattava ja antaa hyvän kuvan mitä peliltä on odotettavissa. Puhdasta konsolikäännöistä ei tulla näkemään, vaan PC-pelaajat saavat ominaisuuksia, joiden ansiosta peli voi hyvinkin nousta seuraavaksi varteenotettavaksi kilpapeliksi. Toivottavasti Treayarch pitää lupauksensa.

Katso lista kysymyksistä ja vastauksista:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 03.09.2010 01:26
kuva Black Opsista on julkaistu video, joka esittelee multiplayerin ominaisuuksia. Videolla esitellään esimerkiksi pelin videotallennusmahdollisuutta ja kuinka sen avulla pystytään luomaan vaikkapa omia frägivideoita. Pelin unlockit eivät enää perustu pelkästään rankkien saavuttamiseen vaan osan unlockeista voi ostaa pelissä saavutettavilla rahoilla. Rahalla pystyy myös ostamaan tehtäviä, joita suorittamalla saa lisää valuuttaa. Näitä tehtäviä kutsutaan contracteiksi. Pelaajan hahmon ja aseiden kustomointi on myös edellisiä Call of Dutyjä paljon monipuolisempaa.

Katso video pelisarjan uusista ominaisuuksista sekä Black Opsin perkit ja killstreakit:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 02.09.2010 12:50
kuva Call of Duty: Black Opsista on julkaistu lisää videomateriaalia. Tällä kertaa esittelyssä ovat uudet moninpelimuodot, jotka ovatkin piristävä lisä vanhojen pelimuotojen tueksi. Näissä uusissa pelimuodoissa ei taistella kokemuspisteistä, vaan pärjäämällä niissä voittaa pelissä käytettävää rahaa muilta pelaajilta.

Avaa uutinen ja kommentit