Call of Duty: Black Ops / 30.11.2010 12:41
kuva Discovery-kanavalla pyörivän ja Suomessakin nähdyn Mythbusters-sarjan innoittamana on useista peleistä kaivettu myyttejä ja otettu selvää pitävätkö ne paikkansa. Nyt tämä ilmiö on yltänyt Black Opsiin.

Mythbusters-sarjan ensimmäisessä jaksossa selvitetään voiko RC-XD-radio-ohjattavan varustaa C4:lla, voivatko Care Package -helikopterit törmätä, onnistuuko RPG:n väistäminen syöksymällä, murskaavatko Radiation-kentän ohjussiilon luukut pelaajan ja monta muuta pelaajia askarruttanutta myyttiä.

Katso, miten myyttien kävi:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 23.11.2010 16:59
kuva ESL on järjestänyt jo muutaman quick cupin Call of Duty: Black Opsissa, mutta vihdoin ja viimein on aika aloittaa kunnon turnaukset, kun Opening Cup aloittaa huomenissa. Ilmottautuneita on tällä hetkellä jo 139 joukkuetta ja ilmottautumisaikaa on jäljellä vielä tämän päivän loppuun saakka. Turnaus pelataan double elimination -systeemillä ja ensimmäiset pelit alkavatkin huomenna. Suomalaisvärejä turnauksessa edustavat tällä hetkellä ainakin Syntek sekä Paranoia eSportsin Suomalaiset jäsenet.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 23.11.2010 11:41
kuva Treyarch on onnistunut Black Opsin kanssa paremmin kuin Infinity Ward Modern Warfare 2:n kanssa, toteaa Vivendin toimitusjohtaja Jean-Bernard Lévy. Activision-Blizzardin omistavan Vivendin tj paljastaa myös, että IW alkaa olla jälleen valmiina jatkamaan pelien kehittämistä, menetettyään keväällä useita tärkeitä henkilöitä.

Yli 650 miljoonan dollarin myyntiin yltänyt ja MW2:n vuosi sitten asettamat ennätykset rikkonut Black Ops on onnistunut vakuuttamaan myös pelaajat MW2:ta paremmin. Infinity Wardin vastaiskua tuskin tarvii odottaa pitkään, sillä 35 lähinnä Respawn Entertainmentille menetettyä työntekijää...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 20.11.2010 07:45
kuva Viime yön aikana julkaistiin Black Opsiin kaksi päivitystä. Pelin käynnistymisen yhteydessä Steam päivittää siis molemmat yksin-ja moninpelin, minkä jälkeen pitäisi olla havaittavissa tehonparannus johtuen prosessoritehon paremmasta hyödyntämisestä.

Harmillisesti connect-toimintoa ei saatu vielä tähän päivitykseen mukaan, joten ongelmat tietyn palvelimen löytämisessä jatkuvat. Sormet ristiin, että se ehtisi mukaan seuraavaan!

Muutoslista:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 19.11.2010 07:24
kuva Black Opsin täksi viikoksi luvattu seuraava päivitys on erittäin lähellä. Vain pari minuuttia sitten päivitysten kehittämisestä vastuussa oleva "pcdev" twiittasi, että moninpelipäivitys tulee tänään perjantaina ja yksinpelipäivitys heti perään lauantaina.

Konsoliversiot saivat omat päivityksensä jo eilen. Molemmille värkättiin pitkä lista jos jonkinlaista korjausta, parannusta ja optimointia, mutta ensikommenttien perusteella aivan kaikki viat eivät tulleet vieläkään korjatuiksi.

Näiden kolmen alustan muutoslistat löydät alta. PC:n osalta lista on vielä...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 18.11.2010 19:08
kuva Tavanomaisesti pelien suorituskykyä on mahdollista hioa mieleisekseen erilaisten konsolikomentojen avulla. Counter-Strikessä äärimmilleen viety "ominaisuus" on Modern Warfare 2:n tekemän poikkeuksen jälkeen mukana Black Opsissa, aikaisempien Call of Dutyjen tapaan. Seuraavilla ohjeilla tuunaat Black Opsin toimimaan PC:lläsi entistä paremmin.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 16.11.2010 18:27
kuva Kaikkien uuden Call of Duty Black Opsin PC-version ongelmista kärsivien pelaajien onneksi Treyarchin pc-kehitystiimi on ilmoittanut julkaisevansa päivityksen vielä tämän viikon aikana. Tiimi lupailee myös tuovansa paljon kaivatun /connect-konsolikomennon takaisin pelisarjaan, joskaan se ei välttämättä ehdi vielä tähän päivitykseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 15.11.2010 19:28
kuva Tiistaina julkaistu Call of Duty: Black Ops tahkoaa kehittäjilleen roppakaupalla rahaa. Pelin julkaisseen Activisionin mukaan Black Ops on jo nyt noussut kaikkienaikojen suurimmaksi viihdejulkaisuksi. Ensimmäisenä päivänä 5.6 miljoonaa kappaletta Pohjois-Amerikassa ja Britanniassa myynyt peli ylitti sarjan edellisen osan, Modern Warfare 2 -pelin asettaman ennätyksen ensimmäisenä päivänä myydyissä peleissä noin miljoonalla kappaleella. Tällä hetkellä Black Ops on myös kovaa vauhtia rikkomassa Modern Warfaren asettamaa viiden päivän myyntiennätystä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 13.11.2010 18:32
kuva Call of Duty -pelisarjan uusimman tulokkaan, Black Opsin alku on ollut kaikkea muuta kuin juhlaa. Tiistaina julkaistu peli kärsi parina ensimmäisenä päivänä masiivisesta lagista, mikä johtui gameServers.com:in tarjoamista peliservereistä. Sen lisäksi peli ei toiminut kunnolla kaikilla Dual- ja -quadcore -prosessoreilla. Nämä viat kuitenkin korjattiin hyvin nopeasti ja eilen (perjantaina) pelaaminen onnistui jo hyvin, jopa friends -tab toimi kuten piti.

Mutta niin taasen koitti uusi päivä ja viat jatkuvat.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 12.11.2010 17:26
kuva Call of Duty: Black Opsia kehitettäessä on Treyarchilla ollut aikaa myös hauskanpidolle. Osa tästä hauskanpidosta on päätynyt myös itse peliin, kun siitä on löydetty kaksi minipeliä ja muuta tutkittavaa, joihin pääsee helposti käsiksi.

Saavutuslistaa tutkimalla löydetyt minipelit ovat Dead Ops Classic ja ZORK. Dead Ops on ylhäältäpäin kuvattu Zombie-räiskintä ja ZORK klassinen tekstiseikkailu. Molemmista löytyy useita videoita Youtubesta ja myöskin tämän uutisen lopusta.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 12.11.2010 09:53
kuva Tiistaina julkaistun Call of Duty: Black Opsin vaikeudet ovat enemmän tai vähemmän ohitse. Keskiviikko- ja torstaiöinä tehdyt korjaukset ovat ratkaisseet suurimmat suorituskykyyn liittyvät ongelmat ja lisää on pian tulossa.

Moninpeliä vaivannut satunnainen lagi ratkesi hiomalla palvelinten asetuksia, kuten jotkut osasivat veikata jo tiistain aikana. Moniydinprosessorien aiheuttamat ruudunpäivityksen heittelyt poistuivat koodia rukkaamalla.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 09.11.2010 13:35
kuva 9.11.2010 tullaan merkkaamaan historiaan päivänä, jolloin Call of Duty -sarja palautettiin Black Opsin myötä edes jollain tavalla PC:llä pelattavaksi. BO:n voi poimia mukaansa liki jokaisen marketin ja pelikaupan hyllystä sekä tietysti mm. Steam- ja D2D-nettipalveluista. Hinta vaihtelee ostopaikan mukaan noin 40 ja 60 euron välillä.

Nyt kun moninpelipalvelimet ovat auenneet ja ensimmäiset ovat jo päässeet moninpeliä kokeilemaan, mitkä ovat tunnelmat?

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 04.11.2010 14:17
kuva GameSpot on julkaissut tunnin mittaisen videon Call of Duty: Black Opsin moninpelistä. David Vonderhaar, yksi pelin kehittäjistä, kertoo videolla varsin kattavasti moninpelimoodeista sekä oman hahmon kustomointimahdollisuuksista.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 01.11.2010 17:21
kuva Call Of Duty: Black Ops, pelin julkaisutraileri on saapunut koko kansan ihasteltavaksi. Minuutin mittainen traileri tarjoilee erinomaista musiikkia sekä lähes jokasortin lentolaitetta. Kylmänsodan legendat mig-15 ja sr-71 liitelevät komeasti ruudulla hidastettujen suuliekkien saattelemana.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 28.10.2010 17:45
kuva Josh Olin paljasti lisää Black Opsin multiplayerin saloja. Konsolipelaajat pääsevät pelaamaan peliä verkossa jaetulta ruudulta yhdellä konsolilla. Vierailevan pelaajan pisteet ja rankki kehittyy normaalisti kunnes peli lopetetaan, jolloin vierailijan tilastot nollaantuvat. Xbox360:lla ominaisuutta on jalostettu siten, että BO:ta pystyy pelaamaan kahdella eri LIVE-tilillä, jolloin molempien pelaajien tilastot päivittyvät normaalisti ja eivätkä nollaudu pelisession lopuksi.

Multiplayeriin tulee myös ominaisuus, jossa pystyy luomaan privaattimatseja omilla säännöillä. Tällöin pelaaja pystyy säätämään...

Avaa uutinen ja kommentit