Call of Duty: Black Ops / 10.02.2011 10:27
kuva Treyarchin johtava PC-kehittäjä lupaili Twitterissään suuria. Cesarin mukaan tulossa on kaksi päivitystä Black Opsin PC-versioon. Niistä jälkimmäinen on mittava, joskaan mittavuuden syistä ei mainittu. CoD:n foorumilla PC:n kehityslistalla on mainittu oheiset kohdat, joten ainakin niiden pikaista saapumista on syytä odottaa.

Toinen tärkeä Cesarin paljastus ovat kovasti odotetut modityökalut. Ne ovat yhä kehitteillä ja julkaisu on suunnitteilla - joskus. Aikataulu ei ole julkinen, mutta Cesar haluaa herätellä modiyhteisön luottamusta.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 10.02.2011 09:49
kuva Odotus on pian ohi! Microsoftin yksinoikeus Call of Duty: Black Opsin ensimmäiseen lisäriin päättyy maaliskuussa. Siten neljän kartan kokoinen paketti julkaistaan PlayStation 3:lle torstaina 3. maaliskuuta.

First Strike laajentaa perusmoninpeliä Berlin Wall-, Discovery-, Stadium- ja Kowloon-mapeilla sekä Zombie-pelimuotoa Ascension-kartalla. Kumma kyllä, lisärin hintaa ei ole mainittu. Odotettavissa on 10-15 euron veloitus.

PC:lle julkaistusta ei olla Activisionilta vielä hiiskuttu. Siitä toivottavasti kuullaan ennen maaliskuuta. Joidenkin tietojen mukaan First Strike nähtäisiin PC:lläkin...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 09.02.2011 18:54
kuva ESL:n Major Seriesin kahdeksannelle kaudelle ottaa osaa ensimmäistä kertaa myös Black Ops. Kuten CS:S:ssäkin, ennen kauden alkua on vuorossa maakohtaiset karsinnat, joista Black Opsissa jatkoon pääsee yksi Suomen edustaja.

Maakohtaiset karsinnat pidetään ensi viikon keskiviikkona 16. helmikuuta. Voittamattomaksi osoittautuva klaani taistelee varsinaisesta turnauspaikasta mm. Ruotsin, Tanskan ja Norjan edustajia vastaan. Black Opsin kohdalla karsintakierroksia on kaksi, sen jälkeen kaksitoista parasta klaania pelaavat turnauksen voitosta.

Harmillisesti Suomelle on varattu vain yksi jatkopaikka, sillä tasokkaita osanottajia olisi ollut useampia. Black Opsin potissa...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 08.02.2011 09:59
kuva Black Opsille julkaistiin juuri kuudes päivitys PC:llä. Se on saatavilla Steamista samantien.

Päivitys keskittyy lähinnä pelin huoltamiseen. Se palauttaa aikaisempien videoiden toimivuuden, lisää 16-kertaisen reunojenpehmennyksen, korjaa erinäisiä bugeja ja parantaa yhä pelin vakautta. Muutoslistan löydät ohesta.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 03.02.2011 11:37
kuva Netissä sijaitsevien tilastojen myötä pystytään Black Opsin tapahtumia seuraamaan hyvinkin tarkkaan. Treyarch on koonnut tilastotiedoista näyttävän kuvan, josta selviää käytetyimmät aseet, suosituimmat perkit ja monta muuta suuren lukuarvon tapahtumaa.

Pelin julkaisun jälkeen on laukauksia ammuttu 1,1 biljoonaa ja sodittu 161 toisen maailmansodan verran. Uhreja on tullut yhdeksän kertaa maailman asukasmäärän verran. Taistellessaan pelaajat ovat tippuneet Mount Everestin korkeuden verran 5 671 102 kertaa.

Suosituimmat aseet ovat olleet Famas, AK74u ja Galil. Perkeistä yleisimpiä ovat Marathon, Sleight of Hand ja Lightweight. Tehokkain killstreak on ollut RC-XD, päitä on lävistetty 5,1 miljardia ja kaikkea tätä on ihmetelty 43 miljoonan käyttäjien...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 01.02.2011 09:25
kuva Call of Duty: Black Opsin ensimmäinen lisäosa saapuu ladattavaksi tänään. Noin kello 12 maissa Xbox Live Marketplacelta ladattavissa oleva viiden kartan suuruinen paketti maksaa 1200 MS-pistettä.

Neljä kartoista on moninpeliä varten, yksi laajentaa Zombie-pelimuotoa. Kartat tunnetaan nimillä Kowloon, Stadium, Discovery ja Berlin Wall sekä Ascension (Zombie).

Treyarch tai Activision eivät kumpikaan ole paljastaneet milloin First Strike nähdään muilla alustoilla. Todennäköisesti Xbox 360:n etuoikeus kestää ainakin pari viikkoa.

Kommentoi ostamisen jälkeen - miltä uudet kartat vaikuttavat?

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 31.01.2011 12:33
kuva Huomenna julkaistavan First Strike -lisäosan juhlistamiseksi tullaan Black Opsissa ensi viikonloppuna pelaamaan tuplapisteytettynä. First Strike julkaistaan toistaiseksi vain Xbox 360:lle mutta tuplapisteet lohkeavat kaikilla alustoilla. Viikonloppu kestää 4.-6. helmikuuta eli perjantaista sunnuntaihin. Tarkemmat alkamis- ja loppumisajat selvinnevät viimeistään perjantaina.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 30.01.2011 19:47
kuva Inside Xbox on julkaissut esittelyvideon Black Opsin ensimmäisestä karttapaketista, joka kantaa nimeä First Strike. Treyarchin Dan Bunting ja David Vonderhaar kertovat taustatietoja uusista kartoista ja siitä mitä pelaajat voivat kartoilta odottaa. Videolla nähdään moninpelikartat Kowloon, Stadium, Discovery ja Berlin Wall. Karttapaketin Zombie-kartta Ascension jää vielä vaille tarkempaa esittelyä.

Karttapaketti on saatavilla Xbox Livestä tulevana tiistaina 1.2. ja hintaa sillä on 1200 MS-pistettä (noin 15e). Muiden alustojen julkaisupäivämäärää ei ole vielä julkistettu.

Katso esittelyvideo:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 26.01.2011 11:31
kuva Black Opsille on julkaistu päivitys myös PC:llä. Päinvastoin kuin PlayStation 3:lla, muutosloki on erittäin lyhyt - korjaus on saatu vain satunnaisiin nikotteluihin yksinpelin äänissä.

Black Opsista on julkaistu muutakin, kun Zombie-moodin ääniraita on saapunut iTunesiin. Kappaleiden näytteiden kuunteleminen ja levyn ostaminen onnistuvat täältä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 25.01.2011 19:38
kuva Clanbasen järjestämästä Call of Duty Black Ops -turnauksesta on valunut lisää informaatiota maailmalle kun turnauksen järjestäjät julkistivat eilen groupit. Suomalaisia joukkueita mukana on kolme kappaletta. lippu Paranoia eSports, lippu Z-Partio, sekä lippu HatersGonnaHate Gaming. Pystyykö CB:n ladderia tällä hetkellä johtava Paranoia nousemaan turnauksessa korkeimmalle korokkeelle?

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 25.01.2011 15:23
kuva Suurista ongelmista kärsinyt PlayStation 3:n versio Call of Duty: Black Opsista on saanut päivityksen. Sen tärkein anti on lukuisat korjaukset yhteysongelmiin, jumiutumisiin ja kaatumisiin. Uusia lisäyksiä on tullut sopimusten ja lähiverkkopeleihin tuodun ajastin muodossa.

Tiettävästi päivitysintoa nosti Gamers' Voice -tahon tekemä kantelu pelin vioista. Täyden muutoslistan löydät ohesta.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 21.01.2011 07:40
kuva Treyarch on juuri tunti sitten laittanut Call of Duty: Black Opsin seuraavan päivityksen ladattavaksi. Päivityksellä on kokoa reilut 100 MB.

Steamin uudelleenkäynnistämällä aktivoituva lataus korjaa ääniongelmia tietyillä kokoonpanoilla, lisää kolme uutta asetusta yksityisiin matseihin, näyttää kaverit minimapissa sinisinä ja tekee monta muuta pienempää muutosta. Muutoslistan näet alta.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 20.01.2011 21:37
kuva Activisionin toimitusjohtaja Bobby Kotick on jälleen vauhdissa. Puheiden perusteella pelkästään rahan tekemisestä kiinnostunut Kotick haluaisi nimittäin siirtää konsolipelaajat takaisin PC:n ääreen. Siten Activision pääsisi pois Sonyn ja Microsoftin helmoista ja välttyisi antamasta niille osuutta rahavirroista.

Financial Timesin haastattelussa Kotick väittää, että 60% Xbox Liven käyttäjistä pelaa konsolilla periaatteessa vain Call of Dutyjen ansiosta, eikä Activisionin osuus ansioista ole "reilu". The Wall Street Journalissa puolestaan kirjoitettiin, että vain 30% yrityksen tuotosta tulee konsolipeleistä.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 18.01.2011 12:55
kuva Xbox 360:n omistajat pääsevät nauttimaan Black Opsin laajentuvasta sisällöstä kahden viikon päästä. First Strike -lisäosan sisältö on tähän asti pidetty kiitettävän hyvin salassa, mutta Youtubeen eilisillalla julkaistun videon ja IGN:n kaivamien parempien karttakuvausten myötä tilanne on parempi.

Neljän moninpelikartan ja yhden Zombie-kartan kokoinen paketti saapuu Xbox 360:lle helmikuun ensimmäisenä päivänä 1200 MS-pisteen hintaan. PC:n ja PS3:n kohtalosta ei ole vielä annettu tietoa, oletettavasti lisäri on niillekin tulossa hieman myöhemmin. First Strike ei kierrätä vanhoja karttoja, vaan kaikki viisi ovat uusia. Tarkemmat kuvaukset niistä löydät uutisen lopusta.

Treyarchin yhteisövastaavan Josh Olinin mukaan First Striken kartat tullaan aluksi lisäämään normaaliin karttakiertoon, jolloin yksikään alkuperäisistä mapeista ei tule hylätyksi, ainakaan vielä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 13.01.2011 16:00
kuva Vihdoinkin hyviä uutisia Black Ops -joukkueille! Clanbase on julkistanut pitävänsä yhteistyössä tunnetun oheislaite-valmistaja Roccatin kanssa Black Ops -turnauksen.
Ilmoittautuminen on auki ja mukaan voi liittyä jokainen joukkue joka on pelannut vähintään 4 ottelua Clanbasen Black Ops Search & Destroy -ladderissa 23:een päivään mennessä, jolloin myös ilmoittautumisaika menee umpeen.

Avaa uutinen ja kommentit