Call of Duty: Black Ops / 02.06.2011 13:45
kuva Koulut ovat päättymäisillään, ja mikäs sen parempaa kuin päästä kesälomalla suoraan pelaamaan. Activision järjestää jokaiselle PC-pelaajalle mahdollisuuden kokeilla tänä viikonloppuna Call of Duty -sarjan tuoreinta peliä, Black Opsia. Supersuosittu räiskintäpeli saa tänään myös uuden Escalation-karttapaketin, joka tuo neljä uutta moninpelikarttaa ja uusilla hahmoilla hiostetun zombie-kartan.

Pelin voi ladata jo nyt valmiiksi Steamin kautta, joka onnistuu klikkaamalla tästä. Pelaamaan pitäisi päästä tänä iltana.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 03.05.2011 18:19
kuva Call of Duty: Black Opsille toinen julkistettu karttapaketti - Escalation näki tänään päivänvalon Xbox Live Marketplacessa. Hinnaltaan 1200 Microsoft Pointsia sisältävä paketti lisää peliin 4 uutta moninpeli- ja yhden uuden zombiekartan. Lisärin hankkivat pelaajat pääsevätkin taistelemaan mm. hylättyyn eläintarhaan ja kuubalaiseen hotelliin. Tarkemmin karttoihin pääsee tutustumaan esittelyvideon avulla, josta uutioimme aikaisemmin. PC- ja PS3-pelaajat pääsevät karttapakettiin käsiksi myöhemmin.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 28.04.2011 09:27
kuva Activision mainostaa nyt todenteolla. Tiistaina Xbox 360:lle ilmestyvä Escalation-karttapaketti on päätynyt toiseenkin videoon, jossa makustellaan kaikilla viidellä kartalla. Lyijy- ja muita herkkuja on tarjolla muun muassa eläintarhassa todennäköisesti tuttuun 1200 MS-pisteen hintaan.

Mistä tämä yllättävä ruokateema? Katso video ja ymmärrät.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 27.04.2011 09:42
kuva Call of Duty: Black Ops laajenee ensi viikon tiistaina. Silloin julkaistaan Escalation-lisälevy, joka tuo neljä moninpeli- ja yhden Zombie-kartan.

Zombie-mappi on nimetty Call of the Deadiksi. Erikoisteema jatkuu nimeä pidemmälle, sillä taistelussa eläviä kuolleita vastaan auttavat sellaiset maailmankuulut nimet kuin George Romero, Robert Englund, Sarah Michelle Gellar, Michael Rooker ja Danny Trejo. Karttaa pohjautuu kauhukirjoittaja ja -ohjaaja Romeron tuotoksiin. Call of the Deadista on tehty traileri, jonka voit katsoa ohesta.

Escalation-lisälevy julkaistaan Xbox 360:lle 3. toukokuuta. Muille alustoille se saadaan myöhemmin.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 22.04.2011 08:10
kuva Tänään perjantaina saapuu Call of Duty: Black Opsiin pelin kahdeksas päivitys. Iltapäiväksi ajoitettu paketti on hienosäätöjä ja ongelmienkorjauksia täynnä. Pelin pitäisi sen asentamisen jälkeen olla entistä vakaampi ja bugivapaampi. Katso muutoslista alta.

Samalla Xbox 360:lle julkaistavasta Escalation-karttapaketista on luotu kuvagalleria CoD:n kotisivuille. Sinne on lisätty jo toistakymmentä kuvankaappausta lisärin kartoista, lisää tulee vähitellen. Katso kuvat.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 19.04.2011 21:27
kuva Escalation-karttapaketin julkaisun lähestyessä siitä on julkaistu esittelyvideo, jolla Treyarchin Dan Bunting, Phillip Tasker ja Jimmy Zielinski esittelevät Escalationin sisältämät viisi uutta karttaa. Treyarchin saaman palautteen johdosta uudet kartat ovat First Striken tapaan hieman avoimempia kuin varsinaiset pelin mukana tulevat. Karttapaketin julkaisu tapahtuu yksinoikeudella 3. toukokuuta Xbox 360:lle ja sen hinta on 1200 MS-pistettä. Muille alustoille Escalation saadaan noin 1-2 kuukauden päästä julkaisusta, jos vanhat merkit pitävät paikkansa.

Ketään ei varmaan yllätä tieto, että julkaisun yhteydessä on jaossa kaksinkertaiset kokemuspisteen viikonlopun ajan.

Katso video:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 14.04.2011 07:57
kuva Aamu käynnistyy huikeilla uutisilla. Treyarch ilmoitti yön aikana suunnittelevansa Call of Duty: Black Opsin modityökalujen julkaisemista toukokuun aikana. Siitä, mitä työkaluihin sisältyy tai missä vaiheessa toukokuuta julkaisu on edessä, ei ole vielä tietoa.

Julkaisun vahvistusta voidaan pitää jonkinlaisena yllätyksenä, vaikka Treyarch jo aikaisemmin talven aikana totesi, että ne ovat yhtä tekeillä. Black Ops on kuitenkin liki puoli vuotta vanha peli. Toisaalta, Escalation-karttapaketin ja modityökalujen myötä se saattaa hyvinkin kokea uuden nousun, jopa klaaniskenessä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 05.04.2011 19:26
kuva Internettiin on vuotanut mainoskuva Black Opsin seuraavasta karttapaketista ja se kantaa nimeä Escalation. Kuvan perusteella Escalation tulee sisältämään neljä uutta moninpelikarttaa ja yhden zombie-kartan. Yksi kartoista näyttää sijoittuvan eläintarhaan, joka tuntuu ihan mielenkiitoiselta idealta. Karttapaketin julkaisu on 3. toukokuuta yksinoikeudella Xbox Livessä ja muille alustoille se julkaistaan myöhemmin. Activision ei ole vielä virallisesti vahvistanut Escalationin julkaisua.

Katso mainos:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 05.04.2011 10:22
kuva WWE:n vapaapainiympyröistä tuttu Dwayne "The Rock" Johnson on viime vuodet viettänyt valkokankaan puolella. Menestys siellä ei ole ollut painiuran tapaista, sillä The Rock on tähdittänyt useita vähemmän mairittelevia elokuvia kuten Doom.

Ehkäpä siitä syystä The Rockin katse on tulevaisuudessa. MTV:n haastattelussa hän totesi olevansa yhä kiinnostunut työskentelemään videopelielokuvan parissa, jos palaset loksahtavat kohdalleen. Yksi tällainen elokuva-aihe olisi Call of Duty: Black Ops, johon The Rock lähtisi mukaan samantien.

Vaikka todennäköisesti idea jääkin haaveeksi, ei se välttämättä ole kovin kaukaa haettua. Call of Duty -sarjan tuotteistamisinto saattaa hyvinkin jonain päivänä jatkua valkokankaalle, ollaanhan World of Warcraftistakin tekemässä...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 25.03.2011 07:59
kuva Päivityksen ja First Strike -lisäosan julkaisun kunniaksi on tulevana viikonloppuna PC:n Black Opsilla edessä jälleen tuplasti kokemuspisteitä.

Pisteiden keruu alkaa tänään perjantaina 25.3. kello 19.00 ja päättyy vastaavasti maanantai-iltapäivänä kello 19.00. Tuona aikana jokainen PC:n Black Opsia pelatessa kerätty kokemuspiste annetaan tuplana, joten jos prestigeitä on vielä keräämättä, nyt siihen on hyvä tilaisuus.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 22.03.2011 15:50
kuva Steam-kauppasivusto vahvistaa Call of Duty: Black Opsin ensimmäisen karttapaketin julkaisuajankohdan PC-versiolle. Jo helmikuussa Xbox Live Marketplaceen julkaistu First Strike -lisäri saapuu PC:lle perjantaina 25. maaliskuuta Steamin kautta ja se on ennakkotilattavissa 12,59 euron hintaan. Lisäosa laajentaa peliä neljällä moninpelikartalla, joiden nimet ovat Kowloon, Stadium, Discovery ja Berlin Wall. Mukana tulee myös yksi Zombie-pelimuodon kartta, Ascension.

First Striken lisäksi Black Opsin PC-versioon tulee myös 1.07-päivitys, jonka muutoslista on luettavissa ohesta.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 17.03.2011 20:07
kuva Defend the House on julkaissut lisää jaksoja Black Opsin myyttien murtamisesta. Ensimmäisestä osasta on jo sen verran aikaa, että uusia jaksoja oli ehtinyt tulla neljä lisää. Tällä kertaa testataan muun muassa vaimentaako toisen pelaajan päälle laskeutuminen korkealta hypättäessä, savuaako savugranaatit vedessä ja voiko savugranaatti headshotilla tappaa vihollisen, joka on täysissä voimissa. Defend the House on taas kerran tehnyt laadukasta jälkeä jota on viihdyttävää katsella.

Black Ops Mythbusters jaksot 2 - 5:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 11.03.2011 12:27
kuva Activisionin kerrotaan laskeskelevan, että keskimääräinen Call of Duty -pelaaja tuo tulevaisuudessa firman kassaan 200 dollaria eli noin 150 euroa peliuransa aikana. Mukaan on laskettu pelimyynnit ja karttapaketit. Arviolta 27 miljoonan kuluttajan suuruinen pelaajakanta tuottaisi siis sievoisen summan yritykselle vuosittain.

Osa Activisionin osakkaista epäilee rahastamisen vaikutuksia pitkässä juoksussa. Call of Duty -brändi saattaa kokea uupumisen, kun uusia pelejä tuotetaan vuosittain ja ladattavia lisäosia vielä tiheämmin.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 02.03.2011 20:30
kuva Activision on julkaissut Call of Duty: Black Opsille demon. Viisi kuukautta julkaisun jälkeen konsoleiden kauppapaikkoihin lykätty demo sisältää yhden yksinpelikartan nimeltään WMD. PC:lle demo ei tiettävästi ole tulossa.

Huomenna torstaina PlayStation 3:lle saapuvan First Strike -lisärin kunniaksi on kaikilla alustoilla edessä viikonloppu tuplatuilla kokemuspisteillä. Pisteiden keruu alkaa Suomen aikaa noin kello 20.00 perjantaina ja päättyy samoihin aikoihin maanantaina.

Black Opsin Xbox 360 -versiota on päivitetty. Tärkein muutos koskee matsinhakujärjestelmää, jolla peliseuraa pitäisi löytyä jatkossa entistä nopeammin. Muilta osin korjatuksi tuli useita pieniä ongelmia ja bugeja.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Black Ops / 10.02.2011 15:53
kuva Activisionin viimeöisessä puhelinkokouksessa paljastui, että Call of Duty -pelisarjan parissa työskentelee jo viideskin studio, Beachhead. Sen sijaan, että kehitteillä olisi jälleen uusi peli jo nykyisen vuosittaisen julkaisutahdin sekaan, on Beachhead vastuussa uuden moninpelialustan kehittämisestä. Sitä Activision tulee käyttämään maksullisen lisäsisällön tarjoamiseen ilmaisen perusmoninpelin oheen.

Activision Blizzardin toimitusjohtaja Bobby Kotick sanoo Beachheadin keskittyvän pelkästään luomaan innovatiivisen uuden digitaalisen alustan ja erikoispalveluita Call of Duty -yhteisölle:

"Uskomme olevamme parhaassa asemassa hyödyntämään vähittäiskaupan ja digitaalisen jakelun kanavia, jotka voivat kollektiivisesti tarjota sisältöä useammille pelaajille useammassa paikassa ja paremmalla ekonomialla kuin koskaan aiemmin. Odotamme parantavamme Call of Duty -kokemusta vastaavalla tavalla...

Avaa uutinen ja kommentit