Gaming.fi / 24.12.2014 09:30
kuva Sivuston ylläpito toivottaa kaikille lukijoillemme erinomaista ja maittavaa joulua! Tänä vuonna lumipeitekin vastaa yleistä käsitystä asiaankuuluvasta tilanteesta liki koko maassa, joten nautitaan tunnelmasta, mahan täydeltä joulupöydän antimista sekä pukin rahtaamista monenlaista viihdettä tursuavista paketeista.


Hyvää joulua!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 21.10.2014 19:41
kuva Roccat lähetti Gaming.fi:lle arvosteltavaksi PC-pelaajan täydellisen varustepaketin, joka sisältää hiiren, näppäimistön, hiirimaton sekä kuulokkeet. Rankkojen pelitestaussessioiden jälkeen on aika julkistaa tulokset. Tällä kertaa vuorossa on Roccat Kone Pure Military -hiiren ja Roccat Sense Military Edition -hiirimaton sisältävä Roccat Naval Storm Military Streamline Pro Power Pack. Lue linkistä kuinka se pärjäsi!

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 12.10.2014 14:12
kuva Gaming.fi:n tarjoaman ilmaisen Mumble-palvelun palvelin vaihtui uudempaan. Muutoksen seurauksena hetken aikaa käytössä on kaksi palvelua: yksi vanhalla palvelimella ja yksi uudella. Suosittelemme kaikkia siirtymään yhdistämään uudelle palvelimelle, koska vanha suljetaan pian. Asetukset, kanavat yms. ovat yhä samat, joten uutta palvelua voi käyttää tuttuun tapaan ja osoitekin on sama.

Myös palvelun osoite on yhä sama eli staff.gaming.fi:64738.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 30.09.2014 22:23
kuva Roccat lähetti Gaming.fi:lle arvosteltavaksi PC-pelaajan täydellisen varustepaketin, joka sisälsi hiiren, näppäimistön, hiirimaton, sekä kuulokkeet. Rankkojen pelitestaussessioiden jälkeen on aika julkistaa tulokset. Ensimmäisenä parrasvaloihin astelee Roccat Ryos MK Pro -mekaaninen pelinäppäimistö. Lue linkistä kuinka se pärjäsi!

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 14.06.2014 21:10
kuva Ilta lähestyy, mutta vielä eivät ole kilpailut ohitse. Tällä kertaa kilpaillaan erimittaisista Xbox Live Gold -jäsenyyksistä, joilla kuittaa parhaimmillaan pääsyn Xboxin nettipeleihin seuraavaksi vuodeksi eteenpäin. Koodit tarjoaa Livekoodi.com. Alla ohjeet osallistumiseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 14.06.2014 17:10
kuva Sivuston kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi tänään kilpaillaan erilaisista palkinnoista. Päivän toisessa kilpailussa palkintona on Battlefield Hardlinen betakoodeja sen menossa olevaan betatestiin PC:lle ja PS4:lle. Muilla alustoilla beta ei ole vielä käynnistynyt. Ollakseen osallistumiskelpoinen, tässäkään kilpailussa ei tarvitse kyetä ihmeisiin, vaan allaolevien ohjeiden noudattaminen riittää.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 14.06.2014 13:30
kuva Tämä päivä jää historiaan lukuisista syistä, joista vähintään yksi on hyvinkin merkittävä. Gaming.fi täyttää tänään huikean pyöreät 10 vuotta! Tänään tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä hetkestä, kun sivusto ensimmäisen kerran nettiin ilmestyi. Vielä 14.6.2004 sitä olisi ollut hyvin vaikea uskoa, että pienestä ja aivan liian nopeasti kyhätystä Battlefield-pelisarjalle suunnatusta "sivustosta" voisi ylipäätänsä tulla jotain.

Todellisuus on joskus ihmeellistä, sillä niin kävi ja vuosien saatossa on käyty läpi pitkä liuta pelejä, laitteita, tapahtumia sekä hyviä ja huonoja hetkiä. Nykyisin huomiota saavat kaikki hyvät pelit genrestä riippumatta, myös konsoleilta. Ylläpitäjiä sivustolla on ollut kymmeniä, mutta se sama ydinporukka jaksaa...

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 01.04.2014 07:30
kuva Kuten varmasti iso osa Gaming.fi:n käyttäjistä tietää, sivusto perustuu puhtaasti vapaaehtoistoimintaan. Uutisten kirjoittaminen, artikkelien väkertäminen ja kaikki muu toiminnan ylläpitäminen tapahtuu vapaa-ajalla. Toimintatavasta huolimatta ylläpitämiseen liittyy säännöllisiä kuluja, jotka ovat kasvamassa lähitulevaisuudessa, kun vanhentuva palvelinrauta tarvitsee uusia. Emme halua tukkia sivustoa mainoksilla tai ryhtyä tuottamaan muutakaan mainossisältöä. Siksipä lanseeramme Gaming.fi Premium -jäsenyyden.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 11.02.2014 21:15
kuva Jo muutaman arvostelun myötä Gaming.fi -käyttäjien tuntema peliohjainvalmistaja GAMDIAS on jälleen testipenkissä. Tällä kertaa saimme testiimme GAMDIAS APOLLO -pelihiiren sekä GAMDIAS AEGIS, joka toimii näytön kulmaan liitettävänä kuuloketelineenä sekä usb-hubina. Kuinka laitteiden kävi?

Lue artikkeli!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 24.12.2013 12:00
kuva Sivuston ylläpito toivottaa kaikille lukijoillemme hyvää ja maittavaa joulua! Vaikka lunta ei tänä vuonna juuri missään päin maata olekaan, ei anneta sen häiritä, vaan nautitaan mahan täydeltä joulupöydän antimista sekä pukin rahtaamista elektroniikkaa tursuavista paketeista.

Hyvää joulua!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 16.12.2013 19:40
kuva Gaming.fi:n pelaajien käyttöön ilmaiseksi tarjoaman Ventrilo-palvelimen IP on vaihtunut. Palveluntarjoaja siirsi palvelimien fyysistä sijaintia huoltotyön yhteydessä, minkä vuoksi osoite väkisin vaihtui. Ventrilon asetukset ja kanavat ovat siirronkin jälkeen tallessa, joten jatkossa tulee vain yhdistää uuteen osoitteeseen.

Tästä uutisesta löydät Ventrilon tiedot. Ne näkyvät myös etusivun oikeassa reunassa alempana. Oman salasanalla suojatun kanavan saat käyttöösi pyytämällä sitä tämän uutisen kommenteissa tai yksityisviestillä minulta.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 29.11.2013 23:57
kuva Joudutaanko tyytymään tänäkin viikonloppuna lauantaikevennykseen? Ei, tällä kertaa Gaming.fi:n toimitus ei jätä kevennystä seuraavaan päivään!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 09.11.2013 14:57
kuva Kevennykset pukkaa näin kiireisen syksyn aikana jäämään seuraavalle päivälle, vaikka pyrkimyksenä on pitää ne jo perjantaina. Mutta jos ei perjantaina, niin sitten lauantaina. Tässä se taas tulee.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 02.11.2013 18:50
kuva Tervehdys ja hyvää Pyhäinpäivää kaikille! Toimituksen ollessa DigiExpoilla tai nukkumassa perjantaikevennys jäi tänä viikonloppuna välistä, jolloin se kuitenkin muuttui piristäväksi lauantaikevennykseksi. Nauttikaamme!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 25.10.2013 19:43
kuva On taas viikon paras päivä ja viikonloppu on täällä, vaikkei moni maanantaina sitä olisi uskonutkaan. Allekirjoittanut viettää viikonloppunsa lani-tunnelmissa Porin Insomnia XV -tapahtumassa, josta käsin tarjoan teidän viihdykkeeksenne viikottaisen perjantaikevennyksen jossa nähdään muunmuassa Batman peliostoksilla, musikaalisia merirosvoja ja ensimmäisen persoonan Pokemonia!

Avaa uutinen ja kommentit