Yleinen / 05.11.2014 17:40
kuva Blizzardin ilmainen, mikromaksujen kera pelattava Hearthstone: Heroes of Warcraft -keräilykorttipeli saapuu varmojen lähteiden mukaan Android-tableteille joulukuussa. Android-puhelinversion julkaisusta ei ole vielä tietoa, mutta siitä kuullaan todennäköisesti pian.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 31.10.2014 23:44
kuva Viikonloppu on jo juuri meneillään, mutta vielä ehditään keventää. Tällä kertaa katsotaan muutamaa näytelmää.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 31.10.2014 16:03
kuva Helsingin Messukeskus täyttyy taas viikonlopuksi erilaisista expoista. Perinteiseen tapaan Gaming.fi kävi DigiExpoilla katsomassa miltä pelirintamalla näyttää. Näkyvimmin esillä tänä vuonna on PlayStation, jolle on varattu alueelta eniten tilaa. Mukana suurista on tuttuun tapaan myös MicroSoft Xbox Onellaan ja Electronic Arts. Näytteilleasettajilla on tarjolla useita pelipisteitä, joilla pystyy pelaamaan joko juuri tulleita tai lähiaikoina julkaistavia pelejä.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 30.10.2014 20:40
kuva Battlefieldit eivät näytä olevan siirtymässä vuosittaiseen julkaisusykliin, vaikka moisesta jo hetken oli pelkoa Medal of Honorin joutuessa telakalle. Seuraavaksi edessä oleva Hardline tuodaan myyntiin vajaa puolitoista vuotta BF4:n jälkeen ensi vuoden maaliskuussa, ja sen jälkeen horisontissa kiiluva Battlefield 5 ajoittuu vasta 2016 syksylle eli jälleen noin puolentoista vuoden päähän.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield Hardline / 30.10.2014 20:20
kuva Seuraavan Battlefieldin pariin päästään ensi vuoden alussa. EA kertoi Battlefield: Hardlinen julkaisun ajoittuvan maaliskuun puoliväliin. Alunperin tarkoitus oli ehtiä markkinoille vielä tämän vuoden aikana, mutta laadunparantamissyistä pelin kanssa otettiin muutaman kuukauden verran lisäaikaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 22.10.2014 19:40
kuva Porin perinteinen Insomnia-verkkotapahtuma järjestetään 16. kertaa tänä viikonloppuna 23.-26.10.2014 tällä kertaa uudessa paikassa, Porin raviradalla. Tapahtumapaikka tuo mukanaan muutoksia koulun tiloihin nähden, kuten ulkoilmascreenin ja lanitila on rakennettu katsomoon. Paikalle odotetaan noin 300 lanittajaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 21.10.2014 19:41
kuva Roccat lähetti Gaming.fi:lle arvosteltavaksi PC-pelaajan täydellisen varustepaketin, joka sisältää hiiren, näppäimistön, hiirimaton sekä kuulokkeet. Rankkojen pelitestaussessioiden jälkeen on aika julkistaa tulokset. Tällä kertaa vuorossa on Roccat Kone Pure Military -hiiren ja Roccat Sense Military Edition -hiirimaton sisältävä Roccat Naval Storm Military Streamline Pro Power Pack. Lue linkistä kuinka se pärjäsi!

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Vuoden 2014 Call of Dutyn julkaisuun on aikaa enää pari viikkoa ja pelin toiminnantäytteinen julkaisutraileri ladattiin verkkoon kuluttajien arvioitavaksi. Trailerin perusteella ainakin pelin graafinen ulkoasu näyttää päivittyneen mukavasti. Vaatimuksista puheenollen, myös pelin PC:n minimivaatimukset löytyy Steamista. Vieläköhän Call of Duty jaksaa pelaajia kiinnostaa?

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 17.10.2014 12:16
kuva Hups, siitä on jo pari viikkoa. Otetaanpa kevennystä taas vaikka kuluvan syysloman kunniaksi.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 15.10.2014 22:50
kuva Torstaina alkaa Steamin historian suurin kokeiluaika, joka kestää tämän viikonlopun yli. Ilmaiseksi pääsee pelaamaan ainakin kymmenen peliä ja joukossa on erityisesti co-op-pelejä, kuten Killing Floor, Payday 2 ja Trine 2. Ilmaisviikonlopun pelejä ei tulla pilaamaan hinnoilla, sillä kokeiluaikana on luvassa tarjouksiakin.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 12.10.2014 14:12
kuva Gaming.fi:n tarjoaman ilmaisen Mumble-palvelun palvelin vaihtui uudempaan. Muutoksen seurauksena hetken aikaa käytössä on kaksi palvelua: yksi vanhalla palvelimella ja yksi uudella. Suosittelemme kaikkia siirtymään yhdistämään uudelle palvelimelle, koska vanha suljetaan pian. Asetukset, kanavat yms. ovat yhä samat, joten uutta palvelua voi käyttää tuttuun tapaan ja osoitekin on sama.

Myös palvelun osoite on yhä sama eli staff.gaming.fi:64738.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 11.10.2014 11:07
kuva Jos Biowaren Dragon Age Origins jostain syystä vielä puuttuu pelikokoelmasta, nyt se on hyvä aika sinne hankkia. Pelin voi ladata ilmaiseksi Originista aina 14.10.2014 asti. Kyse ei ole mistään muutaman päivän kokeilujaksosta, vaan pelin saa käyttöönsä lopullisesti. Kampanjalla promotaan Dragon Age inquisitionin julkaisua, joka saapuu kauppoihin 21.11.2014.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.10.2014 15:17
kuva Jyväskylän eSports-Seura JeSSe ry on järjestämässä ensimmäistä Jessembly-verkkopelitapahtumaa syysloman viikonloppuna, eli 17.-19. lokakuuta. Paikalle odotetaan yli 200 lanittajaa ja osallistujia PC- ja konsoliturnauksiin.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 03.10.2014 21:43
kuva Jälleen viikko (tai kaksi) takana kun viimeksi rentouduimme ainoan ja oikean perjantaikevennyksen parissa. Viime kerran jälkeen on tapahtunut vaikka jos mitä, joista yhtenä suurimmista mainittakoon viime viikonlopun EGX-pelitapahtuma Lontoossa, jossa allekirjoittanut kävi pikaisesti pyörähtämässä. Ei mitenkään hullumpi tapahtuma, vaikkei ihan täysin vertoja vedäkkään suuremmille pelimessuille. Tapahtumasta viis, mennään päivän asiaan.


Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 30.09.2014 22:23
kuva Roccat lähetti Gaming.fi:lle arvosteltavaksi PC-pelaajan täydellisen varustepaketin, joka sisälsi hiiren, näppäimistön, hiirimaton, sekä kuulokkeet. Rankkojen pelitestaussessioiden jälkeen on aika julkistaa tulokset. Ensimmäisenä parrasvaloihin astelee Roccat Ryos MK Pro -mekaaninen pelinäppäimistö. Lue linkistä kuinka se pärjäsi!

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit