Laniuutiset / 26.10.2012 11:30
kuva Elokuussa uutisoimme, että tämän vuoden lippu DreamHack Winter 2012 -tapahtumassa tullaan näkemään Counter-Strike: Global Offensive -turnaus. Tapahtuman ajankohtana on 22.-25. marraskuuta.

Järjestäjät ovat julkaisseet lisätietoja tulevasta CS:GO-turnauksesta. Turnaukseen mahtuu 16 joukkuetta, joista puolet on nyt selvillä ja kyseisten kahdeksan joukkueen joukosta löytyy myös suomalaisvärejä.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 20.10.2012 10:13
kuva Reilu kuukausi sitten uutisoimme lippu SLAP Live #26 -tapahtuman julkistamisesta ja siellä järjestettävästä 10 000 euron CS:GO-turnauksesta. Aiemmin tässä kuussa uutisoimme, että järjestäjät ovat lisänneet kyseisen turnauksen palkintopottia, kun voittajille olisi luvassa liput lippu Copenhagen Games 2013 -laneille.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 10.10.2012 10:09
kuva Kuukausi sitten uutisoimme, että lippu SLAP Live #26 -laneilla nähdään 10 000 euron Counter-Strike: Global Offensive -turnaus. Tuolloin ei kuitenkaan vielä ollut tiedossa, kuinka kyseinen potti jaetaan, mutta nyt kyseiseen asiaan on tullut muutos.

Tapahtuman järjestävät ovat julkistaneet, kuinka CS:GO-turnauksen 10 000 euron palkintopotti jaetaan.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 08.10.2012 10:36
kuva ESWC-tapahtuman järjestäjät eivät ole viime aikoina turhan paljoa antaneet tietoa tulevasta tapahtumasta, muuten kuin käynnissä olevien karsintojen ja selvillä olevien joukkueiden muodossa. Asia on paranemaan päin, kun järjestäjät ovat julkaisseet aikataulut sekä palkintopotit laneilla nähtäville turnauksille.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 19.09.2012 07:55
kuva Länsirannikolla pelataan taas! Insomnia juhlii mieletöntä kymmenvuotista taivaltaan ja järjestää mahtipontisen tapahtuman, jossa turnauksia riittää ja palkintoja jaetaan yli 4000 euron edestä! Konepaikoistakaan ei tule olemaan puutetta: viime vuodesta on kasvettu hieman ja reilut 400 paikkaa takaavat, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 18.09.2012 20:41
kuva Juuri tulleen tiedon mukaan ESL on joutunut perumaan Kiinan Guangzhoussa järjestettävän IEM-kiertueen etapin, koska tapahtuma jossa kilpailut piti järjestää on myöskin peruttu. Virallisesti tapahtumajärjestäjä ilmoitti peruuntumisen syyksi henkilökunnan puutteen lomakauden aikana, mutta epävirallisista lähteistä kerrotaan, että peruutus johtuu myös Kiinassa hallitsevan poliittisen epäjärjestyksen takia, joka on kiristänyt Japanin ja Kiinan välejä menneinä viikkoina. Kireiden välien ja mellakoiden takia hyvin japanilaispainotteinen "Anime Comics and Games" voisi aiheuttaa vakavia turvallisuusriskejä. Michal "Carmac" Blicharz on antanut peruutuksesta lausunnon:

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 09.09.2012 21:56
kuva Tanskalainen LAN-tapahtuma, SLAP Live, järjestetään tänä vuonna 1.-4. marraskuuta Gadgets & Games -tapahtuman aikana. Tapahtumapaikkana toimii Fredericia Exhibition Centre, lippu Jutlandin itäosassa, Tanskassa.

Counter-Strike: Global Offensive on tehnyt huimaa nousua eri turnausten ja lanien pelivalikoimiin ja meno vain jatkuu. Tulevassa SLAP Live #26 -tapahtumassa CS:GO on heti nostettu tapahtuman pääturnaukseksi. Muiden turnausten joukosta löytyvät kuitenkin Counter-Strike 1.6 sekä Counter-Strike: Source. Myös League of Legends ja StarCraft 2 ovat mukana laneilla.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 06.08.2012 22:46
kuva Assemblyt ovat tältä kesältä ohi ja käytämme jälleen Gaming.fi:n perinteistä arvostelujärjestelmää, jota emme ole koskaan ennen käyttänyt Assembly-tapahtumaa varten.

Katso lyhyt yhteenveto, peukut sekä PC- ja konsoliturnausten mitalisijoitukset ohesta.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 06.08.2012 19:15
kuva Jälleen on mahtava LAN-viikonloppu takana, uudet Assemblyt ovat aina uusia kokemuksia täynnä. Tällä kertaa (ja todennäköisesti jatkossakin) paikka oli täynnä värikkäitä, mutta vihaisia lintuja. Allekirjoittanut on vieläkin hieman pettynyt, etten saanut sitä T-paitaa, vaikka olin lähellä saada sen irvistävä porsaan heiluvalla betonipylväällä. Pitäisi vissiin reenata ottamalla puhelinta käteen ja pelaamalla Angry Birdsiä vähän enemmän. :)

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 05.08.2012 13:04
kuva Nappasimme haastatteluun Timo "Taimou" Kettusen, jonka pelihistoria ulottuu Counter-Strikestä saakka. Toiset muistavat hänet Team Fortress 2 -peliajoista. Nyt hän on siirtynyt uunituoreeseen FPS-peliin, Nadeon kehittämään ShootManiaan.

Katso haastattelu:

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 05.08.2012 03:15
kuva Ja näin se saatiin assyjen kolmaskin päivä käyntiin. Toimintatäytteiseen päivään on saatu mahtumaan turnauksia, kilpailuja sekä paljon muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Turnauspuolella on pelailtu finaalit ja kompopuolellakin aletaan viimeisiä viedä. Sunnuntaipuolelle taitaakin jäädä vain tanssipelifinaali.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.08.2012 12:45
kuva Otimme assyilla juttutuokioomme myös Battlefield 3 SuomiCupia järjestävän Kingp1ngin, jonka joukkue pelaa Anvil eSports -nimen alla. SuomiCupin lisäksi otimme selvää, kuinka Battlefield 3 pitää pintansa kilpapelinä.

Katso haastattelu ohesta:

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.08.2012 08:00
kuva Monet assyjen vierailijat ovat varmaankin ihmetelleet, keitä nämä sinivalkoiset kummajaiset ovat. Nappasin luotto-organisaatio RCTICin mahtavat pääjehut LeLEn ja furricanen juttutuokiolle, jotka edustavat eSports-joukkueita ympäri Dota 2:n, League of Legendsin sekä taistelupelejä. RCTICin historiaan on kertynyt raapustuksia monista muistakin peleistä, joten otimme selvää, minkälainen näkökulma heillä on eSportsiin liittyen.

Katso haastattelu ohesta:

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 04.08.2012 02:00
kuva Tervehdys taas! Assemblyissa on ehtinyt tapahtumaan paljon mielenkiintoista alusta saakka, mutta meitsi pääsi paikalle vasta perjantai-iltana työasioista johtuen. Nyt lasketaan hetkeksi valokuvausvälineet käsistä ja raapustellaan vähän päivän tunnelmia. Kirjoitushetkellä kehotetiin sammuttamaan ruutuvalot pois demokompoja varten, jota koristeli LAN-kulttuurinomainen huutelu "Quaket v***uun".

En enää edes muista, kuinka mones Assembly tämä on minulle, muistan sen sijaan olleeni joskus aikoinaan ostanut konepaikan Wintereiltä Tampereen aikaan ja antanut seuran tehdä kaltaisekseen. Niin näyttäisi täälläkin olevan arviolta 2600 konepaikalla istuvilla, yli 5000 kävijällä pääsylippunsa arvoista hupia sekä monelle tutulle tullut morjestettua. Joka nurkassa riittää tekemistä ja katseltavaa, jos joku kaipaa jotain haastavaa niin laskekaapa, montako vihaista lintua Hartwall Areenalla löytyy. Nostan sille hattua, joka pystyy tällaiseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 02.08.2012 22:44
kuva Vuosittainen Assembly Summer -tapahtuma starttasi tänään Hartwall Areenalla. Perinteitä noudattaen paikalle on saapunut yli 5 000 vierailijaa. Gaming.fi-ylläpidosta paikalle eksyi oma osastomme, vaikkakin tänään pienellä alimiehityksellä. Paikalle saavuttua sujui kaikki nopeasti, paikat löytyi ja tavarat purettua. Pöydältä löytyi jopa Steam-avain Remedyn suosittuun Death Rallyyn, jonka julkaisupäiväkin lähenee huomenna. Ainoa mikä jäi puuttumaan oli tuolit, tosin nekin saatiin pian järjestettyä käytyämme infossa kyselemässä.

Avaa uutinen ja kommentit