Call of Duty / 12.08.2014 14:10
kuva Call of Duty -pelisarjaa on viimeiset vuodet moitittu siitä, ettei peli uusiudu tarpeeksi. Call of Duty: Advanced Warfaresta julkaistun trailerin perusteella, nyt pelaajille tarjotaan hieman erilainen pelikokemus. Nähtäväksi jää, miten pelaajat tulevat lopulta pelin muutoksiin suhtautumaan. Advanced Warfaren julkaisu tapahtuu 4. marraskuuta.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 02.05.2014 10:27
kuva Uuden Call of Dutyn jukistus piti olla vasta sunnuntaina, mutta tietojen vuotaessa etukäteen verkkoon, julkistus tapahtui jo tänään. Uusi Call of Duty on nimeltään Advanced Warfare ja kuten nimestä voi päätellä, tarjolla on sodankäyntiä tulevaisuudessa. Mukaan näyttelemään on saatu useista elokuvista ja TV-sarjoista tuttu Kevin Spacey. Advanced Warfare julkaistaan 4. marraskuuta. Miten on, herättääkö traileri kiinnostusta?

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 01.05.2014 22:22
kuva Call of Dutyn kotisivuille on ilmestynyt laskuri, joka menee nolliin sunnuntai aamuna kello 10:00. Call of Dutyn Twitteristä poimittua: "What happens when the highest bidder becomes the next world superpower? SUPERPOWER FOR HIRE. #ANewEra begins May 4th.". Vielä kun soppaan lisätään Youtubeen ladattu video, ei ole epäselvyyttä mistä uusimman Call of Dutyn tarina kertoo.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 03.07.2012 20:30
kuva Heinäkuun alku on alennusmyyntien aikaa myös PlayStation Storessa. Ehkä kiinnostavimmat tarjoukset liittyvät Call of Duty: Modern Warfare 3:een ja Call of Duty: Black Opsiin. Kaikki kyseisiin peleihin julkaistut karttapaketit voi nyt lunastaa huomisesta lähtien itselleen noin 50% alennuksella. Yhdelle karttapaketille jää alennuksen jälkeen hinnaksi 6.99 euroa. Tarjoukset on voimassa 11.7 asti. Kyseessä saattaa olla joku isompi kampanja, joten vastaavaa tarjousta voi lähipäivinä odotella myös muille alustoille.

Katso kaikki tarjoukset:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 24.01.2012 18:04
kuva Internettiä kovasti järisyttänyt Megaupload-palvelun alasajo ja palvelun omistajan Kim Dotcomin vangitseminen on ollut yksi suurimmista uutisaiheista presidentinvaalien ohella menneellä viikolla. Dotcomille tämä on ollu erityisen rankkaa, sillä hän ei ainoastaan menettänyt miljoonabisnestään ja vapauttaan, vaan myös kärkipaikan Call of Duty: Modern Warfare 3:n ykköspallilta. Megaracer-nimimerkkiä käyttänyt Dotcom ehti kerätä ennen pidätystään huikeat 180 980 tappoa ja 86 241 kuolemaa.

Aivan vaivatta ei tämä saavutus hänelle tullut, kuten alla olevasta videosta näkyy.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 02.09.2011 19:08
kuva Activision järjestää viikonlopun aikana ensimmäistä kertaa Call of Duty Experience -tapahtuman Los Angelesissa. Tarjolla on värikuulasotaa The Pitin ja Scapyard karttojen mukaan tehdyillä taistelukentillä, miljoonan dollarin Modern Warfare 3 -turnaus Xbox 360:llä ja muuta ohjelmaa liittyen Call of Duty -pelisarjaan. Paikalle on saatu myös maailmankuuluja artisteja esiintymään, kuulostavatko nimet Kanye West ja Dropkick Murphys tutuilta?

Lähetystä voit seurata täältä.

Lähetysaikataulu:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 02.09.2011 13:04
kuva Loppuvuodesta julkaistavasta seuraavasta Call of Duty -pelisarjan tuotoksesta on vuotanut uusi moninpelitraileri. Video oli hetken aikaa saatavilla Youtubessa, mutta ilmeisesti sitä ei ole ollut tarkoitus julkaista vielä, ja niinpä se poistettiin palvelusta lähes välittömästi. Onneksi nopeimmat mediat ehtivät kuitenkin kaapata videon omiin arkistoihinsa.
Katso mitäänsanomaton räjähdyksillä höystetty video:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 20.11.2010 12:15
kuva Luulisi Black Opsin julkaisun myötä vanhojen CoDien menettävän pelaajia Xbox Livessä, mutta näin ei näytä vielä tapahtuneen. Kymmenen pelatuimman pelin listalta löytyy neljä eri CoDia. Sijalta yksi Black Ops, sijalta kaksi Modern Warfare 2, sijalta seitsemän World at War ja sijalta yhdeksän Modern Warfare. Xboxin syyskuussa julkaistu yksinoikeuspeli Halo: Reach löytyy ehkä vähän yllättäen vasta listan sijalta kolme.

Liven pelatuimmat pelit viikolla 45:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 10.05.2010 17:56
kuva Amazonin ja Gamestopin sivustoilta löytyy mielenkiintoinen paketti, Call of Duty: The War Collection. Kokoelma sisältää kolme toiseen maailmansotaan sijoittuvaa pelisarjan peliä: Call of Duty 2, Call of Duty 3 ja Call of Duty: World at War.

Hintaa paketilla on 59.99 dollaria ja julkaisun arvellaan olevan kesäkuun alussa. Nyt listoilla näkyy pelistä vain Xbox360-versio. Activision ei ole vielä antanut virallista tiedoitetta kokoelmasta.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 01.12.2009 10:13
kuva Call of Duty -sarjan ensimmäinen osa ilmestyy huomenissa ladattavaksi Xbox Live Arcadeen ja torstaina PlayStation Networkiin. Call of Duty Classiciksi nimetyllä pelillä tulee olemaan hintaa 1200 MS-pistettä tai 15 euroa, alustasta riippuen. Jos olet ostanut Modern Warfare 2:n Hardened tai Prestige Editionin konsolille, muista vilkaista pelin laatikkoon, sillä sieltä löytyy lipuke pelin ilmaiseen lataukseen.

CoD Classic on ensimmäisen osan paranneltu versio HD-resoluutioineen ja verkkopeleineen.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 28.11.2009 20:10
kuva Vuonna 2003 ensiesiintymisensä tehnyt Call of Duty -pelisarja on saavuttanut pelin tuotoissa kolmen miljardin dollarin rajan. Pelejä on ilmestynyt pääsääntöisesti PC:lle ja konsoleille, mutta myös PSP:lle sekä kännykälle. Selkeästi suurimmat tuotot on saatu kolmen uusimman pelin ansiosta (CoD4, CoD:WaW ja MW2).




CoD-pelit kautta aikojen:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 01.08.2009 22:27
kuva Call of Duty: Modern Warfare 2:n erikoisversioiden ostajat saavat muun oheiskrääsän ohella koodin, jolla aidon ja alkuperäisen Call of Dutyn lataaminen onnistuu. Pelin pariin pääsevät palaamaan myös normaaliin hyllyversioon tyytyvät, tosin vasta vielä määrittelemättömän ajan jälkeen.

Infinity Wardin yhteisövastaava Robert Bowling on nimittäin vahvistanut, että CoD-sarjan ensimmäinen osa saapuu PlayStation Storeen ja Xbox Live Arcadeen jossain vaiheessa ja vieläpä moninpelillä varustettuna. Sen sijaan PC:llä peliä ei nähdä. Lopullinen hinta on vielä epäselvä, mutta se pyörinee korkeintaan samoissa lukemissa kuin Battlefield 1943 eli noin 13 euroa.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 30.05.2009 23:44
Tänään aiemmin lippu Serious Gaming-organisaatio ilmoitti jättävänsä CoD:n tukemisen johtuen huonosta menestyksestä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 09.05.2009 11:22
Peliyhtiö Activision Blizzard ilmoitti pohtivansa äärimmäisen tuottoisaan Call of Duty -pelisarjaan pohjautuvaa elokuvaa.

Activision Blizzard on pelimarkkinoilla komeassa vauhdissa, ja sen ensimmäisen neljänneksen tuotot ovat kolminkertaistuneet viime vuodesta 981 miljoonaan dollariin.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 04.05.2009 18:06
Kuten tavallista liikkuu peleistä paljon huhuja ja spekulointia jo paljon ennen kuin mitään virallista tietoa on annettu. Activision on julkaissut vuodesta 2005 joka vuosi uuden Call of Duty -sarjan pelin, ja tuloillaan oleva Infinity Wardin Modern Warfare 2 täyttää tämän kiintiön tälle vuodelle vaikkei enää virallisesti CoD nimeä kannakkaan.

Mikä sitten on seuraava Call of Duty? Kaikenlaiset pikku vihjeet ja sivulauseen kommentit ovat saaneet epäilemään että tuloillaan olisi Vietnamin sotaa käsittelevä peli.

Avaa uutinen ja kommentit