Red Orchestra 2 / 25.09.2014 15:54
kuva Tripwire Interactive pitää edelleen kiinni lupauksestaan tuoda ilmaista sisältöä peleilleen, kun se julkaisi tällä viikolla Rising Stormiin uutta ilmaista lisäsisältöä Armored Assault nimisen päivityksen yhteydessä. Päivitys sisältää uusia kenttiä, ajoneuvoja sekä uuden aseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 05.08.2014 17:18
kuva Toukokuun lopussa aloitetut Red Orchestra 2 -pelin kaksi kesäistä TWI Ladderia, Territory ja Countdown, päätettiin muutama päivä sitten ja niissä oli palkintoja jaossa yhteensä 3000 dollarin edestä. Kotimainen aktiiviklaani ja Stalingrad Cupin voittaja =RAGE= varmisti jälleen hallitsevan mestarin paikkansa jopa kahdesti, sillä se voitti molemmat ladderit.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 04.05.2014 14:45
kuva Kotimainen Red Orchestra 2 -joukkue lippu =RAGE= voitti TWI Ladderin tämän vuotisen Stalingrad Cupin viime sunnuntaina, jolloin pelattiin finaalia lippu Iron Crossia vastaan. =RAGE= on tuttu joukkue myös aikaisemmasta haastattelussamme, jolloin perustajajäsen Suugi kertoi mietteitään ennen tuhannen dollarin palkintopotin mittaisen turnauksen alkua. Tällä kertaa otimme saman joukkueen perustajajäsenen Otto "KarhuWaari" Liukkosen haastateltavaksi.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 23.04.2014 18:11
kuva Tripwire Interactive ilmoitti tänään Twitterissä, että Stalingradin sodankäyntiin sijoittuva FPS-moninpeli Red Orchestra 2 on saatavilla ilmaiseksi, mutta vain nyt 24 tunnin aikana. Silloin pelin saa itselleen rekisteröimällä se Steamin kautta.

Lisäksi Red Orchestra 2:n kylkiäinen ja PC Gamerin vuoden 2013 moninpeli, Tyynenmeren sotaan sijoittuva Rising Storm, laajentui Game of the Year -painokseen. 8,5 gigatavun kokoisen päivityksen täyttää uusi Maggot Hill -kartta uusine hahmoineen, uusi telaketjuajoneuvo ja SdKfz-puolitelavaunu, Search & Destroy -pelimuoto sekä kolme pelaajien tekemää karttaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 08.02.2014 16:45
kuva Tiesitkö, että Red Orchestra 2:ta pelataa yhä kilpailumielessäkin? Näiden keskus nimeltä TWI Ladder avaa uuden kauden Stalingrad Cupin merkeissä muutaman päivän päästä, jolloin lisätietoja avautuu enemmän ja ilmoittautuminen avautuu. Haastattelimme Suomen kenties kovimman RO2-aktiiviklaanin perustajaa, =RAGE= Suugia.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 28.09.2013 15:05
kuva Jos ihmettelit, miksi Steam-ohjelmasi alkoi lataamaan viiden gigan päivitystä Red Orchestra 2:een, niin siihen löytyy selitys. Tripwire yllyttää jälleen pelaajat hauskanpitoon, mutta uudella tavalla. Island Assault -paketin myötä moninpeli ja kampanja on liitetty yhteen, jolloin kaverien kanssa pääsee rennosti taistelemaan alueistaan kuin Stalingradilla, myös Tyynellämerellä. Lisäksi Tyynenmeren sotiin ilmestyi pieni saarikartta nimeltä Betio, joka jäi Rising Stormin julkaisusta pois, vaikka se oli tekeillä jo ennen julkaisua.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 29.05.2013 22:20
kuva Aiemmin tekeillä olleena Red Orchestra 2 -modifikaationa tunnetun Rising Stormin lopullisen julkaisun alkumetrit lähestyvät lopultakin. Rising Storm on ennakkotilattavissa Steamin kautta ja hinnat ovat RO2:n omistajille 10,79¤ ja Digital Deluxe -versio 14,99¤. Muille hinnat ovat 15,29¤ ja Digital Deluxe 21,24¤.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 04.04.2013 23:55
kuva Red Orchestra 2:een julkaistiin ilmaiseksi uusi Counterattack-karttapaketti, jossa ovat parhaat käyttäjien tekemät kartat Tripwiren järjestämän 35 000 taalan kartantekokilpailun jäljiltä. Nämä neljä karttaa ovat nyt osa virallista peliä ja ne tulevat automaattisesti käyttöön kaikille pelin omistajille. Tämän kunniaksi Tripwire avasi ilmaisviikonlopun RO2:n moninpeliin ja se on kokeiltavissa heti.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 15.12.2012 11:00
kuva Viikonlopun ylimääräistä luppoaikaa voi poistaa pistäytymällä toisen maailmansodan meiningeissä. Taktinen moninpeliräiskintä Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad on viikonlopun ajan pelattavissa ilmaiseksi Steamissa ja samaan aikaan reilussa 75 prosentin alennusmyynnissä.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 03.09.2012 19:35
kuva Yli puolen vuoden hiljaisuuden sekä lukuisten arvailujen jälkeen Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -modi Karelian Front on julkaissut uutisia modin tilanteesta. Siitä käy ilmi modin toimivan tällä hetkellä vain muutaman kehittäjän varassa, minkä takia kehitysvauhti ei ole päätä huimaavaa. Tiedotteessa myös julkaistiin muutama kuva, sekä vihjailuja tulevaisuuteen.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 25.05.2012 11:32
kuva Tripwire julkaisi Red Orchestra 2:lle luvatun Game of the Year -sisältöpäivityksen, jonka tarkoituksena on parannella peliä osittain epäonnistuneesta julkaisusta. Tämän kunniaksi peliin on viikonlopun ajan avoimet ovet, kertyviä pisteitä tulee tuplasti ja peli on tarjouksessa Steam-kaupassa. Pelin voi ladata Steamin avulla klikkaamalla tästä.

Ilmainen päivitys sisältää nopeatempoisen Action-pelimuodon, vanhempia RO-pelaajia kunnioittavan Classic-pelimuodon, uuden Mamayev Kurgan -kartan sekä paljon parannuksia.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 23.05.2012 21:57
kuva Tripwire Interactive on ehkä yksi ainoista kehittäjistä, joka uskaltaa myöntää tappionsa. Rajun julkaisun jälkeen peli on kokenut suuria ala- ja ylämäkiä, kun uusia bugeja on ilmestynyt kuin sieniä sateella. Asiaa ei ole auttanut myöskään yhteisön pieni jakautuminen kahteen, hardcore-veteraaneihin ja uusiin, hieman rennompaan pelityyliin tottuneihin pelaajiin. Moditaustansa takia Tripwire on kuitenkin ottanut tehtäväkseen saada mahdollisimman moni pelaaja tyytyväiseksi, jonka uusin päivitys heidän mukaansa tekee. Uuden Game of the Year -sisällön yhteydessä peli on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 15.03.2012 21:06
kuva Viime viikolla järjestetyssä Game Developers Conference 2012:ssa paikalla oli pelintekijöitä laidasta laitaan. Mukaan mahtui myös Tripwire Interactive, esittelemässä omia pelejänsä. Red Orchestran ja Killing Floorin lisäksi esille pääsi In Country: Vietnam, Red Orchestra 2 -modi.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 03.01.2012 20:34
kuva Hiljaisen alun saanut Red Orchestra 2:n modirintama on näkemässä valoa tunnelin päässä. Tripwiren ilmoittamien päivityksien mukaan SDK olisi valmistumassa piakkoin kaikkien saataville. Se on ollut jo jonkin aikaa beta-asteessa suljetussa käytössä. Eräät modaajat ovatkin jo saaneet portattua vanhoja Red Orchestra: Ostfrontin kenttiä RO2:lle, jonka myötä uusi modaussivusto, RO2ModMaps.com, on saanut alkunsa. RO2ModMaps.com on hiljattain avattu sivusto, jonne on mahdollista lähettää omia tuotoksia ja ladata muiden tekemiä kenttiä. Toistaiseksi sivustolla ei ole liiaksi sisältöä, mutta SDK:n valmistumisen jälkeen on oletettavissa useita mielenkiintoisia taisteluita.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 06.12.2011 17:21
kuva Jo jonkin aikaa tiedossa olleesta Red Orchestra 2:den Suomi-modista, Karelian Frontista, on tänään julkaistu paljon lisää informaatiota. Esimerkiksi yleistä tietoa aseista ja kartoista.

Modi tulee sijoittumaan jatkosodan aikoihin nimensä mukaisesti Karjalan ympäristöön. Aseista modi tulee sisältämään ainakin legendaariset Suomi-konepistoolin, Pystykorva-pulttilukkokiväärin sekä Molotovin koktailin.

Avaa uutinen ja kommentit