Yleinen / 17.05.2014 09:55
kuva Pian julkaistavan Watch Dogsin markkinointiin ei juurikaan voi olla törmäämättä, mutta onneksi Ubisoftin ideat eivät ole olleet loppu kampanjoista päätettäessä. Tuorein tempaus saa väkisinkin hymyilemään, kun hyväuskoisia puhelintaan korjauttamaan tulevia höynäytetään pilavideossa sovelluksella, joka pystyy käskyttämään mitä tahansa sähköllä toimivaa laitetta. Seuraukset ovat melkoiset, kun murtautumistoiminnon pätevyys pistetään koetukselle.

Katso mukaansatempaava video alta:

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 17.05.2014 09:45
kuva Originissa on käynnistynyt pika-ale PC-peleille. Viikonlopun ajan valikoiman suosituimmat pelit ovat mukavassa 40 prosentin alennuksessa, mikä tarkoittaa muun muassa Titanfallin ja Battlefield 4:n hintojen tipahtamista vajaaseen 36 euroon. Nyt on siis hyvä hetki käydä hankkimassa pelattavaa, mikäli jokin näistä EA:n peleistä vielä virtuaalisesta hyllystä uupuu.

Originin 48 tunnin pika-ale

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 13.05.2014 20:45
kuva The Group ry järjestää järjestyksessään 19. LAN-tapahtuman heinäkuussa Helsingin Medialukiolla. Ninja-teemaisessa Solid Ninjutsu -tapahtumassa on yli 300 konepaikkaa. Aiempina vuosina Solid-tapahtumat ovat ajoittuneet heti kesäloman alkuun, mutta tänä vuonna alkua on siirretty kuukaudella eteenpäin heinäkuun toiselle viikolle to-su 10.-13. päivä.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 13.05.2014 20:18
kuva Watch_Dogsin julkaisuun on vajaa kolme viikkoa ja Ubisoftin markkinointikoneisto kiristää tahtia. Tällä kertaa tarjolla on lähes kymmenminuuttinen traileri, jolla esitellään laajasti pelin eri osa-alueita. Ubisoft on myös lähipäivinä saanut kritiikkiä. Hetken PlayStation 4 -version mainoksessa luki pelin pyörivän 1080p 60fps, mutta jälkikäteen tieto on poistettu. Kuluttajille harmaita hiuksia aiheuttaa myös Watch_Dogsista saatavien versioiden määrä, joka on järjettömän suuri.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 13.05.2014 15:41
kuva GameSpy-pelipalvelun sulkeminen tulee vaikuttamaan kymmeniin EA:n moninpeleihin, josta yhtiö kertoi itsekin niiden kohtalosta virallisella tiedotteellaan perustellen teknisistä haasteista. Joukossa ovat niin uudet kuin Crysis 2, myös vanhat ja arvostetuimmat PC-pelit kautta aikojen, kuten Star Wars: Battlefront 2, vanhimmat Battlefield-pelit 2142:een saakka ja kaksi ensimmäistä Neverwinter Nights -peliä. EA kuitenkin halusi parhaansa mukaan antaa peleilleen tuettavuutta käyttäjien omia työkaluja varten, kuten jatkaa verkossa pelaamista LAN-tuetuilla peleillä epävirallisesti. Lisäksi joillekin peleille on järjestetty armonaikaa kesäkuun loppuun saakka.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 12.05.2014 21:23
kuva Diablo III:n julkaisua on odotettu malttamattomana uusille konsoleille, sillä lupasihan Blizzard sisällyttää peliin maaliskuussa julkaistun Reaper of Souls -lisäosan. Tänään Blizzard päästi odottajat piinasta ja ilmoitti Diablo 3 Ultimate Evil Editionin tulevan molemmille PlayStationeille ja Xboxeille elokuun 19. päivä.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 11.05.2014 19:15
kuva Tripwire Interactiven armottoman verinen räiskintä-moninpeli on saamassa jatkoa. Killing Floor 2:n myötä Lontoon maisemat vaihtuvat tällä kertaa palavaan Pariisiin ja on luvassa uusia ominaisuuksia, hahmoja, aseita ja itse tarina. Windowsille ja SteamOS:lle tulevan julkaisun ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta ei hätää - innokkaimmille on tämäkin tulossa ennakkoon testattavaksi Steam Early Accessin myötä!

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 10.05.2014 20:00
kuva Nyt on retroa settiä tiedossa PC-, Mac- sekä Linux-pelaajille harrastuspohjaiselta kotimaiselta tiimiltä.

Perjantaina aukesivat raudan ruosteiset portit takaisin vuoden 1997 "tietokoneiden keskiajalle"! Peli, joka toi "morpit" suosioon ja tähän päivään. Sadattuhannet 56 kbps modeemilla sinnitelleet narkkarit viettivät adrenaliinintäyteisiä ja veretseisauttavia hetkiä tämän pelin parissa.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 04.05.2014 14:45
kuva Kotimainen Red Orchestra 2 -joukkue lippu =RAGE= voitti TWI Ladderin tämän vuotisen Stalingrad Cupin viime sunnuntaina, jolloin pelattiin finaalia lippu Iron Crossia vastaan. =RAGE= on tuttu joukkue myös aikaisemmasta haastattelussamme, jolloin perustajajäsen Suugi kertoi mietteitään ennen tuhannen dollarin palkintopotin mittaisen turnauksen alkua. Tällä kertaa otimme saman joukkueen perustajajäsenen Otto "KarhuWaari" Liukkosen haastateltavaksi.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 02.05.2014 22:11
kuva Oikein hyvää Vapun jälkeistä elämää! On se kumma, että joutuu asettumaan normaaliin arkielämään nyt näin yhdeksi päiväksi, joten eiköhän kevennetä.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 02.05.2014 10:27
kuva Uuden Call of Dutyn jukistus piti olla vasta sunnuntaina, mutta tietojen vuotaessa etukäteen verkkoon, julkistus tapahtui jo tänään. Uusi Call of Duty on nimeltään Advanced Warfare ja kuten nimestä voi päätellä, tarjolla on sodankäyntiä tulevaisuudessa. Mukaan näyttelemään on saatu useista elokuvista ja TV-sarjoista tuttu Kevin Spacey. Advanced Warfare julkaistaan 4. marraskuuta. Miten on, herättääkö traileri kiinnostusta?

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 01.05.2014 22:22
kuva Call of Dutyn kotisivuille on ilmestynyt laskuri, joka menee nolliin sunnuntai aamuna kello 10:00. Call of Dutyn Twitteristä poimittua: "What happens when the highest bidder becomes the next world superpower? SUPERPOWER FOR HIRE. #ANewEra begins May 4th.". Vielä kun soppaan lisätään Youtubeen ladattu video, ei ole epäselvyyttä mistä uusimman Call of Dutyn tarina kertoo.

Avaa uutinen ja kommentit
Laniuutiset / 30.04.2014 14:11
kuva Assembly Summer 2014 LAN-partyt pidetään 31.7.-3.8. ja tapahtuma tulee sijoittumaan samaan paikkaan kuin viimeisimmät talvi-Assyt eli Helsingin Messukeskukseen, vaikka kesäiset Assemblyt ovat useamman vuoden aikana järjestetty Hartwall Areenalla.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 28.04.2014 21:18
kuva Destinyn uusi traileri esittelee pelin co-op:ia. Trailerilla kolme pelaajaa suorittaa Strike-tehtävää raunioituneella Rocketyardilla. Aikaisemmin julkaistuihin trailereihin verrattuna nyt on näkyvissä myös pelaajan HUD kokonaisuudessaan. Destiny julkaistaan 09.09.2014 ja betan odotetaan avautuvan kesällä.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 23.04.2014 18:11
kuva Tripwire Interactive ilmoitti tänään Twitterissä, että Stalingradin sodankäyntiin sijoittuva FPS-moninpeli Red Orchestra 2 on saatavilla ilmaiseksi, mutta vain nyt 24 tunnin aikana. Silloin pelin saa itselleen rekisteröimällä se Steamin kautta.

Lisäksi Red Orchestra 2:n kylkiäinen ja PC Gamerin vuoden 2013 moninpeli, Tyynenmeren sotaan sijoittuva Rising Storm, laajentui Game of the Year -painokseen. 8,5 gigatavun kokoisen päivityksen täyttää uusi Maggot Hill -kartta uusine hahmoineen, uusi telaketjuajoneuvo ja SdKfz-puolitelavaunu, Search & Destroy -pelimuoto sekä kolme pelaajien tekemää karttaa.

Avaa uutinen ja kommentit