Yleinen / 28.09.2014 19:15
kuva Bungien Destinyn julkaisusta on lähes kolme viikkoa ja nyt on aika antaa siitä arvio. Onko Destinystä vuoden peliksi vai floppaako se ennakkohypestä huolimatta? Se selviää lukemalla arvostelu.

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 25.09.2014 15:54
kuva Tripwire Interactive pitää edelleen kiinni lupauksestaan tuoda ilmaista sisältöä peleilleen, kun se julkaisi tällä viikolla Rising Stormiin uutta ilmaista lisäsisältöä Armored Assault nimisen päivityksen yhteydessä. Päivitys sisältää uusia kenttiä, ajoneuvoja sekä uuden aseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield Hardline / 20.09.2014 19:33
kuva Ensi vuoteen siirtyneen Battlefield: Hardlinen kehitystyö käy kuumana. Peliin on lisätty Hotwire-pelimuoto ja sitä esitellään uudella trailerilla. Pelimuodossa rikollisten tarkoituksena on ryöstää ajoneuvo ja painella sillä karkuun niin kauan kuin vastustajan joukkueella riittää pisteitä. Mitä kovempi vauhti, sitä nopeammin pisteet kuluvat.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 12.09.2014 15:55
kuva Kun E3-messuilla julkaistiin Grand Theft Auto V tulevan uusille konsoleille ja PC:lle, julkaisupäivistä on liikkunut monenlaisia huhuja. Tänään Rockstar Games pisti huhuille pisteen ja kertoi pelin tulevan uusille konsoleille 18.11.2014 ja PC:lle 27.01.2015. Pelkästään grafiikat eivät tule päivittymään, vaan GTA V saa uutta sisältöä autojen, aseiden, aktiviteettien ja musiikkien muodossa. Tämän lisäksi kaupungin liikennettä lisätään, vaurionmallinnusta parannetaan ja GTA Onlinen pelaajamäärä nostetaan kolmeenkymmeneen.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 12.09.2014 08:00
kuva Kesälomat ohi, kiireinen syksy kouluissa alkanut ja Destiny julkaistu. Eiköhän se ole kevennyksen paikka.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 07.09.2014 14:08
kuva Kahden viikon päästä PC:lle tulevasta Wasteland 2:sta julkaistiin kamppailuja, hahmojen luontia ja kykyjä esittävä traileri. Pelissä on vuoropohjainen taktinen taistelujärjestelmä, jossa pelaaja johtaa aavikkorankereita ydinsodan jälkeisessä avoimessa maailmassa.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 06.09.2014 17:30
kuva Ensi viikon kohokohta monelle lienee NHL15:n julkaisu. Erityisen hieno hetki on uusimman sukupolven konsolien omistajille, jotka pääsevät alustallaan ensimmäistä kertaa jääkiekon pariin. EA:n hehkutusten ja lupausten mukaan uusin NHL-peli uudistuu voimakkaasti, kiitos lisääntyneiden tehojen, mutta Kotakun tietojen mukaan tarinalla on toinenkin puolensa.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 04.09.2014 21:28
kuva Destinyn julkaisuun on aikaa enää vajaa viikko. Julkaisussa tehdään myös eräänlaista historiaa, sillä Gamestop ilmoitti Destinyn olevan ennakkotilatuin pelijulkaisu ikinä. Markkinointiosasto tekee luonnollisesti työtään ja nyt Destinystä julkaistiin todella hienosti toteutettu live action traileri.

Trailerin katsomisen jälkeen on myös hyvä käydä tutustumassa Destinyn planeetoihin Googlemapsin tekniikkaa hydyntävässä Destiny Planet Viewissä

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 02.09.2014 20:42
kuva Ubisoft yrittää marraskuussa ilmestyvällä The Crew autopelillään tuoda genreen jotain uutta. The Crew lupaa vapaata ajelua koko USA:n alueella ja tarinapohjaista yksinpeliä. Viime viikolla oli käynnissä pelin suljettu beta, jonka PC versiota pääsimme kokeilemaan. Esittelyssämme vilkaistaan miten lupaukset ovat toteuneet ja missä kunnossa pelin tämän hetkinen versio on.

Lue esittely

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 26.08.2014 10:02
kuva Muutama kuukausi sitten uutisoitiin laajasti Googlen olevan kiinnostunut ostamaan suoratoistopalvelu Twitchin. Kaikkien yllätykseksi viime yönä Twitch julkaisi kuitenkin tiedotteen, jonka mukaan palvelu myytiin Amazonille. Kauppahinnaksi kolme vuotta toimineelle palvelulle tuli mukavat 970 miljoonaa dollaria.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 25.08.2014 19:17
kuva PlayStationia kohtaan kohdistui sunnuntaina DDoS-hyökkäys, joka kaatoi koko PSN-verkon. Hyökkäyksen takana oli huhujen mukaan itseään The Lizard Squad:ksi tituleeraava ryhmä, joka aikaisemmin ilmoitti olevansa vastuussa American Airlinesin konetta kohtaan kohdistuneesta pommiuhasta. Kyseessä oli silloin Sony Online Entertainment johtajaa John Smedleytä kuljettanut matkustajalentokone. Virallisesti ei ole silti ilmoitettu ryhmän osuutta kumpaankaan tapaukseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 16.08.2014 14:00
kuva Viime viikko ja perjantai unohtukoon hyvien kelien puitteissa, nyt kevennetään oikein kunnolla.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 16.08.2014 11:04
kuva Kuten oletettavissa oli, Gamescomeilla on nähty paljon uutta videomateriaalia tulevista peleistä. Julkistukset eivät jääneet pelkästään videoihin. PC-pelaajien iloksi ilmoitettiin uuden Metal Gear Solidin tulevan myös PC:lle. PlayStation kertoi uudesta ohjelmistopäivityksestään, joka muun muassa mahdollistaa pelien pelaamisen kaverin kanssa verkon yli, vaikka kaverilla peliä ei olisikaan. Mutta itse asiaan, Gamescom pelivideioita:

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 12.08.2014 14:10
kuva Call of Duty -pelisarjaa on viimeiset vuodet moitittu siitä, ettei peli uusiudu tarpeeksi. Call of Duty: Advanced Warfaresta julkaistun trailerin perusteella, nyt pelaajille tarjotaan hieman erilainen pelikokemus. Nähtäväksi jää, miten pelaajat tulevat lopulta pelin muutoksiin suhtautumaan. Advanced Warfaren julkaisu tapahtuu 4. marraskuuta.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 11.08.2014 16:07
kuva Euroopan suurimmat pelimessut käynnistyvät tiistaina Saksan Kölnissä, kun Microsoft ja Sony pitävät omat pressitilaisuutensa. Keskiviikkona vuorostaan äänessä on EA. Odotettavissa on uusia pelijulkistuksia ja uusia trailereita jo julkistetuista peleistä. Tärppeinä voidaan mainita uuden Call of Dutyn MP:n esittely Microsoftin tilaisuudessa ja todennäköisesti Destinystä saadaan jotain uutta informaatiota Sonyltä.

Avaa uutinen ja kommentit