Yleinen / 18.04.2014 20:26
kuva Kevennys venähtää hieman iltaan saakka, mutta ketäpä se haittaa, sillä onhan tänään pitkäperjantai!

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Ghosts / 15.04.2014 21:55
kuva Kyllä, luit otsikon oikein. Call of Duty Ghosts saa uuden Voice Packin, johon ääntään on lainannut yksi rap-musiikin ikoneista: Snoop Dogg. Snoop Doggin ääni korvaa moninpelissä olevan informatiivisen ääninäyttelyn. Paketin julkaisu on 22. huhtikuuta Xboxeille ja myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana muille alustoille. Trailerin mukaan tulossa on melkoista materiaalia:

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 13.04.2014 17:40
kuva Sucker Punchin inFAMOUS Second Son oli yksi odotetuimmista peleistä tällä hetkellä pienestä pelipulasta kärsivälle PlayStation 4:lle. Second Sonilla on samalla paljon paineita niskassaan, sillä se on ensimmäinen kunnon yksinoikeuspeli mitä PlayStation 4:lle julkaistaan. Miten inFAMOUS onnistuu lunastamaan sille kasatut odotukset, se selviää lukemalla arvostelumme.

Arvostelussa inFAMOUS Second Son

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 12.04.2014 13:02
kuva GameSpy-pelipalvelu sulkeutuu 31.5., jolloin moniin vanhoihin moninpeleihin ei pääse enää käsiksi. Valitettavasti uhattuna ovat monet parhaatkin pelit kautta aikojen, kuten Star Wars: Battlefront 1 & 2 ja Halo: Combat Evolved.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 11.04.2014 17:38
kuva Tuoreimman teknologiatrailerin perusteella toukokuun lopulla Ubisoftin julkaisema Watch_Dogs näyttää PC:llä todella herkulliselta. Toisaalta, hienot grafiikat eivät tule ilmaiseksi ja Watch_Dogsin laitteistovaatimukset eivät todellakaan ole kevyimmästä päästä. Miltä näyttää, meneekö rauta Watch_Dogsin takia vaihtoon?

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 11.04.2014 16:50
kuva Kiireinen kevät on märkää ja kurjaa kuten yleensä, mutta eiköhän laiteta perjantaipärinät päälle.

Avaa uutinen ja kommentit
Indie / 10.04.2014 17:01
kuva Dragon Fin Soup tuo vuoropohjaisen fantasia RPG:n PC:n lisäksi kaikille uusimmille PlayStation-konsoleille (PS3, Vita, PS4). Myös Xbox One versio on mahdollinen, mutta sitä ei ole vielä vahvistettu. Dragon Fin Soupissa seikkailet alkoholisoituneella Red Robin nimisellä sankarittarella, joka on ottanut hyvin paljon vaikutteita punahilkasta. Pelimaailma niin ikään sijoittuu maailman, jossa on vivahteita erilaisista saduista ja koko maailma on jättimäisen jumal-kilpikonnan Asuran selässä. Red Robinilla on apunaan niin kättä pidempää miekkaa ja pyssyä, kuin erilaisia taikojakin, ja tämän lisäksi erilaisia kumppaneita ja lemmikkejä.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Kotimainen ENCE eSports aloittaa jälleen oman keskusteluohjelmansa sunnuntaina 13.4.2014 klo 18:00, jolloin joukkue viettää synttäreitä. Tällä kertaa paneeli kohdentuu CS:GO-pelin ympärille vierainaan skenessä vaikuttavia henkilöitä ja keskeisin tapahtuma-aihe tulee olemaan ensi viikolla oleva Copenhagen Games 2014.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 09.04.2014 20:32
kuva Internetissä on muutaman päivän vellonut huhu, jonka mukaan palkintopöydät viime vuonna putsannut The Last of Us julkaistaisiin myös PlayStation 4:lle. Nyt asiasta ei tarvi enää huhuilla, sillä Sony vahvisti tänään pelin ilmestyvän kesällä 2014. Remasteroitu The Last of Us ottaa PlayStation 4:n tehot käyttöön ja näin ollen näyttää, sekä kuulostaa paremmalta kuin edeltäjänsä. Tämän lisäksi pelin mukana tulee kaikki lisäsisältö mitä PlayStation 3 -versio on saanut.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 01.04.2014 07:30
kuva Kuten varmasti iso osa Gaming.fi:n käyttäjistä tietää, sivusto perustuu puhtaasti vapaaehtoistoimintaan. Uutisten kirjoittaminen, artikkelien väkertäminen ja kaikki muu toiminnan ylläpitäminen tapahtuu vapaa-ajalla. Toimintatavasta huolimatta ylläpitämiseen liittyy säännöllisiä kuluja, jotka ovat kasvamassa lähitulevaisuudessa, kun vanhentuva palvelinrauta tarvitsee uusia. Emme halua tukkia sivustoa mainoksilla tai ryhtyä tuottamaan muutakaan mainossisältöä. Siksipä lanseeramme Gaming.fi Premium -jäsenyyden.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Ghosts / 30.03.2014 18:52
kuva Call of Duty Ghostin maailmanmestaruus ratkeaa tänään kun Call of Duty Championship huipentuu finaaliin, jossa ratkotaan kuka lähtee kotiin 400000 dollaria rikkaampana. Xboxilla pelattavan turnauksen kakkosellekin lohkeaa 200000 dollaria kotiin viemisiksi. Kolmipäiväisessä on turnauksessa on enää kourallinen joukkueita jäljellä. Upper Bracketissä jäljellä on vielä kaksi Jenkki tiimiä, Complexity ja OpTic Gaming ratkaisevat kumpi jatkaa ensimmäisenä joukkueena finaaliin. Alemmassa loppusarjassa sinnittelee viimeinen USA:n ulkopuolelta tuleva joukkue, Trident T1dotters Australiasta.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 29.03.2014 12:41
kuva Alkuperäisen Call of Duty: Modern Warfaren tehnyt tiimi irtisanottiin vuonna 2010 erimielisyyksien takia. Irtisanomisen seurauksena sama ydintiimi perusti uuden Respawn Entertainmentiksi nimetyn pelistudion. Neljä vuotta myöhemmin studion ensimmäinen peli on valmis. Nappasimme lauantain kunniaksi arvosteluun Battlefieldin ja Call of Dutyn markkinoille pyrkivän Titanfallin.

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 28.03.2014 22:53
kuva Perjantaipärinät tulevat vasta iltamyöhään, mutta parempi nyt kuin ei koko viikonlopun aikana.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty: Ghosts / 28.03.2014 16:32
kuva Xbox Call of Duty Ghosts Championships -finaaliturnaus pelataan viikonloppuna Los Angelesissa. 32 esikarsinnoista finaaliin päässyttä joukkuetta metsästää pääpalkintona olevaa 400 000 dollarin pottia. Kaiken kaikkiaan palkintorahoja jaetaan miljoonan dollarin edestä. Turnaus aloitetaan neljän joukkueen lohkoista, joista kaksi parasta jatkaa playoff -kierroksille, joka pelataan double elimination -periaatteella. Matseja pääsee seuraamaan tänään suoranan kello 18:00 alkaen MLG:n sivuilta.

Avaa uutinen ja kommentit
Yleinen / 26.03.2014 19:20
kuva Pelaajien aamukahvit läikkyivät tänään törmättyään pelimaailman uutispommiin, jonka mukaan virtuaalilasien valmistaja Oculus Rift myytiin Facebookille. Kaupan summaksi tuli tukevat kaksi miljardia, josta 400 miljoonaa ovat käteistä ja loput osakkeita.

Avaa uutinen ja kommentit