Call of Duty / 26.10.2006 18:51
kuva Näin OpenCupin alla ajattelin ottaa yhteyttä lippu in2realityn cod1-tiimin johtajaan nimeltä lippu aurie ja kysellä hiukan heidän tiimistään kuin myös heidän valmistautumisestaan tulevaa OpenCuppia varten.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 19.10.2006 15:22
kuva Kesäkuun 20. päivän paikkeilla maati ja zippo perustivat klaanin nimeltä zeroMind. Klaanin oli määrä pelata Call of Dutyä ja nousta skenen parhaimmistoon.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 12.10.2006 14:45
kuva EuroCup laneista ei ole kulunut kuin noin kuukausi, jotka siis televisiotiin tanskalaisen GZTV tv-kanavan toimesta, niin nyt on jälleen tulossa Call of Dutya televisiosta. Tällä kertaa vuorossa on pelisarjan ensimmäinen osa ja se on mukana Konttori -tv sarjan kolmannen tuotantokauden jaksossa.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 18.09.2006 16:17
kuva Tänään alkaa kuva eXentric:n järjestämä CoD:UO Cup, johon on liittynyt peräti 7:n suomalaista klaania.
Mukana on kaikenkaikkiaan peräti 48 klaania ympäri Eurooppaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 17.09.2006 18:41
Nyt on mahdollisuus tuoda klaanisi julkisuuden eteen. Sivuillamme on tarkoitus tulevaisuudessa esitellä hieman tuntemattomampia klaaneja. Täten toivomme aktiivisuutta klaanin johtajilta, jotka näkisivät vaivaa kertomaan klaanistaan meille. Otamme vastaan klaanikertomuksia, jotka täyttävät valintakriteerimme.

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 12.09.2006 23:47
kuva Benelux maista oleva klaani nimeltä kuvaeXentric järjestää kaikille avoimen CoD:UO Cupin ja pelimuotona on "Search and Destroy 3on3". Järjestäjien toivomuksena onkin että kyseisen cupin myötä innostus palaisi takaisin United Offensiven pariin. Koska pelin tiimoilta lähtee päivittäin klaaneja, koska uudet pelit valtaavat markkinoita ja jonka jalkoihin on myös United Offensive jäännyt.

Ilmottautuminen päättyy 20.9.2006.

Suomalaisista mukana on jo seuraavat klaanit lippuKylähullut, lippuOL'SKooL ja lippuIzmO

Avaa uutinen ja kommentit
Call of Duty / 04.09.2006 21:39
Näin hiljalleen kun nimipalvelimet päivittyvät ja domain siten ohjaa oikein, on sopiva aika julistaa sivut avatuiksi ja sanoa kaikille CoDilaisille tervetuloa mukaan. Tiedän, että muutos on raju, mutta eiköhän tämä lopulta osoittaudu oikeaksi askeleeksi molempien kannalta.


Palautetta saa (ja pitää) tietystikin antaa, niin hyvässä kuin pahassakin. Muistakaa kuitenkin, että perustelemalla pääsee pitkälle ja asialliset ehdotukset mahdollisten vikojen korjaamiseksi helpottavat ylläpidon päivää. Etenkin grafiikkavirheitä saattaa esiintyä melko runsaasti näin alkuun, korjaillaan niitä aina kun löydetään.

Huomatkaa, että vanhan CoD-sivun käyttäjätunnukset eivät valitettavasti kelpaa enää. Rekisteröityminen on kuitenkin helppoa ja vaivatonta.

Avaa uutinen ja kommentit