kuva Yllättävän suurten vaikeuksien kanssa tämän vuoden aloittanut HyperX FR34KSHOW on saanut rivistönsä kuntoon ja valmis palaamaan tositoimiin. Tammikuun LanTrekeista alkaneet ristiriidat tiimin sisällä johtivat pelaajavaihdoksiin pariinkin otteeseen, mutta kun lopullisen yhdistelmän kasaaminen tehtiin rauhassa ja harkiten, oli tiimi lopulta pois valokeilasta näin pitkään.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Counter-Strike: Global Offensive sai eilen pienen päivityksen. Siinä viilattiin pomminpurkua, lisättiin Hostage-pelimuotoon panttivankien kantaminen ja tuotiin uusi päävalikko. Valikkoon liittyvät myös pelin tuoreimmat huhut.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Tänä iltana avataan noin kaksi viikkoa sitten julkistettu ESPC Counter-Strike: Global Offensive online-liiga, jota järjestävät yhteistyössä The Group ry, Team Menace.fi, RCTIC eSports ja eSport Challenge Oy. Maksuton liiga osoittautui odotettua suositummaksi järjestäjillekin ja niinpä osallistujamäärää tuplattiin 32:een joukkueeseen. Myöskin palkintopottiin on luvattu lisää herkkua Kingstonilta.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Tunnettu oheisvälinevalmistaja, ROCCAT, on päättänyt järjestää heidän ensimmäisen Counter-Strike: Global Offensive -turnauksensa yhteistyössä Esports Heavenin kanssa. Turnaus kantaa nimeä ROCCAT CS:GO Challenge.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva ESPC liiga on vihdoin täällä! The Group ry, Team Menace.fi, RCTIC eSports ja eSport Challenge Oy järjestävät yhteistyössä onlinessa pelattavan Counter-Strike: Global Offensive liigan yhteensä 16 nopeimmalle joukkueelle. Ilmoittautuminen aukeaa 4.3. kello 18:00 liigan sivuilla ja osallistuminen on täysin ilmaista!

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Tänään käynnistyy ensimmäinen turnaus turnaussarjasta, jonka Gaming.fi järjestää yhteistyössä Zowien ja Jimms PC-Store:n kanssa. Palvelimet tarjoaa Gamebank. Turnausten tavoitteena on pelaajien viihdyttämisen lisäksi tarjota katsottavaa myös kotisohville ja kannustaa uusia selostajanalkuja suuren yleisön tietoisuuteen. Tänään pelejä tarjoavat ainakin RCTIC eSports ja AnVil eSports. Tässä tulee katsojan aikataulu:

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Sunnuntaina 3.3. pelattava CS:GO turnauksen valmistelut ovat valmiita, joten tässä tarkka inffopaketti turnauksesta. Turnaus järjestetään yhteistyössä Zowien ja Jimms PC-Store:n kanssa. Palvelimet tarjoaa Gamebank. Kaikkien osaaottavien joukkueiden kannattaa lukea säännöt läpi, jottei turnauksen aikana ilmene yllätyksiä. Turnauksen lohkojako on muodostettu kapteeneille esitetyn kyselyn tulosten mukaisesti. Pelien vapaaehtoisia streamereita/selostajia etsitään vielä, joten ilmianna itsesi! Tässä turnauksen säännöt, lohkojako, sekä aikataulutus:

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Vajaan viikon ilmoitusajan jälkeen onkin aika ilmoittaa kahdeksan turnaukseemme osallistuvaa joukkuetta. Sunnuntaina pelattavaan turnaukseen ilmottautui ajan puitteissa tasan kahdeksan joukkuetta, joten valinta onkin helppo - kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Vielä hakusessa ovat otteluiden vapaaehtoiset selostajat/streamerit, jotta otteluiden kiihkeät tilanteet välittyisivät myös kotikatsomoiden ääreen. Vapaaehtoisten streamereiden vähyydestä huolimatta tulemme tarjoamaan lähetystä turnauksesta jossain muodossa.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Cursen jäsenenä vain kaksi kuukautta ollut Timi "aslak" Verkkoperä on poistettu joukkueen kokoonpanosta. Syiksi Cursen tiedotteessa kerrotaan, että aslak ei ole sitoutunut tiimiin tarpeeksi, eikä mukautunut uuteen peliin niin kuin olisi pitänyt. Aslakin kerrotaan menettäneen hyvän asenteensa ja motivaationsa varsin nopeasti ja päättäneen nyt keskittyvänsä oikean elämän asioihin, kuten kouluun.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Gaming.fi palaa yhteistyössä Zowien, Jimms PC-Store:n ja Game42:n kanssa turnausjärjestäjäksi, kun aloitamme semisäännölliset peliturnauksemme hiljaiselon jälkeen. Ensimmäiseksi turnauspeliksi valittiin Counter-Strike: Global Offensive. Voittajajoukkue palkitaan Zowien G-CM Red -hiirimatoilla, kun taas itse pelit pelataan Game42:n tarjoamilla pelipalvelimilla. Ilmoittautumiset pelaajaksi tai turnauksen viralliseksi streamaajaksi on jo alkanut, joten tässä tarkemmat tiedot turnauksesta:

Avaa uutinen ja kommentit
kuva ESPC:n liigan käynnistävä Counter-Strike: Global Offensive -turnaus pelataan huomenna lauantaina Pelitalolla. ESPC Leaguen ensimmäiseen turnaukseen osallistuu kahdeksan kotimaista huippuklaania, jotka selvittävät keskinäisen paremmuutensa päivän aikana. Lohkopelit alkavat kello 12.00 ja finaali pelataan noin kello 20.00. Suoria lähetyksiä matseista seuraat ESPC TV:stä.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Valven Workshop-modifikaatiopaikka saa täydennystä Counter-Strike: Global Offensivelta, sillä peli ryhtyy hyödyntämään sitä erityisesti karttojen latauspalveluna. Workshopiin julkaistuja karttoja voi ladata Steamin välityksellä yhdellä klikkauksella ja sinne pääsee tämän linkin kautta. Tämän lisäksi julkaistiin tänään uusimman päivityksen mukana cs_assault-pelastustehtäväkartta.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Counter-Strike: Global Offensiven edellinen päivitys vei peliä oikeaan suuntaan rekyyli- ja balanssimuutoksillaan, mutta aiheutti paljon kohua ylitehokkaaksi osoittautuneella Desert Eaglella. Kahden osuman riittäminen tappoon pitkänkin matkan päästä oli liikaa ja aiheutti jopa aseen käytön kieltämisen joissakin matseissa. Valve tunnetusti kuuntelee yhteisöä ja puuttui ylitehokkuuteen uusimmassa pelipäivityksessä.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva ESL ryhtyy järjestämään Major Series One -liigassa kausia kahdelle pelille valtavin palkinnoin. Toinen näistä peleistä paljastui tänään Counter-Strike: Global Offensiveksi, jonka palkintopotti neljän vuoden 2013 aikana järjestettävän kauden osalta on yhteensä 156 000 dollaria. Siis 39 000 dollaria per kausi. Virallinen nimi liigalle on RaidCall EMS One.

Avaa uutinen ja kommentit
kuva Lantrekien CS:GO-turnauksessa kolmanneksi yltänyt HyperX FR34KSHOW on viilannut kokoonpanoaan. Matsien ratkaisuhetkien kannalta arvokkaita kokemusta, varmuutta ja rauhallisuutta haetaan lisää nostamalla CS:S-veteraani Samuel "God" Räsänen miehistöön. Samuel ottaa viisikossa Tuomas "tumaa" Arosen paikan.

Avaa uutinen ja kommentit