Dota 2 / 19.04.2012 18:02
kuva Yön aikana uusin DotA 2 -päivitys saapui jälleen test clienttiin ja se toi mukanaan yhden uuden heron, Brewmasterin. Kyseinen strength hero on vahva initiaattori, joka on vaikea saada hengiltä ja myös suuri riesa auto attackeihin luottaville heroille.

Patchin muuhun sisältöön kuuluu muutoksia shadow fiendin efekteihin sekä pieni kasa bugikorjauksia. Täysi changelog löytyy täältä.


Tällä viikolla starttasi myös aikaisemmin uutisoitu premier league 2. Tänään vastakkain asettuvat ...

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 12.04.2012 16:49
kuva Valve on palannut tauoltaan ja viimeyönä DotA 2 Test Clienttiin tuli uusi päivitys. Yhtäkään uutta heroa tässä päivityksessä ei nähdä mutta sen sijaan privatepeleihin lisättiin WC3 DotAsta tuttu Random Draft -pelimuoto. Tässä pelimuodossa peli arpoo olemassaolevista heroista valittaviksi 22 heroa. Näistä heroista tiimit valitsevat 1-2-2-2-2-1-järjestyksessä, eli ensimmäinen valitsee yhden, toinen tiimi kaksi, ensimmänien kaksi jne.

Päivityksessä lisättiin myös viime päivityksessä tullut Lone Druid captains modeen. Heron luulisi nauttivan suurta suosiota, sillä se oli todella usein valittu Warcraft 3 DotAn eSports-skenessä.

Edellämainittujen muutoksien lisäksi päivitys sisältää muutaman visuaalisen muutoksen ja ison kasan bugikorjauksia.

Tarkka changelog löytyy...

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 10.04.2012 18:23
kuva The Premier League on kansainvälinen DotA 2 -liiga, joka sisältää 12 joukkuetta eri puolilta maailmaa. Kausi sisältää 11 kierrosta, joissa joukkueet ottavat toisistaan mittaa jahdatessaan kolmen parhaan kesken jaettavaa $10 000 palkintopottia.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 06.04.2012 09:28
kuva Niin kuin Valve viime viikon patch noteissa mainitsi, ei tällä viikolla dotaan patchia tule. Niinpä ajatuksena olikin tehdä listaus DotA 2 -aiheisista sivuista asiasta kiinnostuneille.


http://www.playdota.com/
Warcraft 3 dotan -kotisivut. Aktiiviset foorumit sekä isot määrät käyttäjien tekemiä oppaita pelin mekaniikkoihin ja heroihin. Oppaat on kirjoitettu Warcraft 3 dotalle, mutta suurin osa niistä sopii suoraan myös DotA 2:seen. Sivuilta löytyvät myös listaukset kaikista heroista sekä itemeistä.

http://www.dota2wiki.com
Fanien ylläpitämä DotA 2 -aiheinen wiki. Jokaisella herolla on omat wikisivunsa, jotka sisältävät muun muassa täydellisen listauksen herojen repliikeistä sekä skilleistä. Kaikkein hyödylllisin sivu...

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 28.03.2012 16:30
kuva Tämän viikon tiistai-iltana test clienttiin tulleessa päivityksessä Valve jatkaa WC3 Dotan eSport-skenessä suosittujen herojen tuomista DotA 2:seen. Tällä kertaa kyseessä on Lone Druid, joka on jopa viime viikolla lisättyä lycantropea kovempi pusheri ja late game carry. Lone Druid tosin vaatii pelaajaltaan hieman enemmän taitoa, sillä kontrolloitavana on heron lisäksi skillillä summonoitava pysyvä karhu, jolla on myöhemmillä leveleillä oma inventorykin.

Totuttuun tapaan päivitys myös lisää viime viikolla tulleen heron (Lycantrope) captains modeen. Muut muutokset sisältävät vain pienen kasan bugikorjauksia sekä muutaman visuaalisen päivityksen.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 22.03.2012 16:19
kuva DotA 2 on Valven kehittämä, Source-pelimoottorin päällä pyörivä jatko-osa alunperin Warcraft 3:sessa olevalle Defense of the Ancients custom mapille. Jatko-osan tarkoitus on vapauttaa peli Warcraft 3:sen ja Battle.netin asettamista rajoitteista ja tuoda se samalla graafisesti ja toiminnallisesti tälle vuosikymmenelle. Pelin on aluksi tarkoitus olla herojen, itemeiden ja mekaniikoiden puolesta mahdollisimman tarkka kopio alkuperäisestä ja sen takia kehitystiimiä onkin johtamassa yksi Warcraft 3 Dotan tekijöistä, Icefrog. Peli on vasta suljetussa betassa mutta sen ympärillä pyörii silti jo todella aktiiivinen eSports-skene, joten Gaming.fi...

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 15.03.2012 12:00
kuva Suljetussa beta-vaiheessa oleva DotA 2 sai tällä viikolla massiivisen päivityksen. Mukaan pompahtaa testattavaksi uusi hahmo nimeltä Shadow Demon, joka on vastaus pimeyden voimien kysyntään. Lisäksi päivitys parantaa käyttöliittymää ja korjailee paljon erinäisiä ongelmia.

Koko päivityslistaa voi käydä lukemassa täältä. Katso videota Shadow Demonista ohesta:

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 21.08.2011 19:43
kuva Ukrainalainen powerhouse Na`Vi on juuri voittanut DotA 2:n finaalipelin, jossa vastassa oli lippu EHOME. Näin ollen Na`Vi lähtee kotiinsa lompakot pulleana, sillä pääpalkintona oli huikeat 1 000 000 dollaria. Kakkossijasta lippu EHOME kuittaa 250 000 dollaria. Jos finaalia ei päässyt katsomaan, löytyvät sen VoDit piakkoin DotA2:n turnaussivustolta. Kaikki muut tiedot löydät tietenkin DotA 2 -turnaus-seurannastamme.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 18.08.2011 18:26
kuva GamesComissa paljon esillä oleva DotA 2 ei pääse markkinoille vielä tämän vuoden aikana. Asia paljastui, kun Eurogamer haastatteli Valven johdossa työskentelevää Gabe Newelliä kölnissä. Valve haluaa kehittää, tasapainottaa ja viedä DotA 2:sta eteenpäin, eikä lähde kiirehtimään julkaisun kanssa. Samalla Newell paljasti muita aikataulullisia seikkoja: Suljettu, kutsuilla aukeava beta käynnistyy GamesComin turnauksen jälkeen ja sitä seuraa myöhemmin avoin beta. Vasta tämän jälkeen Valve aikoo päättää, kuinka DotA 2:nen meinataan rahoittaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 17.08.2011 03:47
kuva Yksi GamesComin odotetuimmista peleistä, Dota 2, tarjoaa materiaalia myös kilpapeliturnauksen muodossa. Kilpailemassa ovat 16 kovinta DotA-klaania, joten taistelu huikeasta miljoonan dollarin pääpalkinnosta tulee olemaan tiukkaa. Klaanit ovat päässeet harjoittelemaan turnaukseen vain lyhyen ajan, mutta kokemusta alkuperäisestä DotA:sta on pelottavan paljon. Samalla näemme ensisilmäyksiä DotA 2:n gameplaysta ja muusta olennaisesta, kun osa peleistä streamataan. Turnauksen lohkojaot ja alustava aikataulu ovat alla pähkinänkuoressa.

Seuraa Dota 2 -turnausta streamina täältä!

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 16.08.2011 01:19
kuva Tänään se alkaa - Gamescom! Luvassa on paljon uusia paljastuksia odotetuista uutuuspeleistä kuten Dota 2 ja Battlefield 3. Valve otti varaslähdön Gamescomiin julkaisemalla herkullisen näköisen trailerin Dota 2:sta, joka on laajasti esillä Gamescomissa - myös turnauksen merkeissä. Pidemmittä puheitta, katso henkeäsalpaava traileri alta:

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 02.08.2011 02:56
kuva Saksassa tapahtuu elokuun lopussa kummia. GamesCon-tapahtumassa järjestetään miljoonaan dollarin Dota 2 -turnaus. Oudointa tässä on se, että pelistä ei ole nähty julkisuudessa oikeastaan vielä mitään. Materiaalia pelistä onkin luvassa kunnolla, sillä turnaus lähetetään suorana neljällä eri kielellä. Turnaukseen on kutsuttu mukaan kuusitoista alkuperäisen Dotan huippujoukkuetta ympäri maailmaa. Tarkka päivä turnaukselle on 17-21.08.11

Avaa uutinen ja kommentit