Dota 2 / 23.04.2013 20:16
kuva Yhden päivän viivästyksen jälkeen saatiin peliin uusi sankari Skywrath Mage. Uuden heron ohella myös vanhat herot Tusk sekä kaikkien rakastama Drow Ranger lisättiin captains modeen. Tämän lisäksi päivitys toi mukanaan uuden menetelmän herjaavien pelaajien ilmoitustoimintoon, jonka ansiosta huonosti käyttäytyviä pelaajia rankaistaan yhä herkemmin ja ankarammin. Viikonloppuna pelattiin myös loppuun EMS One LAN -finaalit. Suomalaismenestys jäi kuitenkin tällä erää hieman heikoksi, sillä lippu Rat in the dark hävisi ensimmäiset pelinsä selkeästi lippu Absolute Legendsille. Myöskään lippu Kalle "Trixi" Saarisen edustama lippu Fnatic.EU ei turnauksessa loistanut, joukkueen hävitessä pelinsä koko turnauksen voittaneelle lippu Natus Vincerelle.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 17.04.2013 22:47
kuva RaidCall EMS One -turnaus on edennyt LAN-finaaleihin. Turnaus pelataan Katowicessa, Puolassa tänä viikonloppuna alkaen klo 12:00 Suomen aikaa lauantaina. Palkintopotti on huimat 35000 dollaria, josta voittajalle menee kokonaiset 12000 dollaria. Turnaukseen saatiin tänään myös suomalaisväriä, sillä aiemmin tänään pelatuissa karsintapeleissä lippu rat in the dark peittosi ruotsalaisen TCM-Gamingin lukemin 2-1. Suomalainen turnausorganisoija sekä selostaja Jaakko "Pawsaur" Markkanen haastatteli joukkueen pelaajaa lippu Eetu "lapiz" Seppälää.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 13.04.2013 16:18
kuva Zowie Dota 2 Finnish Challenge käynnistyi eilen talven harmaassa Oulussa. Kolme päivää kestävä turnaus on suurin Suomen Dota 2 -historiassa järjestetty turnaus ja joukkueita on osallistunut jopa Etelä-Amerikasta. Katsomo aukeaa lauantaina klo 12:00 Oulun Hallituskadulla, mutta streami on nähtävillä niin englanniksi kuin suomeksikin.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 02.04.2013 21:40
kuva Viikko 13:n patch toi peliin pitkästä aikaa uuden heron. Jo pidemmän aikaa miltei valmiina ollut strength hero Bristleback saapuu peliin ja heron esittelykuvasta päätellen myös Skywrath Mage on tulossa peliin piakoin. Esports-puolella pelattiin loppuun useampikin turnaus. Niin Defense, EIZO kuin Russian Dota 2 Leaguekin löysivät voittajansa. Myös lippu QPAD Red Pandas nappasi ensimmäisen turnausvoittonsa SK Gamingin hostaamassa turnauksessa.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 28.03.2013 10:54
kuva Huhtikuun toisena viikonloppuna 12.-14.4. pelataan yksi vuoden suurimmista Dota 2 -turnauksista Suomessa. Zowie Dota 2 Finnish Challenge on kolmen päivän aikana pelattava kansainvälinen online-turnaus, johon mahtuu mukaan 128 joukkuetta. Suomalaisille joukkueille näistä on varattu 32 paikkaa. Turnauksen pelejä voi seurata suomeksi ja englanniksi selostettuina streameina. Lauantain puolivälieristä lähtien kaikki pelit streamataan.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 17.03.2013 22:15
kuva Uutta heroa ei saatu vieläkään, mutta sen sijaan IceFrog julkaisi seuraavan balance-päivityksen yksityiskohdat. Tuleva balance-päivitys keskittyy etenkin Keeper of the Lightiin ja Nyx Assassiniin, joita molempia pidetään tällä hetkellä ylivoimaisina heroina. Sen sijaan kaikkien rakastama Phantom (Cancer) Lancer jää täysin koskemattomaksi. Esports puolella puolestaan saatiin päätökseen niin Bigpoint Battle kuin DotaTalk Liigakin. ESL Major Series 1 saa alkunsa huomenna ja lohkovaiheessa nähdään jopa suomalaisväriä lippu rat in the dark -tiimin muodossa.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 09.03.2013 14:25
kuva Dota 2 -turnaus Pawcup 7 jatkuu tänään pudotuspeleillä. Yhteistyössä Zowien ja Jimmsin järjestettävässä turnauksessa on lauantaina mukana 10 parasta klaania 29 mukana olleesta.

Taistelu finaalipaikoista alkaa kello 16.00.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 08.03.2013 18:33
kuva Tänään käynnistyy Dota 2 -turnaus Pawcup 7. Turnaukseen on saatu suuri määrä osanottajia ja tästä syystä sitä on hieman muutettu. Aikaisemmin ilmoitetun kahdeksan joukkueen sijasta lauantaipäivälle etenee kymmenen joukkuetta.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 03.03.2013 14:19
kuva Tämän viikon patchissa panostetaan edellisviikon tapaan uusiin pelaajiin. Peliin on nimittäin lisätty ihka aito tutorial-tila, jossa uudet pelaajat pääsevät tutustumaan peliin. Esports-skenessä on kuohunut koko viikon. Viikon alussa selvisi ettei lippu Troels 'syndereN' Nielsenin tiimi lippu Re-defining Madness jatka enää pelaamistaan yhdessä. Todellinen jymyuutinen saatiin kuitenkin myöhemmin viikolla, jolloin ukrainalainen Natus Vincere ilmoitti kahdesta pelaajavaihdoksestaan.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 27.02.2013 14:13
kuva Dota 2 -turnaus Pawcup järjestetään seitsemännen kerran maaliskuussa yhteistyössä Gaming.fi kanssa. Tällä kertaa ollaan saatu mukaan myös Zowie ja Jimms, jotka sponsoroivat turnauksen voittajille palkinnot.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 24.02.2013 20:10
kuva Uuden heron sijaan Valve tuo tällä viikolla peliin hero-oppaat , jotka auttavat varmasti niin aloittelijoita kuin hieman kokeneempiakin pelaajia. Esports-skenessä on riittänyt draamaa koko viikon, sillä No Tidehunterin potkiessa perustajajäsenensä alkoi tiimin kapteeni lippu Lodan ympärillä pyöriä paljon huhuja sekä negatiivista palautetta.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 17.02.2013 17:11
kuva Jo pidemmän aikaa melkein valmiina ollut hero Tusk on viimein julkaistu. Uuden heron ohella uusin päivitys tuo Medusan Captains Mode -pelimuotoon sekä muita pieniä lisäyksiä. Esportsin puolella on pelattu alkuviikosta asti niin RaidCall Leagueta, The Defenseä kuin Premier Leaguetakin. Myös StarLadderin 5. kausi pyörähti käyntiin ja peliin saatiikin uusi hieno StarLadder-lipuke jonka mukana tulee upea Grillhound-kuriiri.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 10.02.2013 18:06
kuva Dotan uusin päivitys toi mukanaan jo kauan odotetun team matchmakingin. Nyt tiimit pääsevät mittelemään public-peleissä toisiaan vastaan ratingin ja esineiden perässä, mikä on kiva lisä normaaliin scrimmaamiseen ja myös nopeuttaa tasokkaiden vastustajien löytymistä. Esportsin puolella SEA-liigan pelit saatiin viimein päätökseen. EMS One -turnauksen osallistujat on myös viimein julkaistu ja sen ohella julkaistiin muutama muukin huipputason turnaus. Seuraavat kuukaudet tulevatkin olemaan erittäin Dota-rikkaita kilpapelaamisesta pitäville.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 03.02.2013 20:38
kuva Uutta heroa ei tämän viikon päivitys tuo mukanaan, mutta pelin tiedostojen asettelua on muutettu, mistä syystä pelin lataaminen on entistä nopeampaa. Peliin on myös lisättyä pieniä kosmeettisia lisäyksiä, sekä Valve on päättänyt puuttua viime viikkoina esillä olleeseen yhteisösivustojen tiedonhankintaan. WEB APIa onkin päivitetty sellaiseen muotoon, että yhteisösivustojen on helpompi päästä käsiksi tilastoihin, joiden varaan esim. Dotabuff-sivusto pitkälti nojaa. ESports:n puolella koettiin jymy-yllätys, kun fanien rakastaman lippu WehSing 'SingSing' Yuenin tiimi julkaistiin vihdoinkin ja mukana trial-pelaajana on myös suomalaisille tuttu lippu Benjamin 'NotAHax' Läärä.

Avaa uutinen ja kommentit
Dota 2 / 28.01.2013 17:35
kuva Eilen uutisoitu 156 000 dollarin CS:GO-turnaus ESL Major Series Onessa oli ensimmäinen kahdesta liigaan kuuluvasta pelistä. Seuraa se saa tänään paljastetusta Dota 2:sta, jolle on luvassa samankokoinen potti eli siis toiset 156 000 dollaria jaettavaksi neljän kauden aikana. Kukin kausi päättyy LAN-finaaliin vielä ennen vuoden loppumista.

Avaa uutinen ja kommentit