Red Orchestra 2 / 03.08.2011 17:33
kuva Elokuun lopulla julkaistava Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad on saapunut ennakkotilattavaksi Steam-latauspalveluun. RO2:lla ei suinkaan rahasteta muiden uutuuspelien tapaan täysihintaisena, vaan normaalin version hinta on 10%:n ennakkotilausalennuksen jälkeen 31,49¤ ja Digital Deluxe -versiolla hintaa on 40,49¤.

Alkuperäisen Red Orchestra: Ostfront 41-45 -pelin omistajat saavat puolestaan mojovan 20%:n alennuksen ja ainutlaatuista tavaraa peliin. Digital Deluxe -version ostaneille on luvassa pääsy suljettuun betatestiin ennen virallista julkaisua, rynnäkköaseet MKB-42, AVT-40, tarkkuuskiväärit SVT-40, G-41, hattuja Team Fortress 2:een ja hahmoja Killing Flooriin.

Red Orchestra 2 julkaistaan 30. elokuuta PC:lle, jonka järjestelmävaatimukset ovat luettavissa täältä.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 21.07.2011 20:40
kuva Palkittu Red Orchestra -pelisarja täydentyy elokuun lopulla Stalingradin taisteluiden merkeissä, joka vie pelaamisen uudelle sukupolvelle. Niinpä se näkyy myös juuri julkaistuissa laitteistovaatimuksissa, jotka eroavat edellisestä pelistään selvästi. Ei ihme, sillä Unreal Engine 3:lle rakennetut grafiikat ovat yksityiskohtaisempia ja pyrkivät realismiin.

Katso järjestelmävaatimukset ja kansikuva ohesta:

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 20.07.2011 19:10
kuva Red Orchestra 2:n julkaisuun on enää aikaa noin puolitoista kuukautta. Pelin suljettu beta on ollut käynnissä jo jonkun aikaa ja nyt beta-testaajiksi haetaan kokonaisia klaaneja. Foorumipostauksen mukaan ei ole väliä onko klaani aikaisemmin pelannut Red Orchestraa vai ei. Betaan kelpuutetaan siis klaaneja muidenkin pelien skeneistä. Jos kiinnostus heräsi, käy katsomassa hakuohjeet Red Orchestra 2:n betaan Tripwiren foorumeilta.


Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 12.07.2011 18:28
kuva Tripwirella on pitänyt kiirettä olla edustamassa ja markkinoimassa Red Orchestra 2:sta. Pari viikkoa sitten pidettiin 1C:n Prague-n-Play-tapahtuma Prahassa ja viime viikolla reissaaminen jatkui toiselle puolen palloa eli San Fransiscoon. Näiden tapahtumien osalta on saatu lisää tietoa siitä, miltä RO2 tulee näyttämään.

Pelistä näytettiin ensimmäistä kertaa yksinpeliä, jota voi pelata sekä venäläisillä, että saksalaisilla. Yksinpeli ei etene vain yhden sotilaan näkökulmasta, vaan kokonaisen ryhmän. Jos hahmosi kuolee, otat paikan toisena ryhmän jäsenenä. Videoita sekä yksin- että moninpelistä löydät uutisen lopusta.

Alkuperäisessä Red Orchestrassa äänikomennot ovat autenttisella kielellä. Nyt oman tiimin jäsenet puhuvat englantia venäläisellä tai saksalaisella aksentilla, mutta...

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 22.06.2011 01:16
kuva Odotettu Red orchestra 2: Heroes of Stalingrad on nyt saanut julkaisupäivän. Tripwire Interactiven kehittämä peli tulee jakeluun elokuun lopussa. Peli on herättänyt jo etukäteen paljon huomiota uusilla ominaisuuksilla, joita peli on tuomassa FPS-genreen. Peli tuo uutena ominaisuutena muunmuassa suojautumissysteemin, ja sen että pelihahmon ase on "kiinteä" ja reagoi ympäristöön sen mukaisesti.

Tarkka julkaisupäivä pelille on tällä hetkellä 30.8.2011. Alla vielä suora lainaus kehittäjän sivuilta.

Avaa uutinen ja kommentit