Red Orchestra 2 / 21.11.2011 22:05
kuva Tripwire julkaisi Red Orchestra 2:een noin 900 megatavun kokoisen päivityksen ladattavaksi Steamin kautta. Päivitys sisältää runsaasti korjauksia, suorituskykyparannuksia sekä muita erinäisiä parannuksia, joiden pitäisi helpottaa paljon pelin tasapainotusta. Muutoslista on luettavissa ohesta.

Lisäksi SDK-modityökalut ovat siirtymässä beta-vaiheen ohi ja lopullinen versio työkaluista saapuu pian ladattavaksi. Kehitteillä oleviin modeihin voi käydä tutustumassa täältä.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 24.10.2011 17:18
kuva Suomalainen Red Orchestra 2 yhteisö ro2.fi, on julkaissut Tripwiren foorumeille salaperäisen vihjeen, jonka on arveltu viittaavan mahdolliseen Suomi-modiin. Modista ei ole julkaistu tarkempia tietoja, mutta siitä on käyty erilaista arvailua sekä Tripwiren että ro2.fi:n foorumeilla. Lisää tietoja tullaan julkaisemaan Suomen itsenäisyyspäivänä, 6. joulukuuta.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 08.10.2011 12:45
kuva Jo julkaisusta asti Red Orchestra 2:n pistejärjestelmä on temppuillut niin paljon, että Tripwire päätti korjata tilannetta nollaamalla kaikkien pelaajien pisteet ja saavutukset. Pelaajat saavat Steamin kautta suuren päivityksen, jolla on kokoa yli 8 gigaa. Tripwire jatkaa yhä pelivirheiden korjailua.

Aikaisempien pelaajien ei suinkaan tarvitse aloittaa pelaamista nollatasolta, vaan heidät ovat korotettu automaattisesti lvl 10 Honoriin. Lisäksi heille lätkähtää B4 Reset -saavutus.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 04.10.2011 16:48
kuva Tämän viikon aikana Tripwire aikoo julkaista suuren päivityksen Red Orchestra 2:een. Päivityksen koko tulee olemaan useita gigatavuja, sillä se sisältää useita parannuksia kenttiin ja niiden grafiikoihin, jotka ennen ovat vaatineet koneelta paljon suorituskykyä. Näiden muutosten olisi myös tarkoitus saada pelaajat, aseet ja ympäristön näyttämään paljon paremmalta eri valaistuksilla. Päivitys korjaa myös bugin äänissä, jotka ovat usein lakanneet toimimasta uuden kentän alussa.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 16.09.2011 23:10
kuva Vasta muutama päivä sitten julkaistusta Red Orchestra 2:sta on pian tulossa ROLadderin järjestämä Opening Cup -turnaus. Ilmoittautuminen loppuu ensi viikon torstaina tai kunnes vapaat joukkuepaikat loppuvat.

Turnausta pelataan kuuden pelaajan joukkueissa ja matseja järjestetään viikon välein. Turnaus on Double-Elimination-tyyppinen pudotuspeli ja ensimmäiset pelit alkavat jo 26.9. Lisätietoja turnauksesta löytyy ROLadderin kotisivuilta.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 14.09.2011 15:12
kuva Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad on julkaistu. Juhliakseen viisi vuotta kestänyttä kehitysvaihetta, Tripwire Interactive on julkaissut pelin yhteydessä trailerin pelistä, jossa näytetään pelin ominaisuuksia kuten sokkona ampumista ja realistista tankin ohjaamista. Peli on saatavilla Steamista sekä useimmista kaupoista ympäri Suomea. Voit katsoa trailerin alta.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 13.09.2011 12:00
kuva Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad julkaistaan Steamissa jo muutaman tunnin päästä. Jos pysytään aikataulussa, voi peliä pelata ennen keskiyötä Suomen aikaan.

Red Orchestra 2 on jo tällä hetkellä ladattavissa etukäteen Steamin kautta ennakkotilanneille. Nyt on myös viimeiset mahdollisuudet ostaa peli saaden samalla kaikki ennakkotilausedut.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 03.09.2011 20:10
kuva Tällä hetkellä Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -pelin edeltävä beta on ollut menestys, sillä testaamaan on päässyt yli kymmeniä tuhansia pelaajia. Beta on auttanut Tripwirea löytämään vakavimpia bugeja liittyen mm. serveriselaimeen ja pelillisiin bugeihin, joita voi huomata perjantaikevennyksestä.

Nyt beta laajentuu kolmella kartalla, jotka ovat nimeltään Grain Elevator, Red October Factory ja Barracks. Kartat ovat lueteltu alle kuvineen ja kuvauksineen.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 01.09.2011 23:32
kuva Keskiviikkoaamuna alkanut beta on saanut suurta suosiota arvostelijoiden kuin pelaajienkin keskuudessa. Betan pelaajat ovat ilmaisseet palautettaan ja löytämiään bugeja pelin kehittäjälle, Tripwire Interactivelle, jonka pohjalta peliin on ehditty tehdä ensimmäinen päivitys. Päivitys on kooltaan reilut 700 MB ja se latautuu Steamin kautta automaattisesti, mikäli sitä ei ole vielä tehnyt.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 30.08.2011 18:04
kuva Red Orchestra Heroes of Stalingradin viimeisen betan alkamispäivä on julkaistu. Seuraavan 12 tunnin sisällä alkavaa betaa on odotettu jo kauan. Pelin julkaisun myöhästyminen kahdella viikolla sai betan alkamisenkin siirtymään. Beta on julkinen ja siihen pääsee osallistumaan ostamalla Steamista Red Orchestra 2 Digital Deluxe Editionin.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 23.08.2011 23:10
kuva Mikäli Tripwire pysyy aikataulussa, alkaa Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -pelin viimeinen beta-vaihe jopa ensi viikon tiistaista alkaen. Betaan pääsee mukaan helpoiten ostamalla pelin Digital Deluxe -versio Steamista, mutta myös muitakin mainitsemattomia tapoja mukaan pääsemiseen on suunniteltu. Viimeinen beta-vaihe ei edellytä NDA-vaitiolovelvollisuutta, joten kuvia, videoita ja muuta mediaa on silloin luvallista levittää eteenpäin.

Betasta voi lukea lisää Tripwiren foorumilta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä RO2.fi.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 23.08.2011 10:28
kuva Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradista on julkaistu moninpelitraileri. Traileri sisältää kahden minuutin verran pelikuvaa Red Orchestra 2:n betasta. Peli on tarkoitus julkaista syyskuu 13. päivä.

Katso traileri GameTrailersista tai alta.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 18.08.2011 23:00
kuva Vaikka Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad julkaistaan vasta syyskuun 13. päivänä, ovat monet pelin modit jo tekeillä. Useimmat niistä ovat kerätty Tripwiren foorumeille, josta voidaan seurata eri modien kehitystilanteita. Lista löytyy myös suomeksi RO2.fi:stä.

Yksi kiinnostavimmista modeista lienee In Country: Vietnam, joka sijoittuu Vietnamin sotaan. Myös Iron Europe: 1914-1916 ja Tyynenmeren sotaan sijoittuva Rising Storm ovat herättäneet huomiota.

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 15.08.2011 18:00
kuva Tripwire on julkaissut uuden trailerin taktisesta Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -pelistä, joka sijoittuu nimensä mukaan Stalingradiin. Annetaanpa eräälle venäläiselle sotaveteraanille tilaa muistella menneitä tapahtumia... Red Orchestra 2:n avulla.

Traileria voi katsella alta:

Avaa uutinen ja kommentit
Red Orchestra 2 / 08.08.2011 18:00
kuva Tripwire venyttää odotetun Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -pelin julkaisua viimeistelytöiden vuoksi, jolloin julkaisupäivä siirtyy syyskuun 13. päivään. Julkaisua edeltää viimeisen vaiheen beta-testi Digital Deluxe -version ostaneille. Tripwire kertoo pelin olevan valmis suunniteltuna julkaisupäivänä, mutta alkuperäisellä julkaisuaikataululla beta-versiosta löytyviä mahdollisia bugeja ei olisi ehditty rauhassa korjaamaan ja uudelleen testaamaan.

Viime viikolla Red Orchestra 2 saapui Steamiin tilattavaksi ennakkoon. Lisätietoja voi lukea täältä.

Avaa uutinen ja kommentit