Battlefield 3 / 23.07.2012 10:30
kuva Ranskankielisen Battlefield 3 TV:n tekijät vierailivat DICE:n studiolla katsastamassa syyskuussa julkaistavan Armored Kill -lisäosan. Vierailujakson aikana haastatelluiksi pääsivät DICE:n Niklas Fegraeus ja Gustav Halling, jotka kertoivat mikä erottaa pelin kolmannen lisäosan muista.

Armored Kill on täynnä eeppisen mittakaavan taisteluita, ollen täydellinen vastakohta Close Quartersille, joka painottui ahtaisiin sisätiloihin. Lisärissä on neljä uutta karttaa, joista jokaiseen on sijoitettu 20 kulkuneuvoa ympäri kentän. Kaikki eivät ole käytettävissä heti, vaan lippupisteitä valtaamalla saa haltuunsa enemmän kalustoa ja merkittävässä asemassa olevan AC-130:n. Fegraeuksen mukaan varsinaisesti Armored Killin tyylin toteuttavat pienet lisätyt asiat: uudet kulkuneuvot, pelimuodot ja pelimekaniikat. Lisärin neljä karttaa tunnetaan nimillä...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.07.2012 15:50
kuva Armored Kill -lisärin traileri oli määrä julkaista kello 16, mutta se näyttää jotain epämääräistä reittiä pitkin vuotaneen hieman etukäteen. Katso traileri ohesta. P.S. Talvikartta: confirmed, nimeltään Alborz Mountain!

Nopeatempoiseen traileriin on mahdutettu paljon nähtävää. Sen taatusti kiinnostavinta sisältöä on talvikartta, jollainen on ensimmäinen laatuaan BF3:ssa. Se sijoittuu osittain sulaneen...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.07.2012 10:30
kuva Battlefield 3:n seuraavasta lisäosasta Armored Killistä julkaistaan tänään moninpelitraileri. Videossa vilkaistaan miltä Battlefieldien suurin kartta ikinä näyttää ja miten sotiminen raskailla kulkuneuvoilla onnistuu. Vihjailevasti videon kuvauksessa kannustetaan ottamaan mukaan lämpimät kengät ja takki, joille ei taatusti Bandarin aavikolla ole käyttöä. Saadaankohan peliin viimein talvikenttä?

Traileri julkaistaan kello 16.00 Suomen aikaa, vilkuile tänne silloin!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 13.07.2012 11:30
kuva Battlefield 3:n Armored Kill -lisäosan yksi neljästä kartasta on niin laaja, että se rikkoo tähänastiset kokoennätykset pelisarjassa. Bandar Desert -nimisen kartan suunnittelusta vastannut Inge Jøran Holberg kertoo luomisprosessista DICE:n blogissa.

Kaikki alkoi palaverista, jossa lähdettiin miettimään kolmannen lisärin ideoita. Close Quartersin lähitaistelupainotteisuus oli jo päätetty ja Ingen tiimiä oli kutkuttanut ajatus Bad Company 2:n Atacama Desertin sekä Arica Harborin uudelleenluonnista. Niistä ei kuitenkaan riittäisi kuin keskikokoiseksi kartaksi ja Inge tiesi, että on olemassa pelaajia, jotka viihtyvät parhaiten äärimmäisen suurissa kartoissa kuten El Alameinissa ja FuShe Passissa.

Pomot saatiin vakuutettua idean toimivuudesta, ja niin suunnittelu alkoi. BF3:n...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 10.07.2012 09:00
kuva Kerroimme perjantaina Battlelogiin kilpapelaaminen mielessä luodusta matsi-toiminnosta, jonka avulla otteluita on helppo järjestää kavereiden tai klaanien kesken Battlefield 3:ssa. Toiminnolla voidaan hallita tarkasti pelin asetuksia ja se soveltuu käytettäväksi kaikilla kolmella alustalla.

Moninpelivalikosta Matches-linkin takaa löytyvä toiminto on ollut kuukausien ajan kehitettävänä, mutta siitä kerrottiin virallisesti ensimmäisen kerran vasta perjantaina. Siitä huolimatta DICE näyttää saaneen toiminnallisuuden kuntoon, sillä matseja pääsee järjestämään jo tänään noin kello 16.00 alkaen. Toiminto on tiettävästi kaikkien pelaajien käytettävissä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 09.07.2012 21:00
kuva Battlefield 3:n Premium-pelaajille heinäkuuksi luvattu sisältöpäivitys on auennut. Kahden uuden maastopuvun ja neljän eri aseen maastokuvion verran avattavaa sisältöä takaavat taas hetkeksi suoritettavaa.

Aseiden kuviot aukeavat kukin oman tehtävänsä kautta, maastopuvut keräämällä tarpeeksi tappoja kullakin aseluokalla. Tarkat vaatimukset näet ohesta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 08.07.2012 18:45
kuva Muistaako kukaan, kun uutisoimme viime vuoden syyskuussa ennen Battlefield 3:n julkaisua, että pelille ollaan järjestämässä megaluokan turnausta. EA:n ja Virgin-jättifirman oli tarkoitus pitää 1,6 miljoonan dollarin palkintopotin, maailman suurin konsoleilla pelattava turnaus heti tämän vuoden alussa. Se tunnettaisiin nimellä Battlefield 3 Worldwide Conquest Tournament.

Julkistuksen jälkeen turnauksesta ei ole kuultu mitään. Alkuperäinen osoite BattlefieldMillions.com...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 06.07.2012 08:00
kuva Alkuvuonna Battlelogiin tuli suuri päivitys, jossa moninpelivalikkoon lisättiin mystinen Matches-toiminto. Siitä ei virallisesti puhua pukahdettu pitkään aikaan, mutta nyt rattaat vaikuttavat olevan pyörimässä eteenpäin, kun DICE on lähtenyt selittämään ominaisuuden toimintaa.

Matches-toiminto sallii pelaajan luoda koordinoituja kilpapelisessioita kavereiden kanssa. Pelaajat voivat valita ajankohdan, palvelimen, peliasetukset ja kanssapelaajat kuhunkin matsiin, luoden kontrolloidun ympäristön kilpapelaamiselle.

Battlelogin kautta hallitaan matseja PC:llä, PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla. Luodakseen ottelun, pelaajalla täytyy olla omistuksessaan dedikoitu palvelin....

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.07.2012 18:45
kuva Battlefield 3 Premiumin etuihin kuuluvat karttapakettien ohella monet pienemmät ihan kiva -kategoriaan uppoavat lisäsisällöt. Heinäkuun aikana tällaisia tapahtumia on neljä. Eilen alkanut tuplapisteviikko oli niistä ensimmäinen, tänään saatiin toinen.

Syväluotaavista pelioppaistaan tunnettu Prima Guide on kolunnut Close Quartersin kartat ja luonut niistä 76-sivuisen opaskirjasen. Lisärin kaikki sisältö käsitellään pikkutarkasti perustason asioista aseisiin ja pelimuotoihin, joten tyrkyllä on runsaasti vinkkejä.

Myöhemmin tämän kuun aikana tulee Premium-jäsenille lisää camoflageja aseisiin ja opasvideo Close...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.07.2012 11:49
kuva Nordic League on saanut kotisivuilleen uuden nimen ja palveluntarjoajan. Kenties siksi ruotsalaisten luoma, pohjoismaalaisille tarkoitettu Battlefield 3 -turnaussivusto järjestää kesäturnauksen.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.07.2012 16:30
kuva DICE on aloittanut etsinnän eSports-uutiskirjoittajalle, joka tuottaa kerran viikossa aiheesta tekstejä Battlelogin uutisiin. Rooliin valittavan henkilön tehtävänä on tuoda esille kiinnostavia tiimejä sekä uutisoida turnauksista. Hakijalta edellytetään vankkaa kokemusta Battlefield-peleistä, sillä historian tuntemuksen ohella tulee olla mukana nykyisessä skenessä.

Uutiset kirjoitetaan englanniksi ja paikka on vapaaehtoinen, joten valittu henkilö ei liity DICE:n tai EA:n palkkalistoille....

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.06.2012 08:45
kuva Kesäkuun alussa lanseerattu Battlefield 3:n kertamaksullinen Premium-palvelu on kerännyt jäseniä tahdilla, joka on saanut EA:n hykertelemään. Ensimmäisen kahden viikon aikana palvelu ostettiin digitaalisesti 800 000 kertaa. Fyysisten kopioiden myynti alkoi vasta tällä viikolla. Battlefield 3:a on myyty yhteensä yli 15 miljoonaa kappaletta, joten vasta pieni osa on siirtynyt Premium-jäseneksi.

Kysyttäessä onko suunnitelmissa laajentaa mallia muihin peleihin,...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 28.06.2012 20:00
kuva Taas niitä saa. Tuplapisteitä nimittäin. Kottikärryllittäin. Kahden tuplapisteviikonlopun jälkeen edessä on tuplapisteviikko, joka alkaa ensi maanantaina. Premium-jäsenillä iloittelua kestää tismalleen viikon verran, muillakin reilut kaksi päivää. Tänä aikana pistesaldo tuplataan jokaisen kierron päätteeksi kaikissa pelimuodoissa ja kaikissa kartoissa.

Viikko käynnistyy maanantaina kello 10. Ei-Premium-jäsenillä aikaa tuplapisteiden keräämiseen on tiistaihin kello 23 asti. Yhteenvedon pisteviikosta näet ohesta.

Heinäkuun tuplapistetapahtuma
Mitä: Tuplaa...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.06.2012 09:00
kuva DICE järjestää tällä viikolla kolme Battlefield 3 -tapahtumaa, joissa omaa dog tag -varastoaan voi päästä kerryttämään pelinkehittäjien tunnuslaatoilla. Kullekin alustalle on pyhitetty yksi päivä järjestyksessä PC, PS3, X360.

Premium-eksklusiiviset tapahtumat alkavat jokaisena päivänä kello 18.00 Suomen aikaa ja kestävät kolme tuntia. Tarkemmat tiedot pelipalvelimista ja osallistuvista kehittäjistä selviävät Battlefield Blogista myöhemmin tänään.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 24.06.2012 15:00
kuva Kesä on täynnä kivoja aktiviteetteja, mutta pelatakin voi. Battlefield 3:lle järjestetään Assemblyilla harrastelijaturnaus ja sitä ennen voi heinäkuun alussa testauttaa tasonsa järjestyksessään kolmannessa SuomiCupissa. Turnaukseen mahtuu 16 joukkuetta mittelemään 5vs5-infantry paremmuudesta. Ilmoittautuminen on jo alkanut, matsipäivät ovat torstai 5.7. klo 19-22 ja sunnuntai 8.7. klo 19-22.

Turnauksen paras saa palkinnoksi...

Avaa uutinen ja kommentit