Battlefield 3 / 29.08.2012 20:25
kuva Elokuun Premium-tapahtuvat painottuvat näin kuun loppuun. Tänään vuorossa on eksklusiivinen video ensi kuun lisäosasta Armored Killistä. Videossa näytetään pelikuvaa kustakin kentästä, kun sota on rajuimmillaan.

Jos se ei vielä ollut käynyt selväksi, niin tankkeja tulee riittämään. Niitä vilisee joka suunnalla, eikä yökenttä Death Valleykaan ole poikkeus. Tämä on sitä oikeaa Battlefield-tunnelmaa!

Katso video:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 27.08.2012 17:45
kuva Battlefield 3:n järjestyksessään kolmas lisäosa julkaistaan ensi viikolla. Silloin PlayStation 3:n Premium-jäsenet pääsevät mättämään vastustajaa pataan tankeilla ja lukuisilla muilla kulkuneuvoilla tiistaista eteenpäin. PC:llä ja Xbox 360:lla Premium-pelaajat osallistuvat samaan sotaan viikkoa myöhemmin tiistaina 11.9.

Premiumien etu lisäosiin kestää kaksi viikkoa, joten PS3:lla Armored Kill on ostettavissa 18. päivä ja muilla alustoilla 25. päivä.

Armored Kill lisää peliin...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 25.08.2012 13:49
kuva Jokunen kuukausi takaperin konsoleille tuotiin mahdollisuus vuokrata Battlefield 3 -palvelimia ylläpidettäväksi. Sen seurauksena DICE tiputti omien palvelimiensa määrää, mikä johti palauteryöppyyn ja tilanteen palauttamiseen lähemmäs alkuperäistä. Nyt kun alkuvillitys on takanapäin, on DICE nähnyt sopivaksi järjestää lisää virallisia palvelimia ja nelinkertaistanut niiden määrän konsoleilla. Palvelimet löydät DICE-hakusanalla. Niiden asetukset ovat melko konservatiivisia, mutta eipähän tarvitse pelätä häiriköiviä admineita.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 24.08.2012 13:25
kuva Facebook- ja Twitter-haasteet tuottivat tulosta odotetunlaisesti. Tietoa Battlefield 3:n tulevasta tuplapisteviikonlopusta levitettiin sosiaalisessa mediassa siihen malliin, että viikonlopun mittaiseksi suunniteltu sessio venyy lopulta 156 tuntiin ja kestää liki koko viikon.

Pistejahti alkaa siis lauantaina 25.8. kello 03.00 Suomen aikaa ja päättyy perjantaina 31. päivä kello 15.00. Tuplatuilla pisteillä palkitaan mainittuna aikana pelaavat Premium-jäsenet kaikilla kolmella alustalla.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.08.2012 19:10
kuva Battlefield 3:een elokuuksi lupailtu bonussisältö on arveluttanut pelaajia jo jonkin aikaa. Arvailla ei enää tarvitse, sillä loppukuu on täynnä Premium-jäsenille suunnattuja tapahtumia, joiden sisältökin on selvillä.

Lysti alkaa ensi viikonloppuna tuplapisteiden keräämisellä ja jatkuu näillä näkymin samalla meiningillä koko viikon. Ensi viikon keskiviikkona 29. päivä DICE julkaisee eksklusiivisen Armored Kill -videon sekä elokuun bonuspaketin, joksi on päätetty laittaa BF3:n kuvituskirjanen. Sen sisältä löytyy 24 korkearesoluutioista konseptitaidekuvaa pelin kehitysvaiheilta.

Tapahtumat päättyvät kuun viimeisenä päivänä eli perjantaina, jolloin pääsee...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.08.2012 07:45
kuva EA heitti haasteen Battlefield 3:n pelaajille. Tulevana viikonloppuna vietetään jälleen tuplapisteviikonloppua, jolloin Premiumilaiset saavat tiettynä ajanjaksona kaikki pisteensä haaviin kaksinkertaisina. Toisin kuin aiemmin, aikaa ei ole rajattu vain viikonloppuun, vaan pistetulva on jatkettavissa jopa 72 tunnilla.

Avaimena on Facebook-päivitys, jonka jakamalla suorittaa oman osuutensa. Tavoitteena on kolmen päivän jatko, johon vaaditaan...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.08.2012 17:38
kuva Battlefield 3 5v5 saa tänään uuden luvun pölyiseen kirjaansa, kun 3Bit:in järjestämässä turnauksessa ammutaan lähtölaukaukset.

Ison turnauksen ensimmäiset kolme ottelua pelataan tänään kello 20.00 eteenpäin. 60 joukkueen single-elimination-turnauksessa suomalaista väriä edustavat lippu Artificial Intelligence, lippu Anvil eSports ja lippu Xapso.fi.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.08.2012 15:40
kuva Ensi viikonloppuna on kuukausittaisen tuplapisteviikonlopun aika. Battlefield 3:n Premium-jäsenet pääsevät napsimaan kahden päivän ajan kaikki pisteet kaksinkertaisina kassaansa, muiden katsellessa kateellisina vierestä. Viikonloppu on hyvä tapa lämmitellä Armored Killiä varten, sillä PS3:lla sen julkaisu on vain reilua viikkoa myöhemmin 4. syyskuuta. Muilla alustoilla julkaisua saa odottaa 14. päivään asti.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 14.08.2012 17:57
kuva Battlefield 3:n kolmas lisäri julkaistaan syyskuun 14. päivä Premium-jäsenille. Tankkilisärinä tunnettu Armored Kill siirtää taistelut massiivisen laajoihin karttoihin ja myös lumen keskelle, kun painopiste vaihtuu kulkuneuvoihin. PS3:lla Premiumilaiset saavat lisärin jo 4. päivä.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.08.2012 23:05
kuva Battlefield 3:sta näyttäisi olevan tulossa myyntiin versio, johon Premium-jäsenyys sisältyy ostohetkestä lähtien. Kanadan Amazon on asettanut ennakkotilattavaksi Battlefield 3 Premium Editionin vajaan 70 paikallisen dollarin hintaan, mikä vastaa noin 57 täkäläistä euroa. Kuvaa tai kuvausta pelillä ei ole, julkaisupäivämäärä sen sijaan on asetettu. PlayStation 3:lla se osoittaa syyskuun 15. päivään.

DICE ei ole kommentoinut Premium Editionia lainkaan. Ensi viikon gamescom-messuilla saattaa olla tulossa virallista tietoa. Amazon on ennenkin vuotanut tietoja peleistä ja niiden julkaisupäivistä, ja BF3:n...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.08.2012 15:21
kuva Kun puhutaan Battlefieldistä, ei ole oikein sellaisia tarinoita, joilla olisi oikeasti väliä. Tai on.

Jokainen meistä, joka peliä pelaa, on saanut joko negatiivisia tai positiivisia mielikuvia omista peleistään. Se koskettaa oikeastaan aivan kaikkea mitä teet, jokaisesta tekemästäsi asiasta jää muistijälki. Tarinoita ei yleensä rinnasteta muistijälkiin, koska ne ovat tarinoita. Mutta lähes kaikki tarinat perustuvat juuri muistijälkiin. Sinänsä omituinen paradoksi.

On kuitenkin yksi tarina, joka koskettaa jokaista suomalaista Battlefieldin pelaajaa. Edes hieman, viilettää ohitse ja hipaisee ainakin olkapäästä, kahisuttaa hieman vaatteita.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.08.2012 15:06
kuva Pain Street Nation Gaming on järjestämässä uutta NationsCup-tyylistä mittelöä, jossa jokaisen valtion parhaimmisto astuu taistelemaan koko euroopan herruudesta. Voittava valtio julistetaan sen hetken parhaimmaksi BF3-valtioksi.

Turnauksen tasosta ja siitä, että voidaanko PSNG:n luotsaamaa turnausta edes pitää NationsCuppina oli useita epäilyksiä, mutta kun toinen toistaan kuuluisampia kapteeneita ja joukkueita ilmestyi paikalle, voidaan turnauksen tasoa pitää todellakin kenties kovimpana mitä Euroopassa on nähty.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 09.08.2012 22:40
kuva Battlefield 3:n Battlelog ja palvelinohjelmisto saivat tänään pienen päivityksen. Viralliselta muutoslistalta löytyvät ohessa listatut asiat, kuten palvelimien bugikorjaukset ja Battlelogin palvelinlistaukseen lisätty kartan nimi. Mainittujen kohtien ulkopuolella Battlelogin kautta voi nyt hallita omaa loadouttiaan käynnistämättä peliä.

Päivän mielenkiintoisin fakta koskee Gun Master -pelimuotoa. Yhteisövastaava zh1nt0n mukaan sille ollaan tuomassa vaihtelua antamalla...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.08.2012 17:13
kuva EA on ilmoittanut järjestävänsä tänään livestriimin, jossa on tarkoitus esitellä EA:n uusimpia pelejä. Striimi tulee sisältämään infoa mm. Battlefield 3:n uudesta Armored Kill -lisäsosasta, sekä Medal of Honor: Warfighterista. Tapahtumassa tullaan myös kertomaan erilaisia tiedotteita EA:n tulevaisuuden suunnitelmista. Nähtäväksi jääkin tullaanko striimissä julkaisemaan tietoa mahdollisista uusista peleistä.

Striimi alkaa Suomen aikaa kello 23, ja sitä voit seurata täältä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.07.2012 22:55
kuva Battlefieldin kotisivuja on päivitetty Battlefield 3:n neljännen lisärin osalta. Aftermath-nimisen neljän kartan suuruisen paketin tapahtumat sijoittuvat maanjäristyksen jälkeiseen Teheraniin, jonka pirstoutunut ympäristö luo täydellisen asetelman taistelulle alueen hallinnasta ja hengissä selviämisestä.

Pelaajan tulee selvitä niin vertikaalisista kuin horisontaalisistakin hyökkäyksistä urbaanissa taisteluympäristössä, jossa maan halkeamat tarjoavat yllättäviä suojia ja kulkureittejä. Tukea tarjoavat kovasti muokatut joukkojen kuljetusvaunut ja siviiliajoneuvot.

Aftermath julkaistaan joulukuussa 2012 kaikilla kolmella alustalla.


Avaa uutinen ja kommentit