Battlefield 3 / 29.09.2012 12:55
kuva Battlefield-pelisarjan kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi on Battlefield Blogissa julkaistu säännöllisesti muisteluita menneisyyteen ja muita aiheeseen liittyviä artikkeleita. Uusinta juttua varten on koottu saman ruokapöydän ääreen Battlefield 1942:n ydinnelikkö, jota voi kiittää ja syyttää pelin ominaispiirteistä.

Pitkän pitkässä artikkelissa yhä DICE:llä työskentelevät Mats Dal, Lars Gustavsson, Magnus Walterstrad ja Stefan Vukanovic keskustelevat ajasta ennen Battlefield-sarjaa ja ensimmäisen pelin kehitysvaiheista. Pelisarjan historiasta kiinnostuneille artikkeli on ehdottomasti lukemisen arvoinen, joskin sitä varten...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 27.09.2012 19:35
kuva Syyskuun Premium-jäsenten tapahtuma on kilpailu, jossa 72 tunnin aikana tavoitteena on napata eniten tappoja Armored Killin Tank Superiority -pelimuodossa. Kilpailuaika alkaa huomenna perjantaina kello 12.00 ja päättyy maanantaina kello 12.00. Sinä aikana eniten tappoja napannut pelaaja alustasta riippumatta palkitaan esineellä tai asialla, joka kerrotaan huomenaamulla Battlelogissa. Tarkkaile siis sitä tai tätä uutista tarkempien tietojen toivossa. Laita uutiseen kommenttina parhaan kierroksesi tulos ja näytä kuka on kingi!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.09.2012 19:40
kuva Tulevien kuukausien aikana tullaan BF3:ssa järjestämään kuukausittain jokin haaste, jonka palkintona on uusi dog tag. Haasteista ensimmäinen koskee Wake Islandia, jota tulee pelata 19420 kierrosta ennen kuin uusi dog tag aukeaa. Palkinnon sijasta kenties kiinnostavin tavoite on kunnia, sillä keskenään vastakkain kisassa ovat kolme alustaa. Kierrosten laskeminen alkaa huomenna kello 18.00.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 25.09.2012 15:00
kuva Kolmen viikon odotuksen jälkeen voivat PC- ja Xbox 360 -pelaajatkin suunnata ostoksille ja hankkia Battlefield 3:n lisäri Armored Killin. Näillä alustoilla tähän asti vain Premium-jäsenten ulottuvissa ollut lisäosa sisältää Battlefieldien historian suurimman kartan. Sen lisänä nelikon muodostuvat luminen vuoristokartta, yökartta ja maalaismaisemaan sijoittuva kartta. Armored Kill painottaa kulkuneuvoilla käytävää sotaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 20.09.2012 10:55
kuva Battlefield 1942:n kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi on Originissa tänään erikoisale. Battlefield 2, Battlefield 2142, Battlefield: Bad Company 2 ja Battlefield 3 ovat jokainen myynnissä alle kymmenen euron hintaan, kuten myös BC2:n lisälevy Vietnam ja BF3:n Back to Karkand.

Paras tarjouksista on BF3, joka on Originin normaalihintaansa verrattuna myynnissä 78 % halvemmalla. 9,99 e on oikeasti hyvä tarjous. Alennukset ovat voimassa vain tänään.

Selaa tarjouksia Originissa


Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 20.09.2012 08:15
kuva Armored Kill -lisärin Gunshipinä tunnettu AC-130 joutuu tänään tasapainotetuksi. Rush-pelimuodon osalta toimenpiteet ovat heikentäviä, jotteivat hyökkääjät ole niin ylivoimaisia kuin tähän asti on ollut ongelmana. Conquestissa mennään päinvastaiseen suuntaan ja Gunshipin kestävyyttä on lisätty ilmatorjuntatulta ja hävittäjien aseita vastaan. Muutokset toteutetaan palvelinpäivityksellä.

Palvelinpäivityksen vuoksi kello 11.00 on PC-moninpelissä noin 15 minuuttia kestävä katko.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.09.2012 10:30
kuva DICE:n järjestämä Only in Battlefield 3 -videokilpailu on edennyt viimeiseen vaiheeseen, jossa valitaan voittajakolmikko kymmenen parhaan videon joukosta. Top 10 on jo nähtävissä ja taso on kova, kuten saattoi 1200 osallistujan perusteella odottaakin. Ennen kuin DICE paljastaa kolme parhaaksi katsomaansa videota, tässä ovat kymmenen parasta sekalaisessa järjestyksessä. Mitkä videot ovat mielestäsi parhaita?

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 11.09.2012 15:55
kuva Ensi viikonlopun teemaa ei juuri tarvitse arvailla. Armored Kill on ulkona jokaisella alustalla Premiumeille, joten pelaajat on hyvä sysätä pelilaitteensa ääreen kahden päivän ajaksi. Battlefield 3:ssa siis vietetään 15.-16.9. kuukausittaista Premium-pelaajien tuplapisteviikonloppua.

Myöhemmin tässä kuussa on luvassa toinenkin Premiumeille suunnattu tapahtuma, strategiaopas ja Premium-video.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 11.09.2012 09:50
kuva Tänään loputkin Premium-jäsenet pääsevät tutustumaan Battlefield 3:n Armored Kill -lisäriin. Päivän aikana julkaisu koittaa PC:llä ja Xbox 360:lla, joskin ennakkotiedon mukaan eri aikoihin. Uutisesta löydät ajat kummallekin alustalle ja päivitämme arvioita, jos tilanne muuttuu. Myös Battlefield 3 Premium Edition julkaistaan tänään.

Armored Kill ei ollut osa viimeviikkoista päivitystä, vaan se jaetaan uutena pakettina, jolla on...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 06.09.2012 18:40
kuva DICE hakee vaihtelua Close Quarters -lisärin esittelemään Gun Master -pelimuotoon. Tulevassa päivityksessä luvassa on vaihtoehtoisia aselistoja, jotka palvelimen ylläpitäjä voi kullekin kierrokselle valita. DICE:n Gustav Halling on blogissaan antanut pelaajille tilaisuuden vaikuttaa ehdottamalla sopivan erilaista aselistaa.

Päivityksessä toiseksi vaihtoehdoksi tulee käänteinen lista. Mukaan halutaan laittaa erilaisempiakin listoja, jotka noudattavat muutamaa perussääntöä. Aseita on oltava 5-17 erilaista, viimeinen tappo haetaan puukolla ja jokaisessa tasossa viimeistä lukuun ottamatta tarvitaan sama määrä tappoja, mutta määrä voi olla mitä vain yhdestä ylöspäin.

Luomalla vaatimukset täyttävä lista ja kommentoimalla sen Hallingin blogiin, voi hyvin onnistuessaan saada sen peliin mukaan....

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.09.2012 19:14
kuva Battlefield 3:n kolmas lisäosa Armored Kill on nyt saatavilla PlayStation 3:lla. Premium-pelaajat voivat ladata sen PlayStation Storesta yhdessä pelipäivityksen kanssa.

Armored Killiin kuuluu neljä uutta karttaa, kuusi kulkuneuvoa, 20 unlockia, uusi pelimuoto Tank Superiority ja tietysti uusia tehtäviä ja saavutuksia.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.09.2012 19:25
kuva Battlefield 3:ssa syyskuu on kiireinen kuukausi. Huomenna PlayStation 3 -pelaajat pääsevät nauttimaan Armored Killin uudenlaisista kartoista ja muut Premiumilaiset viikkoa myöhemmin. Huomista lisärin julkaisua edeltää jokaisen alustan kattava päivitys, jonka muutoslistalla on jälleen pituutta kilometrikaupalla.

Suurin osa tehdyistä muutoksista on seurausta parempaan pelilliseen tasapainoon pyrkimisestä. Latausaikojen muutokset ja aseiden sekä niiden lisäosien hienosäätämiset ulottuvat jokseenkin jokaiseen aseeseen, joten tarkista onko suosikkiaseesi kokenut muutoksia. Muista...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.09.2012 13:40
kuva Uutisoimme toissapäivänä Armored Killin saavutuksista konsoleilla. Moninpelatessa olennaisessa osassa monen kohdalla ovat Battlelogin saavutukset ja lisäreistä napattavat uudet dog tagit, joten nyt on aika listata nekin.

Alkuun Armored Killissä on viisi saavutusta, jotka ovat avoimia kaikille. Niistä jokaisen suorittamiseen liittyvät olennaisesti kulkuneuvot....

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 01.09.2012 11:25
kuva Battlefield 3:n kolmas lisäosa julkaistaan ensi viikolla PlayStation 3:n Premium-käyttäjille. Armored Killin kulkuneuvot nimineen ja molempien konsolien saavutukset ovat tulleet julki sopivasti näin hetkeä ennen pelaamisen alkamista. Saavutuksia on luvassa viisi, uusia kulkuneuvoja kuusi.

Armored Kill pohjautuu vahvasti kulkuneuvoilla käytävään sotaan. Tankit BF3:ssa ovat olleet mukana alusta asti, mutta muilta osin lisävahvistuksia on ollut tarpeen tuoda. AK:ssa...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 31.08.2012 14:15
kuva Battlefield 3:n suomalaiset klaanit huomio. Nordic Leaguena tunnettu turnaus pohjoismaalaisille klaaneille on taas alkamassa syyskuun lopussa. Sen ilmoittautuminen on alkanut ja kestää syyskuun 22. päivään asti, jolloin kahdeksan hengen tiimien tulee viimeistään olla kasassa. Järjestyksessään kolmas Nordic Leaguen kausi houkutellee taas runsaan määrän osallistujia, joten lähde ihmeessä mukaan!


Nordic League

Avaa uutinen ja kommentit