Battlefield 3 / 06.11.2012 14:30
kuva Torstai-aamuna Battlefield 3:n palvelimille laitetaan liikkeelle R33-päivitys. Tärkeimpänä asiana se korjaa haavoittuvuuden, joka mahdollisti palvelinten ylläpitäjien muuttumisen kuolemattomiksi. Samalla palvelinohjelmistosta on saatu vakaampi estämällä pari kaatumistilannetta, minimipelaajamäärä on nostettu neljään ja hardcore-palvelimia voi karsia minimapin näkymisen mukaan.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 31.10.2012 14:00
kuva EA:n neljännesvuosikatsauksen yhteydessä on selvinnyt, että Battlefield 3:n maksulliset Premium-jäsenyydet menevät edelleen hyvin kaupaksi. Kesän aikana ylitettiin miljoonan asiakkaan raja ja tuo määrä tuplaantui kolmannen vuosineljänneksen aikana. Premium-jäseniä on kaikkiaan jo yli kaksi miljoonaa eri alustat yhteen laskettuna.

Premium-jäsenyyden suosio on toden teolla raivannut tietä...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 31.10.2012 10:15
kuva Lokakuun viimeisenä Premium-eventtinä on edessä tuplapisteaikaa Battlefield 3:ssa. Tänään Halloweenin kunniaksi alkava aika kestää viisi päivää ja päättyy 5. marraskuuta.

Tuplapisteitä jaetaan kaikissa pelimuodoissa ja rankatuilla palvelimilla. EA ei ole vahivstanut vielä mihin aikaan tapahtuma alkaa, päivitämme uutista, kun se selviää. Siihen asti osallistua voi lokakuun Dog Tag -haasteeseen, jossa johdossa on kirjoitushetkellä PC.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 31.10.2012 09:45
kuva Ääritilanteissa nerokkuudella voi ratkaista kohtalonsa. Näyte insinöörinerokkuudesta on Battlefield 3:n Aftermath-lisäosan varsijousi, joka on rakennettu hajonneesta konekivääristä. Maanjäristyksen runtelemissa kartoissa aseelle tulee yllättäviä käyttötarkoituksia, joista huolehtivat myös tarjolla olevat neljä erilaista nuolta. Tätä äänetöntä tapaa huolehtia vastustajien eliminoimisesta näytetään oheisella videolla. Kuvat ja selitykset nuolien ominaisuuksista löydät myös alta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.10.2012 19:59
kuva Helsingin Messukeskuksessa jytisee lauantaina 3.11.2012, kun EA-Finland järjestää Blackstorm-Gaming Cafen kanssa Battlefield 3 -turnauksen.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.10.2012 19:30
kuva Kerroimme lauantaina, kuinka DICE oli aikeissa tuoda Battlefield 3:een sallitun keinon, jolla pelin sinisen sävyn saisi poistettua ja pelin palautettua lähemmäs normaalimpaa väritystä. Toteutus olisi ollut vastaus useiden pelaajien toiveisiin ja järkiratkaisu nykyisin vallalla olevaan tapaan muokata pelitiedostoja. Mutta ei, niin ei.

DICE:n Mikael Kalms kommentoi keskustelleensa väreistä kollekoidensa kanssa ja palaverin lopputulos oli se, että toimintoa...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 21.10.2012 12:00
kuva Tehranin maanjäristyksen jälkeiseen aikaan sijoittuva Battlefield 3:n lisäosa Aftermath oli lehdistön kokeiltavana EA:n Winter Showcasessa. Lisäosan tuottaja Greg Mcleod kertoo sen sisällöstä VG247:n haastattelussa pelikuvan säestämänä.

Haastattelussa pääosin kerrataan jo aiemmin viikolla paljastuneita faktoja, joskaan kaikkia karttojen...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 20.10.2012 09:00
kuva Fanien pyyntöihin suostuminen ei ole täysin epätavallista pelimaailmassa. Siitä saatiin jälleen uusi todiste, kun DICE käänsi kurssinsa ympäri Battlefield 3:n värisäätöjupakassa ja on aikeissa sallia sen, omalla tavallaan.

Päivityksistä vastaava Mikael Kalms kertoi foorumikeskustelussa, että seuraavassa päivityksessä peliin lisätään konsolikomento, jolla sinisävyinen maailma muuttuu lähemmäs luonnollisia värejä. Komento tuodaan ainoastaan PC:lle ja sen...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 18.10.2012 12:20
kuva Aamuinen kuva varsijousilla varustetuista sotilaista oli vain kevyttä kiusoittelua - tässä tulee sitä varsinaista tietoa. Aftermathin ensimmäisen trailerin myötä pöytään lätkäistiin lisäosan perustiedot.

Maanjäristyksen jälkeisen Iranin turmeltuneet kadut toimivat peliympäristönä taistelulle selviytymisestä, pelaajien käyttäessä aseina ja välineinä kaikkea jäljellä olevaa. Siviilikulkuneuvoja on paikattu panssareilla ja aseita korvattu varsijousilla. Uutta on myös Scavenger-pelimuoto, jossa pelaajat aloittavat pistoolilla, kranaatilla ja puukolla, tehtävänään löytää ympäristöstä parempia varusteita avittaakseen todennäköisyyksiään kaksintaisteluissa. Aseen löytyessäkään ei ole syytä juhlaan, sillä vähäiset ammukset...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 18.10.2012 09:25
kuva Battlefield 3:n seuraava lisäosa on suurelta osin vielä hämärän peitossa. Tarinasta tiedetään sen verran, että taistelut käydään maanjäristyksen seurauksena entisestään sokkeloituneessa kaupungissa. Romua ja rakennusten palasia on kaikkialla.

Viime yönä...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 14.10.2012 19:05
kuva Battlefield Premium -jäsenille järjestettiin syyskuussa kilpailu parhaasta karttaideasta. Ehdotuksia tuli lopulta satoja ja niistä koottiin kymmenen mielenkiintoisinta pelattavuuden, esityksen laadun ja visuaalisuuden perusteella.

Valitun kymmenikön ideat ovat hyvin erilaisia mutta niitä yhdistää tietynlainen dramaattisuus. Eräässä ideassa taistelu tapahtuu saarella, jonka pinta-alasta valtaosan peittää tulivuoresta purkautuva laava. Toisessa puretaan pommia ilmassa olevassa lentokoneessa ja kolmannessa pyritään selviytymään uppoavasta lentotukialuksesta. Mitä muita top 10 mahtui? Käy...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 11.10.2012 09:40
kuva Kerroimme viikko sitten DICE:n uhkaavan banneilla värikikkailijoita. Uhkaus on toteutumassa DICE:n otettua linjan, ettei pelitiedostojen muokkaamista sallita lainkaan reiluuden nimissä. Oli tarkoitusperä mikä tahansa, DICE katsoo muokkaamisen olevan yritys saada etulyöntiasema moninpelissä. Pelitiedostoihin koskemalla rikkoo EA:n toimintaohjetta ja ottaa riskin tulla bannituksi.

Milloin banneja sitten aletaan lätkimään, sitä ei ole kerrottu. Mahdollisesti linjaus astuu voimaan jo tänään palvelinpäivityksen yhteydessä. Päivityksen jälkeen Gunship on tasapainoisempi Rushissa ja Conquestissa, Hardcoressa...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.10.2012 09:45
kuva Battlefield 3:n siniseen painottuva väriskaala ei ole kaikkien mieleen. Värejä ja terävyyttä on pidemmän aikaa säädetty FXAA-injektorilla, jonka DICE on sallinut olemalla hiljaa. PunkBusterikaan ei tällaiseen grafiikoiden muokkaamiseen ole puuttunut.

Viime päivien aikana levinnyt värien säätöohjelma ei ole saanut samanlaista vastaanottoa. Ohjelman avulla saa palautettua värit realistisiksi nostamalla vihreän värin tasoa. Se on ilmeisesti liikaa, sillä DICE on sanonut muokkaamisen saattavan johtaa pysyviin banneihin, koska se antaa epäreilun...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 02.10.2012 10:25
kuva Battlefield 3:n Premium-jäsenillä kuun vaihtuminen menee haasteiden parissa. Tavoiteltavaksi tuli viisi haastetta, joista jokaisella saa maastovärityksen aseeseen. L85A2, LSAT, MTAR, SKS ja UMP-45 ovat aseet, joilla pelaamisesta camot saa käyttöönsä. Vaatimukset kullekin niistä löydät ohesta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 30.09.2012 19:45
kuva Battlefield 3:n neljäs lisäosa tunnetaan nimellä Aftermath. Nimi tulee asetelmasta, jossa sotaa jatketaan maanjäristyksen kouriin joutuneessa kaupungissa. Sokkeloinen kaupunki on runneltunut tyystin ja rakennusten palasia on kasoina siellä täällä. Lisäristä ei olla nähty muutamaa sekuntia enempää videokuvaa ennen uusinta Premium-videota, jonka löydät liitettynä tähän uutiseen. Nyt sitä on taas muutama sekunti enemmän.

Avaa uutinen ja kommentit