Battlefield 3 / 02.03.2011 10:20
kuva Viime yönä Game Developer Conferencessä lehdistölle esiteltiin suljetuissa tiloissa Battlefield 3:sta. Nyt osa tuon tapahtuman videomateriaalista on laitettu nettiin, kun katsottavana on Fault Line -nimisen sarjan ensimmäinen osa. Siinä nähdään liki kolmen minuutin edestä aitoa PC-pelikuvaa yksinpelistä. Videon nimi on Bad Part of Town.

Pelaajan hahmo on merijalkaväen kersantti Henry Blackburnia, jonka tehtävänä on ryhmänsä kanssa etsiä asekätköä paikantamassa olleet mutta kadonneiksi päätyneet sotilaat.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 01.03.2011 22:21
kuva Game Informerin videohaastattelukierros jatkuu yhä. Tällä kertaa aiheina ovat Frostbite 2.0:n mullistava hajoamismalli, EA Sports -peleistä omaksutut animaatiot ja uusinta tekniikkaa hyödyntävät valaistukset. Aineistoa on lähes 10 minuutin edestä, joten suuntaa ihmeessä tänne tutustumaan siihen.

Jos videoiden sisällön haluaa lyhyesti kiteyttää, on kehittäjien missio seuraava: luoda uudella teknologialla uusi innovatiivinen peli, joka on sellainen kuin fanit sen haluavat olevan.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 28.02.2011 17:51
kuva DICE:n luona vierailulla käyneen Game Informer -lehden juttuanti jatkuu. Haastattelussa on Stefan Strandberg ja aiheena Battlefield 3:n äänimaailma. Pitkään DICE:llä työskennellyt Strandberg on ollut vastuussa muun muassa molempien Bad Company -pelien huikeista äänistä, joten häntä voi hyvällä syyllä pitää taitavana ammatissaan.

Battlefield 3:n äänet eivät pohjaudu suoraan Bad Company 2:een vaan äänimaailman luvataan olevan erilainen. Etelä-Ruotsissa vietetyn kattavan nauhoitussession myötä äänet ovat puhtaammat, kirkkaammat ja ennen kaikkea tarkemmat. Kun yhtäaikainen äänitulva ei ole niin voimakas, on äänen lähteiden paikantaminen helpompaa.

Haastatteluvideolla nähdään kuinka nauhoituksia suoritettiin tulitaistelun keskellä ja eri etäisyyksiltä. Jalkaväen lisäksi mukana oli tankkeja, hävittäjiä...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 24.02.2011 20:33
kuva Battlefield 3:n Limited Editionin ennakkotilanneille tarjolla olevan Back to Karkand -lisärin sisältö on paljastunut. Frostbite 2.0:lle muokattuina tullaan pelaamaan Battlefield 2:n suosikkeja Wake Islandia, Strike at Karkandia, Gulf of Omania ja Sharqi Peninsulaa. Kussakin kartassa ympäristö on tuhoutuva ja mukana ovat BF2-aseet sekä -kulkuneuvot.

Back to Karkand ei maksa Limited Editionin ennakkotilauksen yhteydessä, jälkikäteen se on hankittavissa erikseen noin kuukauden päästä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.02.2011 16:07
kuva Monen päivän jatkuva Twitter-hehkutus johti tähän - Battlefield 3:n ensimmäinen kunnollinen traileri on julkaistu!

Aivan määrättömästi pelikuvaa ei nähdä vieläkään, vaan julkistustrailerin vilauttelulinja jatkuu yhä. Joka tapauksessa, hyvältä näyttää!

Katso traileri:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.02.2011 11:11
kuva Saksalainen Gamestar-lehti on päässyt tutustumaan Battlefield 3:een. Lehden neljännessä numerossa nähdään useita todennäköisesti etukäteen renderöityjä aitoja pelikuvia(lähde) sekä esitellään peliä pitkälti Game Informerin helmikuun numeron sisällön mukaisesti.

On luvassa silti joitakin paljastuksiakin. Niistä ehkäpä mielenkiintoisin on vihje Battlerecorderin paluusta, että pelissä olisi Battlefield 2:n kaltainen replay-ominaisuus. Vielä vahvistamaton toiminto olisi todella tärkeä klaaniskenen syntymisen kannalta jo pelkästään siksi, että matsien tulokset on paljon helpompi vahvistaa tai kiistatilanteet ratkaista olemassa olevasta nauhoituksesta.

Toinen huomionarvoinen kohta on konsolien pelaajamäärän muuttuminen 32:ksi - virhe, totuus vai yhä päättämättä? DICE:hän on kommentoinut, ettei 24 pelaajan yläraja ole kiveen...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 21.02.2011 17:55
kuva DICE:n jokunen vuosi sitten Tukholman vanhankaupungin tuntumaan rakennettu studio on tunnettu tyylikkyydestään. Työntekijöitä hemmotellaan monin tavoin, kuten kuntosalilla, monipuolisilla ruokailumahdollisuuksilla ja viikottaisilla käytännöllä kuten maanantai-muffinsseilla. Onpa joskus tarjolla ollut perjantai-oluitakin.

Game Informer pääsi kurkistamaan studion seinien sisälle ja ottamaan selvää millaisessa ympäristössä Battlefield 3:sta luodaan. DICE:n Karl-Magnus Troedsson hoiti juontohommat, kun tiloja kierrellään Cribs-tyyliin.

Katso miltä kierros näyttää!

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.02.2011 20:48
kuva Electronic Artsin toimitusjohtaja John Riccitiello arvelee Battlefield 3:sta tulevan vuoden 2011 videopeli. Riccitiello vakuutti Goldman Sachsin tekniikka- ja internetkonferenssissa, että he ovat investoineet kolme vuotta Battlefield 3:n tekemiseen ja pyrkii sillä pääsemään johtoon FPS-pelien markkinoinnissa. Joko EA syöstää Call of Dutyn valtaistuimelta?

Katso myös GameInformerin videohaastattelu, jossa on äänessä DICEn manageri Karl-Magnus Troedsson kertomassa Battlefield 3:n kehityksestä.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 08.02.2011 09:36
kuva Game Informer -lehden maaliskuun numero on vuotanut. Numeron tärkein anti on Battlefield 3 -artikkeli, jossa paljastetaan huomattava määrä uusia yksityiskohtia. Ohesta löydät skannatut kuvat lehden artikkelista, sen perusteella kootun suomennetun tietopaketin, tekniikkademon Frostbite 2.0:n mahtavuudesta ja analyysin pelin kannen sotilaan varusteista.

Listan merkittävimmät kohdat on lihavoitu. Huomionarvoisia asioita ovat PC:n yltäminen tärkeimmäksi alustaksi ja mittavat uudistukset tuova Frostbite 2.0.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 05.02.2011 09:42
kuva Mikään Internetiin pistetty ei pysy piilossa. Viime yönä tämän sai kokea EA Storen kauppa-alustan tarjoava Digital River, jonka sivuston syövereistä BF3-fanit onnistuivat kaivamaan salaista tietoa.

Helmikuun lopussa paljastettavaksi suunniteltu tieto Battlefield 3 Limited Editionin herkuista on paljastunut. LE:n hankkivat palaavat uusiksi tehtyyn Karkandiin ja kolmeen muuhun Battlefield 2:sta tuttuun karttaan. Kartoissa käytössä on tietysti asiaankuuluvat aseet ja kulkuneuvot, saavutukset ja palkinnot. Muuta tuttua niistä ei sen sijaan löydy, sillä Frostbite 2 muokkaa fysiikoita sekä visuaalisuutta ja lisää tuhottavuuden.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.02.2011 11:36
kuva Huikean aamupäivän huipentaa mahtava uutinen - Battlefield 3:n PC-moninpeli yltää jopa 64 yhtäaikaiseen pelaajaan asti. Mukana ovat myös hävittäjät ja makuuasento eli ne, mitä Battlefield 2:n jälkeen on jatkuvasti toivottu. Konsoleilla moninpeli on 24 pelaajan vahvuinen. Mukana on myös co-op.

Ohessa vielä kuva myyntikoteloiden kansista. Battlefield 3 on ennakkotilattavissa EA Storesta 50,99 euron hintaan. Julkaisu tapahtuu syksyllä 2011.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.02.2011 10:16
kuva * Päivitys: Teaser on aito. Battlefield 3:n kotisivut löydät täältä.

Tieto maailmalta kertoo, että EA Venäjä olisi julkaissut etuajassa Battlefield 3:n täksi päiväksi luvatun teaser-trailerin. Vielä ei ole selvää onko oheinen video juurikin se täksi päiväksi luvattu vai jokin muu. Joka tapauksessa se vaikuttaa aidolta, joskin anti jää pieneksi.

Katso Battlefield 3:n virallinen teaser:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.02.2011 09:26
kuva Game Informer -lehden maaliskuun numeron kannen teema on Battlefield 3. Kansikuvan paljastamisella jatketaan eilen alkanutta hypeä, joka huipentuu myöhemmin tänään julkaistavaan teaser-traileriin ja tietopakettiin.

Game Informerin tietojen mukaan Battlefield 3:ssa on sekä yksin- että moninpeli ja se julkaistaan kaikille kolmelle tärkeimmälle alustalle. Pelimoottorina on tietysti Frostbite 2, joka tuo paremmat animaatiot, uutta tekniikkaa realististen varjojen ja valaistuksien toteuttamiseen sekä huikean paljon monipuolisemmin tuhoutuvan ympäristön.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.02.2011 21:49
kuva Aikaisemmin tänään kuulimme Battlefield 1943:n PC-version peruuntumisesta. Yleensä huonoja uutisia laimennetaan kertomalla perään jotain hyvää. DICE:n kohdalla kerrottavaa lienee vain Battlefield 3:sta, mistä on ehditty jo Twitterissä vihjailemaankin.

DICE:n David Goldfarb on jättänyt seuraavan viestin:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 11.01.2011 08:53
kuva Jo viikkojen ajan on ollut tiedossa, että Game Developers Conferencessä pidetään useita luentoja Battlefield 3:sta ja sen takaa löytyvästä tekniikasta. Peli on kuitenkin yhä täysin mysteeri, eivätkä luennot ole se tyylikkäin tapa hoitaa uuden pelin paljastaminen.

Siksipä maaliskuun 1. päivä pärähtää! EA järjestää San Fransiscossa paljastustilaisuuden, jossa Battlefield 3 esitellään suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa. Tapahtumassa nähdään myös muita tulossa olevia EA:n pelejä.

Battlefield...

Avaa uutinen ja kommentit