Battlefield 3 / 21.12.2012 16:15
kuva Battlefield 3:n viimeisen lisäosan tälle päivälle luvattu traileri on julkaistu. End Game julkaistaan maaliskuussa ja se tulee sisältämään neljä uutta karttaa, kolme uutta kulkuneuvoa (mm. moottoripyörän), capture the flag -pelimuodon ja uuden kulkuneuvoja pudottelevan dropship-lentokoneen.

Premium-käyttäjille ensisijaisesti tarkoitettu traileri on jo päätynyt Youtubeen, josta sen voi katsoa mm. alta.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 19.12.2012 10:10
kuva Viimeinen Battlefield 3:een luvattu lisäosa on ajoitettu maaliskuulle. End Game -lisäosasta ei vielä tiedetä juuri muuta kuin että moottoripyörät ovat siinä mukana jossain muodossa. Italialaisen 4news-sivuston mukaan perjantaina Premium-käyttäjille tuleva traileri näyttää uusia välineitä ja pelimuodon, joka vie pelaajat sotimaan viidakkoon Apocalypse Now -elokuvan hengessä.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 18.12.2012 22:15
kuva Oletko pitänyt Full Metal 3:a Battlefield 3:n hienoimpana videona? Olet luullut väärin. Nimittäin Full Metal 4 on tullut ja loputtoman tuntuista onnistumisen tuskaa on jälleen luvassa roppakaupalla. Edellinen osa on kerännyt Youtubessa lähemmäs miljoona katselukertaa, joten mistään kovin turhasta tekeleestä tai tekijästä ei ole kyse. Mutta mitäpä muuta kuin koko vastustajan tiimin omistamista voi suomalaiselta kaverilta odottaa.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 17.12.2012 09:00
kuva Jos mielit päästä pelaamaan kaikkia Battlefield 3:n lisäosia, mutta olet jo ostanut erikseen jonkin lisäosan tai lisäosia, ei hätää. Originissa on alkanut kampanja, joka antaa Premiumista alennusta sen mukaan, kuinka monta lisäosaa omistuksessasi on. Premium-edut, kuten korkeampi liittymisprioriteetti palvelimille ja erikoistapahtumat, voi siis saada selvästi tavallista halvemmalla, koska jo omistamastaan sisällöstä ei tarvitse maksaa uudestaan. Myös ennakkotilausetuna saatu Back to Karkand lasketaan lisäosaksi.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 16.12.2012 13:35
kuva Battlefield 3:n lisäosissa on matkattu hyvin erilaisissa paikoissa. Kaikki alkoi Battlefield 2:sta tutuista kartoista, joista siirryttiin jalkaväen hippaleikkeihin ahtaisiin rakennuksiin ja vastapainoksi kaasuttelemaan tankeilla pelisarjan suurimmissa kartoissa. Back to Karkand, Close Quarters ja Armored Kill saavat seuraa joulukuun alkupuolella julkaistusta Aftermath-lisäosasta, joka vie pelaajat maanjäristyksen runtelemaan Iraniin. Uudistukset eivät pääty karttoihin, vaan aiempien lisärien tapaan pelattavaksi tulee uusi pelimuoto.

Arvostelussa Battlefield 3: Aftermath

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 12.12.2012 19:30
kuva Joulukuun dog tag -haaste vie pelaajat jahtaamaan lipunvaltauksia. Kaikilla kolmella alustalla tulee viikon aikana kaapata 100 miljoonaa lippua, jotta "Good Riddance" dog tag aukeaa.

Haaste alkaa perjantaina 14. päivä 02.00 Suomen aikaa ja päättyy 20. päivä...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 10.12.2012 16:20
kuva siXFinns otti toisen LAN-hopeamitalinsa joulukuun sisään Thor Openista. Kuudestatoista kutsutusta joukkueesta paikalle oli lopulta saapunut vain kirkkain kärkikolmikko: lippu Epsilon eSports, lippu Eyeballers ja lippu siXFinns. Vähäinen määrä oli surullinen yllätys, varsinkin kun syiksi kerrottiin rahallisen kannustimen vähyys, voittamisen mahdottomuus ja sponsoreiden puute.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 04.12.2012 20:50
kuva Aftermath-lisäosa alkaa pikkuhiljaa olemaan PC-pelaajien ulottuvissa. Yllättävän suurten ongelmien ja koko päivän kestäneen selvityksen jälkeen tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että yli puolella Premium-jäsenistä on jo pääsy Aftermathin karttoihin. Loputkin on luvattu saada pelin ääreen tulevien tuntien aikana. Tiettävästi Xbox 360:lla lisäri on jo auki.

Tänään Battlelogiin ja PC-palvelimiin ajettiin myös päivitys. Jatkossa...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 03.12.2012 14:05
kuva Originin kautta jaettavaksi on juuri tullut lähes neljän gigan suuruinen päivitys, joka valmistelee Battlefield 3:a Aftermath-lisäosaa varten. PC:llä ja Xbox 360:lla Aftermath julkaistaan huomenna tiistaina Premium-jäsenille. Xbox 360:n kohdalla päivityksen jakelu alkanee myös tänään, joskaan virallisesti sitä ei vielä ole luvattu.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 27.11.2012 17:05
kuva PlayStation 3:n omistavilla on tänään juhlapäivä. Battlefield 3 Aftermath tulee illan mittaan saataville PS3:n Premium-jäsenille ja samalla avautuvat ovet neljään maanjäristyksen runtelemaan karttaan sekä Scavenger-pelimuotoon.

Päivityksellä on kokoa noin 2 GB. Aftermath aktivoituu illan mittaan, päivitämme uutista, kun DICE sen vahvistaa. Katso ohesta lisärin näyttävä julkaisutraileri:

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 26.11.2012 19:40
kuva Battlefield 3:n neljäs lisäosa, Aftermath, julkaistaan PlayStation 3:lle huomenna. Julkaisun kylkeen on ajoitettu laajahko pelipäivitys, jonka on määrä viimein korjata PS3:a laajasti vaivannut input lag -ongelma.

Päivitykseen on sisällytetty myös lukuisia korjauksia ja aseiden tasapainotuksia. Täysi lista on luettavissa ohesta. Konsoleille järjestyksessään viides päivitys BF3:n moninpeliin julkaistaan huomenna tiistaina 27.11., PC:lle se...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 25.11.2012 15:25
kuva Eilen illalla huipentui myös DreamHack Winterin Battlefield 3 -turnaus. Finaaliin kovien sanojen ja otteiden saattelemana astellut lippu Xapso.fi kohtasi viimeisessä ottelussaan tutun vastustajan itänaapurista. lippu Epsilon.razer oli ulkopuolisten silmin finaalin ennakkosuosikki, mutta aiemman harjoitusmatsista saadun voiton perusteella lopputulos olisi voinut kääntyä kummin päin tahansa.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 23.11.2012 09:40
kuva Turnauspelinä yleensä harvemmin tavattu Battlefield 3 on kenties isänmaallisista syistä jälleen mukana DreamHack Wintereillä. Ihan sievällä 100 000 kruunun potilla kiillotettu 5vs5-turnaus on houkuttanut osanottajia Keski-Euroopasta, Venäjältä, Singaporesta ja Suomesta asti huolimatta siitä, että matsit pelataan omilla tietokoneilla.
...

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 20.11.2012 17:03
kuva Joko viimeaikainen ankara harkkaaminen on tuottanut tulosta, tai sitten olemme kompastuneet neliapilaan sateenkaarivyöhykettä ylittäessämme matkalla kultapadalle. Loputtomassa suossa rämpiminen EA:n uusien innovaatioiden ja erilaisten sääntökirjojen uumenista löytyvien pykälien kaatosateessa on viimein loppunut. Jalkamme ovat osuneet viimeinkin tukevalle maalle ja paskasade on loppunut.

Avaa uutinen ja kommentit
Battlefield 3 / 13.11.2012 08:30
kuva Battlefield 3:ssa on jälleen menossa Premium-tapahtuma. Koko viikon ajan sunnuntaihin asti pelataan pisteet tuplattuna kaikissa kartoissa rankatuilla palvelimilla. Jos et jostain syystä ole vielä saavuttanut korkeinta arvoa, on tässä tilaisuutesi harppoa rankeissa ylöspäin.

Tuplapisteaika päättyy sunnuntaina kello 12.00 Suomessa.

Avaa uutinen ja kommentit