StarCraft 2 / 22.08.2011 19:52
kuva WeMade Entertainment on tänään ilmoittanut lopettavansa heidän joukkueensa FOX:n 31.elokuuta.

Vuonna 2007 WeMade otti askeleen kohti virtuaaliurheilua, mutta viimevuonna yhtiö päätti keskittyä heidän alkuperäiseen suunnitelmaan, pelien kehittämiseen.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.08.2011 20:41
kuva StarCraft 2 -finaalissa kohtasivat korealaiset MC ja PuMa. Finaali oli paljon odotettu ja siitä muodostuikin hyvin eeppinen, vaikkakin PuMa voitti MCn suoraan 3-0. Finaalikaksikko nappasi rahapalkintojen lisäksi kutsun Hannoversissa järjestettäviin Season VI World Championshippiin. Pronssiottelussa kohtasivat lippu MaNa ja lippu Socke, jonka MaNa voitti tiukasti 3-2. Turnauksesta julkaistaan VoDit ja replayt. HD VoDit julkaistaan mahdollisimman nopeasti ja vapaat VoDit saapuvat 48h myöhemmin.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 19.08.2011 06:00
kuva Torstaina C- ja D-lohkojen jatkoonmenijät saatiin ratkottua. Lohkojen voittajat kohtaavat pudotuspelivaiheessa satunnaisesti arvotun, lohkonsa toiseksi sijoittuneen pelaajan. Lohkovaihe oli korealais- ja eurooppalaispainotteinen, kun taas esimerkiksi HuK esiintyi yllättävänkin kehnosti. Pudotuspeleihin selvinneet pelaajat ovat seuraavat: lippu MC, lippu SeleCT, lippu mOOnGLaDe, lippu MaNa, lippu Socke, lippu Empire.Kas, lippu PuMa ja lippu Nerchio. Varsinkin MaNa ja Nerchio olivat positiivisia yllätyksiä ja saakin nähdä, kuinka he pystyvät haastamaan korealaiset panosten kovetessa. Streamin puikoissa jatkavat edelleenkin Rotterdam ja MrBitter.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 18.08.2011 21:47
kuva Assemblyillä Suomen aivan kirkkaimmasta kärjestä lipsunut Santeri "Naama" Lahtinen jättää ranskalaisorganisaatio Virus Gamingin. Viruksella oli vielä hetki sitten useita suomalaisia pelaajia, nyt jäljellä on enää Samuli "elfi" Sihvonen. Naama liittyy uudehkoon suomalaiseen Fightline-joukkueeseen, jonka riveistä löytyy jo mm. Satiini ja Protosser.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 18.08.2011 02:47
kuva Suuren huomion vieneen DotA 2:n turnauksen lisäksi kölnissä taistellaan myös muissa peleissä. Mukana on tietenkin myös StarCraft 2, joka aloittaa Intel Extreme Mastersien kuudennen kauden. Mukana turnauksessa ovat 16 karsinnoista jatkoon päässyttä pelaajaa ja palkintopotti onkin mukavat 21 000 dollaria. Pelejä pääsee seuraamaan ESL TV:stä, johon on mahdollista ostaa myös HD passi, jos ilmaisien streamien laatu ei riitä. Selostajina toimivat Rotterdam ja MrBitter, sekä virailevina kommentaattoreina esiintyvät osa pelaajista.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.08.2011 14:17
kuva Starcraft 2 valiokunta on tehnyt yllättävän päätöksen, olla antamatta lupaa korealaisten pelaajien osallistua NASL:n toiseen kauteen.

Erimielisyyksiä on noussut matkakustannuksissa, palkinnoissa, jolloin joukkueet kuten oGs, TSL, StarTale ja monii eivät päässeet yhteisymmärrykseen NASL:n kanssa, vaikka NASL muutti budjettinsa sopivammaksi korealaisille heidän pyynnöstään.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.08.2011 02:35
kuva Global StarCraft II Leagueta pyörittävän GomTv:n sivut (www.gomtv.net) ovat ilmeisesti joutuneet krakkereiden hyökkäyksen kohteeksi. Käyttäjiä, jotka ovat tehneet oman käyttäjätunnuksen sivuille kehoitetaan vaihtamaan salasanansa mahdollisimman nopeasti, sillä käyttäjänimet ja salasanat olivat mitä ilmeisimmin vailla mitään asianomaista suojausta. Facebook tai twitter tilillänsä sivuille kirjautuneille asiasta ei kuitenkaan ole haittaa. Myös maksutapahtumat ja maksutiedot ovat turvassa PayPalin puolella. Virallista tiedoitusta GomTV:n puolelta asiasta ei ole vielä annettu.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 12.08.2011 20:57
kuva Tänään ja huomenna 8 Pohjois-Amerikan parasta pelaajaa taistelevat paikoista BlizzConiin. BlizzCon paikkojen lisäksi porkkanana pyörii 24 000 dollarin palkintopotti. Pelejä pääsee seuraamaan laadukkaasta streamista, jossa selostajina ovat Sean "Day9" Plott ja JP "itmeJP" McDaniel. Streamia pystyy kelaamaan edes- ja taaksepäin. VoDit peleistä julkaistaan myöhemmin. Pelaajat ovat seuraavat: lippu KiWiKaKi, lippu HuK, lippu TT1, lippu SeleCt, lippu dde, lippu IdraA, lippu Sheth ja lippu ostojiy.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 11.08.2011 03:16
kuva Korealainen Starcraft 2 -pelaaja lippu Jung-Hoon "MarineKing" Lee on voittanut CPL:n järjestämän turnauksen. Viime viikonloppuna pelatussa turnauksessa MarineKing näytti taitonsa voittaen lippu Kim "SaSe" Hammarin luvuin 3-0.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 06.08.2011 14:49
kuva Tänään pelataan huippu StarCraft 2:sta myös Puolan Varsovassa, kun Blizzard on kutsunut 8 Euroopan kärkipelaajaa kamppailemaan Euroopan mestaruudesta. Tapahtumassa pelataan World of WarCraftia ja StarCraft 2:sta, joiden yhteenlaskettu palkintopotti on huimat 52 000$! Rahapalkintojen lisäksi parhaat kutsutaan Global Battle.net Invitationaliin, joka järjestetään BlizzConissa, Anaheimissä. Kahdeksan kutsuttua pelaajaa ovat lippu White-Ra, lippu Nerchio, lippu Thorzain, lippu Socke, lippu Tarson, lippu Strelok, lippu Naniwa ja lippu Ret. Turnausta pääsee seuraamaan huippulaadukkaasta streamista, joka löytyy tämän linkin takaa. Selostajina ovat Ben "MrBitter" Nichol, Kevin "rotterdaM" van der Kooi, Joe "Joe" Miller ja Salome Soe "Soetchi" Gschwind-Penski. Ensimmäiset pelit ovat juuri alkamassa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 06.08.2011 04:46
kuva Asuksen Republic of Gamersin sponsoroiman StarCraft 2 -pääturnauksen lisäksi Assemblyillä kisataan myös toinen StarCraft 2 -kompo. Tällä kertaa panoksena on Suomen kovimman StarCraft 2 -pelaajan titteli ja samalla myös 2 paikkaa WCG Samsung 2011 finaalipeleihin, jotka pelataan tänä vuona Busanissa, Etelä-Koreassa. Mukaan turnaukseen on kutsuttu 16 Suomen kovinta StarCraft 2 -nimeä, joista varmasti löytyy halukkaita matkalle maailman StarCraft-mekkaan. Turnaus aloitetaan lohkovaiheella, josta jokaisen lohkon kaksi parasta pelaajaa etenevät pudotuspeliotteluihin. Pudotuspelit pelataan double-elimination systeemillä ja kaikki ottelut pelataan paras kolmesta kartasta. Tässä alustava aikataulu ja lohkojako:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 05.08.2011 04:10
kuva Assembly Summer 2011: ASUS ROG StarCraft 2 -turnauksen lohkovaihe saatiin eilen pelattua loppuun saakka. Kahdeksasta alkulohkosta kaksi parasta pelaajaa pääsivät mukaan turnauksen playoff-vaiheeseen. Kovasta kilpailijakaartista huolimatta kaksi suomalaistakin runnoi itsensä jatkoon, jatkoonpääsijät olivat eXelon-Welmu ja VirusElfi. Varsinkin VirusElfi aiheutti pienen yllätyksen kaataessaan Korean tähtipelaajan NaDan 2-1. Myöskään ilman draamaa ei turnauksen alkuvaiheesta selvitty, kun lippu BratOK ja lippu Stephano pistivät pelinsä ihan leikiksi, koska kumpikaan ei halunnut voittaa lohkoaan ja näin kohdata omassa lohkossaan toiseksi sijoittunutta lippu Seniä. Pudotuspeliparit ja niiden aikataulutus...

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 04.08.2011 22:10
kuva Heinäkuun Code S:n up & down-pelit on nyt pelattu, sekä MLG:n päätyttyä GSL August Code S:n lohkot on julkaistu.

MLG Anaheim-turnauksessa toiseksi sijoittunut lippuSeong Won "MMA" Munin ansaittua Code S -statuksensa, hän joutuu lohkoon kolmenkertaisen Code S -mestarin lippuJae-Duck "NesTea" Limin kanssa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 04.08.2011 04:46
kuva Suomen suurimmilla tietokonefestivaaleilla, Summer Assemblyillä taistellaan tietenkin myös StarCraft 2 -herruudesta. Asuksen sponsoroima turnaus on saanut useita hyviä pelaajia mukaan ja luvassa onkin kovatasoista kamppailua 15 000 euron palkintopotin voitosta. Mukana ovat mm. lippu DIMAGA, lippu MorroW, lippu Sen, lippu TLO, lippu SjoW, lippu HuK, lippu NaDa ja paljon muita. Torstaina lämmitellään lohkopeleillä, finaalien ja mestaruuden ratketessa perjantaina. Lohkovaiheessa pelit pelataan paras kolmesta kartasta -menetelmällä ja jatkoon menee kaksi lohkon parasta. Finaalivaihe pelataan single elimination -menetelmällä ja semifinaalit ja pronssi ja mestaruusottelut pelataan paras viidestä kartasta. Streamejä turnauksesta on luvassa useampikin kappale, penkkiurheilukansaa lämmittämässä ovat mm. TotalBiscuit ja dApollo.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 31.07.2011 17:37
kuva Kaksi päivää on Anaheimissä taisteltu sijoituksien puolesta niin pool playssä, kuin open bracketissakin. Turnaus on edennyt hyvin pitkälti ennakkosuosikkien tahdittamana ja korealaiset ovatkin vallanneet hyvät sijoitukset finaalipäivää ajatellen. Pienenä yllätyksenä ainakin allekirjoittanut pitää SeleCtin heikohkoa menestystä, vaikkakin Pool D on ollutkin hyvin vaikea lohko. Kuitenkin kaikki on vielä auki ja varmaa on vain se, että finaalipäivän ottelut tulevat olemaan huikean jännittäviä kamppailuita. Edellispäivien tapaan finaaliottelut selostetaan Day[9]:n, DjWheatin, Huskyn ja mr. Bitterin voimin. Seuraa, kuka kävelee kotiin 5000 dollarin pääpalkinnon kanssa! Tässä vielä kertauksena tulokset pool playstä ja finaalipäivän streami-aikataulut.

Avaa uutinen ja kommentit