StarCraft 2 / 03.10.2011 04:19
kuva Hyvin myöhäisen sunnuntai-illan tai aikaisen maanantai-aamun jatkeeksi Intel Extreme Masters tarjoaa huippu StarCraftiä. Tänään vuorossa ovat puolivälierät, joiden pelaajat ratkottiin eilen ja toissapäivänä pelatuilla lohkopeleillä. Mukana taistelussa 21 000 dollarin palkintopotista ovat vielä: lippu HasuObs, lippu DIMAGA, lippu elfi, lippu Strelok, lippu PuMa, lippu JYP, lippu RevivaL ja lippu IdrA. Yllätyksistä lohkovaiheessa vastasi lähinnä Suomen oma poika lippu Elfi, joka raivasi lohkonsa voittoon puhtaalla pelillä, vaikka vastassa olikin liuta kovia nimiä.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 02.10.2011 19:59
kuva Suomen Starcraft 2 -kansa saa taas suunsa makeaksi marraskuussa järjestettävien DigiExpojen yhteydessä. Jo elokuussa Summer Assemblyiltä tuttu ASUS ROG -turnaus tekee paluun Suomeen. Pohjoismaiden suurimmilla viihde-elektroniikan messuilla nähtiin viime vuonna yli 60 000 kävijää ja tänä vuonna kävijät pääsevät nauttimaan ensiluokkaisesta Starcraft 2 -turnauksesta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 01.10.2011 06:08
kuva Tänään alkava Intel Extreme Mastersin osakilpailu tuo taas huippulaahdukasta viihdettä StarCraft 2:n ystäville. 12 toistaan kovempaa pelaajaa on tuotu Kiinan mantereelle taistelemaan 21 000 dollarin palkintopotista. Suomalaisten iloksi, mukana on myös lippu elfittaja, jonka lohko C tosin näyttää hirvittävän kovatasoiselta. Helppoja lohkoja tässä turnauksessa ei olekkaan, kun maailmantähdistä mm. lippu PuMa, lippu Dimaga, lippu IdrA, lippu Jinro ja lippu Strelok ovat mukana. HD streamia ei tällä hetkellä ole valitettavasti tarjolla, koska tapahtumapaikan internet-tarjoajan kanssa on ongelmia. Pelit näkee kuitenkin hyvin ilmaisesta, heikkolaatuisemmasta streamista. Tapahtumasta järjestetään myös restream, alkaen tänään kello 12:00. Tässä turnauksen lohkojaot ja alustava aikataulu:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 23.09.2011 09:04
kuva Korealainen Terran-pelaaja lippu Choi "Polt" Sung Hoon on päättänyt liittyä vahvistamaan Team SCV Life:n joukkuetta. Entinen Prime-pelaaja ilmoitti Code S ryhmäseremonioiden aikana, että hän liittyisi joukkueeseen, jonka jälkeen tarjouksia alkoi sadella. Polt kuitenkin päätty liittyä TSL:n riveihin keskusteltuaan TSL:n valmentajan Lee Woon Jae:n kanssa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 22.09.2011 11:44
kuva Yhdysvalloissa päämajaa pitävä organisaatio Complexity, on solminut sopimuksen ruotsalaisen Starcraft 2 -tähtipelaaja lippu Johan "Naniwa" Lucchesin kanssa. Vielä muutamia päiviä sitten Dignitaksen väreissä pelannut Naniwa, tuli tulokseen entisen organisaationsa kanssa, ettei sopimusta ole tarpeellista jatkaa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.09.2011 21:00
kuva ESWC on julkaissut tiedotteen koskien yhteistyötä GOMTV:n kanssa. Kyseinen yhteistyö mahdollistaa Korealaisten tähtipelaajien saapumisen ESWC 2011 -tapahtumaan, Ranskan Pariisiin. Lokakuun 21-25.päivä pelattava turnaus sisältää yhteensä 7 eri peliturnausta ja 200 000 $ palkintopotin, josta Starcraft 2:lla on yhteensä 66 000 $ summa jaossa parhaille.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 20.09.2011 19:10
kuva Hetken aikaa PTR:lla (Public Test Realmilla) testattavana ollut päivitys numeroltaan 1.4 on saapumassa myös virallisille pelipalvelimille. Kuten aikaisemminkin, päivitys saapui ensimmäisenä Aasian Battle.net-pelipalveluun, josta se saapuu Pohjois-Amerikan serverin jälkeen myös Eurooppaan. Sisällöltään päivitys sisältää useita viilauksia pelin balanssiin ja lisää kaivattuja ominaisuuksia, jonka avulla pelikutsujen ja yksityisviestien säätely on helpompaa. Myös custom-karttojen editorit ovat saaneet huikean määrän korjauksia. Katso mittava muutosloki alta:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 16.09.2011 20:35
kuva Syksyn pimetessä myös DreamHack on siirtynyt lämpöisemmille vesille. DreamHack SAPPHIRE AMD Valencia Invitational lämmittää lauantaina moniakin StarCraft 2 -faneja, kun DreamHackin vuoden 2011 kolmas virallinen turnaus pyörähtää käyntiin. Mukana on jälleen kerran 8 huikeaa pelaajaa; lippu IdrA, lippu HuK, lippu NaNiwa, lippu ThorZaIN, lippu DongRaeGu, lippu LucifroN, lippu Rain ja lippu Hero. Ennakkotiedoista poiketen, lippu Infi ei päässyt osallistumaan turnaukseen organisaationsa uudelleenmuodostuksen johdosta. Tapahtuman kiihkeitä otteluita selostavat loistava brittikaksikko Apollo ja TotalBiscuit, kun koko tapahtuman edistymisestä vastaavat, myös niin viihdyttävät, 2GD ja Hailey Bright.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 12.09.2011 13:55
kuva Suomalainen organisaatio Flai Gaming järjestää jo neljännen yhden illan Starcraft 2-turnauksen, jossa palkintona voittajalle on tarjolla Steelseries QCK-hiirimatto. Turnaus pelataan Single Elimination-tyylillä ja pelaajien maksimimäärä on huikea 256.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 12.09.2011 06:39
kuva Maanantai aamuyöllä ratkenneen Tietorauta Cupin voittajaksi on selvinny Terran-pelaaja Juha-Matti "Satiini" Bäckström. Finaalissa Satiini kohtasi Team Aceriin siirtyneen Protoss-pelaaja Samuli "elfi" Sihvosen, joka yllättäen kukistui finaaleissa numeroin 3-2.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 11.09.2011 10:24
kuva Yksi varmasti kuuluisimmista peliorganisaatioista fnatic on rekrytoinut legendaarisen RTS-pelaajan lippu Yoan "ToD" Merlon riveihinsä. Entinen Warcraft 3 -tähti, joka monen muun pelaajan tavoin siirtyi Stracraft 2:n pariin on uransa aikana voittanut BlizzConin sekä esiintynyt kahdesti WCG:n finaaleissa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 09.09.2011 09:07
kuva Suomen parhaimpiin Starcraft 2 -pelaajiin kuuluva Samuli "elfi-" Sihvonen on tehnyt ratkaisun jättää ranskalaisen organisaation, Virus Gamingin.

Elfi- on kertonyt lähdön syyksi huonon kommunikaation organisaation managereiden kanssa sekä vaikeudet varata lennot tulevaan IEM-turnaukseen.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 07.09.2011 09:07
kuva Syyskuun 17.päivä Dreamhack järjestää kutsuturnauksen Valenciassa, Espanjassa. Dreamhack on kutsunut turnaukseen tähtipelaajia kuten lippu coL.MVP.DongRaeGu sekä lippu Gregory 'IdrA' Fields, jotka ovat saaneet seuraajien suut hymyyn. Ja nyt he ovat julkaisseet viimeiset 3 kutsuttua osallistujaa jo valmiiksi huikeaan pelaajalistaan.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 06.09.2011 21:20
kuva Suomalainen peliorganisaatio Flai Gaming on lähiaikoina vahvistanut asemaansa Suomen Starcraft 2 -yhteisössä, rekrytoiden pelaajia sekä järjestämällä pienimuotoisia turnauksia.

Kolmen pelaajan joukkuetta tulee vahvistamaan 17-vuotias Zerg-pelaaja Joonas "Core" Kallio, joka viimeiseksi on nähty Summer Assembly 2011 WCG-karsinnoissa, sekä Tietorauta Cupissa, jossa hän onnistui pelaamaan itsensä finaaliin, missä hän pelaa 16 parhaan joukossa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 26.08.2011 11:27
kuva Tänä viikonloppuna StarCraft 2 -herruudesta taistellaan MLG Raleighissa, jonnekka on saapunut jälleen kerran mittava lineup kovan luokan pelaajia. 14 000 dollarin palkintopotin lisäksi Raleighissa jaetaan tietenkin myös MLG-pisteiden jakamista, jotka vaikuttavat MLG-Rankkiin ja siten MLG-finaalikutsuihin. Kovien pelaajien lisäksi MLG tarjoaa huippuviihdettä, sillä mikrofonien takana häärivät tutut ammattilaiset. Punaisen streamin valtaavat lippu Tasteless sekä lippu Artosis, Sinisessä streamissa viihdyttävät lippu Husky, lippu Day[9], sekä lippu JP McDaniel. Paikalle on saapumassa myös Irene-myrsky, joka saattaa vaikuttaa turnaukseen viivästyksillä ja muilla teknisillä ongelmilla. Toivokaamme kuitenkin, ettei.

Avaa uutinen ja kommentit