StarCraft 2 / 09.11.2011 04:38
kuva StarCraft 2:n uusin päivitys on saapunut jo Kaakkois-Aasian pelipalvelimille. Kuten muidenkin päivitysten kanssa, Kaakkois-Aasian jälkeen saman käsittelyn saavat Amerikan ja sen jälkeen Euroopan pelipalvelimet. Kuten versionumerosta saattaa arvata, päivitys on pienimuotoinen, sen viilaten muutamia pelin ominaisuuksia ja balanssia hieman. Protossien päivitykset halpenevat ja Terranin EMP-kranaatti menettää tehoansa. Lue täysi muutosloki alta!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 03.11.2011 06:49
kuva Myös Suomen maaperällä päästään nauttimaan todellisesta StarCraft 2 -taidosta, kun ASUS ROG, eli Republic of Gamers, järjestää DigiExpoilla pelattavan kutsuturnauksen. Mukaan turnaukseen on kutsuttu maailman ehdottomia kärkipelaajia, mukana ovat lippu HuK, lippu Elfi, lippu Dimaga, lippu SeleCT, lippu IdrA, lippu SjoW, lippu White-ra ja lippu Ret. Turnaus pelataan perjantain ja lauantain aikana ja on nähtävissä livenä niin Helsingin Messuksekuksessa, kuin internetissäkin, TotalBiscuitin twitch.tv -kanavalla. TotalBiscuitin lisäksi äänessä on toinen brittien selostajatähti Apollo.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 24.10.2011 20:33
kuva Pelihiiri, hiirimattoja sekä kuulokkeita valmistava Zowie järjestää naisille kohdistetun Starcraft 2 -turnauksen, joka kantaa nimeä Zowie Divina. Turnaus ottaa paikkansa 11-13.Marraskuuta Taicang Cityssä, Kiinassa ja Zowien lisäksi turnauksen yhteistyökumppanina toimii BenQ. Turnaukseen on kutsuttu 6 naispelaajaa, jotka ovat todistaneet ottavansa pelaamisen ammattimaisesti ja ovat näyttäneet suurta omistautumista sekä kehitystä pelaamisen suhteen.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.10.2011 20:42
kuva Tänä viikonloppuna Blizzard-faneja hellitellään, kun BlizzCon tarjoaa kaikille World of Warcraftin, Diablon ja StarCraftin ystäville uutta tietoutta tulevista muutoksista peleihinsä. Esillä on tietenkin myös StarCraft 2:n Heart of the Swarm -lisäosa. Viime viikkoina Blizzard on lämmitellyt StarCraft 2 -pelaajia uusien yksiköiden siluetti-kuvilla, mutta nyt BlizzConin alettua kaikki uudet yksiköt ovat tulleet tietoon. Kaikki racet saavat 3 uutta moninpelissä käytettävää yksikköä ja ne näyttävält tältä:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.10.2011 15:49
kuva Viikonloppuna Anaheimin valtaa BlizzCon 2011 -tapahtuma, josta tullaan näkemään huikea Starcraft 2 -turnaus, sekä GSL October -finaalit. 16 pelaajaa, jotka suoriutuivat karsinnoista tulevat taistelemaan $85.000 palkintopotista.

Turnauksessa tulaan näkemään nimekkäitä pelaajia, kuten pelätty korealainen Zerg lippu NesTea, ruotsalainen protoss-pelaaja lippu NaNiwa sekä Code S-mestari lippu Mvp.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.10.2011 15:28
kuva Tänään viikonloppuna Pariisissa pelattava ESWC Grand Final -tapahtuma tarjoaa jälleen kerran viihdettä huippu-StarCraft 2:sta kiinnostuneille. Mukana turnauksessa on 48 pelaajaa ja lista pullistelee huippunimistä, mukana ovat mm. lippu MarineKing, lippu Stephano, lippu MC, lippu Strelok ja lippu IdrA. Turnaukseen on lähtenyt myös lippu elfi, joka aloittaa taistelunsa lohkosta numero 8. Palkintopotti on huimat 66 000$ ja streameja turnauksesta löytyy usealla eri kielellä. Englanniksi tapahtumasta selostaa TotalBiscuit ja Khaldor.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 18.10.2011 05:35
kuva Vihdoin ja viimein myös Protossin pelaajia lämmitellään uudella unitilla StarCraft 2:n Facebook-seinällä. Edellisten kuvien tapaan, myös tämä kuva on siluetti. Mielenkiintoisen tästä unitista tekee se, että yksikkö on luultavimminkin jokin Stargatesta tuleva, sillä ainakaan mitään jalkoja yksiköllä ei näyttäisi olevan. Ainoa annettu "vihje" kuuluu Facebook-seinällä näin: "It's time for a small taste of an upcoming protoss force in StarCraft II: Heart of the Swarm. How do you envision this enigmatic unit serving Aiur?" Tämä on viimeinen siluettikuva yksiköistä ja ne tullaan luultavimminkin paljastamaan kokonaan BlizzConissa ensi viikonloppuna. Miltä yksikkö sinun mielestäsi näyttää? Katso kuva täysikokoisena alta!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 14.10.2011 18:24
kuva Tänään alkaa myös toinen hurja taistelu ykköspaikasta, kun MLG Orlando käynnistyy rapakon takana. Vaikka samaan aikaan järjestetään IEM NY, niin huippulaadukkaita pelaajia löytyy tietenkin myös MLG:stä. Mukana on IPL3:n voittaja lippu Stephanon lisäksi mm. lippu TLO, lippu HuK, lippu MC, lippu HerO, lippu IdrA, lippu MarineKing ja lippu BoxeR. Tuttuun tapaan, MLG:llä on tänä vuonna 2 eri streamia, joista tulee samanaikaisesti eri StarCraft 2 matseja. Streamien takana häärivät tutut nimet, Tasteless, Artosis, Day[9], djWheat, Husky ja JP McDaniel. Näiden lisäksi Orlandoon on tuotu uutuutena 2 lisästreamia MLG League membereille, joiden puikoissa häärivät uudet selostajatulokkaat, Adebisi, Nerski, Tumba ja Robin.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.10.2011 19:54
kuva Tosipelit alkavat jo tänään Comic Coneilla, New Yorkissa, kun lauma maailman kovimpia StarCraft 2 -pelaajia kohtaavat IEM Season VI:n kolmannessa osakilpailussa. Suomalaisittain kilpailu on mielenkiintoinen, kun lippu elfi taisteli itsensä mukaan karsintaturnauksen. Ennaltakäsin NewYorkin lohkon pitäisi olla Guanzgzhouhun verrattuna helpompi, joten myös tästä turnauksesta odotukset ovat varmasti korkealla. Muita merkittäviä osaanottajia on huikea lista, kun kiertueelta löytyvät mm. seuraavat tähdet: lippu SjoW, lippu Killer, lippu DongRaeGu, lippu Strelok ja lippu FruitDealer. Pelit alkavat lohkovaiheella, josta kaksi parasta pääsevät jatkopeleihin. Lohkojako ja aikataulu ovat seuraavanlaiset:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 11.10.2011 00:20
kuva Hieman alle viikko sitten uutisoimme Terranin tulevasta yksiköstä. Tänään esittelyssä on Zergin uusi, Heart of the Swarmin mukana tuleva yksikkö. Edellisen kuvan tapaan, myös tämä kuva on vain siluetti, joten aivan kaikkea ei vielä paljasteta. Tähän mennessä mitään paljastuksiakaan ei ole tehty, joten yksikön toiminta jää vielä täysin arvailujen varaan. Miltä yksikkö sinun mielestäsi näyttää? Katso kuva täysikokoisena alta!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 07.10.2011 04:44
kuva Tänään alkanut IGN ProLeague 3:n finaalitapahtuma on juuri käynnissä! 8 kutsuttua ja 8 online-karsinnoilla karsittua pelaajaa taistelevat 100 000 dollarin palkintopotista. Mukana on aivan uskomaton line-up, kun pelaamassa ovat mm. lippu Stephano, lippu HuK, lippu BoxeR, lippu MC, lippu Ret, lippu Strelok, lippu IdrA ja lippu White-Ra. Pelit alkavat lohkovaiheella, jossa ratkotaan pelaajien seedit itse championship brackettiin. Samalla kamppaillaan 1000 dollarin porkkanasta, jonka saa voittamalla lohkonsa. Toiseksi sijoittunut palkitaan 500 dollarin palkinnolla. Tämän lisäksi Championship Brackettiin otetaan 16 kilpailijaa ratkotaan avoimesta turnauksesta (Open Bracket), joka pelataan Double-elimination playoffeilla. Turnausta pääsee seuraamaan IGN:n tuottamasta huippulaadukkaasta seurantaportaalista, tämän linkin takaa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 07.10.2011 04:24
kuva Tänään Andongissa, Etelä-Koreassa alkaa IeSF:n World Championship -turnaus. Turnaukseen on karsittu ympäri maailmaa ja myös Suomesta paikalle taistelemaan kunniasta ja 9500euron pääpalkinnosta on lähetetty Suomen karsintojen voittaja, lippu elfittaja. Valitettavasti turnauksesta ei tule mitään englannin kielistäkään cästiä, joten otteluja ei pääse seuraamaan suorana. Myös osanottaja-kanta ei ole paras mahdollinen, koska IGN:n järjestämä IPL 3:n finaalipelit pelataan samana viikonloppuna. Mukana ovat kuitenkin mm. lippu elfittaja, lippu SjoW, lippu GoOdy ja lippu Grubby.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 06.10.2011 16:50
kuva Tämän vuoden joulukuussa tärähtää, kun GOMTV kutsuu kaikki vuoden kovimpien turnauksien voittajat kilpailemaan Blizzard Cupin voitosta. Mukaan mahtuu 10 vuoden suurinta nimeä, kun kutsut tehdään GSL:n rankingin ja turnausvoittajien perusteella. Palkintopotti tässä huipputasoisessa turnauksessa on myös kovaa luokkaa, kun palkintojen yhteenlaskettu summa on 68 000 000 korean wonia, eli noin 43 000 euroa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 05.10.2011 18:10
kuva Blizzard on antanut vinkkejä uudesta Terran-yksiköstä, joka tulee StarCraft 2:n ensimmäisen lisäosan, Heart of the Swarmin myötä. Facebookin kautta Blizzard julkaisi ensimmäisenä siluetti-kuvan ja myöhemmin Blizzardin adminit ovat jakaneet foorumeilla lisäinfoa kyseisestä yksiköstä, joka tullaan näkemään myös moninpelissä. Foorumipostausten perusteella voimme päätellä, että lisää yksikköpaljastuksia on tulossa ja ne sijoittuvat lopulta luultavastikkin BlizzConiin, joka pidetään 21.-22. Lokakuuta. Katso kuva ja vihjeet alta! Lisää kuvia HotSista löytyy Facebookista.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 04.10.2011 21:08
kuva Intel Extreme Mastersin kuudennen kauden toinen pysäkki Guangzhoussa, Kiinassa saatiin tänään päätökseen. Finaalissa kohtasivat SC2:n pahapoika Greg "IdrA" Fields ja turnauksen superyllättäjä, Suomen Samuli "elfi" Sihvonen. elfin hieno turnaus päättyi valitettavasti tappioon finaalissa, kun USA:n ylpeys onnistui viemään voiton luvuin 3-1. elfi tarjosi kuitenkin kovan vastuksen lohkovaiheessa pöllyttämälleen idralle ja esitti omaavansa omaperäisiä taktiikoita, vieden toisen kartan nimiinsä mielenkiintoisella phoenix + warp prism -taktiikalla.

Avaa uutinen ja kommentit