StarCraft 2 / 25.01.2012 21:19
kuva Viimeaikoina on ollut jonkin verran keskustelua siitä, painottaako Blizzard liikaa propelaajien kuulemiseen, kun puhutaan StarCraft 2:n tasapainotuksesta ja kehittämisestä. David Kim haluaa kuitenkin selvittää asioita ja vakuuttaa, että kuuntelee myös pelaajayhteisöä pelin kehittämisen suhteen. Samalla Kim päätti vastata useisiin kysymyksiin, jotka ovat nousseet esille eri pelaajayhteisöissä.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 19.01.2012 13:10
kuva Intel Extreme Mastersin kuudes kiertue on saapunut tänään Ukrainan Kieviin, kun ensimmäiset StarCraft 2 -ottelut ovat alkamaisillaan tällä hetkellä. Kiertueen neljäs etappi tarjoaakin yhteensä 93 000 dollaria palkintorahoja, joista 21 000 jaetaan StarCraft 2 -turnausekssa. Kuten tavallista, turnaus on täynnä huippupelaajia, kuten lippu HerO, lippu NaNiwa, lippu Kas, sekä lippu MMA. Turnausta pääsee seuraamaan ESL.TV:stä ja selostajina häärivät Bitterdam, dApollo, sekä kaikkien rakastama TLO.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 14.01.2012 14:56
kuva Tänä viikonloppuna pelataan StarCraft 2:sta muuallakin kuin LanTrekeillä, kun TotalBiscuitin luotsaama SHOUTcraft Invitational 4 pelataan. Internetin välityksellä pelattavaan turnaukseen on kutsuttu kahdeksan huippupelaajaa, jotka on jaettu kahteen eri "kuolemanlohkoon". Tällä kertaa kaikki pelaajat ovat eurooppalaisia ja mukana onkin kovia nimiä kuten lippu Stephano, lippu Grubby, lippu Socke ja lippu DarKForcE. Pelit cästätään TotalBiscuitin ja dApollon selostamina, joten viihtyvyys ruudun ääressä on taattua. Ensimmäiset lohkopelit ovat jo käynnissä, joten suuntaa TotalBiscuitin äärelle!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 10.01.2012 21:43
kuva Pikkuhiljaa jo tavaksi muotoutunut Asus Republic of Gamersin tukema Starcraft 2-turnaus pelataan myös helmikuussa järjestettävillä Assembly Wintereillä. Huikeasta 20 000 dollarin palkintopotista kutsutaan taistelemaan 32 pelaajaa, joten turnauksen uskoisi houkuttelevan monia huippupelaajia. Kutsut lähetetään hakemusten perusteella ja hakuaikaa onkin tammikuun loppuun saakka. Odotettavissa lienee kuitenkin jo aikaisempien turnauksien mestareiden (lippu DIMAGA, lippu IdrA, lippu Ret) paluu Suomeen?

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 05.01.2012 14:29
kuva Vuodenvaihteen jälkeinen ensimmäinen huipputurnaus ajoittuu tälle viikonlopulle, kun Dennis "Take" Gehlen on kutsunut 32 tähtipelaajaa kotistudiollensa kilpailemaan turnauksen voitosta. Mukana on kovia nimiä, kuten lippu ThorZain, lippu MarineKing, lippu DIMAGA, lippu Stephano, sekä lippu Naama, joka voitti paikkansa Euroopan karsintaturnauksesta. Selostajina toimivat RotterdaM, MrBitter ja Take, kun myös pelaajat osallistuvat selostukseen vuorollaan, aikaisempien Homestory cuppien tavoin.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 03.01.2012 18:38
kuva eSaharan yksi tähtipelaajista, suomalainen Santeri "Naama" Lahtinen lähtee Etelä-Koreaan harjoittelemaan, josta onkin tullut yleinen tapa ammattilais-StarCraft 2 -pelaajien keskuudessa. Pitkä aika sitten StarCraft-mekaksi muodostunut Etelä-Korea tarjoaakin ylivoimaisesti parhaat harjoittelumahdollisuudet, sillä vastukset ovat maailman huippuja. Naaman mukana eSaharasta lähtee joukkuekaveri Andrei "DeathAngel" Nodea, jonka kanssa he sijoittuvat harjoittelemaan ProS-joukkueen kanssa. Näin Naama kommentoi siirtoaan eSaharan sivuilla:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 17.12.2011 20:49
kuva StarCraft 2:n suurin ja kaunein liiga GSL jakoi tänään tunnustusta vuoden 2011 parhaille. Palkintoja jaettiin mm. parhaille pelaajille, parhaalle valmentajalle ja eniten vuoden aikana kehittyneelle. Myös vähemmän totisia palkintoja jaettiin, mm. baby-face ja tuotantokuningas -palkinnot löysivät omistajansa. Myös GSL:n englanninkielisen streamin selostajakaksikko Nick "Tasteless" Plott ja Dan "Artosis" Stemkoski saivat tunnustusta erikoispalkinnon muodossa. Eniten pystejä kantoi kotiin Incredible Miraclen Lim "NesTea" Jae Duk, joka ainoana nappasi komeat kolme pokaalia. Osa valinnoista suoritettiin yleisöäänestyksellä ja osan valitsi itse GSL.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 02.12.2011 22:58
kuva Useina perättäisinä viikonloppuina on nähty huipputurnauksia StarCraft 2:n merkeissä, eikä tämäkään viikonloppu tee siitä poikkeusta, kun North American Star Leaguen toisen kauden finaalitapahtuma pärähtää käyntiin. Takana on pitkä kausi, josta 16 parasta pelaajaa on kutsuttu finaaleihin. Mukana ovat mm. Dreamhack voittaja Liquid`HerO, Asus ROG voittaja IdrA, MLG Orlando voittaja HuK ja tietenkin paljon muita huippunimiä. Myös MorroW tekee paluun parrasvaloihin, kun ruotsalainen huippulupaus taistelee Ruotsin lipun kunniasta ThorzaINin kanssa. Turnaukset näkyvät tietenkin myös internetistä ja myös selostamassa on huippunimiä, kun lavalle astelevat Day[9]:n johdolla djWHEAT, -orb-, Husky, Gretorp, Diggity, RotterdaM, MrBitter ja TheGunRun. Turnauksen alku pelataan paras single-eliminationina ja paras viidestä kartasta, kun semifinaaleista lähtien pelataan paras seitsemästä kartasta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 26.11.2011 10:56
kuva Kolmen päivän StarCraft 2 -puristus huipentuu tänään, kun Dreamhackin turnauksessa pelataan finaalipelit. Kahden lohkovaiheen jälkeen jäljellä ovat vain 16 parasta pelaajaa, jotka on sijoitettu single elimination -pudotuspeleihin. Päivä 2 tarjosi yllätyksiä, kun turnauksesta tippuivat mm. ennakkosuosikit lippu IdrA, lippu Stephano ja lippu SjoW. Valitettavasti myös lippu Elfin matka katkesi toiseen lohkovaiheeseen, mutta lippu Naama jatkaa taisteluja Suomen lipun puolesta. Ensimmäisessä pelissä Naama kohtaa Ukrainan White-Ra:n.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 25.11.2011 12:11
kuva Taistelu StarCraft 2 -voittajan tittelistä Dreamhackeilla kiihtyy tänään, kun vuorossa on toinen lohkovaihe. Eilen 64 pelaajasta karsittiin 32 pois ja lopputulokset olivatkin suhteellisen odotetut. Ennakkosuosikit pitivät pintansa hyvin, eikä turnauksesta ainakaan vielä voi nostaa ketään yllättäjäsuosikkia. Suomalaisista jatkoon pääsivät Efli ja Naama. Tänään pelattavasta lohkovaiheesta ratkotaan 16 pelaajaa huomiseen finaali- ja pudotuspelivaiheeseen.

Tänään lohkot ovat siis selkeästi haastavempia, kuin vain parhaista parhaat ovat jäljellä. Lohkossa A nähdään samontein "Team Kill", kun joku kolmesta Evil Geniusesin pelaajista joutuu tippumaan, eivätkä taistelut lopu siihen. Lohkosta B löytyy BlizzCon NA -karsintojen voittaja, viimeisimmän MLG:n 2. sijoittunut ja huikeaa virettä ja voittoputkea näyttänyt...

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 24.11.2011 11:39
kuva Tänään alkaa yksi vuoden odotetuimmista turnauksista, kun naapurimaamme Jönköpingissä aloitetaan taistelu StarCraft 2 -herruudesta. Kuten aikaisemmissakin Dreamhackin turauksissa, pelaajalineup on aivan uskomattoman kova, joten turnauksesta tuleekin ehdottomasti yksi vuoden kovimmista StarCraft 2 -turnauksista. Pelaajista mukana ovat mm. lippu HuK, lippu White-ra, lippu DongRaeGu, lippu Stephano, lippu PuMa, lippu SjoW, sekä tietenkin Suomen kärkinimet lippu Naama, lippu Fuzer ja lippu Elfi. Dreamhackin tapaan, myös tuotanto on huippulaatuista, kun mikrofonin taakse astelevat Day[9], Mr. Bitter, TotalBiscuit, Tasteless, Artosis ja Apollo.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 18.11.2011 19:24
kuva Tänä viikonloppuna MLG-kauden loppuhuipentuma, MLG Providence kokoaa parhaita StarCraft 2 -pelaajia taistelemaan tämän vuoden yhdestä kovimmista mestaruustitteleistä ja tietenkin myös huikeista rahapalkinnoista. Rahaa on jaossa huikeat 120 000 dollaria, joista voittaja nappaa taskuunsa mukavat 50 000. Kauden aikana pelaajat ovat keränneet pisteitä, joiden perusteella 16 parasta pelaajaa kutsuttiin suoraan Championship Brackettiin, kutsutut pelaajat olivat lippu HuK, lippu NaNiwa, lippu KiWiKaKi, lippu MC, lippu MMA, lippu Bomber, lippu SjoW, lippu SeleCT, lippu BoxeR, lippu PuMa, lippu Rain, lippu Idra, lippu Slush, lippu Ret, lippu DongRaeGu, sekä ruotsin Team Liquid edustaja lippu HayprO.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 10.11.2011 21:54
kuva MLG on julkaissu seuraavan Pro Circuit-turnauksensa pelaajalistan, joka pitää sisällään huikeita nimiä. Top 16 -listaan mahtuu muunmuassa lippu Idra, lippu HuK, lippu MC, lippu Boxer sekä lippu MMA. Kokonaisuudessaan tässä huikeassa tapahtumassa nähdään yhteensä 270 pelaajaa kilpailemassa voitosta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 10.11.2011 21:28
kuva Zowie Gearin järjestämä Zowie Divina -turnaus ottaa paikkansa nyt viikonloppuna Tacangissa, Kiinassa. Turnauksessa nähdään yksi suurimmista palkintopoteista naisten 1v1 -turnauksessa. StarCraft 2 -ottelut tulee katsojille juontamaan lippu KellyMILKIES.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 10.11.2011 10:22
kuva Nyt viikonloppuna kahdeksan Starcraft 2 -pelaajaa kokoontuu Berliiniin kilpailemaan $10,000 palkintopotista. Turnaukseen järjestettiin kaksi karsintaturnausta, joista Protoss-pelaaja lippu Grubby sekä Zerg-pelaaja lippu Ret onnistuivat hankkimaan itselleen paikan Battle in Berlin -tapahtumaan.

Avaa uutinen ja kommentit