StarCraft 2 / 10.05.2012 20:50
kuva Dreamhack on juuri julkistanut seuraavan StarCraft 2 -osakilpailunsa, joka tullaan pelaamaan kesäkuun 16.-18. päivä kesä-Dreamhackeilla Jönköpingissä Ruotsissa. Palkintopotti on kasvanut edellisestä turnauksesta ja turnaus laajentunut kolmepäiväiseksi. Osallistujamäärä tulee olemaan samat 128.

Turnaus tullaan pelaamaan melkein samalla formaatilla kuin edellinenkin EIZO Open: Stockholm. Alussa on kolme neljän pelaajan lohko-osuutta, joista kaksi parasta etenee aina seuraavalle tasolle. 16 pelaajan playoffeista aina semifinaaleihin asti tullaan pelaamaan single elimination BO3 -tyylillä....

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 04.05.2012 22:26
kuva Oulussakin osataan. Pohjois-Suomen omassa LAN-tapahtumassa Vectoramassa tullaan pelaamaan tänä vuonna korkeatasoista StarCraft 2:sta 8.-9. kesäkuuta Ritaharjun koululla 1500 dollarin (1125 ¤) palkintopotista. Voittaja tulee saamaan myös kutsun ASUS ROG Summer 2012 -turnaukseen Assemblyille. Turnaus järjestetään yhteistyössä Jimm's PC Storen ja Peliliigan kanssa. Osallistujia mukaan mahtuu maksimissaan 32 pelaajaa ja osallistuminen kustantaa pääsylipun eli 20 euron verran.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 23.03.2012 14:05
kuva Finnish Team League pyrkii herättelemään Suomen StarCraft 2 -skeneä uudemman kerran. Aluksi oli tarkoituksena saada aikaan kotimainen joukkueliiga, johon ei kuitenkaan löytynyt montaa osallistujaa. Tällä kertaa FTL yrittää uudelleen ja aikoo järjestää huhtikuussa avoimen soololiigan halukkaille suomalaisille pelaajille.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 16.03.2012 12:18
kuva Peliorganisaatio Fnatic on ilmoittanut uusimmasta hankinnastaan, harjoittelutalosta. Etelä-Koreassa sijaitsevasta talosta ei ole vielä tullut suurempia yksityiskohtia, ainoastaan yksi sävytetty kuva on julkaistu. Viimeaikoina Starcraft 2 -pelaajahankintoja tehnyt fnatic on kovasti yrittänyt nousta Starcraft 2:n kärkinimiksi, joten harjoittelutalon hankinta on ainoastaan luonnollinen ratkaisu.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 15.03.2012 15:24
kuva Dustin Browder tiedottaa Battle.netissä StarCraft 2:n 1.5-päivityksestä, joka tulee olemaan pelille ilmeisesti merkittävin päivitys. Lukuisten parannusten ja korjauksien lisäksi päivityksen mukana tulee uusi Arcade-ominaisuus, joka tulee tarjoamaan muokatuille peleille tukea ohjeistuksiin, arvointiin ja monia muita yhteisötoimintoja. Lisäksi käyttöliittymä ja muokkaustyökalut saavat kasvojenkohotusta lukemattomilla parannuksilla.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 06.03.2012 09:34
kuva Intel Extreme Mastersien kuudes kausi on tulossa päätökseensä, kun koko kauden finaalitapahtuma on juuri tällä hetkellä käynnistymässä Saksan Hannoverissa. Mukana taistelemassa kauden voitosta ja huikeasta 83 000 dollarin palkintopotista on 24 huippupelaajaa, kun Suomen toivon lippu Elfin lisäksi pelaamassa ovat mm. lippu MC, lippu IdrA, lippu PuMa, lippu SeleCT ja paljon muita! Pelejä voi seurata streameista, joissa selostajina ovat MrBitter, Rotterdam, dApollo ja Kaelaris.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 02.03.2012 16:13
kuva Ruotsalainen Starcraft 2 -pelaaja lippu Jeffrey "SjoW" Brusin ja Team Dignitaksen tiet ovat erkaantuneet. SjoW:n sopimuksen päätyttyä eivät osapuolet löytäneet yhteistä säveltä, joten sopimusta ei uusittu.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 26.02.2012 00:15
kuva Hetki sitten saatiin Asus Republic of Gamersin tukema Assembly Wintereiden StarCraft 2 -turnaus päätökseen huikean finaalitaistelun jälkeen. Päivän pudotuspelien loppumetreillä finaalissa kohtasivat "Forgeiner Hope":ksikin kutsuttu lippu Stephano ja vakuuttavia otteita finaalipäivänä esittänyt Team SCV Lifen lippu Polt.

Finaalisarjassa Stephano osoitti, minkä takia häntä arvostetaan myös Koreassa hyvin korkealle, kun hänen ratkaisunsa ja peliliikkeensä olivat uskomattoman hyviä. Polt kuitenkin taisteli todella tehokkaasti kaikilla joukoillaan ja niiden sijoittuminen oli aivan omaa tasoansa. Useat ottelut näyttivät mid gameen mentäessä kääntyvän Stephanon eduksi, mutta Polt onnistui taistelemaan hyvin Stephanon ekonomiaa...

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 25.02.2012 01:29
kuva Pitkän päivän päätteeksi kaikki StarCraft 2-pelit saatiin kunnialla päätökseen myös Helsingin Kaapelitehtaalla. Suomalaisista jatkoon pääsivät Welmu ja Elfi, joiden ajatuksia ensimmäisestä päivästä voikin kuunnella heidän haastatteluistaan. Turnauksen ensimmäinen päivä olikin täynnä tiukkoja pelejä ja jännittäviä tilanteita, eikä yllätyksiltäkään vältytty. Seuraavaksi turnauksen luonne muuttuukin raa'aksi, kun single-elimination pudotuspelit alkavat. Kuten ensimmäisenäkin päivänä, pelit streamataan ja selostamassa ovat ihanat TotalBiscuit, dApollo, Khaldor ja MrBitter. Lue miltä ensimmäiset pudotuspeliparit vaikuttavat ja seuraa turnauksen edistymistä Gaming.fi:stä!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 24.02.2012 23:45
kuva Tänä viikonloppuna huippu StarCraft 2:sta pelataan myös rapakon takana, kun MLG järjestää Winter Arena -nimellä kulkevan kutsuturnauksen. Turnauksen 26 000 dollarin palkintopotti houkuttelikin useita huippupelaajia ja mukana ovatkin MLG Providencen kärki, sekä karsinaturnauksien parhaimmisto. Suurimpia nimiä ovatkin mm. lippu IdrA, lippu HuK, lippu MC, lippu DongRaeGu, lippu Nestea ja lippu MarineKing. Huipputasoisten pelaajien lisäksi viihdyttämisestä mikrofonien takana vastaavat Tasteless, Artosis, djWHEAT, sekä Blizzardin oma Rob Simpson. Valitettavasti tästä herkusta joutuu kuitenkin maksamaan 20$, sillä streamit ovat maksullisia. Tällä hinnalla on kuitenkin mahdollista saada 5 HD tason streamia ja VoDit, tarkemmat tiedot löydät maksusivulta. Streameista maksanut voi seurata pelejä täältä.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 23.02.2012 19:08
kuva Asus tuo maailman huiput StarCraft 2 -pelaajat Suomeen, kun huomenna Assembly Wintereillä käynnistyvä Asus Republic of Gamers StarCraft 2 -turnaus alkaa. Mukana turnauksessa on huipputähtiä maailmalta, joita haastamaan on kutsuttu myös Suomen parhaita pelaajia. Kehissä ovat mm. lippu HerO, lippu Moon lippu White-Ra, lippu Stephano, lippu Satiini ja paljon muita! Turnauksen selostamisesta vastaavat Euroopan huiput, kun mikrofonien takana häärivät TotalBiscuit, dApollo, Khaldor ja MrBitter.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.02.2012 13:06
kuva Yhdysvalloissa päämajaansa pitäneen Team Reign:n suljettuaan ovensa, jäi korealainen Starcraft 2 -pelaaja lippu Woo "Inori" Min Gyu kodittomaksi. Viikkoja kestäneiden neuvotteluiden jälkeen Team SCV Life onjulkaissut Inorin lisäyksen miehistöönsä.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 20.02.2012 23:21
kuva Team Menacen StarCraft 2 miehitys vahvistui eilen kun joukkue lisäsi Akash "MeteoRain" Singhin riveihinsä. Grandmaster tason Protoss-pelaaja siirtyy Menaceen Micronae Supremacy -joukkueesta. MeteoRain liittyy ensimmäisenä Protossina Menacen miehistöön kahden Zerg-pelaajan rinnalle.

MeteoRainin mietteitä siirrosta voi lukea Menacen kotisivuilta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 20.02.2012 18:58
kuva Viikonloppuna on järjestysvuorossa Talvi-Assemblyt Helsingissä. Mikäli et ole suuntaamassa pääkaupunkiseudulle, on sinulla silti mahdollisuus seurata ASUS ROG StarCraft 2 -turnausta yhdessä muiden pelistä ymmärtävien kanssa.

Urheilulähetyksistään tunnettu tamperelainen Pub Höyry laajentaa tarjontaansa viikonlopun ajaksi eSportsin puolelle, kun suorana näytetään perjantain ja lauantain ajan Assembly Winterin SC2-turnauksen otteluita. BarCraftaamisena tunnettua tapaa seurata StarCraft 2 -matseja kera juoman ja ruoan kokeillaan näin tiettävästi toista kertaa Suomessa.

Pub Höyry löytyy Tampereen keskustan Siperia-liikekeskuksesta. BarCraftaajillä...

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 12.02.2012 22:18
kuva Kaikki lautapelien ystävät ahoi. Blizzard on julkistanut suuret suunnitelmansa seuraavasta StarCarftista - nimittäin lautapelistä. Hasbron ja Blizzardin yhteistyöstä syntyy RISK: StarCraft. Kyseinen versio ei tule muuttamaan RISK:in sääntöjä tai sisältöä kovin dramaattisesti, mutta antaa hyvän tekosyyn tutustua klassiseen pahvistrategiaan.

Avaa uutinen ja kommentit