StarCraft 2 / 07.04.2010 21:56
kuva StarCraft II: Wings of Libertyn beta on päivittymässä jo kahdeksannen kerran. Tällä kertaa aiemmin Marauderin mukana valmiiksi tullut passiivinen Concussive Shells -taito on muutettu ostettavaksi päivitykseksi, joka maksaa 100 mineraalia ja 100 kaasua. Päivityksen voi ostaa Tech Labista ja sen tutkiminen kestää 80 sekuntia. Tämän jälkeen Marauderin ammukset hidastavat vastustajien yksiköitä normaaliin tapaan. Thorin ja Siege Tankin rakennusaikoja on lyhennetty ja Zergin Roacheja heikennettiin jälleen. Lisäksi Zergin Hydraliskien kestävyyttä vähennettiin.

Lue päivityksen kaikki tiedot alempaa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 03.04.2010 19:46
kuva Gaming.fi StarCraft II -betaturnaus on saatu päätökseen. Tahdomme kiittää kaikkia turnauslähetyksiä seuranneita sekä erityiskiitos osallistujille. Turnauksen voittajaksi selviytyi naama (Terran) voittaen finaalissa Trixin (Zerg) 2-0. Pronssipelit olivat Terran mirroreita Onvan ja Castin välillä, Onva osoitti paremmuutensa voittaen 2-0 ja ansaitsi näin kolmannen sijan. Onnittelut voittajille!

Turnauksen replaytiedostot ovat ladattavissa täältä! Toiveita? Kritiikkiä? Lähetä palautetta meille tästä.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 03.04.2010 17:02
kuva Gaming.fi StarCraft II -betaturnaus on nyt edennyt finaalivaiheeseen ja jäljellä ovat enää pronssi- ja finaalipeli. Pronssipelissä kohtaavat Onva (Terran) ja Cast (Random). Pronssipeli pelataan paras kolmesta -formaatissa, joka aloitetaan Desert Oasis -kartalla. Edellisen pelin hävinnyt päättää seuraavaksi pelattavan kartan. Finaali pelataan välittömästi pronssipelin jälkeen ja siinä kohtaavat Trixi ja naama.

Pronssipeli on alkamaisillaan juuri näillä hetkillä. Finaalit ovat katsottavissa Pararinin streamista selostuksen kera, jota katsomaan pääsee tästä!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 03.04.2010 12:45
kuva Gaming.fi StarCraft II -betaturnaus alkaa noin puolen tunnin kuluttua. Uutisesta on nähtävissä turnauksen pelaajalista. Gridissä olevat ajat ovat pelien ohjeellisia alkamisaikoja. Jos molemmat pelaajat ovat pelanneet edelliset pelinsä, seuraavan kierroksen pelit on aloitettava mahdollisimman nopeasti edellisen pelin päättymisestä myöhästymisten välttämiseksi. Huomaathan, että kaikenlainen tahallinen ja ilkikurinen viivyttely (esimerkiksi selvässä tappiotilanteessa Terranin rakennusten ilmaan nostaminen) on ehdottomasti kielletty.

Seuraa turnausta #sc2.fi @ Quakenet!. Pelejä mahdollisesti lähettävät streamit linkataan tähän uutiseen. Päästreami ja kakkosstreami selostuksen kera.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 01.04.2010 19:18
kuva Vastineeksi MBCgamen aloittamalle "Hyungjoon becomes a progamer" -sarjalle, joka seuraa pop-laulajan taivalta StarCraft-ammattilaiseksi, on OGN aloittanut oman StarCraftiin keskittyvän sarjan. "Nal_rA's Oldboy" seuraa pitkään eläkepäivillä olleen StarCraft-legendan, lippu Kang "Nal_rA" Minin taivalta, kun hän yrittää taas päästä Ongamenet StarLeagueen. Nal_rA, joka on kaksinkertainen OSL-mestari, kohtaa heti ensimmäisessä jaksossa suuren esteen, kun nykypäivän StarCraft-ammattilaiset ovat sitä mieltä, että hän ei millään saavuta tavoitettaan. Todistaako hän nykypäivän kärkipelaajat vääräksi? Seuraa sarjaa ja ota selvää!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 01.04.2010 18:37
kuva Lauantaina järjestettävän ensimmäisen Gaming.fi StarCraft 2 -turnauksen ilmoittautuminen sulkeutuu reilun 24 tunnin kuluttua kello 20:00 perjantaina. Ilmoittautuneita turnauksessa on uutisen kirjoitushetkellä 31 ja parhaille on luvassa palkinnoiksi tavarapalkintoja. Turnaus pelataan lauantaina 3.4 kello 13.30 eteenpäin siihen asti, kunnes finaalit on pelattu. Tärkeimmistä peleistä on luvassa nettistream, jonka osoitteen löydät näiltä sivuilta tai kanavalta #sc2.fi @ Quakenet, kun pelit ovat käynnissä!

Muistathan ilmoittautua välittömästi! Ilmoittautumaan pääset tästä!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 30.03.2010 23:00
kuva Blizzard jatkaa aktiivista linjaansa tekemällä jo seitsemännen päivityksen betaan, toisen viikon sisään. Tällä kertaa Terranin Bansheen kestävyyttä nostettiin ja Thorin ilmaan tekemää vahinkoa alennettiin, mutta tästä lähtien Thor tekee ns. splash-damagea. Lisäksi kaikkien rotujen staattiset puolustusrakennelmat tekevät tästä lähtien joko enemmän vahinkoa, ovat halvempia tai kestävämpiä. Mielenkiintoisiin muutoksiin lukeutuu myös se, että Psionic Stormin aluetta pienennettiin.

Lue loput muutoksista alempaa!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 27.03.2010 23:39
kuva Oletko mukana StarCraft 2:n betassa? Haluatko testata omat taitosi muihin suomalaisiin pelaajiin verrattuna tai pitää vain hauskaa hyvässä seurassa? Gaming.fi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden, sillä ensi viikon lauantaina (3.4.) järjestämme Suomen ensimmäisen StarCraft II -turnauksen. Hauskanpidon lisäksi tässä on tilaisuutesi selvittää todellinen osaamistasosi ja näyttää, kuka on Suomen paras SC2-pelaaja!

Turnauksen alkuvaihe pelataan Single Elimination -muodossa, jossa ottelun hävinnyt pelaaja tippuu jatkosta välittömästi. Välierät, pronssiottelu sekä finaali pelataan mallilla paras kolmesta ottelusta. Mukaan mahtuu korkeintaan 64 nopeiten ilmoittautunutta ja turnauksen kolme parasta palkitaan. Ilmoittautuminen tapahtuu kertomalla B.net-tunnus (nick.identifier) ja IRC-nick ilmoittautumisketjuun, jonka löydät tämän uutisen lopusta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 26.03.2010 13:42
kuva StarCraft II:n betaa on päivitetty viime yönä kuudennen kerran. Tällä kertaa monia käytännön asioita on helpotettu, esimerkiksi vastustajan profiilia pystyy tarkastelemaan pelatun pelin jälkeen painamalla oikealla hiiren napilla pelaajan nimeä tuloslistassa. Rotujen väliseen tasapainoa on muutettu myös. Muun muassa Terranin Factory ja Tech Lab Barracksiin maksavat nyt vähemmän, Protossin Observer maksaa enemmän ja Stalker tekee enemmän vahinkoa suojattomiin yksiköihin, mutta samalla vähemmän suojallisiin yksiköihin.

Lue päivityksen tekemät muutokset alempaa!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.03.2010 21:22
kuva StarCraftin luvattuna maana toimivassa Etelä-Koreassa StarCraftia voi katsoa televisiosta lähes kellon ympäri. Yksi lähes täysin StarCraftille omistetuista kanavista, MBCgame, on aloittanut oman tosi-TV-sarjan, jossa erään suositun korealaisen musiikkiyhtyeen, SS501:n, solistista aiotaan tehdä StarCraft-ammattilainen. Sarjan jaksoissa käsitellään varsin kattavasti StarCraft-ammattilaisten elämää, kuinka he harjoittelevat, miten he elävät ja miten ammattilaiseksi pääsee. Korean StarCraft-pelejä aktiivisesti seuraavan Teamliquid.netin aktiivisimmat jäsenet ovat nauhoittaneet Koreassa pyörivät jaksot ja ne ovat katsottavissa Youtubesta. Pätkiin on tehty englanninkieliset tekstitykset, joten katsomisen luonnistuu hyvin ilman korean osaamista. Jaksoja on tähän mennessä tekstitetty kuusi ja lisää on tulossa. Sarja kantaa vaatimattomasti nimeä "Hyungjun becomes a progamer!".

Idea kuulostaa varsin hullulta, kuka vaihtaisi suositun bändin laulajana toimimisen StarCraft-ammattilaisen uraan? Linkit jaksoihin löydät avaamalla tämän uutisen!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.03.2010 16:37
kuva Blizzardin historiaan lukeutuu lukuisia onnistuneita RTS-pelejä, viimeisimpänä kuukausi sitten julkaistu StarCraft II -beta herätti innostusta strategiapelien ystävissä. Onko menestyspelin resepti vielä tallessa vai onko kyseessä pelkkää hypeä? Katsasta beta-testauksesta käteen jääneet fiilikset niin tiedät.


Lue artikkeli tästä!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 18.03.2010 13:06
kuva StarCraft 2: Wings of Libertyn beta-testaus jatkuu täydellä vauhdilla, ja nyt osalle beta-testauksessa jo mukana olevilla on mahdollisuus kutsua ystävä mukaan SC2:n maailmaan. Eli kaikki ketkä olette jo betaa pelaamassa, katsokaa sähköpostiinne ylimääräisen beta-avaimen varalta.

Blizzard jatkaa myös betakutsujen lähettämistä niille, jotka ovat osallistuneet beta opt-in -ohjelmaan. Tarkkailkaa siis sähköpostianne!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 17.03.2010 19:18
kuva Starcraft II -betan ladder systeemin toiminta on pitkään askarruttanut pelaajia. Millä perustein pelaajia siirretään liigasta toiseen ja mitkä ihmeen bonus points? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on nyt saatu vastaukset Blizzardin tuoreessa ladder UKK:ssa.

Ladder tullaan myös lähitulevaisuudessa nollaamaan, tämä tarkoittaa siis että liiga, ladder tilastot, profiili ja myös kaverilista tullaan pyyhkimään. Resetin tarkoituksena on monitoroida peliä julkaisua vastaavassa tilassa. Huhujen mukaan myös beta-avaimia oltaisiin lähetetty joten tarkista Battle.net ja sähköposti tunnuksesi avaimen varalta!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.03.2010 15:24
kuva Eilen yöllä Suomen aikaan pidetyssä BlizzChatissa Twitterissä Blizzard vastasi StarCraft II -fanien mieliä askarruttaneisiin kysymyksiin. Vastauksissa Blizzard lupaa mm. uusia 2v2 -karttoja piakkoin, map editorin vielä betan aikana ja Terranin balanssin tarkistamista suhteessa muihin rotuihin. Kaivatut chat-huoneet ovat tulossa peliin vasta hieman varsinaisen julkaisun jälkeen. Vastauksissa sivutaan myös Wings of Libertyn jälkeen julkaistavan Heart of the Swarm -lisälevyn tuomia muutoksia peliin.

Lue kysymykset vastauksineen täältä!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.03.2010 00:25
kuva On jälleen aika uuden Starcraft II päivityksen. Tällä kertaa Protoss ja Zerg saavat muutoksia Terranin pysyessä koskemattomana. Suurimmat muutokset tulevat Zerg-rodulle. Burrow-tutkimus kallistuu, sen tutkimusaika pitenee ja myös Hydraliskien hyökkäysnopeutta on hidastettu. Infestor yksikön Neural parasite taito on muutettu kokonaan, samalla yksikön kestopisteitä on laskettu. Protoss Warp gate -tutkimusaika nousee jopa yli puolella. Lisäksi High -grafiikka-asetuksen renderöinti -ongelma on nyt korjattu.

Avaa uutinen ja kommentit