StarCraft 2 / 10.07.2010 05:01
kuva Juuri muutama minuutti sitten myös EU palvelimet näyttivät elonmerkkejä ja kiireisimmät ovatkin päässeet jo pelaamaan. Beta päättyy 19.7, josta onkin enään 8 päivän odotus itse julkaisupäivämäärään 27.7. Blizzardin julkaisemien patch notejen lisäksi jenkkipalvelimien pelaajat ovat löytäneet myös muita muutoksia peliin, joista Blizzard ei jostain kumman syystä ole ilmoittanut mitään. Tässä kuitenkin kerättynä viralliset patch notesit ja linkki käyttäjien löytämiin muutoksiin:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 07.07.2010 16:05
kuva Mitä ilmeisimminkin paljon odotettu Starcraft 2 Beta Phase 2 käynnistyi juuri. Uutisen kirjoittamisen aikana allekirjoittaneen Starcraft 2 päivittyy kovaa tahtia. Betan muutaman viikon aikana on tullut useita uutisia peliin liittyen, jotka varmasti ovat monen pelaajan mieleen. Paljon kaivatut chatroomit ja cross realm play on luvattu tulevan piakkoin julkaisun jälkeen päivitysten mukana. Mielenkiintoa herättää myös Blizzardin ilmoitus asiasta, että pelin keskustelupalstat tulevat toimimaan pelaajien oikeilla nimillä, joten nimimerkin takaa ei pysty pian enää kommentoimaan. Pelin on luvattu tulevaisuudessa tukevan myös nvidian 3D-tekniikkaa.

Betan on arvioitu kestävän suurinpiirtein pari viikkoa, sillä julkaisupäivämäärä (27.7) lähestyy huimaa vauhtia.

*Päivitys* Battle.net is down for maintenance. Please try again later.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 22.05.2010 05:56
kuva Hieman yli viikon päästä tauolle menevä Starcraft 2 -beta kerkeää päivittymään vielä, kun päivitys numeroltaan 13 saapuu Euroopan servereille mitä todennäköisimmin vielä lauantain aikana. Päivitys mm. uudistaa laddersysteemiä ja avaa myös 3v3 ja 4v4 -pelimuodot. Samalla aukeaa mahdollisuus custom-karttojen julkaisemiseen, joten niistäkin pääsemme nauttimaan vielä hetken, ennen tauolle menemistä.

Balance-uudistukset jatkavat samaa rataa edellisten kanssa; Protoss saa keppiä ja Terran porkkanaa. Zergeille tulee toiselta puolelta hieman keppiä, mutta myös maukkaat porkkanat ovat tiedossa Infestorin ja Overseerin muutosten ansiosta. Tässä täydellinen muutosloki:

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 18.05.2010 00:20
kuva Blizzard on ilmoittanut StarCraft II -betan ensimmäisen vaiheen päättyvän maanantaina 31. toukokuuta. Tällöin betan pelaamiseen tulee useiden viikkojen tauko, jonka aikana Blizzardin on tarkoitus optimoida peliä julkaisua varten. Muutosten testaamiseksi beta jatkuu vielä muutamaksi viikoksi ennen julkaisupäivää.

StarCraft II: Wings of Liberty julkaistaan 27. heinäkuuta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.05.2010 22:53
kuva Päivitykset jatkuvat Starcraft II -betan parissa, järjestyksessään kahdestoista päivitys tuo muutoksia kaikille roduille. Protossin puolella Forgen rakennusaikaa lisätään ja samalla kestopisteitä vähennetään. Terraneiden Thor yksikön koko pienenee ja Zergin Roach supply vaatimus nousee kahteen. Vortex-bugi sekä pelistä poistumisen yhteydessä tullut crash on myös korjattu. Syitä muutoksiin pääset lukemaan tästä.

StarCraft II -beta tietokanta tullaan jälleen resetoimaan lähitulevaisuudessa. Kuten viimeksikin, ID:t, kaverilista, tilastot, saavutukset ja liiga rank pyyhitään.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 07.05.2010 12:12
kuva StarCraft II:n -beta päivittyi jo yhdettätoista kertaa ja luvassa on jälleen varsin suurehkoja muutoksia. Terranin puolella suurimpia muutoksia on kokenut Thor, jonka erikoistaito 250mm Strike Cannons vaatii nyt researchin, joka maksaa 150 mineraalia ja saman verran kaasua. Thorin sekä Colossuksen aiheuttamaa vahinkoa on laskettu, mutta samalla niiden hyökkäysnopeutta on nostettu, joten yksiköiden DPS-arvo on pysynyt samana. Kaikkeista mielenkiintoisin muutos lienee kuitenkin se, että tästä päivityksestä alkaen Protossin Phoenix pystyy ampumaan myös liikkeestä, mahdollistaen taitavalla microtuksella varsin suurten joukkojen tuhoamisen pienillä menetyksillä.

Lue kaikki päivityksen tekemät muutokset alempaa!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 04.05.2010 12:14
kuva Kauan odotettu StarCraft 2: Wings of Liberty saapuu kauppojen hyllylle 27.7.2010. Pian julkaisun jälkeen pelin voi ladata myös Battle.netin kautta. Näin ilmoitti eilisyönnä pelin kehittäjä, Blizzard Entertainment, lehdistötiedotteessaan.

StarCraft 2: Wings of Liberty on jatkoa 12 vuoden takaiselle RTS-klassikolle, StarCraftille, ja sen lisäosalle StarCraft: Brood Warille. Aikasempien osien tavoin myös StarCraft 2 pohjautuu kolmen rodun, Protoss:n, Terranien ja Zergien väliselle kamppailulle. Betassa nähdyn moninpelin lisäksi peli sisältää 29 tehtävän juonipohjaisen kampanjan.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 03.05.2010 17:44
kuva Yhteistyössä Blizzardin kanssa tarjoamme suomalaisille pelaajille mahtavan tilaisuuden päästä osallistumaan StarCraft II:n betatestaukseen. Tulevien päivien aikana tulemme jakamaan 100 kappaletta betakoodeja, joilla viimeistäänkin varmistetaan se, että suomalaiset ovat vahvalla edustuksella mukana pelin kehittämisessä.

Kilpailun ensimmäiseen vaiheeseen osallistuminen on helppoa. Riittää kun selaat kilpailusivulle ja vastaat oikein esitettyihin kysymyksiin. Osallistumisaikaa on tämän viikon torstaihin 6.5. klo 18.30 asti ja kaikkiin 30:een koodin voittaneeseen ollaan yhteydessä viimeistään viikonloppuna.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 29.04.2010 13:59
kuva Suomalainen multigaming organisaatio Team Menace.fi järjestää 8.5.2010 StarCraft II beta 1on1 -turnauksen. Nyt onkin aika jokaisen SC2-fanin koetella duel-taitojaan. Turnauksen palkinnot tarjoaa Pelaajan Valinta ja niitä jaetaan turnauksen kolmelle parhaalle seuraavasti:

* 1. sija: StarCraft II: Wings of Liberty
* 2. sija: Yllätyspeli (PC)
* 3. sija: Steelseries QcK -hiirimatto + Pelaajan Valinta T-paita

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 23.04.2010 22:44
kuva Youtubeen StarCraft 2 -aiheisia opasvideoita tekevä Starcraft Scientist on julkaissut videon, jossa esitellään tulevan StarCraft 2: Wings of Libertyn yksinpeliä kokonaisen seitsemän minuutin verran. Seitsemän minuutin aikana selviää esimerkiksi se, että yksittäisille yksiköille tulevat päivitykset, kuten esimerkiksi Marinen Stimpack, on ostettava tehtävien ulkopuolisesta kaupasta. Näin päivitysten hommaamiseksi täytynee tehdä tehtäviä. Tehtävien sisällä pystyy päivittämään vain ase- ja suojapäivityksiä. Video on katsottavissa HD-laadulla.

Tarkkasilmäiset huomaavat myös, että yksinpelissä tullaan törmäämään moniin yksiköihin, joita ei pelin moninpelissä nähdä. Näistä monet ovat tuttuja lisäksi pelin ensimmäisestä osasta mikä on varmasti iloinen yllätys pelisarjan faneille.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 22.04.2010 22:25
kuva Yhdeksäs päivitys StarCraft II:n betaan tuo suuren määrän lisäyksiä, mukaan lukien aikaisemmin uutisoidun Galaxy editorin. Battle.nettiä parannetaan uudistammalla voice chat -työkalua, kaverilistaa, otteluhistoriaa, hotkey tuki, saavutukset sekä uusia karttoja.

Aikaisemmin lisätty Marauder-yksikön Concussive Shell tutkimuksen aika ja hinta pienentyy ja Immortalin rakennusaikaa on nostettu. Zergin Infestor-yksikön kykyjä parannetaan. Lue päivityksen kaikki tiedot alempaa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 21.04.2010 12:55
kuva Blizzard on ilmoittanut, että seuraava beta-päivitys StarCraft II: Wings of Libertyn betaan tulee tämän viikon aikana. Uuden päivityksen mukana tulee kauan odotettu Galaxy Editor, jonka avulla SC2-pelaajat voivat luoda omia karttoja, moodeja ja skenaarioita peliin. StarCraft 2:n pelaajat voivat lopulta joko jakaa ilmaiseksi, tai myydä tekemiään luomuksiaan Battle.netin sisäisen kaupan, joka aiotaan julkaista samaan aikaan pelin kokoversion kanssa, kautta vuoden päästä julkaisusta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 15.04.2010 21:58
kuva Gameinformer-sivusto istahti juttutuokiolle StarCraft II: Wings of Libertyn pääsuunnittelijan, Dustin Browderin kanssa. Neljä sivuisessa haastattelussa mies kertoo suunnittelussa tapahtuneista prosesseista ja kuinka ne näkyvät nyt pelissä ja miten peli on kehittynyt. Battle.net ja custom game -osio saavat myös huomioita osakseen. Haastattelun voi lukea tästä.

StarCraft II -betan tietokanta tullaan jälleen resetoimaan lähitulevaisuudessa. Kuten viimeksikin, ID:t, kaverilista sekä ladder tilastot pyyhitään ja pelaajat pääsevät aloittamaan puhtaalta pöydältä. Huhumylly käy kovana resetin yhteyteen tulevasta päivityksestä ja aika olisikin sopiva huhtikuun lopulle kaavailtua karttaeditoria varten.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.04.2010 17:34
kuva StarCraft-ammattilaisuus on varsin arkipäiväistä toimintaa Etelä-Koreassa. StarCraftia voi katsoa televisiosta viikon jokaisena päivänä, matseista voi lyödä vetoa rahasta ja pelaajat ovat suuria ja haluttuja tähtiä. Nyt koko StarCraftin ammattilaistoiminnan uskottavuus on vaakalaudalla, sillä maassa on paljastunut varsin järjestelmällinen sopupelitoiminta. Tietyt, vielä vahvistamattomat pelaajat ovat vastaanottaneet suuria rahasummia sovituista tappioista sovituissa peleissä. Erään menestyneen pelaajan, sAviOrin, epäillään netonneen sopupeleistä lähemmän kaksi miljoonaa dollaria.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 09.04.2010 19:11
kuva Viimeisimmän lehdistötiedotteen mukaan StarCraft II: Wings of Libertyn erikoispainos pitää sisällään mm: 176 -sivuisen taidekirjan, 2GB USB -muistitikun sisällään alkuperäinen StarCraft lisäosineen, SC2 Soundtrack CD, "Behind the scenes" -DVD, StarCraft-sarjakuva, World of Warcraft -minilemmikki ja ladattavaa sisältöä Battle.netin kustoimointiin. Hintaa komeudelle tulee 100 dollaria (n. 75e) ja ilman lisämateriaalia peli maksaa noin 60 dollaria (n.45e).

Avaa uutinen ja kommentit