StarCraft 2 / 26.08.2010 13:43
kuva StarCraft II karsintojen päätyttyä ESL Pro Series Nordic Season 3:n kaikki osallistujat ovat nyt selvillä. SC2:n osalta pelaajia karsittiin EAS ladderilla, jota pelattiin kuukauden verran. Neljätoista ladderin parhaiten rankattua jatkaa ensiviikolla alkavaan EPS Nordiciin. Ilahduttavasti Suomi otti muista maista selkävoiton nappaamalla kuusi paikkaa EPS:ään. Ruotsi tuli kakkoseksi viidellä paikallaan. Tanskalaisia kolmos kaudelta löytyy kaksi ja mukaan mahtui vielä yksi norjalainenkin.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 25.08.2010 20:11
kuva Pitkän odotuksen jälkeen StarCraft 2: Wings of Liberty julkistettiin viime kuussa. Kuukauden aikana allekirjoittanut on pelannut peliä ahkerasti ja arvostelu onkin juuri valmistunut luettavaksi! Arvostelua pääset lukemaan Artikkelit-osiostamme tämän linkin kautta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 14.08.2010 18:26
kuva Gaming.fi Starcraft 2 -turnauksessa oli vuorossa yllätyksiä, kun ennakkosuosikkeina lähteneet pelaajat tippuivat jo ennen semifinaalivaihetta. Yllätys oli myös se, ettei semifinaalit ja finaalit olleet Terran-painotteisia muiden cuppien tavoin. Finaalissa nähtiinkin kahden Protossin kaksinkamppailu, kun Welmu ja Tripal ottivat yhteen kolmikarttaisessa ottelussa. Voittajaksi päätyi kuitenkin loppujenlopuksi Welmu. Näin ollen Welmu kuittaa 50euron arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 14.08.2010 01:49
kuva Gaming.fi:n Starcraft 2 -turnaus on valmis alkamaan! Pelit alkavat kello 13.30 ja jatkuvat niin pitkään kunnes 50e arvoisen lahjakortin voittaja on selvillä. Osallistujia löytyi lopulta jopa 57 kappaletta, joten taisteluitta tätä palkintoa ei voiteta. Alta löydät kaiken tärkeän tiedon turnausta varten, olitpa sitten osallistuja tai sivusta seuraaja. Tavoitteena on, että streamaamme mahdollisimman monta ottelua!

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 13.08.2010 16:24
kuva Ilmottautumisaika Gaming.fi Starcraft 2 -turnaukseen loppuu tänään kello 20. Nyt on siis viimeiset hetket saada ilmottautumisesi sisään! Ilmoittautuneita on jo nyt hyvä määrä, mutta mukaan mahtuu vielä runsaasti. Pelaajagrid julkaistaan tämän illan aikana, kunhan ilmottautumisaika on loppunut. Turnaus pelataan lauantaina 13.30 lähtien ja loppuu kun kaikki ottelut on saatu pelattua. Myös streami tullaan saamaan, joten jos et jostain syystä kerkeä pelaamaan kyseisessä turnauksessa, voit nauttia siitä streamin muodossa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 10.08.2010 19:58
kuva Gaming.fi SC2-Turnaus tulee taas! On aika ottaa selvää Suomi-scenen paremmuusjärjestyksestä. Lauantaina pelattavaan turnaukseen toivotaan useita osanottajia, eikä ilmottautuminen maksa tietenkään mitään. Tässä onkin tilaisuutesi mitata taitojasi muita Suomen SC2 pelaajia vastaan. Rekisteröityminen on helppoa ja kaikki ilmottautuneet (max 500) pääsevät pelaamaan, joten mukaan vaan!

Turnauksen alkuvaihe pelataan Single Elimination -muodossa, jossa ottelun hävinnyt pelaaja tippuu jatkosta välittömästi. Välierät, pronssiottelu sekä finaali pelataan mallilla paras kolmesta ottelusta. Ilmoittautuminen tapahtuu kertomalla B.net-tunnus (nick.identifier) ja IRC-nick ilmoittautumisketjuun, jonka löydät tämän uutisen lopusta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 06.08.2010 17:22
kuva Blizzard julkaisi järjestysnumeroltaan toisen StarCraft 2 päivityksen muutamia tunteja sitten. Päivitys 1.02 korjaa yksinpelissä esiintyviä ongelmia tehtävien suorittamisen rekisteröinnissä ja yksinpelitoimintojen käyttämisessä. Moninpeliin vaikuttavista muutoksista ei siis tälläkään kertaa ole kyse.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 03.08.2010 13:22
kuva Vain muutama päivä StarCraftin jatko-osan ilmestyttyä järjestettiin ensimmäiset pohjoismaiset lanit pelin osalta. Ruotsissa, Inferno Online -pelikahvilassa järjestetty turnaus veti paikalle 72 pohjoismaista pelaajaa, joista viisi suomalaisia. 16 parhaan joukkoon valittiin kahdeksan pelaajaa suoraan kutsulla ja loput taistelivat paikoistaan karsintaturnauksessa. Karsinnoista lopputurnaukseen suomalaisista selviytyivät elfi ja JuNii. Seinis joutui valitettavasti jättämään leikin kesken hävittyään elfille kolmannella kierroksella.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 01.08.2010 10:22
kuva Blizzard ei kauaa aikaillut ensimmäisen päivityksen kanssa. Starcraft 2 sai perjantaina pienen päivityksen joka kantaa versionumeroa 1.0.1. Päivitys optimoi yksinpelikampanjan automaattisia tallennuksia ja korjaa ääniongelmat 7.1 järjestelmien kanssa.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 29.07.2010 10:40
kuva StarCraftin kauan odotettu jatko-osa ilmestyi vasta tiistaina, mutta kilpapeliscene on ollut elossa jo betasta lähtien. Maailman suurimpien organisaatioiden napsiessa vanhoja RTS-legendoja riveihinsä on myös suomalainen Team Menace.fi iskenyt apajille. Useissa beta-turnauksissa hyvin menestynyt Samuli "Fuzer" Romppanen on liittynyt organisaation ensimmäiseksi duelaajaksi.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 29.07.2010 09:51
kuva Toissapäivänä julkaistu StarCraft 2 myi ensimmäisenä päivänään vajaat 2 miljoonaa kopiota pelkästään Amerikassa ja Euroopassa. Korean lukuja ei mukaan ole saatu maan erikoisten käytäntöjen ja Blizzardin erikoistarjouksen takia. Blizzard kun tarjoaa peliä ilmaiseksi aktiivisille WoWittajille.

Miljoonat pelaajat ovat taanneet myös sen, etteivät peliin piilotetut salaisuudet pysyneet piilossa kauaa. Kotaku on löytänyt Redstone III -laavaplaneetalta vierailevan tähden, itse kauhujen lordin, Diablon. Harmillisesti hahmo ei ole klikattavissa tai tavoitettavissa, joten oikeutta ei pääse jakamaan edes niin halutessaan.

Yksinpelistä on löytynyt muutakin piilotavaraa, kun IGN pongasi Hyperionin kantiinista arcade-pelikoneen, jolla pääsee itse pelaamaan Blizzardin legendaarista Lost Vikingia. Tosin, peli...

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 27.07.2010 09:42
kuva Tänään on se päivä, kun ihmiset ympäri maapallon sairastuvat mystisesti tuntemattomaan epidemiaan ja jäävät kotiinsa. StarCraft 2 kun on julkaistu ja palvelimet ovat viimein avoinna, jotta tutustuminen täysin salassa pidettyyn yksinpeliin ja betaa huomattavasti laajempaan moninpeliin voi alkaa.

Ennakkotilauslukemien perusteella StarCraft 2 näyttää myyvän ensimmäisen viikon aikana noin kolme miljoonaa kappaletta, mitä voidaan pitää vahvana merkkinä siitä, ettei PC-pelaaminen ole vielä täysin kuollut. Konsoleilla peliä kun ei tulla näkemään lainkaan. Vuoden loppuun mennessä myytyjen kopioiden määrän ennustetaan yltävän jopa 12 miljoonaan.
...

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 26.07.2010 16:36
kuva Huomenna julkaistava Starcraft 2 saa ESL:n puolelta räjähtävän alun, kun he järjestävät julkaisupäivänä 11 Starcraft 2 -turnausta. Ensimmäinen turnaus alkaa 14:00 CEST, joka tarkoittaa 15:00 Suomen aikaa ja siitä eteenpäin joka tasatunti alkaa uusi turnaus. Turnauksiin mahtuu massiivisesti väkeä ja ne onkin suunniteltu pelattavan 64:n tai 128:n pelaajan kaaviolla. Myöskään communityä ei olla unohdettu, sillä kaikki cästerit saavat osallistua ja selostaa otteluita vapaasti, joten uskoisin useita streameja löytyvän, jos ei kilpapelailu muuten vielä tässä vaiheessa kiinnosta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 16.07.2010 14:04
kuva Starcraft 2:n julkaisun lähestyessä Blizzard on julkistanut pelin minimi- ja suositusvaatimukset. Minimivaatimukset eivät ole ollenkaan kovat ja nykypäivänä kenen tahansa pelaajan koneen tehot luulisi riittävän ainakin niihin. Myös suositusvatimukset ovat suhteellisen matalat ja niillä pääseekin nauttimaan paremmin jo pelin graafisesta kauneudesta.

Avaa uutinen ja kommentit
StarCraft 2 / 15.07.2010 13:38
kuva Starcraft 2 -beta on päivittynyt jälleen. Uusin päivitys osittain kumoaa edellisen päivityksen balanssimuutoksia ja mm. Zealottien ja Reapereiden build time lasketaan aikaisempiin arvoihinsa. Hellionin rangea laskettiin ja bangelingien morphauksen peruuttaminen palauttaa osan rahoista. Lue koko muutosloki alta:

Avaa uutinen ja kommentit