Gaming.fi / 15.06.2012 22:30
kuva Viikon verran napsahti taukoa, mutta perjantaikevennystä ei ole unohdettu. Ennen tulevaa viikonloppua pyörähdetään totutusti muutaman Battlefield 3 -aiheisen videon parissa, joista matka jatkuu Modern Warfare 3:n kautta animaatioelokuviin ja täysin satunnaiseen peleihin liittyvään matskuun. Tervetuloa mukaan vähäistä tajunnantasoa edellyttävään perjantai-illan pläjäykseen.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 14.06.2012 18:30
kuva Päivän toisessa kilpailussa haemme parasta sivustoon liittyvää muistoa. Kommentoi tähän uutiseen ja voit voittaa yllätyspelin PC:lle, PlayStation 3:lle tai Xbox 360:lle. Osallistumisaikaa on huomiseen kello 21.00 asti. Kerrothan kommentissa alustasi.

Tutustuitko maailmankaikkeuden parhaisiin tyyppeihin sivuston kautta? Osallistuitko mainitsemaamme LAN-tapahtumaan ja tapasit elämäsi rakkauden? Jotain muuta? Kerro se meille ja voita!

P.S. Se ensimmäinen kilpailu löytyy Facebookista!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 14.06.2012 15:45
kuva Kuten aamulla lupasimme, tänään on tiedossa muistelua ja kilpailuja. Jälkimmäiseen palataan myöhemmin, nyt muistellaan! Sivusto perustettiin vuonna 2004 ja kahdeksaan sitä seuranneeseen vuoteen on ehtinyt tapahtumaan monennäköistä. Kattavan historiikin vuosien sisällöstä, ja yhteenvedon vuonna 2009 alkaneesta tapahtumauutisoinnistamme löydät ohesta.

Lue historiikki

Coverage-historia

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 14.06.2012 08:45
kuva Jei, tätä ilon päivää, kun huomaat käyttäneesi elämästäsi jo kahdeksan vuotta saman asian parissa. Tänään nimittäin tulee kuluneeksi tasan 2922 päivää siitä hetkestä, kun tämä sivusto sai alkunsa. Matkaan on mahtunut monennäköistä hetkeä yllättävine käänteineen, pettymyksiä ja lukuisia huippuhetkiä. Mikä tärkeintä, kertaakaan en ole perustamista katunut ja yhä edelleen sivuston eteen jaksaa päivittäin tehdä töitä!

Gaming.fi ei olisi tässä ilman vapaaehtoisesti toimineita ylläpitäjiämme, joita on vuosien saatossa kertynyt jo useampi kymmenen. Kiitos kuuluu heille ja varsinkin niille, jotka ovat yhä menossa mukana!

Emme olisi tässä ilman teitä sivuston käyttäjiäkään. Tämän päivän aikana onkin luvassa pientä aktiviteettia kilpailujen...

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 11.06.2012 09:45
kuva Battlefield 3 Premium julkaistiin viikko sitten ja Close Quarters -lisälevy avautuu kaikille Premium-käyttäjille huomenna. Mikäli et vielä ole löytänyt tietäsi aidan vihreämmälle puolelle, tässä tulee tilaisuutesi.

Järjestämme kilpailun, jossa voit voittaa aktivointikoodin PC:n BF3 Premiumiin. Kilpailussa tehtävänäsi on muuttaa sivuston väritys Battlefield 3:n ja/tai Premiumin teeman kaltaiseksi käyttämällä profiilin personointitoimintoja. Kaksi parasta väritystä palkitaan. Osallistumisohjeet ja kilpailuajan näet tästä uutisesta.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 18.05.2012 20:30
kuva Hetken tauon jälkeen on aika palata sorvin ääreen ja koota yhteen parhaat peliaiheiset videopläjäykset. Viikon ruutuja kuormittanein aihe on tietysti Diablo 3, joka (valitettavasti?) näkyy myös videotarjonnassa. Ennakkoluuloille ei tällä kertaa ole sijaa, nämä ovat oikeasti hyviä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 10.05.2012 23:10
kuva ASUS:n Republic of Gamers -sarja on taatusti tullut tutuksi StarCraft 2:sta seuranneille ja luultavasti muutkin pelaajille suunnatuista tuotteista perillä olevat nimen tunnistavat. Kuuden vuoden aikana ROG-sarja on laajentunut niin, että nimen alta löytyy pöytäkoneita, komponentteja, kuulokkeita ja kannettavia tietokoneita, jotka tähtäävät parhaan suorituskyvyn irti saamiseen niin pelaajasta kuin laitteistostakin.

Asus lähetti ROG-malliston uuden 17-tuumaisen G75-läppärin Gaming.fi:n ennakkotestattavaksi ensimmäisten joukossa Suomessa ja koko Pohjoismaissa. Vietimme vapun railakkaissa merkeissä koneen äärellä ja selvitimme millainen kapistus G75 on.

Lue arvostelu!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 06.05.2012 18:34
kuva Gaming.fi:n laitearvostelut sen kun jatkuvat, tällä kertaa arvosteluraadin testipenkkiin asennettiin Creativen valmistama Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional -äänikortti, joka Creativen mukaan antaa pelaajalle selvän edun muihin nähden. Raatimme lähti ottamaan selvää tarjoaako erillinen äänikortti oikeasti jonkinlaista hyötyä nykypäivän tietokoneissa ja peleissä.

Lue arvostelu tästä.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 03.05.2012 17:56
kuva Gaming.fi:n laitearviointiraati on viime aikoina saaneet käsiinsä kaikennäköistä pikku- ja isokivaa. Nyt on jälleen aika esitellä yksi niistä, joka on tunnetun NZXT-kotelovalmistajan arvostetusta Phantom-sarjasta. Käy siis lukemassa NZXT Phantom 410 -reviikka täältä!

Eikä siinä vielä kaikki. Järjestämme tämän ohella kilpailun, jossa palkintona on kyseinen NZXT Phantom 410 -kotelo!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 20.04.2012 22:18
kuva Sehän on taas vaihteeksi perjantai, tuo jokaisen viikon kohokohta. Lähes jokainen pääsee pois arjen raskaudesta ja nauttimaan ihanan rentouttavasta viikonlopusta. Ja mikäpä olisi perjantai ilman jokaviikkoista Perjantaikevennystämme.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 13.04.2012 23:02
kuva Se on taas perjantai, mutta ei mikä tahansa perjantai vaan perjantai 13. päivä! Ja mikäs olisikaan parempi tapa torjua epäonnea kuin Perjantaikevennys.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 06.04.2012 23:04
kuva Hyvää pitkääperjantaita myös näin Gaming.fi:n puolesta! Vaikka nyt onkin juhlapyhä, se ei tarkoita etteikö perjantaikevennystä tulisi. Näin aluksi haluaisin pahoitella kevennyksen myöhäistä ilmestymisajankohtaa, syynä tähän on DotA 2, tuota tuskin tarvitsee sen kummoisemmin selitellä.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 01.04.2012 09:15
kuva * Juttuhan oli tietystikin pilaa. Siitä huolimatta saimme kuusi sähköpostia, joista ainakin yksi olisi lehden tilannut.

Unelma kasvavasta peliharrastuksesta elää yhä. Ensi kuun vaihteessa se ottaa harppauksen tuntemattomaan, kun Gaming.fi ryhtyy julkaisemaan päivittäisten uutisten lisäksi viikottaista aikakauslehteä, jonka tulet löytämään kauppojen hyllyiltä. Lehti täyttää muiden alan julkaisujen jättämää aukkoa viikottaisissa peliuutisissa, mielenkiintoisia artikkeleita unohtamatta. Lehti tulee pitämään sisällään myös kattavasti tietoa mobiilipeleistä, sivuston kuitenkin edelleen keskittyessä vain PC- ja -konsolipeleihin. Lue lisää ja katso miltä ensimmäisen numeron kansi näyttää!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 30.03.2012 12:55
kuva Vaikka viimeaikaiset palautteet perjantaikevennysten sisällön painotuksesta ovat vihjailleet liiasta Battlefield 3 -sisällöstä, ei olisi perjantaikevennys mitään ilman muutamaa bäfävideota. Tämän sivuston juuret yltävät niin pitkälle Battlefieldin historiaan, että olisi ihan loukkaus olla näyttämättä näitä videoita. Vähemmän BF3-sisältöinen kevennys on kuitenkin tällä viikolla kirjoitettu, ja sen voi lukea täältä.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 30.03.2012 12:00
kuva Viime viikolla saimme paljon kommentteja siitä, ettei kevennyksissämme nähdä juuri muuta kuin laskeutuvia savuja taistelutantereilla. Teemme palautteen myötä sellaisen poikkeuksen, ettei tällä kevennyksellä tulla näkemään yhtään Battlefield-videota. Luit aivan oikein, ei yhtään!

Aloittakaamme viikonlopun esittämällä ennakkoon, miltä World Cyber Gamesit tulevat näyttämään tänä vuonna. Jos et tiedä, mistä on kyse, suosittelemme ensin tutustumaan tähän uutiseen.

Avaa uutinen ja kommentit