Gaming.fi / 08.03.2013 17:50
kuva Tämä viikko on ollut pelijulkaisujen osalta erittäin merkillinen, sillä viikon aikana tulivat ulos kaksi vanhaa klassikkoa remasteroituna, Tomb Raider ja Sim City. Tai pikemminkin aivan kokonaan uusiksi tehtynä. Miksipä emme täydentäisi näin mahtavaa viikkoa perjantaikevennyksellä?

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 01.03.2013 23:37
kuva Hiihtolomat ovat melkein hiihdetty ja kelitkin ovat jo ruvenneet olemaan plussan puolella. Hiihtolomaviikko oli vähällä jäädä ilman perjantaikevennystä, mutta perjantai on mitä arvostetuin viikonpäivä.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 21.02.2013 16:51
kuva Karhean G-TF-maton lisäksi ZOWIE on toimittanu testiimme upouuden FK-hiiren ensimmäisten joukossa Euroopassa. Hiiri on ollut Gaming.fi:n testipenkissä reilun viikon verran. FK:n tarkoituksena on vastata viime vuonna arvostelemaamme AM-GS-hiirtä mutta erilaisella muotoilulla.


Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 15.02.2013 19:22
kuva Tämä viikko on ollut erittäin tylsää siihen asti, kunnes venäläiset ovat kauhuissaan taistelleet iskeytynyttä meteoriittia vastaan. Tälläkin kertaa Putin nousi hevosen selkään ja räjäytti yksin koko meteoriitin (videotodisteita löytyy täältä), joten itänaapurilla vallitsee taas rauha. Siispä sen kunniaksi avaamme perjantaikevennyksen!


Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 12.02.2013 14:00
kuva Kuten Lantrekeilla tuli jo haastattelussa luvattua, on viime viikkoina sivuston koodin kanssa tapeltu urakalla tavoitteena saada sivusto responsiiviseksi. Nyt tämä projekti on siinä vaiheessa, että sen voi asettaa käyttöön. Tästä hetkestä eteenpäin sivusto siis skaalautuu selaimen ikkunan leveyden mukaan, minkä ansiosta erillistä mobiilisaittia ei enää tarvita.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 03.02.2013 14:15
kuva Viime vuonna arvostelemamme ZOWIE G-TF speed ja P-TF speed -hiirimatot (linkki) todettiin testipenkkimme parhaimmiksi hiirimatoiksi ja nyt mattotyypistä on saapunut uusin versio. G-TF Rough on nimensä mukaisesti tehnyt parannuksen karheudessaan, joten oli aika kokeilla, miten se siinä toimi.

Lue arvostelu

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 31.12.2012 17:00
kuva Gaming.fi haluaa toivottaa hyvää uutta vuotta kaikille kävijöillemme. Olkoon tuleva vuosi mennyttäkin parempi kaikin puolin ja sen anti entistä mahtavampi!

Jatkamme muiden vastaavien kliseiden käyttöä heti ensi vuoden alusta, joten palataan asiaan silloin!

P.S. Varovasti niiden rakettien kanssa.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 30.12.2012 16:57
kuva Joulun alla ilmestyneellä Far Cry 3:lla on mielenkiintoiset juuret. Ensimmäinen osa toi räiskintäpeleihin uusia tuulahduksia avoimella pelimaailmallaan, mutta kakkososa jätti paljon toivomisenvaraa pelisarjan kehittäjien vaihduttua. Nyt Ubisoftin Montrealin studiolla on uusi näytönpaikka. Onnistuuko pelisarja palaamaan ensimmäisen osan loistoon vai nähdäänkö taas uusi pettymys. Arvostelustamme se selviää!

Arvostelussa Far Cry 3

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 28.12.2012 23:07
kuva Nyt kun Joulu ja maailmanloppu menivät hujauksessa ohi, on aika siirtyä normaaliin arkipäiviin. Nauttikaamme siis vielä vuoden viimeisestä perjantaikevennyksestä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 24.12.2012 10:10
kuva Gaming.fi:n ylläpito toivottaa kaikille sivuston käyttäjille hyvää joulua! Mikäli onni ei lykästänyt joulukilpailussamme, toivottavasti kuusen alta silti löytyy mieluisia paketteja ja pöydästä maittavaa mahantäytettä.

Ja joulukilpailu kun tuli puheeksi, niin tässäpä sen voittajat. Onnittelut voittajille, olette saaneet sähköpostia!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 23.12.2012 13:45
kuva Tänään illalla selviää, ketkä ovat olleet kilttejä ja saavat oranssilta pukilta kotiinsa kovan paketin, jonka sisällä on jotain kivaa PC:lle. Oli lopullinen lahjan saaja sinä itse tai kaveri, vielä ehdit ottamaan osaa kilpailuun, johon tarvitaan vain sivuston rekisteröity käyttäjätunnus ja muutaman sanan pituinen hyvän joulun toivotus.


Osallistu joulukilpailuun ennen kello 20.00!


Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 21.12.2012 06:00
kuva Kovinkaan monelle ei liene epäselvää, mikä päivä tänään on. Venäjän bunkkereissa vietetään parhaillaan maailmanloppubileitä ja Bugarach-vuori ruuhkautuu epätoivoisista ihmisistä. Mutta vielä kun verkot toimii, päätimme normaalisti keventää tätäkin perjantaita. Nauttikaamme siis vielä kun voimme, ennen kuin kaikki pimenee!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 17.12.2012 20:00
kuva Tänä vuonna ilahdutamme käyttäjiämme kovilla paketeilla! Gaming.fi:n joulukilpailussa voit voittaa tavaraa, joka taatusti peittoaa ne perinteiset villasukat ja kalsarit. Eikä osallistumiseen tarvita kuin käyttäjätunnus ja jonkinlainen syöttölaite kommentin kirjoittamista varten - sen jälkeen sormet ristiin ja toivomaan, että oranssi pukki saapuu ovelle!
...

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 14.12.2012 21:50
kuva Maailmanloppuun on enää viikko aikaa, joten tämä on Maya-kalenterin mukaan viimeinen perjantaikevennyksemme. Pidemmittä puheitta laitamme siis Youtube-videot pyörimään!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 30.11.2012 23:59
kuva Se on jälleen kerran perjantai ja myöhäisiltaa parantamaan ei sovi mikään muu paremmin kuin legendaarinen Perjantaikevennyksemme! Joten pidemmittä puheitta, laitetaan videot pyörimään.

Avaa uutinen ja kommentit