Gaming.fi / 10.08.2012 19:42
kuva Hyvät naiset ja herrat, ladies and gentlemen, damer och herrer, proplayerit ja nyypät, se olisi jälleen kerran Perjantaikevennyksen aika! Nyt voidaan taas päästellä kuluneella viikolla syntyneitä paineita pihalle seuraavien mahtavien videoiden parissa.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 03.08.2012 18:00
kuva Se on taas viikon kohoikohta, elikkäs perjantai. Kesä lähestyy loppuaan ja koulujenkin alku on päivä päivältä lähempänä. Tätä ankeutta piristämään teillä on onneksi tämä (melkein) jokaviikkoinen Perjantaikevennyksemme. Eli ottakaa rennosti ja nauttikaa videoista!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 27.07.2012 16:56
kuva Raskas työviikko on taas ohi ja on aika rentoutua, kun iki-ihana perjantai tekee tuloaan. Ulos aurinkoa ottamaan teidän on kuitenkin turha lähteä, ainakaan ennen kuin olette lukeneet tämänviikkoisen aivan mahtavan Perjantaikevennyksemme!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 26.07.2012 13:00
kuva Yhteistyössä Buffalon ja Kingstonin kanssa järjestämämme kilpailut, joiden palkintojen yhteisarvo huitelee 500 euron kieppeillä, ovat päättymässä tänään puolenyön aikaan. Nyt on korkea aika käydä osallistumassa molempiin, mikäli huippunopea kotiverkko tai SSD-levy kiinnostaa. Viiden helpohkon tietovisakysymyksen vastaamiseen ei kauaa aikaa kulu.


Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 25.07.2012 14:20
kuva ASUSin kannettavien tietokoneiden valikoima yltää jokseenkin päästä päähän: Huipputehokkaista peliläppäreistä aina kännykän ja tablettikoneen yhdistelmään. Arvosteltuamme kevään päätteeksi tehoyrmy G75:n, saimme testiin hieman toisenlaiseen käyttöön suunnitellun läppärin. ASUS N56VZ on multimediaviihdekone, josta löytyy Full HD -näyttö, Bang & Olufsenin kaiuttimet, Blu-ray-asema ja silti tarpeeksi potkua pelaamiseen.

Lue arvostelu!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 20.07.2012 16:00
kuva Na na na na na na na na na na na na na na na na... Kevennys! Vieläpä perjantainen semmoinen. Tänään on monenlaista herkkua luvassa, niin videoiden osaltakin. Katsohan eteenpäin!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 13.07.2012 19:00
kuva Niin se vain on viikko jälleen takana, vaikka tuntuu, että vastahan se alkoi. Kuka kaiken sen ajan oikein näpistää? Ohi huristavaa elämää sentään piristävät meidän taatusti laadukkaatŠ videomme, joita on tällä viikolla hurjat kuusi kappaletta.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 06.07.2012 20:00
kuva Hola, Amigos! Koska kaikesta tästä auringosta ei ole voinut olla ruskettumatta, siirrymme käyttämään kesän ajaksi paremmin teemaan sopivaa kieltä. Muéstrame tus rayas marrones!

Tai, no, kaikki eivät mahtaisi ymmärtää. Onneksi näiden videoiden ymmärtämiseen kielipäätä ei tarvita!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 03.07.2012 13:20
kuva Jokainen joskus äänilaitteita tietokoneeseensa hankkinut tietää Creativen. Kun sisäisten äänikorttien valta on rapissut integroitujen piirien vuoksi, on Creativekin siirtänyt panostustaan ulkoisiin tuotteisiin kuten viihdelaitteisiin, kaiuttimiin ja kuulokkeisiin. Sound Blaster -laitesarjan pääpaino on pelaamisessa, joten otimme testiimme valikoiman parhaat langattomat kuulokkeet ja selvitimme miten hyvin ne selviytyvät käyttötarkoituksestaan.

Lue arvostelu tästä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 29.06.2012 18:30
kuva Se olisi sitten vaihteeksi perjantai. Juhannus tuli ja meni, mutta sehän ei estä nykäisemästä korkkia auki ja ujuttautumasta oikeaan tunnelmaan. Katsotaanpa, mitä tällä viikolla on luvassa!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 28.06.2012 19:00
kuva Gaming.fi:ssä kesä (mikä kesä?) starttaa todellakin kilpailujen merkeissä. Äskeinen kilpailu korotti palkintojen arvon 150 euroon, seuraavaksi nostetaan kytkintä, lisätään vauhtia ja tuplataan se! Yhteistyössä Buffalon kanssa järjestettävän tietokilpailun palkintona on nimittäin upouusi, maailman ensimmäinen 802.11ac-tekniikkaan pohjautuva langattoman verkon tukiasema ja sen kanssa käytettäväksi tarkoitettu mediasilta (arvo yhteensä 360 euroa). Uuden AirStation-malliston avulla dataa saa siirrettyä jopa 1300 Mbitin sekuntivauhdilla.

Osallistuaksesi kilpailuun, sinulla tulee olla käyttäjätunnus sivustolle. Sen luomisen jälkeen suuntaa alla olevan linkin kautta osoittamaan tietotaitosi 26.7. klo 23.59 mennessä.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 28.06.2012 17:00
kuva Ei kahta ilman kolmatta. Betakilpailuja on alla jo pari, joten nyt aika on siirtyä muhevampiin palkintoihin. Yhteistyössä Kingstonin kanssa järjestämme Kingston-aiheisen tietokilpailun, jonka kaksi parasta tietäjää saa omakseen Kingston HyperX 3K 128 GB SSD-massamuistit (arvo 150 euroa)! Huippunopealla SSD-levyllä Windows käynnistyy hetkessä ja pelit pyörivät taatusti sujuvammin.

Osallistuaksesi kilpailuun, sinulla tulee olla käyttäjätunnus sivustolle. Sen luomisen jälkeen suuntaa alla olevan linkin kautta osoittamaan tietotaitosi 26.7. klo 23.59 mennessä.

Osallistu kilpailuun tästä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 22.06.2012 15:00
kuva Tänään on taas se päivä vuodesta, kun kaupat ja Alkot ostetaan tyhjiksi ja ihmiset kokoontuvat yhteen nauttimaan perjantaikevennyksestä! Vai miten se nyt meni. No, joka tapauksessa, tässä tulee viikon 25 huippuhetki täynnä BF3:a, CS:ää, tunteita ja E3-tyttöjä. Nam nam.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 22.06.2012 13:00
kuva Meillä on ilo ja kunnia jakaa koodeja Hi-Rez-studion uuden SMITE-pelin suljettuun betaan. Koodeja annamme yhteisön käyttäjille yhteensä 100 kappaletta, joten suuri määrä suomalaisia tulee pelin suljettuun betaan pääsemään.

Mikä on SMITE? Tribes Ascendista tuttu Hi-Rez-studio on valjastanut myyttiset jumalat sotaan online-taistelukentällä. Pelaaja valitsee hahmonsa jumalten joukosta, liittyy mukaan areenataisteluihin ja käyttää custom-voimia ja tiimitaktiikoita muita pelaajia ja heidän kätyreitään vastaan. SMITE on saanut vaikutteita DotA:sta, mutta peli on kuvattu kolmannesta persoonasta ja kartan klikkailun sijasta hahmon liikuttamiseen käytetään WASD-näppäimiä. Pelin trailerin näet ohesta:

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 17.06.2012 20:45
kuva Maanantaina alkanut Battlefield 3 Premium -aiheinen sivuston uudelleenvärityskilpailu sekä parhaan muiston paljastamiskilpailu ovat päättyneet ja voittajat tulleet valituiksi. Kiitos kaikille osallistuneille, kummassakin kisassa voittajien valitseminen oli todella hankalaa korkean tason vuoksi!

Premium-kilpailussa voittajakuvilta haettiin ennen kaikkea oikeaa värimaailmaa ja yhteensopivia värivalintoja. Wau-efektin tuottaminen oli takuuvarma keino päästä finaaliin. Kuvista valittiinkin neljä parasta, joista kaksi erottui vielä hitusen edukseen ja tuli siten valituksi voittajiksi.

Muisto-kilpailussa hienoja hetkiä mainittiin niin paljon, että päätimme suorittaa voittajavalinnan...

Avaa uutinen ja kommentit