Gaming.fi / 14.06.2013 07:30
kuva 14.6.2004 sai alkunsa sivusto, joka vuodesta 2009 eteenpäin on tunnettu Gaming.fi:nä. Kun aika tunnetusti lentää siivillä, joutuu tässä vaiheessa toteamaan, että perustamispäivämäärästä on kulunut jo yhdeksän vuotta! Meillä Gaming.fi:ssä synttäreitä on totuttu viettämään käänteiseen malliin. Joka vuosi olemme jakaneet palkintoja käyttäjillemme jonkinlaisessa kilpailussa ja samoin tehdään tänään.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 09.06.2013 19:00
kuva Yhteistyössä Kingstonin kanssa järjestämme kilpailun, jossa voit voittaa lisämuistia konettasi vauhdittamaan. Kilpailu on ensimmäinen osa kohti Gaming.fi:n yhdeksänvuotissynttäreitä, joita juhlistetaan tulevina viikkoina parillakin kilpailulla.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 07.06.2013 06:00
kuva Tänä viikonloppuna pärisee joka puolella Suomea, sillä samanaikaisesti on peräti kolme LAN-tapahtumaa: Vectorama Oulussa, Urbanlan Kokkolassa ja Solid Gaming² Helsingissä, joista jälkimmäiseen aikoo myös Gaming.fi suunnata. Sillä aikaa, kun coverage on vielä arkielämän duuneissa, nauttikaahan perjantaikevennyksestä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 24.05.2013 17:35
kuva Tähän aikaan keväästä ilma on ollut vielä sen verran kosteaa, että on syytä pysytellä sisällä. Ja mitäpä olisi viikonlopun alku ilman perjantaikevennystä.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 17.05.2013 19:00
kuva Yksi skipattu perjantai yllätti viime viikolla valitettavasti, mutta pahoittelemme nöyrästi ja palaamme taas sorvin ääreen sen sijaan, että lähtisimme syyttelemään kevään inaktiivista pelirintamaa, joka myös on vaikuttanut uutisoimiseemme. Tällä kertaa keskitymme sekä uusiin peleihin että vanhaan kauraan.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 06.05.2013 18:30
kuva Gaming.fi on nyt kevään aikana jälleen aktivoitunut turnausten järjestämisessä. CS:GO-turnauksia on pidetty kaksi, CoD 4 -turnauksia yksi sekä Dota 2:lle Pawsaur on organisoinut kaksi Pawcupia. Haluamme kehittää turnauksista entistä parempia, joten pyydämme teiltä, klaaneilta ja katsojilta, palautetta pienen porkkanan kera.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 03.05.2013 22:15
kuva Vappu oli lyhyt, mutta tilanne alkaa helpottumaan alkavan viikonlopun ansiosta. Kevät on pelaajille ehkä merkillisen hiljainen aika, sillä isompia pelijulkaisuja ei juuri ole. Keskitymme siksi vanhojen lisäksi väläyttämään uusia, joita tulee vasta vuoden lopulla.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 26.04.2013 23:37
kuva Tämä on viimeinen perjantai ennen tämän vuoden Vappua, emmekä todennäköisesti tule tekemään erillistä kevennystä silloin. Nauttikaamme siksi viikonlopusta ja perjantaikevennyksestä, ellette ole suuntautuneet katsomaan Justin Bieberiä Helsinkiin, jossa desibelitaso on vaarallisimmillaan.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 24.04.2013 18:40
kuva Gaming.fi tarjoaa klaaneille käyttöön ilmaisen Ventrilo- tai Mumble-kanavan. Ainoa edellytys kanavan saamiselle on klaanin rekisteröiminen sivuille sekä kanavahakemuksen tekeminen ehtojen mukaisesti. Alta löydät ohjeet kanavan hakemiseksi sekä puhepalvelimien osoitteet.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 19.04.2013 18:53
kuva Viikko on miltei pulkassa, mutta viikonloppu on vasta alkamaisillaan. Sen aloitamme tutulla ja turvallisella perjantaikevennyksellä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 12.04.2013 19:00
kuva Perjantai ilman kevennystä on kuin Alko ilman pulloja, Counter-Strike ilman aseita, FPS-keskustelu ilman BF vs. CoD -vastakkainasettelua tai mopoauto ilman karvanoppia. Mutta ei hätää, tänään ei tarvitse olla ilman.

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 05.04.2013 16:18
kuva Pelialalla tapahtuu paljon, eikä aina vain hyvin. Star Wars -peleistä tuttu LucasArts-pelitalo lopetetaan, Doom 4 on vaikeuksissa ja kukkahattutätejä tullaan suututtamaan yliväkivaltaisella Ride To Hell: Retribution -pelillä (ks. traileri). Mutta nou hätä, nauttikaamme silti viikon viimeisestä arkipäivästä sekä turvallisesta ja tutusta perjantaikevennyksestä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 30.03.2013 19:45
kuva Pitkäperjantai jäi varsin lyhyeksi ylläpidon osalta, sillä perjantaikevennys jäi tyystin väliin. Niinpä korvaamme tämän munarikkaalla Pääsiäiskevennyksellä!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 22.03.2013 19:15
kuva Kesä lähestyy, joten alkaa olemaan aika kaivaa platinablondit ja bikinit sieltä vaatekaapin perukoilta esille. Yhdessä tämän viikon videossa näin on jo tehty ja muissa nähdään muuten vain huikeita asioita. Se on tietysti perjantaikevennyksen aika!

Avaa uutinen ja kommentit
Gaming.fi / 15.03.2013 19:00
kuva Työ- ja opiskeluviikot on jälleen saatettu huolella päätökseen, eikä perjantai ole mitään ilman kevennystä! StarCraft II -lisäosa Heart of the Swarm julkaistiin kuluneella viikolla, joten voimmekin juhlia sitä myöskin perjantaikevennyksen muodossa.

Avaa uutinen ja kommentit